Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Charlie Hebdo, sau terfelirea religiei in numele libertatii de expresie ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=17630)

Inorogul 19.01.2015 15:30:23

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 578072)
Inorogule, cum poti sa debitezi asemenea prostii cu atata naturalete ? Atat de rau ti-au fost distruse reperele morale de catre sistemul comunist ? Chiar nu ti-e jena ?

Acum cateva postari mi se spunea ca nu am mai mult de 20 de ani, acum am reperele morale distruse de catre sistemul comunist :).

Cu mana pe inima iti spun ca nu imi este jena!

oaie_cugetatoare 19.01.2015 15:33:00

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 578070)
Da serios, intre timp mi-am facut si operatie de schimbat sexul...
De asta nu am mai aparut pe forum ca AlinB...nu ma mai reprezinta ca gen...

Ba, eu cred ca este dar s-a metmorfozat precum omida in fluture si acum
zboara pe aici....Trebuie sa-l prinzi cu plasa de fluturi :21:

Yasmina 19.01.2015 15:35:11

Citat:

În prealabil postat de Barsaumas (Post 577973)
Ai dreptate. Unii sunt foarte fascinati de falsa asemanare dintre "toleranta" si "smerenie". Asa cum dracu' Il mimeaza pe Dumnezeu, asa si toleranta lu' peste mimeaza fals smerenia. Asa ca unii explodeaza, doar fiindca le pui sub ochi efigia ororii. A descrie un rau NU inseamna a il ppropovadui, dar de...e mai greu.
Corect, sigur va apare si Yasmina, ceva mai incolo: "fiecare sa isi vada de sufletul sau, alea-alea", etc. Un fel de doi-vaticanizare a ortodoxiei, avind ca motor foarte viscerala frica de servicii secrete, autoritati, si conflictul cu ele.

Iar te manifesti aiurea-in-tramvai amice!
Acum comentezi din postura de" ortodox" sau de "catolic"??
Cine sa mai stie,ca schimbi religiile,user nameurile si locatiile mai ceva decat ciorapii.

Corect, am ocazia sa-ti acreditez premonitia comform careia spui ca voi aparea din nou si voi indemna ca fiecare sa-si vada de sufletul sau,alea-alea!
Ce rost ar mai avea credinta personala si faptele bune daca nu ar exista si aceasta detasare de judecata altora si introspectie duhovniceasca ?
De asta repet ceea ce cred,vedeti-va de ale voastre ...ca de ale noastre avem noi grija;iar de nu avem numai noi putem sa dam socoteala,nu viceversa!

AlbertX 19.01.2015 15:35:54

Citat:

În prealabil postat de Inorogul (Post 578075)
Am observat la colegi o tendinta de extindere a responsabilitatii directe. Responsabilitatea unui act trebuie delimitata in ceea ce priveste consecintele, in timp si spatiu iar eventualele conscinte ulterioare influentate de un tert nu ii mai pot fi imputate.

Eu cred ca trebuia sa te referi la tot Universul, probabil ti-a scapat aceasta dimensiune ... :21:

Inorogul 19.01.2015 15:36:15

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 578072)
Atat de rau ti-au fost distruse reperele morale de catre sistemul comunist ?

E oricum o nota aparte pentru ca de obicei sunt acuzat de prea mult liberalism si de "excedent de democratie" :)))).

AlbertX 19.01.2015 15:41:31

Citat:

În prealabil postat de Inorogul (Post 578076)
Acum cateva postari mi se spunea ca nu am mai mult de 20 de ani, acum am reperele morale distruse de catre sistemul comunist :).

De ce anume nu tie jena, de faptul ca inca nu ai implinit 20 de ani sau ca ai constientizat ca ti-au fost distruse reperele morale, ca nu se intelege prea bine ?

Sa te mai si lauzi cu asta ... umbla o vorba prin targ, aia cu ala care "daca nu-i fudul" ...

