Laur28 |
26.06.2010 12:45:07 |
Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
(Post 263038)
Nu am spus ca apar astfel de modificari.
Dar exemplul tau cu CD-ul arata ca ADN-ul se copiaza perfect, iar in cazul in care nu se intampla acesta este un rebut.
Ceea ce nu este obligatoriu in cazul ADN-ului.
De cele mai multe ori este un rebut si dispare odata cu persoana.
Dar exista si cazuri incare modificarea ADN-ului da individului un plus de sanse pe scara evolutiva.
Iar asta este o modificare de succes.
|
Dar asta e microevolutie. Specia deja exista si nu apare ceva nou. Faci confuzie intre microevolutie (cu care sunt de acord, ochii albastri ai oamenilor, parul blond si drept), dar dupa cum observi, faptul ca eu am ochii albastri si parul blond (inainte se zice ca erau doar ochi caprui si par carliontat) nu inseamna ca sunt o specie noua de om.
Sa zicem ca exista un stramos undeva in adancurile pamantului. Nu avem treaba cu el. Poate sa fie sau sa nu fie. Sa ne raportam doar la ce avem pana acum: fosilele din cambrian. Daca evolutia, asa cum spune Darwin (subliniez asta ca sa nu o incurci cu microevolutia iar), exista, atunci unde sunt fosilele intermediare dintre sepie si caracatita? Ca daca s-au descoperit cele de acum 525 de milioane de ani, cred ca puteau, printre cele de acum 200 de milioane, sa se gaseasca ceva.
|