![]() |
105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a IV-a)
[COLOR=purple]105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a IV-a)
[/COLOR] Exact ca la Facerea lumii, “Dumnezeul de la Pucioasa” proclamă solemn la data de 4 iunie 1991 următoarele cuvinte de Facere: “[COLOR=blue]Să fie lumină! Să se despartă lumina de întuneric, și întunericul de lumină![/COLOR]”Și îndată proclamă, adăugând:“[COLOR=blue]Să fie [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou![/COLOR]” Problema este că efectele acestei proclamații nu s-au prea văzut – căci până acum nu a confirmat nimeni apariția cerului și pământului celor noi, ci au rămas tot cele vechi spre folosință: [COLOR=blue]“ La început eram Cuvântul; la sfârșit iarăși sunt Cuvântul, și iarăși zic: să fie lumină! Amin, amin, amin. Să se despartă lumina de întuneric, și întunericul de lumină! Să fie [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou![/COLOR][COLOR=blue] Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 22-12-1996) Deși Biblia nu spune nimic despre schimbarea raiului cel vechi cu altul nou – și nici n-ar fi fost vreun motiv ca să se facă o asemenea schimbare – pucioșii pretind că odată cu schimbarea cerului și a pământului, prin “Cuvântul de la Pucioasa” se va schimba și raiul, făcându-se “un [COLOR=fuchsia]rai nou[/COLOR]”. Probabil că aceasta este una dintre cele mai mari gogomănii ale liderilor pucioși, puși pe inovații demiurgice în lumea văzută și mai ales în cea nevăzută: [COLOR=blue]“ Mă fac cuvânt din cer pe pământ. Vin la tine, că sunt îndrăgostit de tine, și îndrăgostiții nu s-ar mai despărți. Mă port cu fiii ieslei Mele și Mă vestesc și Mă povestesc cu tine și în tine veste și poveste adevărată, Dumnezeu cuvânt pe pământ, Adevăr din Adevăr, Lumină din Lumină, Cel de o ființă cu Tatăl, prin Care toate s-au făcut la început. Și iată, iarăși lucrează Tatăl prin Fiul, prin Cuvântul, și iarăși se fac toate, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și [/COLOR][COLOR=fuchsia]rai nou[/COLOR][COLOR=blue] pentru om nou, pentru ca să se întoarcă omul în Mine, Făcătorul omului cel de la început. Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 04-12-1996) Spiritul pucios care pretinde că este “Șfânta Maria Egipteanca” își dă și el cu părerea despre [COLOR=red]cerul și pământul cel nou[/COLOR], și spune că acesta este făcut de sfinți și prin sfinți și din sfinți: [COLOR=blue]“ Nu poate nimeni fără de mângâiere, iar taina aceasta este prea puțin, prea puțin pătrunsă de duhul omului, căci omul pe pământ vede cu ochii lui tot ce îl desparte pe el de Tine, și nu mai au vedere ochii lui și nu-L mai vede omul pe Dumnezeu nici cu ochii duhului, Doamne al celor sfinți care s-au făcut și se fac Ție templu, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], o, Doamne. [/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 09-04-2006) Liderii pucioși se roagă și ei în “Cuvântul lui Dumnezeu” ca să se coboare [COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR] în toți (și peste toți) simpatizanții Noului Ierusalim: [COLOR=blue]“ […]Și acum, dă-le oamenilor harul credinței sfinte și duh de umilință înaintea cuvântului Tău cel plin de foc de Duh Sfânt și de dor după om, și fă-i pe cei ce Te vor afla prin cartea aceasta, fă-i puternici împotriva ispitelor cele de pe pământ și cele ce vin de la trup, și dă-le lor duh de rugăciune sfântă cu care să ceară la Tine [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și Ierusalim nou în ei și peste ei, după făgăduința Ta cea din Scripturi,[/COLOR][COLOR=blue] …“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 11-06-2006) Duhul Pucios care se autodenumește “Șfântul Ioan Botezătorul” arată că numai Biserica de la Pucioasa are lucrare stăruitoare pentru[COLOR=blue] iertarea păcatelor făpturii[/COLOR] și pentru [COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR]: [COLOR=blue]“ Tu și eu și toți sfinții mărturisitori care au rostit cu gura lor păcatele lumii, au fost apoi să cadă în chinuri, căci lumea pentru păcatele ei i-a omorât pe sfinți, deși ea a fost judecată atunci când ea Te-a judecat pe Tine și Te-a dat crucii ca să mori, dar nimeni n-a știut atunci, din cei din lume că Tu ești mântuirea lor atunci și acum când ai venit și iarăși Ți-ai așezat biserica pe piatra ei cea dintâi și ai pus la lucru taina învierii morților și lucrare stăruitoare pentru