Inorogul 19.01.2015 15:42:56

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 578079)
Eu cred ca trebuia sa te referi la tot Universul, probabil ti-a scapat aceasta dimensiune ... :21:

Eh... si Universul asta... un fleac. Stim ca a fost facut pentru noi, oamenii, sa ne minunam de maretia lui si de puterea cuvantului. Daca nu e mentionat decat in trecere in cartile de capatai, de ce sa ma mai obosesc eu. Umbla vorba ca e doar o inventie a oamenilor de stiinta :))).

PS: iar mi se canta, iar joc.

Yasmina 19.01.2015 15:43:00

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 578073)
Yasmina, ia te rog un calmant daca nu poti fara ... Si mai scuteste-ma cu prostiile tale, ca de "crestini" d-astia ca tine e plin forumul, am vazut de multe ori ca pentru tine "bunul simt" e doar un obiect de inventar. Ai plecat degeaba peste mari si oceane, vad ca nu ai invatat nimic de la "civilizatii" aia printre care te invarti zilnic. Cat tupeu poti avea ! Tie nu-ti spun "sa-ti fie rusine" pentru ca am observat ca n-ai nici o jena ... probabil ca te crezi "superioara" de la natura ...

Yasmina, citatele alea ai observat ale cui sunt, te-ai umplut de cucuie cumva de la ele ? Vai, vai, vai, ... ce nerusinata.

Prea multa tulburare aduci pe forum din marea tulburare interioara care te defineste!
Noi nu toleram aceste atacuri la persoana pe forum,sper ca Adminul sa ia masuri daca mania iti ia locul judecatei!

Inorogul 19.01.2015 15:44:17

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 578081)
De ce anume nu tie jena, de faptul ca inca nu ai implinit 20 de ani sau ca ai constientizat ca ti-au fost distruse reperele morale, ca nu se intelege prea bine ?

Sa te mai si lauzi cu asta ... umbla o vorba prin targ, aia cu ala care "daca nu-i fudul" ...

Nu continutul este cel care imi inhiba jena, ci interlocutorul :).

AlbertX 19.01.2015 15:45:36

Citat:

În prealabil postat de Inorogul (Post 578080)
E oricum o nota aparte pentru ca de obicei sunt acuzat de prea mult liberalism si de "excedent de democratie" :)))).

Aprope ca te simti persecutat, nu ?
Tu cu liberalismul ai mai putina legatura decat o baba cu o mitraliera. Cand o sa te faci tu mare si o sa-ti iei soarta-n maini, pe cont propriu si nu o stai la mila unuia care te-a angajat, atunci sa ne vorbesti de opiniile tale "liberale" si "libertine", pana atunci, ia o pauza ...

AlbertX 19.01.2015 15:48:08

Citat:

În prealabil postat de Inorogul (Post 578076)

Citat:

În prealabil postat de Inorogul (Post 578084)
Nu continutul este cel care imi inhiba jena, ci interlocutorul :).

Inorogule, cand nu ti-e jena nu inseamna ca ai "jena inhibata" ... :21: .. .te-ai prins ?

Florinvs 19.01.2015 15:52:46

Ma uit si eu cu mirare la ce s-a ajuns pe acest topic! De la discutarea unei situatii si dezbatere de ideii, la atacuri la persoana si jigniri! Eu inteleg ca nu toti putem fi de acord cu ideile exprimate de colegii/colegele de forum, dar de aici si pana la a-i / a le cataloga intr-un anume fel ar trebui sa fie cale lunga!

oaie_cugetatoare 19.01.2015 15:54:18

Citat:

În prealabil postat de Florinvs (Post 578087)
Ma uit si eu cu mirare la ce s-a ajuns pe acest topic! De la discutarea unei situatii si dezbatere de ideii, la atacuri la persoana si jigniri! Eu inteleg ca nu toti putem fi de acord cu ideile exprimate de colegii/colegele de forum, dar de aici si pana la a-i / a le cataloga intr-un anume fel ar trebui sa fie cale lunga!

Eh, pai asa este aici in Romania.Fiecare are dreptatea(sa) si tine sa si-o
impuna.
Toti vor sa fie sefi, numai ca nimeni nu s-a intrebat, peste ce anume. :52:

AlbertX 19.01.2015 15:54:56

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 578083)
Prea multa tulburare aduci pe forum din marea tulburare interioara care te defineste!
Noi nu toleram aceste atacuri la persoana pe forum,sper ca Adminul sa ia masuri daca mania iti ia locul judecatei!

