Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   P.S.D.-ul cere grațiere si modificarea Codului Penal ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18784)

CristianR 04.02.2017 15:57:22

Asta nu-i de la Tăpălagă, ci de la D. Turturică. Și nu-i băgată pe gât, că e bine argumentată. Deși nu cred că te interesează să o citești. Modul în care PSD și Tăriceanu sfidează Occidentul (din care uită că facem parte cu acte în regulă) e real.

Mai nou, Dragnea zice că s-ar da bătut în privința ordonanței, ca să nu ne bată pe noi pesediștii supărați. Dar numai dacă vrea Grindeanu.

Caută, se pare, o soluție de a ieși din încurcătură pe cât posibil mai puțin mototolit.

iuliu46 04.02.2017 16:02:15

Alt dobitoc Turturica ala. Hai bre, voi nici acum nu puteti sa intelegeti ca Ilici ne-a bagat in NATO ? Ati ramas tot in 1990 ? Tot cu rusii si americanii ? :21:

Mai ma intrebati de ce ii jignesc pe aia din piata. Pai cand va vad ce prostii spuneti, imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Si cand vad ca se invarte si universul in jurul vostru, pentru ca organele au vindecat si locul si nu mai poate rasari vreo alternativa...chiar ca nu mai stiu ce sa fac.

Mizez totusi pe incapatanarea voastra. Doar nu o sa renuntati acum doar pentru ca ala retrage ordonanta. Sincer, ar fi pacat. Intr-un fel sau altul, prostia asta trebuie sa va iasa pe nas. Ori din nou cu guvernul vostru, ori si fara Iohannis si fara Luluta. :)

CristianR 04.02.2017 16:04:08

Mă tem că în curând ai să rămâi singurul cu un IQ acceptabil pe forumul ăsta. Și nu numai. Ăla prost, ăla prost... Bine, mai sunt și vânduții, ipocriții ș.a.m.d.
Iar eu sunt deja complexat să mă avânt în discuții cu o inteligență atât de orbitoare.

iuliu46 04.02.2017 16:11:24

Pai daca nu intelegi ca ala iti spune exact ce vrei sa auzi. Ca atata intelegeti, auziti imediat de pesedisti si de rusi si vedeti rosu inaintea ochilor. Eu ce va tot zic aici ?

Macar daca am avea lideri care sa tina la tara asta si sa le taie din nas ambasadorilor de tot felul. Dar la noi au toti mentalitate de sluga. Dar voi atata stiti maaamaaa iesim din UE si din NAToooooo. :)

suslik 04.02.2017 16:14:04

Băieți, respirați adînc de trei ori! E păcat să te cerți cu fratele pe mitive inventate de niște futuți de ideologi/masoni/securiști/etc/apt/sources.list :)))))))))))))))))))))))
Serios acum: Dragoș, ce zici de idee?

iuliu46 04.02.2017 16:35:04

"Cartarascu" : "Cică pesedeii vor și ei la defilare! Comuniști tâmpiți, nu știu altceva decât diversiuni de doi bani. Ce-or să strige? ”Nu vrem Kent, nu vrem valută, vrem pe Dragnea să ne... dea ordonanțe”? Sau ”Noi șutim, nu gândim”? Proști, proști, proști ca noaptea! Aproape că mi-e jenă că luptăm contra unor astfel de neajutorați."