iertarea păcatelor făpturii, de la începutul ei și până la cei mai mici ucenici ai Tăi prin care azi Te mărturisești în lung și în lat cu cuvântul venirii Tale pentru învierea morților, pentru [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], și pentru dreptatea care va fi apoi darul sfinților Tăi care au biruit în ei lumea. Amin. [/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 20-01-2006) [COLOR=red]Cerul și pământul cele noi [/COLOR]vor ieși (după ce va avea loc [COLOR=fuchsia]înnoirea lumii prin cuvânt[/COLOR]) de sub apa râului de cuvânt care curge din gura “celui de la Pucioasa”: [COLOR=blue]“ Dar Eu vin pentru că am spus că vin, și vin așa cum am spus că vin, și adun toate neamurile înaintea cuvântului Meu rostit de pe tronul slavei Mele, iar lângă tronul Meu, toți sfinții și îngerii, așa cum Eu am grăit acum două mii de ani în mijlocul ucenicilor Mei ca să descopăr lor toate tainele Mele pentru venirea Mea cu judecata făpturii, pentru [/COLOR][COLOR=fuchsia]înnoirea lumii prin cuvântul[/COLOR][COLOR=blue] care curge ca râul din gura Mea până ce va ieși de sub apa lui [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ no[/COLOR][COLOR=blue][COLOR=Red]u[/COLOR] și popor nou, seminție făgăduită lui Avraam, fiul credinței, pildă a fiilor lui Dumnezeu, credincioși și adevărați ca și Domnul lor. Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 26-02-2006) Sfinții se fac lui Dumnezeu templu, adică se fac “[COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR]” : [COLOR=blue]“ Nu poate nimeni fără de mângâiere, iar taina aceasta este prea puțin, prea puțin pătrunsă de duhul omului, căci omul pe pământ vede cu ochii lui tot ce îl desparte pe el de Tine, și nu mai au vedere ochii lui și nu-L mai vede omul pe Dumnezeu nici cu ochii duhului, Doamne al celor sfinți care s-au făcut și se fac Ție templu, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], o, Doamne.[/COLOR][COLOR=blue] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 09-04-2006) Toți pucioșii trebuie să se facă “[COLOR=red]cer nou și pământ nou” [/COLOR]pentru voia “Celui de la Pucioasa” în ei, mereu: [COLOR=blue]“ Pace vouă! Mângâiați-vă cu izvorul cuvântului Meu și fiți mulțumiți și mulțumitori și fiți sfinți, fiilor, căci cel sfânt este locașul păcii Mele. Faceți-vă [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] pentru voia Mea în voi mereu, iar Eu, Domnul, cobor peste voi binecuvântarea Mea ca să pricepeți bine taina voii Mele și să aveți putere pentru împlinirea ei în voi, și să înnoiesc prin voi lumea ce va să fie și să fac din voi mângâierea Mea. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 11-06-2006) [COLOR=purple] [/COLOR] |
105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a V-a)
[COLOR=purple]105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a V-a)[/COLOR][COLOR=red]
[/COLOR] [COLOR=red] [/COLOR] [COLOR=red]Cerul și pământul cel nou[/COLOR] au fost proorocite și pe vremea Verginicăi, nedespărțite de poporul cel nou de la Pucioasa, statornicite prin țăruș bătut în ograda lui Ilie Bunea din Glodeni, semn al începutului cel nou al chivotului (Bisericii Pucioșilor): [COLOR=blue]“ O, Eu n-am stat din lucru, și Mi-am ridicat și Eu un nou popor și l-am îmbrăcat pe el în darul credinței sfinte ca să împlinesc prin credința lui toate câte Eu am proorocit în mijlocul tău prin trâmbița Mea Verginica, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și popor nou pe el, popor de nou Ierusalim, și M-am uitat pe hartă și am găsit aproape bucățica de pământ pe care Eu am stat întâia oară când am scos din ape cerul și pământul, și Mi-am bătut pe pământ țăruș nou atunci, însemnând cu el locul izvorului Meu cel înnoit și pe care Eu Mi-am ridicat chivot, ca semn al începutului cel nou cu Dumnezeu pe pământ.