Care voi ? Care atacuri la persoana ? Aiurezi cumva ?
Fa repede un "Report" poate te mai calmezi un pic. Cand ti-am spus ca nu ti-e rusine, si la asta m-am referit.
Chiar ai tupeu ! Ti-am tulburat linistea ... si nu mai poti sa debitezi ... la foc automat ... ce sa mai zic !

Yasmina, tu esti la fel ca orice sectar, ai un Dumnezeu personal si refuzi autoriatea Bisericii si a conducatorilor acesteia.
Nu esti singura din pacate, am vazut ca sunt destui care gandesc ca tine, se cred sfinti si refuza orice autoritate a B.O.R.

Inorogul 19.01.2015 16:06:46

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 578085)
Aprope ca te simti persecutat, nu ?
Tu cu liberalismul ai mai putina legatura decat o baba cu o mitraliera. Cand o sa te faci tu mare si o sa-ti iei soarta-n maini, pe cont propriu si nu o stai la mila unuia care te-a angajat, atunci sa ne vorbesti de opiniile tale "liberale" si "libertine", pana atunci, ia o pauza ...

Da, ma simt persecutat de catre sistem: masonerie, Mossad, interesele malefice occidentale, FMI etc.. Nu simt ca apartin acestei societati si caut sa-mi fac dreptate singur sau sa justific faptele celor care isi cauta singuri dreptatea. Argumentez decisiv si dau lovitura de gratie cu sintagma "si-au cautat-o!" si zambesc strengareste, facand cu ochiul unui prieten fictiv, cand aud ca s-a mai varsat nitel sange de-al lor/de-al celorlalti/de-al altora :))).

Nu imi pasa catusi de putin ce denumiri, titluri, imputerniciri si recomandari mi se acorda :). Oricum, se pare ca liberalismul despre care vorbesti este unul fictiv.
Eu stau la mila unuia care m-a angajat, iar cel care m-a angajat sta la mila Domnului, si-atat :))). Ma gandeam ca traiesc intr-un sistem interdependent si nu am auzit pana astazi ca liberali sunt doar patronii :)))). Nu stiu ce studii ai dar stiu sigur ce studii nu ai.

AlbertX 19.01.2015 16:10:25

Citat:

Florinvs, referitor la situatia "Charlie Hebdo" avem deja o opinie avizata:
Charlie Hebdo si libertatea presei - http://ziarullumina.ro/editorial/cha...ertatea-presei

Comentariile celor care contesta indirect si subtil pozitia aproape oficiala a B.O.R referitoare la acest subiect, nu fac decat sa demonstreze cata lipsa de respect au acestia fata de Biserica si cat pret pun ei pe credinta ortodoxa.

Yasmina aproape isteric ne spunea mai devreme ca-i lovita-n cap,... cu citate de acest gen.

Inorogul 19.01.2015 16:16:11

Citat:

O alta discutie interesanta se poate naste de-aici.

Este posibil ca niciunul dintre cei implicati sa nu se simta lezat sau jignit* (unii sunt flexibili la acest capitol) dar sa se simta ofensati cei din jur? Ofensa este ...transferabila?

Sincer, nu am o parere bine definita despre acest aspect.

*evident, excludem violenta verbala/limbajul injurios pentru ca atunci disputa se transforma, din una in spatiul public, intr-una cu caracter public.

AlbertX 19.01.2015 16:16:43

Citat:

În prealabil postat de Inorogul (Post 578091)
Eu stau la mila unuia care m-a angajat, iar cel care m-a angajat sta la mila Domnului, si-atat :))). Ma gandeam ca traiesc intr-un sistem interdependent si nu am auzit pana astazi ca liberali sunt doar patronii :)))).

Mai ales angajatii sunt "liberalii" ... ei duc tot greul ... :21: Probabil ca sunt liberi sa-si caute servici atunci cand sunt dati afara !