Dar eu trebuie sa tac ca doar el si ai lui au voie sa-i jigneasca pe ceilalti. Eu nu am voie sa-i spun ca daca il compari cu orice pesedist din tara asta chiar si langa Iliescu, Cartarescu pare comunistul tampit. E drept ca neajutorat nu e, are nevoie de ajutor si il si primeste la timp. :)

CristianR 04.02.2017 16:42:16

Dacă vrei dialog cu cineva, te ții în anumite limite, care se cheamă civilizate, că altfel nu e posibil un schimb de idei.
Dar dacă vrei să-l nimicești sau să-l excluzi, atunci recurgi la epitete dintr-o anumită specie.
Pe tine te consideram un om rațional, credeam că e posibil un dialog.
Dacă vrei să te bați în epitete, poți s-o faci cu Cărtărescu, de ce nu?

iuliu46 04.02.2017 16:44:41

Pai da cand GMihai te face interesat, prost, ticalos de ce sa nu-i tragi si tu un dos de palma ? :)

CristianR 04.02.2017 16:48:11

Aș spune de ce, dar sunt sigur că știi.
Însă eu vorbesc cu persoane, nu cu întregi categorii.

iuliu46 04.02.2017 16:55:27

Cristian, am putea avea o discutie desi nu am chef acum si cred ca nici tu nu te dai in vant sa discuti cu mine, despre relatia noastra cu NATO si UE. Despre ce fel de relatie ne-ar avantaja mai mult, una ca asta pe care o avem acum sau una asa cum au Ungaria sau Polonia si chiar si Bulgaria.

Dar sa vii sa-mi spui ca in Romania, isi doreste cineva din partidele astea mari sa ne scoata din NATO si UE, nu este decat dovada de foarte mare naivitate. Ca eu nu-i banui pe toti ca sunt ticalosi. Tapalaga sau Turturica sunt ticalosi. Pentru ca stiu ca nu e asa, dar stiu si ca voi sunteti sensibili la ideile astea.
Nu exista asa ceva in Romania desi la felul in care arata UE, ar trebui sa discutam si noi daca ar mai trebui sau nu sa facem parte din uniunea asta. Asta e tocmai una din dramele Romaniei, ca nu exista dezbatere pe tema asta. :)

CristianR 04.02.2017 17:08:28

Când partenerului îi întorci spatele, când nu te mai interesează ce îți reproșează, când începi să-i dai cu flit, încrederea se ruinează, relația devine rece și în cele din urmă divorțul este inevitabil.

Da, nu vreau să extindem discuția despre NATO și UE pentru că știu că e foarte complexă și cred că se pot aduce multe argumente pro și contra. Eu nu cred că o tabără are toată dreptatea și cealaltă doar minciuni. Sunt sigur că aș putea afla multe de la voi, însă n-am vremea să cern toate informațiile care provin, din păcate, dintr-un mediu alterat de diverse propagande.

Mă ghidez în mare parte pe bunul-simț atunci când îmi aleg sursele de informare, dar sunt departe de a fi un om bine informat.

Iar în dialog mizez pe pe buna-credință a interlocutorului, până la momentul în care dovedește contrariul.

DragosP 04.02.2017 17:08:50

Citat:

În prealabil postat de suslik (Post 642651)
Băieți, respirați adînc de trei ori! E păcat să te cerți cu fratele pe mitive inventate de niște futuți de ideologi/masoni/securiști/etc/apt/sources.list :)))))))))))))))))))))))
Serios acum: Dragoș, ce zici de idee?

Ia un RPi 0.

Lancelot 04.02.2017 17:28:20

toti ne fura, bre. ne fura nato, ne fura ue, ne fura soros, ne fura camarila evreiasca, ne fura ungurii, ne fura rusii, tot mapamondul ar vrea sa fure ceva de la noi. noi suntem niste plante fara minte pentru ca toti ne manipuleaza, vandutii din tara, cumparatorii din afara. toti, bre! toti au ceva cu noi. si nu se multumesc sa ne fure, ne mai si batjocoresc, ba ne fac tigani, ba se fac ca nu stiu ca romania nu este tara tiganilor, ba ca suntem cei mai hoti si mai nespalati din europa si acum ne mai dau si cu ecumenismul peste bot, de ce nu ne-or lasa in durerea noastra? sa stam noi uniti in cuget si-n simtiri cu rusii pravoslavnici, ce, ne trebuie noua capitalism? ne trebuie noua multinationale? ne trebuie noua apa curenta, dus? nu, domne, avem veceul in fundu' curtii, avem ceva apa de ploaie, e bine, e foarte bine. si ce daca avem cei mai multi analfabeti din europa? las' ca ne mai tragem cateva particulare si-i rezolvam si p'astia. si ce daca?