“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 29-05-2007) Duhurile pucioșești care se autointitulează “Șfinții Apoștoli Petru și Pavel” cheamă România la credința pucioșească și îi urează să devină “[COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR]”: [COLOR=blue] “ Vino și tu spre dreptate, țară a venirii Fiului lui Dumnezeu la tine, vino să crezi, și prin credința ta toate se vor face noi. [/COLOR][COLOR=red]Cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] să fii tu, precum Domnul ți-a hărăzit ție, o, țară scumpă a venirii Lui. Amin. [/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 13-07-2007) Dumnezeul de la Pucioasa așteaptă pasiv, odihnindu-se, așteaptă de șapte mii de ani, ca să se petreacă minunea mult așteptată, “[COLOR=blue]înfățișarea cea nouă a facerii, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], înnoirea a toate, prin viața veacului ce va să fie apoi[/COLOR]”: [COLOR=blue]“ Ne odihnim, fiilor străjeri, și apoi lucrăm în carte în ziua aceasta. Fiți veghetori, căci la lucrul veghii cea pentru Mine v-am așezat pe voi, căci dacă Eu pot fi între voi cuvânt, toate se fac noi și toate Mă slăvesc, și cele vechi trec cu trosnet, după cum este scris, iar cele noi Mă slăvesc întru lucrare de Duh Sfânt peste pământ și-Mi mângâie așteptarea Mea cea de șapte mii de ani, prin care aștept, aștept înfățișarea cea nouă a facerii, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], tată, înnoirea a toate, prin viața veacului ce va să fie apoi, și în care lumea nu crede, și așa stă ea departe de lucrarea slavei Mele, care va schimba la înfățișare lumea, când într-o clipă toate vor trece în taina de nou Ierusalim, în veacul cel nou, care va dăinui, veacul vieții, fiilor, și viața lui peste cei ce sunt ai lui. Amin, amin, amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-12-2007) Alteori însă, el promite o mobilizare și o implicare mai serioasă, promițând că “[COLOR=blue]va lucra mult[/COLOR]” pentru “[COLOR=blue]nașterea din nou a lumii, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și slavă de nou Ierusalim pe pământ[/COLOR]” : [COLOR=blue]“ Eu, Domnul, voi câștiga Tatălui pe mulți, și apoi voi lucra mult ca să împlinesc Scripturile cele din urmă: nașterea din nou a lumii, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și slavă de nou Ierusalim pe pământ, precum este scris. Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 19-08-2008) Apoi pretinde că cerul și pământul cele noi se fac astăzi iarăși “prin cuvânt”, la fel ca prima dată, la întemeierea lumii: [COLOR=blue]“ Să vină omul să învețe de la Mine prin acest cuvânt viața, căci am venit iarăși de la Tatăl la om, și lucrez cu slava pe care o am de la Tatăl mai înainte de întemeierea lumii, iar slava aceasta ce o am de la El este cuvântul gurii Mele, cuvântul care a făcut cerul și pământul, și care [/COLOR][COLOR=fuchsia]face iarăși [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], Ierusalim nou și popor nou, precum este scris în Scripturi să lucrez Eu, Mieluțul Tatălui, pentru cei răscumpărați de El dintre oameni ca să fie ei împărăția Mea pe pământ. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-2008) Apoi condiționează începerea lucrării de întemeiere a [COLOR=red]cerului și pământului cele noi[/COLOR] de “[COLOR=blue]răbdarea și slujirea pucioșilor cea pentru el”, și abia [/COLOR][COLOR=fuchsia]apoi va lucra[/COLOR]([COLOR=fuchsia]mult[/COLOR]) ceea ce a promis: [COLOR=blue]“ Fiți îndelung răbdători, tată, și slujiți-Mi cu iubire, că am nevoie de slujirea voastră, tată, și prin răbdarea și slujirea voastră cea pentru Mine Eu, Domnul, voi câștiga Tatălui pe mulți, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]apoi voi lucra mult[/COLOR][COLOR=blue] ca să împlinesc Scripturile cele din urmă: nașterea din nou a lumii, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și slavă de nou Ierusalim pe pământ, precum este scris. Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 19-08-2008) [COLOR=red]Cerul și pământul cel nou [/COLOR]vor ieși la iveală din neamul român, și anume din mijlocul lui, adică din grădinile șfinte ale Pucioasei. De aici se vor răspândi din loc în loc, peste tot pământul: [COLOR=blue]“ … Eu vin și te învăț fața ei ca s-o cunoști și ca să te așezi înaintea Mea să-Mi ceri izbăvirea ta, neam român, căci voiesc să fac din mijlocul tău [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], și de la acest început să-Mi așez din loc în loc biruința Mea cea așteptată de veacuri, … “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-02-2009) – La 7 aprilie 2009 se anunță din nou [COLOR=red]un cer și un pământ nou[/COLOR] care vine [COLOR=fuchsia]curând, curând[/COLOR]: [COLOR=blue]“ Eu rămân în iubirea ta și ți-o păstrez Mie, și în ziua a doua a lumii voi arăta rodul ei, prin care Eu am putut să-Mi săvârșesc biruința Mea și toată Scriptura împărăției cerurilor pe pământ curând, curând, și [/COLOR][COLOR=red]cer și pământ nou [/COLOR][COLOR=fuchsia]curând, curând[/COLOR][COLOR=blue], căci Eu sunt Cel adevărat în tot cuvântul Meu. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 07-04-2009) |