Am vazut ca si la noi in Romania, majoritatea celor care tin cu "dreapta" sunt doar niste angajati nefericiti la stat sau la patron, ei la fel ca si inorogul au impresia gresita ca sunt "liberali". La fel ca pe vremea comunismului cand toti aveau impresia ca fabrica-i a lor, acum au impresia ca-s "liberali" ... asta insemna sa nu mai ai repere de niciun fel.

Inorogule, mai pe intelesul tau, eu cand spun ca cineva este "liberal" spun ca plateste impozite la stat mult mai multe si mai mari ca valoare decat cele pe propriul salariu. Deci liberal presupune sa platesti impozite, altfel esti doar "liberalist" in gandire cel mult.

Inorogul 19.01.2015 16:20:57

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 578086)
Inorogule, cand nu ti-e jena nu inseamna ca ai "jena inhibata" ... :21: .. .te-ai prins ?

Facem pariu ca tu esti cel care nu s-a prins? :) Reciteste cu mai multa atentie.

AlbertX 19.01.2015 16:23:57

Citat:

În prealabil postat de Inorogul (Post 578095)
Facem pariu ca tu esti cel care nu s-a prins? :) Reciteste cu mai multa atentie.

Asa este, ai dreptate, o sa fug repede sa ma angajez la stat sau la patron, sa ma fac si eu liberal. Ce neatent am fost !
Vai ce simplu era ... nici nu mi-am dat seama pana acum. Nici nu am nevoie de bani si nici nu trebuie sa platesc alte impozite.

Inorogule, daca ai "jena inhibata" din orice motiv, mergi repede si bea un ceai, poate te ajuta.

oaie_cugetatoare 19.01.2015 16:32:17

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 578094)
La fel ca pe vremea comunismului cand toti aveau impresia ca fabrica-i a lor,

Pai era a lor. Sa spele pe jos, sa-i spele geamurile....

AlbertX 19.01.2015 16:33:18

Citat:

În prealabil postat de oaie_cugetatoare (Post 578097)
Pai era a lor. Sa spele pe jos, sa-i spele geamurile....

Buna remarca ! :21:
Nu o sa uit cum in ianuarie 1990 muncitorii strigau isteric "nu ne vindem tara!" iar studentilor le spuneau "la munca, nu la intins mana!". Pe vremea aceea eram membru fondator al Ligii Studentilor Fac de Electronica si TC. Ce vremuri !

Inorogul 19.01.2015 16:39:06

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 578096)
Asa este, ai dreptate, o sa fug repede sa ma angajez la stat sau la patron, sa ma fac si eu liberal. Ce neatent am fost !
Vai ce simplu era ... nici nu mi-am dat seama pana acum. Nici nu am nevoie de bani si nici nu trebuie sa platesc alte impozite.

Inorogule, daca ai "jena inhibata" din orice motiv, mergi repede si bea un ceai, poate te ajuta.

Vezi tu, ne intoarcem la miezul discutiei de pe acest topic. Daca ai defula doar in scris/verbal, in mediul virtual, in virtutea dreptului la libera exprimare, in limitele regulilor la care comunitatea prezenta (incusiv noi) a subscris, ar fi excelent.

Daca ai fi talentat la desen, cum m-ai creiona/caricaturiza pe mine sau pe alti atei? Imagineaza-ti o caricatura cu Richard Dawkins, Stephen Hawking sau Charles Darwin la care tu ai zambi (poate fi si cu toti trei/patru la un loc :))). Daca altcineva face caricaturile, care este punctul in care zambetul tau ar disparea si ar fi inlocuit de un sentiment de ofensa generala, pentru care ai spune ca cel care ne-a creionat "si-a cautat-o", atunci cand acesta este asasinat. Fii sincer cu tine insuti!

AlbertX 19.01.2015 16:41:57

Citat:

În prealabil postat de Inorogul (Post 578099)
Vezi tu, ne intoarcem la miezul discutiei de pe acest topic. Daca ai defula doar in scris/verbal, in mediul virtual, in virtutea dreptului la libera exprimare, in limitele regulilor la care comunitatea prezenta (incusiv noi) a subscris, ar fi excelent.