suntem vai mama noastra, am ajuns rasii europei la toate capitolele, dar ne umflam de nu mai putem, am vrea mittel, dar aia se uita cu curul la noi, n-am vrea ue, dar ne batem sa le furam banii si ne facem ca nu-i vedem pe aia care ar trebui sa ne ajute sa facem o scoala, un drum, o canalizare.... nu vrem nato, dar ne bucuram ca niste catei lihniti care vad un os daca doi negri americani ne baga in seama, vai mama noastra...

Mihnea Dragomir 04.02.2017 18:59:55

Citat:

În prealabil postat de Lancelot (Post 642665)
am ajuns rasii europei la toate capitolele,...

"rasii", adica felinele alea ? Lycsii Europei ? Sau "rasii", adica Europa ne-a ras ?
Citat:

, dar ne batem sa le furam banii ...
Ssst, nu vorbiti de cele preasfinte. Poate ca preasfintitul Teodisie citeste si baga vreo afurisenie.

Urbanophon 04.02.2017 19:25:01

Domnule Mihnea, m-as astepta de la dvs. sa exprimati o opinie in legatura cu subiectul, nu pe langa. :)

simpllu 04.02.2017 20:35:39

Hopa! Se abrogă OUG. Dar cum?

cristiboss56 04.02.2017 20:36:55

Se retrage OUG 13

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat sâmbătă seara că puterea a decis să retragă OUG 13 privind modificarea Codurilor penale.

Declarația a fost făcută la România Tv.

„Nu e vorba de a ceda în faț'ă unui adversar, ci de a avea înțelepciunea de a ne gândi la interesul țării, la interesul major al României. Și tocmai pentru că această ordonanță nu are niciun fel de ascunzișuri, niciun fel de dedicație specială, de ce să nu arătăm că putem să o retragem pentru că nu avem nici un fel de interes personal", a afirmat Tăriceanu.

cristiboss56 04.02.2017 20:39:30

Ultima oră!

Premierul Sorin Grindeanu a declarat că duminică va avea loc o ședință de urgență privind abrogarea OUG privind Codul Penal.

cristiboss56 04.02.2017 20:42:32

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 642673)
Premierul Sorin Grindeanu a declarat că duminică va avea loc o ședință de urgență privind abrogarea OUG privind Codul Penal.

"Am luat, după aceste zile, câteva decizii. Prima, mâine vom face în regim de urgență o ședință de guvern pentru abrogarea acestei ordonanțe. (...) Nu vreau și nu doresc să dezbinăm România. (...) S-a creat un clivaj în societate", a declarat premierul.

Urbanophon 04.02.2017 20:47:09

La ce ora oare? Iar schimbu 3?

cristiboss56 04.02.2017 21:04:59

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 642674)
"Am luat, după aceste zile, câteva decizii. Prima, mâine vom face în regim de urgență o ședință de guvern pentru abrogarea acestei ordonanțe. (...) Nu vreau și nu doresc să dezbinăm România. (...) S-a creat un clivaj în societate", a declarat premierul.

Prim-ministrul a precizat că a ascultat, a văzut și a auzit în aceste zile multe opinii - ale colegilor din partid, din coaliție, din politică, ale oamenilor simpli.*''Am auzit vocea străzii'', a menționat șeful Executivului.

''Nu vrea și nu doresc să dezbinăm România. România nu poate fi ruptă în două. Este ultima mea dorință de a se ajunge la așa ceva'', a argumentat Grindeanu.

El a subliniat însă că deciziile CCR sunt obligatorii pentru toți cetățenii României și este normal ca în cel mai scurt timp să-și găsească transpunerea în lege.