105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a VI-a)
[COLOR=purple]105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a VI-a)[/COLOR]Sinteză recapitulativă asupra viziunii pucioșilor despre[COLOR=red] cerul nou și pământul nou[/COLOR]:
1. “Cerul nou și pământul nou” este: – o expresie în sensul figurat, adică o figură de stil care a hrănit imaginația unei purificari universale, pentru mulți creștini de-a lungul veacurilor: [COLOR=blue]“ Domnul iarăși vine, și vine cu legea sfințeniei […] Cele vechi trec și se șterg, și se aștern în locul lor [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], și nimic necurat, nimic vechi, nimic omenesc nu va mai rămâne între cele noi.[/COLOR][COLOR=blue] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-1993); – o expresie în sens propriu , adică o realitate palpabilă și vizibilă pentru simțuri, care schimbă radical percepția și trăirea omului față de Univers: [COLOR=blue]“ … cerul va coborî pe pământ ca să se așeze [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], după cum este făgăduința din Scripturi… “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 29-08-1993) 2. “Cerul nou și pământul nou” este – o schimbare formală, exterioară care se manifestă printr-o lume cosmetizată, percepută doar prin [COLOR=blue] “înfățișarea cea nouă a facerii”[/COLOR]( expresie din “Cuvântul” datat 12-12-2007) – o schimbare de fond, interioară, profundă, care se manifestă printr-o printr-o “ [COLOR=blue]naștere din nou a lumii, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] “ [/COLOR]( expresie din “Cuvântul” datat 19-08-2008) 3. “Cerul nou și pământul nou” este – o aspirație voită, dar încă neabordată și neîmplinită: ” [COLOR=blue]voiesc să fac din mijlocul tău [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-02-2009):[COLOR=blue] “ Vezi tu, măi fiule, că Eu am dreptate când îți spun că [/COLOR][COLOR=fuchsia]avem de lucrat[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]? “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 03-06-1995) – o aspirație voită, aflată în fața unei iminente abordări: [COLOR=blue]“ Și iată, dau să vin […], dau să suflu [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], […]Iată, voiesc să stau cu împărăția Mea pe pământ și să lucrez din ea [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-06-1993) – o realitate deja împlinită, care vine din trecut și se prelungește și în prezent: [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Iată[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], căci deasupra ieslei de la voi am cerul deschis, tată.“ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 07-01-1995) – o realitate prezentă, care acum se lucrează în timp, după ce a fost așteptată de veacuri: [COLOR=blue]Cuvântul, [/COLOR][COLOR=fuchsia]și azi[/COLOR][COLOR=blue] face [/COLOR][COLOR=red]cer și pământ[/COLOR][COLOR=blue][…] [/COLOR][COLOR=fuchsia]prin tine[/COLOR][COLOR=blue], tată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]fac [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]“ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 23-10-1994);[COLOR=blue] […]acum iarăși se lucrează prin cuvânt și [/COLOR][COLOR=fuchsia]se fac [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] “ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 23-04-1993);[COLOR=blue] “ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Lucrează[/COLOR][COLOR=blue] Domnul [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], și biruința aceasta este așteptată de veacuri, iubiții Mei. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 27-05-1993);[COLOR=blue] “ Și iată, iarăși lucrează Tatăl prin Fiul, prin Cuvântul, și iarăși se fac toate, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] …“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 04-12-1996)[COLOR=blue] “ O, fiule român, […] [/COLOR][COLOR=fuchsia]fac[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]… “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 14-05-1995) – o realitate prezentă, acum și aici: [COLOR=blue] “E veacul cel nou și cel sfânt cu voi. E împărăția cerurilor cu voi pe pământ. [/COLOR][COLOR=fuchsia]E [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]. Amin, amin, amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 11-06-1995) – o realitate viitoare care sosește curând, curând: [COLOR=blue]“ Eu […]voi arăta […] [/COLOR][COLOR=red]cer și pământ nou [/COLOR][COLOR=fuchsia]curând, curând[/COLOR][COLOR=blue] “ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 07-04-2009); – o realitate viitoare care va sosi într-un viitor neprecizat: [COLOR=blue]“ Dintr-un sâmburel mititel [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi însămânța[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], la cuvântul Meu. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-1994) |