Daca ai fi talentat la desen, cum m-ai creiona/caricaturiza pe mine sau pe alti atei? Imagineaza-ti o caricatura cu Richard Dawkins, Stephen Hawking sau Charles Darwin la care tu ai zambi. Care este punctul in care zambetul tau ar disparea si ar fi inlocuit de un sentiment de ofensa generala, pentru care ai spune ca cel care ne-a creionat "si-a cautat-o", atunci cand acesta este asasinat. Fii sincer cu tine insuti!

Nu ne intoarcem nicaieri, Inorogule, ca "Richard Dawkins, Stephen Hawking sau Charles Darwin" nici de caricaturi nu sunt buni, cine sa rada de ei ? Musulmanii ? Pai la cat de slabi sunt unii atei la matematica, ar trebui sa muriti de ras in clasa cand vedeti ca habar nu au sa rezolve o integrala ... voi nici nu mai aveti nevoie de caricaturi. :21:

abaaaabbbb63 19.01.2015 16:43:22

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 578100)
Nu ne intoarcem nicaieri, Inorogule, ca "Richard Dawkins, Stephen Hawking sau Charles Darwin" nici de caricaturi nu sunt buni, cine sa rada de ei ? Musulmanii ?

Sa rada oricine de ei, e permis!

Desi e cam crud sa razi de Stephen Hawking... a trecut prin multe saracul, dar are simtul umorului:
https://www.youtube.com/watch?v=OPV3D7f3bHY
:))

AlbertX 19.01.2015 16:45:16

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 578101)
Desi e cam crud sa razi de Stephen Hawking... a trecut prin multe saracul, dar are simtul umorului ...

Daaa, am vazut ca rade continuuu ... Daca ar fi crezut in Dumnezu sau in suflet am fi putut sa ne intrebam: "cine stie ce o fi in sufletul lui" , dar cum acest ateu nu are nimic sfant pe lume ... ne miram si noi de situatie. Eu cred ca si-a studiat expresivitatea fetei, ati vazut ca sta mereu cu capul intr-o anumita pozitie atunci cand este filmat si ca zambeste permanent cu dintii aia de-i ies pe afara ? Probabil producatorul emisiunilor lui la sfatuit in acest sens. "Saracu"!

abaaaabbbb63 19.01.2015 16:52:32

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 578102)
ati vazut ca sta mereu cu capul intr-o anumita pozitie atunci cand este filmat si ca zambeste permanent cu dintii aia de-i ies pe afara ? Probabil producatorul emisiunilor lui la sfatuit in acest sens. "Saracu"!

Um... stii ca e complet paralizat, nu? Gen.. nu se poate misca... nici vorbi...

AlbertX 19.01.2015 16:54:35

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 578103)
Um... stii ca e complet paralizat, nu?

Serios, nu sta intentionat asa ? Chiar nu mai intereseaza de idolii vostri atei ...

oaie_cugetatoare 19.01.2015 16:56:31

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 578100)
Pai la cat de slabi sunt unii atei la matematica, ar trebui sa muriti de ras in clasa cand vedeti ca habar nu au sa rezolve o integrala ... :21:

Sa inteleg ca transformata Fourier , o rezolva singur autorul cartii la tabla ?
Dar transformata Laplace ? Ups deja incep sa se simta prost....:5:
Sa inteleg ca daca pomenesti de tabelul de transformate Laplace, ateii iti declara razboi :21:
"Ajutor, tipul asta vrea de la noi transformata Fourier si transformata Laplace, ne pune sa gandim
ne incalca drepturile omului "
:24:

Inorogul 19.01.2015 16:59:59

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 578102)
Daaa, am vazut ca rade continuuu ... Daca ar fi crezut in Dumnezu sau in suflet am fi putut sa ne intrebam: "cine stie ce o fi in sufletul lui" , dar cum acest ateu nu are nimic sfant pe lume ... ne miram si noi de situatie. Eu cred ca si-a studiat expresivitatea fetei, ati vazut ca sta mereu cu capul intr-o anumita pozitie atunci cand este filmat si ca zambeste permanent cu dintii aia de-i ies pe afara ? Probabil producatorul emisiunilor lui la sfatuit in acest sens. "Saracu"!