Florin Iordache și Ministerul Justiției își asumă răspunderea pentru ce s-a întâmplat legat de scandalul privind OUG 13, a anunțat sâmbătă seara premierul Sorin Grindeanu, arătând că a existat o proastă comunicare.

simpllu 04.02.2017 21:06:32

Citat:

În prealabil postat de Urbanophon (Post 642675)
La ce ora oare? Iar schimbu 3?

Probabil și ultimul pentru ei.

catalin2 04.02.2017 21:12:03

Citat:

În prealabil postat de Urbanophon (Post 642592)
Cum ba, ai inteles asa ceva?

Trecand peste "ba", care nu prea se potriveste, mai ales ca e prima data cand discutam, mesajul este mai usor de inteles daca e citit in intregime, nu doar prima fraza (cea cu coruptia).
Mesajul spune ca si Patriarhia e pentru continuarea luptei anticoruptie si pedepsirea faptelor, dar fara sa fie folosita aceasta lupta in scopuri politice si fara aglomeratie in inchisori.
Adica e de acord cu ceea ce spune ordonanta de urgenta. Pana acum s-a reprosat ca lupta aceasta anticoruptie a fost folosita de putere (in special PD) pentru a-si ataca adversarii politici. Acest lucru spune si comunicatul.

Lancelot 04.02.2017 21:13:56

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 642676)

Florin Iordache și Ministerul Justiției își asumă răspunderea pentru ce s-a întâmplat legat de scandalul privind OUG 13, a anunțat sâmbătă seara premierul Sorin Grindeanu, arătând că a existat o proastă comunicare.

daca-i pun pe astia doi sa demisioneze se scot, dar cred ca ar trebui sa-si depuna mandatul si dragnea sa-si accepte infrangerea, sa numeasca un premier serios.

au crezut ca e suficient sa ai 3 milioane de voturi din partea populatiei inactive ca sa faci orice vrei, spre surprinderea tuturor nu s-a putut. cine a fost o ora doua prin piata victoriei din bucuresti sau in celelalte orase din tara a vazut ca marea parte a demonstrantilor era formata din oameni tineri si foarte tineri. bine, ca intotdeauna nu prea aveau habar care e treaba, dar directia era buna, jos cu hotii! si nu se inselau, macar e vorba de hotii aia marii, care au paradit tara asta. aaa, ca au fost nevoiti sa imparta masa si cu astilaltii, da! ce-ati vrea, sa fi gasit noi o suta doua de romani cinstiti si sa-i punem in guvern? unde sunt aia, fratilor! ia, aratati-i cu destu, sa-i vedem si noi!

Lancelot 04.02.2017 21:16:25

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 642678)
Mesajul spune ca si Patriarhia e pentru continuarea luptei anticoruptie si pedepsirea faptelor, dar fara sa fie folosita aceasta lupta in scopuri politice si fara aglomeratie in inchisori.

si tu imediat ai tras concluzia care-ti convenea, dar patriarhia a vorbit principial, nu se putea declara partizana cuiva.

si vezi ca in guvernarea pd cei mai multi incarcerati au fost chiar pdl-isti.

cristiboss56 04.02.2017 21:20:21

Citat:

În prealabil postat de Lancelot (Post 642679)
daca-i pun pe astia doi sa demisioneze se scot, dar cred ca ar trebui sa-si depuna mandatul si dragnea sa-si accepte infrangerea, sa numeasca un premier serios.

au crezut ca e suficient sa ai 3 milioane de voturi din partea populatiei inactive ca sa faci orice vrei, spre surprinderea tuturor nu s-a putut. cine a fost o ora doua prin piata victoriei din bucuresti sau in celelalte orase din tara a vazut ca marea parte a demonstrantilor era formata din oameni tineri si foarte tineri. bine, ca intotdeauna nu prea aveau habar care e treaba, dar directia era buna, jos cu hotii! si nu se inselau, macar e vorba de hotii aia marii, care au paradit tara asta. aaa, ca au fost nevoiti sa imparta masa si cu astilaltii, da! ce-ati vrea, sa fi gasit noi o suta doua de romani cinstiti si sa-i punem in guvern? unde sunt aia, fratilor! ia, aratati-i cu destu, sa-i vedem si noi!