105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a VII-a)
[COLOR=purple]105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a VII-a)[/COLOR]
(Sinteză recapitulativă asupra viziunii pucioșilor despre[COLOR=red] cerul nou și pământul nou[/COLOR]) 4. “Cerul nou și pământul nou” : – sunt sfinții lui Dumnezeu: [COLOR=blue]“ … Doamne al celor sfinți care s-au făcut și se fac Ție templu, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], o, Doamne.[/COLOR][COLOR=blue] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 09-04-2006) – va fi “Israelul cel nou” , adică poporul creștin de la Pucioasa: [COLOR=blue]“ A venit să facă din tine [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], dar tu, mămică, nu te-ai lăsat lucrat. Lasă-te lucrat, Israele. “ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 15-11-1990);[COLOR=blue] “ M-am ridicat […] să fac din voi [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] […] Aceasta este soarta acestui popor. [/COLOR][COLOR=blue]“ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 27-11-1990); – este deja “Israelul cel nou” , adică poporul creștin de la Pucioasa: [COLOR=blue]“ Israele, fiule al cerului, [/COLOR][COLOR=fuchsia]tu ești [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], dar să fii. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 01-06-1995) – va fi “Dumnezeul” de la Pucioasa, în unire strânsă cu ucenicii lui pucioși: [COLOR=blue]“Eu cu Duhul, iar voi, cu trupul, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]vom fi[/COLOR][COLOR=blue] întru unire, [/COLOR][COLOR=red]cer și pământ[/COLOR][COLOR=blue], întru Duhul Sfânt, spre lucrare văzută, și apoi spre slavă văzută. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 04-06-1991) – va fi“lucrarea de la Pucioasa”: [COLOR=blue]“Aceasta este lucrarea Duhului Sfânt, care va acoperi cerul și pământul, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi Ierusalim nou[/COLOR][COLOR=blue] și [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]“ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-12-1991) – a fost Maica Domnului, la vremea ei: [COLOR=blue]“ Maica Mea […]am făcut din ea poartă pentru Mine, ca să ies spre Israel; am făcut din ea [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 04-12-1994) – va fi întrupat în orice om de pe pământ: [COLOR=blue] “ [/COLOR][COLOR=fuchsia] fac[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou [/COLOR][COLOR=fuchsia]în om[/COLOR][COLOR=blue], și om nou în om.[…] iubirea cerească se face [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=fuchsia] în om[/COLOR][COLOR=blue]. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-1996) – vor fi ținuturile de la Glodeni și biserica (acoperământul) de la Pucioasa: [COLOR=blue] “ Acest pământ și acest acoperământ are peste el coborâtă așezare cerească, trăire cerească și curată, și aceasta este puterea din care [/COLOR][COLOR=fuchsia]se va vedea[/COLOR][COLOR=blue] viață vie și [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] peste noroade. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 08-07-1991) – va fi întreaga Românie: [COLOR=blue]“ Vino și tu spre dreptate, țară a venirii Fiului lui Dumnezeu la tine, […] [/COLOR][COLOR=red]Cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] să fii tu…[/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 13-07-2007) – este acum, în zilele noastre, prin proclamare solemnă de către “Dumnezeul de la Pucioasa”: [COLOR=blue]“ La început eram Cuvântul; la sfârșit iarăși sunt Cuvântul, și iarăși zic: să fie lumină! Amin, amin, amin. Să se despartă lumina de întuneric, și întunericul de lumină! Să fie [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou![/COLOR][COLOR=blue] Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 