Probabilitatea ca nepotii tai sa-i vada si sa-i mentioneze acestui ateu (fara suflet, care sta cu capul intr-o anumita prozitie, cu dintii de-i ies pe afara) numele mai des decat pe al tau este intr-atat de mare incat are gradul de certitudine. Nici asta nu ti se pare "funny"? Mie da! :)))))))

AlbertX 19.01.2015 17:04:38

Citat:

În prealabil postat de Inorogul (Post 578106)
Probabilitatea ca nepotii tai sa-i vada si sa-i mentioneze acestui ateu (fara suflet, care sta cu capul intr-o anumita prozitie, cu dintii de-i ies pe afara) numele mai des decat pe al tau este intr-atat de mare incat are gradul de certitudine.

Serios, de unde stii, te bazezi pe un studiu stiintific sau e doar o supozitie a ta ?
Care e probabilitatea ca numele acestui ateu sa fie vazut de nepotii mei si in ce conditii ?
Ia te rog sa ne demonstrezi cum ai calculat ! :21:

Ateii, dupa cum stim, afirma permanent tot felul de prostii si au impresia ca e suficient sa afirme orice ca demonstratia si valoarea de adevar se persupun incluse in afirmatie. Majoritatea ateilor, dupa parerea mea sunt atat de slab pregatiti la matematica, fizica, chimie, biologie incat sunt o masa de manevra usor de manipulat de oricine le flutura o formula mai complexa pe la nas.

oaie_cugetatoare 19.01.2015 17:06:07

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 578108)
Serios, de unde stii, te bazezi pe un studiu stiintific sau e doar o supozitie a ta ?
Care e probabilitatea ca numele acestui ateu sa fie vazut de nepotii mei si in ce conditii ?
Ia te rog sa ne demonstrezi cum ai calculat ! :21:

Stiu eu, stiu eu. A folosit criteriul Nyquist de stabilitate a sistemelor liniare.:24:

abaaaabbbb63 19.01.2015 17:19:54

Citat:

Ateii, dupa cum stim, afirma permanent tot felul de prostii si au impresia ca e suficient sa afirme orice ca demonstratia si valoarea de adevar se persupun incluse in afirmatie. Majoritatea ateilor, dupa parerea mea sunt atat de slab pregatiti la matematica, fizica, chimie, biologie incat sunt o masa de manevra usor de manipulat de oricine le flutura o formula mai complexa pe la nas.

Desigur nu poti sa generalizezi.

Ia cele doua exemple mentionate mai devreme:
Stephen Hawking are Ph.D in cosmologie la Cambridge
Richard Dawkins are Ph.D in zoologie la Oxford

Ambii au adus contributii majore stiintei moderne.

Cred ca acesti "atei" au habar de materiile mentionate mai sus.

Albert, daca nu te superi ca intreb, ce facultate ai facut?

Yasmina 19.01.2015 17:22:48

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 578090)
Care voi ? Care atacuri la persoana ? Aiurezi cumva ?
Fa repede un "Report" poate te mai calmezi un pic. Cand ti-am spus ca nu ti-e rusine, si la asta m-am referit.
Chiar ai tupeu ! Ti-am tulburat linistea ... si nu mai poti sa debitezi ... la foc automat ... ce sa mai zic !

Yasmina, tu esti la fel ca orice sectar, ai un Dumnezeu personal si refuzi autoriatea Bisericii si a conducatorilor acesteia.
Nu esti singura din pacate, am vazut ca sunt destui care gandesc ca tine, se cred sfinti si refuza orice autoritate a B.O.R.

Da-I linistit inainte cu provocarile!

De asta zic ca nu esti prea credibil pt falsul spirit ortodox care-l raspandesti pe aici cu mult zgomot si cu huiduieli! Poate doar sa placi altora care se dau in vant dupa aceste manifestari extremiste,irationale,lipsite de respect si stima pt om -in general.