Atmosfera la Timișoara este extraordinară si in mai toate orașele țării, inclusiv in București, manifestanții nu cedează si cer demisia întregului cabinet Grindesanu .

iuliu46 04.02.2017 21:25:07

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 642681)
Atmosfera la Timișoara este extraordinară si in mai toate orașele țării, inclusiv in București, manifestanții nu cedează si cer demisia întregului cabinet Grindesanu .

Ce surpriza! :24:

Ar trebui un independent ca eu cred ca asta vrea strada. E mai greu de gasit un nume dar trebuie. :)

Sincer si eu as vrea sa cada guvernul. Dar cu conditia ca sa se faca alegeri. Daca ramane e oricum mort, daca se schimba tot cu un guvern PSD e tot mort iar daca se face vreun guvern de uniune nationala condus de stim noi cine, suntem toti morti. Bine, unii s-ar putea sa se bucure si atunci. :)

cristiboss56 04.02.2017 21:25:13

Liderul PMP, Traian Băsescu, afirmă că la pachet cu abrogarea OUG 13 trebuie să vină îndepărtarea ministrului Justiției, Florin Iordache, întrebându-se însă dacă aceste două concesii vor fi suficiente pentru cei din stradă.

''Oare va fi suficient? Până la urmă, Dragnea a înțeles că trebuie să retragă ordonanța de urgență pentru a diminua tensiunea din societate, dar și pentru aducerea Codului Penal în Parlament spre a i se aplica necesarele corecții impuse de hotărârile CCR și de Directiva 343/2016 a UE. Mă tem însă că nu va fi suficient. Foarte probabil, la pachet cu abrogarea ordonanței va trebui pus la pachet și Ministrul Justiției, Florin Iordache. Categoric, Florin Iordache nu mai poate rămâne ministru. Și, iarăși, mă întreb: va fi suficient pentru ca oamenii să se retragă din stradă ?'', a comentat fostul șef al statului pe Facebook.

iuliu46 04.02.2017 21:38:53

Pai mai mare decat greseala facuta de PSD cand a dat ordonanta asta degeaba, e greseala facuta azi. Daca eu va spun ca l-au angajat pe Dragnea cu norma intreaga astia din tabara voastra ? :)

Mai trist e ca nu recunoasteti nici unul ca vreti guvernul vostru si va dati maicute pe aici. Ca era usor de inteles, fiecare ne-am dori sa castige echipa noastra. E mai rau cand te arati indignat de felul urat in care joaca adversarul cand de fapt pe tine te intereseaza doar sa castige echipa ta. :)

simpllu 04.02.2017 21:43:03

Au dat-o la întors ca la Ploiești. :)) Pentru mine o să rămână o enigmă câți contramanifenstanți ar fi avut. Acum nu știu cum să dreagă busuiocul. :))

iuliu46 04.02.2017 21:54:05

Nu cred ca ar fi avut mai multi decat astia pentru ca nu au parghiile necesare. Dar repet, ce vedem in strada se intampla doar prin Coreea de Nord sau se intampla pe timpul lui Ceausescu. Nu-i vreun miting de protest, e dans tematic cu voie de la secu si de la ambasade. :)

