![]() |
Citat:
Deci e viceversa!... și am să te articulez și pe tine uite așa. (nu ți-am dat link) |
Citat:
|
Citat:
Ce sens are discuția cu tine dacă nu pricepi conul și trunchiul de con și explicația prin care atât de simplu se înțelege și se demonstrează de ce pământul e plat... și nu glob. Păi și numele dacilor avea în el un i ascuns căci ei defapt nu erau draci ci diaci, dar se citea daci... că e și taină mare. Și de ce crezi că aș fi mad? Ți se pare că nu fac ceea ce spun... să faci? |
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Mulțumesc frumos că nu m-ai lăsat nearticulat, că și eu tot di-aci sunt! |
@vsvoi
indiciu: Mvnbj cjof = Numai bine. Credeam ca stati bine cu logica, m-am inselat. Cica noi nu intelegem "Iiiiiisus", insa dmv. nu puteti decripta un algoritm mult mai simplu :) I'm out! |
Citat:
Păi am în mine atâta batematică și fizică de nu mai încape nimic și mereu îl rog pe Iisus să șteargă tabla... că mi se ard siguranțele... dar el zice mereu 'Rabdă acum dacă ți-a trebuit privirilegile universului'... Dar e frumos, că am aflat de la el că matematică nu există! Înțelepciune însă DA. Ferice de cel ce ajunge la ea pe calea cea strâmtă cu urcuș... Unii o confundă cu înțelepciuma și cu înțelepra... însă aia e treaba lor, și pe ei se pare că i-a articulat altcineva. Vai de mama lor. |
Citat:
Era ilogic să decriptez mesajul pe față din moment ce era cifrat... nu? Aflau și alții cheia de criptare și îți stricam securitatea implementată. Așa că m-am făcut că plouă și am scos că m-ai birjălit în mod trivial... că pe majoritatea la atâtâ îi duce capul... deci ți-am camuflat și mai bine acoperirea. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:39:23. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.