Iti cer respectuos sa nu-mi mai raspunzi iar eu te voi ocoli pe viitor;nu-mi face placere sa-mi consum energia cu astfel de huligani.

oaie_cugetatoare 19.01.2015 17:23:19

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 578110)

cred care are legatura cu E.T.T.I

AlbertX 19.01.2015 17:33:00

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 578110)

Daca ai fi fost atent mai devreme, tocmai ce am spus ...

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 578098)
Pe vremea aceea eram membru fondator al Ligii Studentilor Fac de Electronica si TC. Ce vremuri !

Deci ce facultate crezi tu ca am facut ?

Inorogul 19.01.2015 17:33:13

Citat:

Deschide orice carte de anatomie dupa care invata copiii nostri si arata-mi unde gasim concluziile cercetarii efectuate de catre sfantul Nicolae Velimirovici:

"Materie este și trupul nostru; pământ luat din pământ. Pământ, apă, foc și aer - din
aceste patru materii este construit trupul omenesc. El este construit în chip atât de iscusit și de minunat, că nu se poate arăta nici descrie - și totuși, trupul este în sine un lucru, nu este viață; este vehicul, nu este călător; este colivie, nu este pasăre."

Vor sti urmasii tai si cate fire de par in barba avea Charles Darwin :))). Si frizerul acestuia va avea parte de o popularitatea mai mare decat a ta. Apropo, vezi ca s-a lansat deja si filmul cu viata lui Stephen Hawking; are nota maricica pe IMDB. Bun film, poate ia si Oscar-ul anul asta. ...Sa vezi atunci ce mare pacat devine privitul la televizor :). Se va lasa cu HBO, Discovery si National Geographic codat.

Informatiile cu caracter stiintific (ateist, daca vrei sa-i acorzi conotatie negativa :)) iti vor invada casa. Cu cat vei interzice mai mult, cu atat se va propaga mai repede informatia.

Sper ca esti constient ca in prezent educatia ne indrepta cu pasi siguri (nu neaparat repezi) catre secularism. Bine, poti sa nu fii constient, ai tot dreptul. ...Da' numai tu stii ce-i in sufletul tau :)))).

Scopul meu era sa iti fac "trecerea" mai usoara; sa nu te prefaci surprins si sa spui ca "ti s-a umplut paharul" atunci cand vei realiza ca nu mai ai sustinere. Realizez si accept totusi ca pentru unii tranzitia va fi ceva mai grea.

PS: ca sa nu zici ca vorbesc in dodii cand vine vorba despre "trend-ul" societatii vezi ce-au facut reprezentantii nostri dupa scandalul Charlie Hebdo. Nu esti tu Charlie Hebdo? Nu face nimic! Las' ca este presedintele, care te reprezinta :).

AlbertX 19.01.2015 17:37:52

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 578111)
Da-I linistit inainte cu provocarile!

De asta zic ca nu esti prea credibil pt falsul spirit ortodox care-l raspandesti pe aici cu mult zgomot si cu huiduieli! Poate doar sa placi altora care se dau in vant dupa aceste manifestari extremiste,irationale,lipsite de respect si stima pt om -in general.

Iti cer respectuos sa nu-mi mai raspunzi iar eu te voi ocoli pe viitor;nu-mi face placere sa-mi consum energia cu astfel de huligani.

Tu auzi zgomote si huiduieli Yasmina ? Asa crezi tu, ca sunt extremist si irational ?
Cand ti-am spus ca ai un tupeu nemasurat ... pe acest gen de afirmatii d-ale dumitale ma bazam. Yasmina, ca nu ai pic de bun simt ai demonstrat mai de mult, dar ca-ti poti cobora atat de mult nivelul este o noutate.

oaie_cugetatoare 19.01.2015 17:39:14

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 578114)
Daca ai fi fost atent mai devreme, tocmai ce am spus
Deci ce facultate crezi tu ca am facut ?

ETTI, like a boss :16:

oaie_cugetatoare 19.01.2015 17:40:09

Citat:

În prealabil postat de Inorogul (Post 578115)
Las' ca este presedintele care te reprezinta :).

ala pt voturi este orice vrei tu sa fie

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:59:14.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.