Lancelot 04.02.2017 21:59:20

eu sunt un om de stanga, ideologic vorbind cel mai apropiat mi-ar fi chiar psd-ul. din punctul meu de vedere, de exemplu, ponta a fost un premier bun, cu o retorica corecta, cu decizii bune in ceea ce priveste salarizarea, cu o decizie exceptionala privind majorarea salariului minim. la fel vad, insa cu multa neincredere in ceea ce priveste posibilitatile romaniei, chiar programul social cu care a participat psd-ul lui dragnea in alegeri. pe liviu dragnea chiar am avut momentul de slabiciune de a-i aprecia abilitatea politica, chiar parsiva un pic, si mai ales vointa de putere, caracteristica oamenilor politici importanti. dar n-a facut fata unui asemenea succes, o victorie covarsitoare chiar la orase, un 45% imens. nu a facut fata si a vrut sa arate ca face ce vrea. cum alegeri anticipate sunt practic imposibile in tara asta sper sa aleaga un premier bun, sa nu-si mai puna om de paie acolo.

nu am fost la vot, nu am avut pe cine sa votez, decat sa votez cu urmasii lu iliescu mai bine imi trag un glonte-n cap, cu pnl nu am sa votez niciodata, usr? as fi votat-o pe frantuzoaica, doar pe ea. aveam varianta pmp, prea de dreapta si prea m-a rupt basescu ca sa trec peste, cu nutica udrea? mergea, la o adica, doar asa, s-o bag in parlament sa moara aia de oftica p'acolo. dar am stat acasa. din punctul meu de vedere nu am gresit, nu mai vreau sa votez negativ. o spune unul care l-a votat pe vadim cand a fost in turul doi cu piaza rea... chiar cred ca tribunul ar fi fost un bun presedinte. ;)

iuliu46 04.02.2017 22:18:19

Alegeri anticipate sau or sa ramana sechele pentru mult timp. Daca va castiga tot PSD, poate invata si 2-3 useristi cum functioneaza democratia. Daca vor castiga ceilalti, cu atat mai bine. Dar trebuie sa invatam sa avem incredere cat mai multa in alegeri si in parlament si cat mai putina in SRI sau procuratura. :71:

Trebuie sa invatam sa votam si sa ne respectam votul. Oricat de cretin ni s-ar parea aia care voteaza diferit, ca si mie imi vine sa-i bat pe aia care au votat USR...nu mai zic ca imi vine sa ma bat si singur cand stiu ca am votat ANR si ala zicea in seara aia "hai iesiti ca mai avem un pic si intram" si el avea 0, un pic% :)
Dar una e sa schimbi puterea prin vot si alta e sa te foloseasca "serviciili" si ambasadele ca sa schimbe rezultatul unor alegeri. Asa ceva nu trebuie permis. Romania nu va fi niciodata o tara puternica in felul asta ci o sa ramanem poligon pentru tot felul de experimente.

Daca ramane guvernul asta sau pun pesedistii alt guvern fara sa se faca alegeri oricum le face luluta dosare pana la al 7 lea neam si o sa-i suspende asa cum facea si cu ministrii lui Ponta. Nu are nici un sens, e un guvern mort din fasa.

Lancelot 04.02.2017 22:46:14

io as propune sa se faca trepanatii unora, care cu forta care de buna voie, doar asa se pot face bine de scenarita antiromaneasca, de complotita antiromaneasca, de alte chestii antiromanesti, poate asa au o sansa sa vada propriile bube ale romanilor.

cristiboss56 04.02.2017 22:58:50

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642689)
Trebuie sa invatam sa votam si sa ne respectam votul. Oricat de cretin ni s-ar parea aia care voteaza diferit.

Foarte corect , aceasta înseamnă democrația, precum si derapajele sunt sancționate de astfel de manifestații, dar schimbarea de putere se face numai prin vot .
Trebuie sa învățăm sa votăm mai ales , dar sa stim sa acceptăm rezultatul votului .
Aceste demonstrații au sancționat derapajele si au reusit partial , cu toate ca acum mulți cer schimbarea guvernului !
Până la urmă politica nu se face in stradă, ea se "corectează " acolo :)

iuliu46 04.02.2017 23:08:28

http://www.activenews.ro/stiri-polit...roteste-140734

Numai romani verzi. :)

simpllu 04.02.2017 23:19:01

Uite aici una mai faină. :))

http://www.activenews.ro/stiri-polit...coteala-140725

iuliu46 04.02.2017 23:25:10

Citat:

În prealabil postat de simpllu (Post 642700)

Asta-i tot de la Secu. Il suna aia si prostul in loc sa taca, musca momeala ca gugustiucul si incepe sa spuna ce-l doare. Dupa care astia zic ca-l ataca, adica vezi Doamne, il mananca pe ala in fund si-l ataca pe Iohannis. Si asa ii enervezi pe aia din strada. :)

cristiboss56 04.02.2017 23:48:11

Protestatarii au început să se retragă din Piața Victoriei; 40.000 de oameni încă manifestează

Protestatarii au început să părăsească Piața Victoriei după ora 22,00, grupuri mari de oameni plecând pe Calea Victoriei și pe Bulevardul Lascăr Catargiu, în fața Guvernului mai aflându-se la ora transmiterii acestei știri circa 40.000 de oameni, potrivit unor surse oficiale.

Peste 90.000 de oameni s-au aflat în Piața Victoriei la momentul de vârf al manifestației.

Oamenii au intonat imnul "Deșteaptă-te române" și și-au manifestat bucuria la anunțul premierului Sorin Grindeanu că ordonanța privind modificarea Codurilor Penale urmează a fi abrogată duminică în urma unei ședințe a Guvernului. Mai mulți manifestanți și-au exprimat intenția de a veni și duminică să protesteze, indiferent de decizia Guvernului referitoare la ordonanța 13.

Printre scandările strigate ce s-au putut auzi în cursul serii în piață au fost: "Anulați și apoi plecați!", "Cine nu sare are dosare!", "Cine este trist, este psd-ist".

Mulți dintre protestatari au venit și în această seară cu pancartele cu mesaje de nemulțumire față de Guvern și PSD și sprijin față de lupta anticorupție.

Piața Victoriei a răsunat de zgomotele vuvuzelelor, dar și al tobelor, fiind mai multe grupuri de manifestanți care au venit dotați cu tobe și care au făcut atmosferă.

suslik 05.02.2017 12:41:58

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642689)
Alegeri anticipate sau or sa ramana sechele pentru mult timp. Daca va castiga tot PSD, poate invata si 2-3 useristi cum functioneaza democratia. Daca vor castiga ceilalti, cu atat mai bine. Dar trebuie sa invatam sa avem incredere cat mai multa in alegeri si in parlament si cat mai putina in SRI sau procuratura. :71:

Trebuie sa invatam sa votam si sa ne respectam votul. Oricat de cretin ni s-ar parea aia care voteaza diferit, ca si mie imi vine sa-i bat pe aia care au votat USR...nu mai zic ca imi vine sa ma bat si singur cand stiu ca am votat ANR si ala zicea in seara aia "hai iesiti ca mai avem un pic si intram" si el avea 0, un pic% :)
Dar una e sa schimbi puterea prin vot si alta e sa te foloseasca "serviciili" si ambasadele ca sa schimbe rezultatul unor alegeri. Asa ceva nu trebuie permis. Romania nu va fi niciodata o tara puternica in felul asta ci o sa ramanem poligon pentru tot felul de experimente.

Daca ramane guvernul asta sau pun pesedistii alt guvern fara sa se faca alegeri oricum le face luluta dosare pana la al 7 lea neam si o sa-i suspende asa cum facea si cu ministrii lui Ponta. Nu are nici un sens, e un guvern mort din fasa.

Contradicitur! singura solutie e ca o catastrofa naturala sa slabeasca puternic sau chiar sa distruga simultan Occidentul si Rusia, ca sa putem avea si noi conducatori care sa faca o politica romineasca-pe-bune, fara "nuante" dictate" de functionari din Bilderberg sau de ambasade cu mult singe pe miini.

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:59:46.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.