22-12-1996) 5. “Cerul cel nou și pământul cel nou”: – se vor coborî pe vechiul pământ, ceea ce contazice Biblia, care spune că “[COLOR=#993300]pământul cel dintâi au trecut; și marea nu mai este[/COLOR]”([COLOR=#993300] Apocalipsa, 21,1)[/COLOR]: [COLOR=blue]“ Și se va coborî pe pământ [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 23-04-1993) – se vor pogorî numai în ucenicii pucioși: [COLOR=blue]“ La început am făcut cerul și pământul, și la sfârșit te-am făcut pe tine, Israele român, ca să te pregătesc să stai cu [/COLOR][COLOR=red]cer nou și cu pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] înaintea Mea la venirea Mea. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vreau să așez[/COLOR][COLOR=blue] peste tine [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], lucrate prin cuvânt. La început a fost Cuvântul. Eu am fost Cuvântul la început, și tot Eu sunt și acum, la acest sfârșit. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 14-05-1995) – vor odrăsli abia după ce poporul de la Pucioasa va crește viguros, și vor odrăsli sub creșterea lui: [COLOR=blue]“ Crești, copile, crești, și sub creșterea ta [/COLOR][COLOR=fuchsia]va odrăsli[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], … “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 21-11-1995) – se vor pogorî în toți simpatizanții Noului Ierusalim: [COLOR=blue]“ Și acum, […]fă-i pe cei ce Te vor afla prin cartea aceasta, […] să ceară la Tine [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și Ierusalim nou în ei și peste ei, după făgăduința Ta cea din Scripturi,[/COLOR][COLOR=blue] …“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 11-06-2006) – se vor pogorî în toată România: [COLOR=blue]“ O, fiică Românie, vino, […] și [/COLOR][COLOR=fuchsia]se va arăta[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] din tine, țară Românie[…] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 24-11-1996)[COLOR=blue] ; “ Înalță-te înaintea popoarelor, tu, țară a întoarcerii Mele, căci pământul cel de [/COLOR][COLOR=fuchsia]acum[/COLOR][COLOR=blue] trece la înnoit, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]se face[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=fuchsia] pe el[/COLOR][COLOR=blue], precum a fost pământul cel dintâi. Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 27-09-1995) – va fi însuși Noul Ierusalim de la Pucioasa, denumit conspirativ “Noul Israel”: [COLOR=blue]“ Iar tu, Israele, să-Mi fii [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], […]Să știi, măi Israele, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]ești așteptat [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 01-12-1996) – va ieși la iveală din neamul român, și anume numai din mijlocul lui, adică din grădinile șfinte ale Pucioasei. De aici se vor răspândi din loc în loc, peste tot pământul: [COLOR=blue]“ … Eu vin și te învăț fața ei ca s-o cunoști și ca să te așezi înaintea Mea să-Mi ceri izbăvirea ta, neam român, căci voiesc să fac din mijlocul tău [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], și de la acest început să-Mi așez din loc în loc biruința Mea cea așteptată de veacuri, … “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-02-2009) |
105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a VIII-a)
[COLOR=purple]105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a VIII-a)[/COLOR]
(Sinteză recapitulativă asupra viziunii pucioșilor despre[COLOR=red] cerul nou și pământul nou[/COLOR]) 6. “Cerul cel nou și pământul cel nou”: – se vor înfăptui de la sine, căci Dumnezeul de la Pucioasa așteaptă pasiv, odihnindu-se, așteaptă de șapte mii de ani, ca să se petreacă această minune: [COLOR=blue] “ Ne odihnim, fiilor străjeri[…] , iar cele noi Mă slăvesc […] și-Mi mângâie așteptarea Mea cea de șapte mii de ani, prin care aștept, aștept înfățișarea cea nouă a facerii, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], tată, “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-12-2007) – vor ieși la iveală după ce va avea loc [COLOR=fuchsia]înnoirea lumii prin cuvânt[/COLOR], de sub apa râului de cuvânt care curge din gura “celui de la Pucioasa”: [COLOR=blue]“ Eu am grăit acum două mii de ani […] pentru [/COLOR][COLOR=fuchsia]înnoirea lumii prin cuvântul[/COLOR][COLOR=blue] care curge ca râul din gura Mea până ce va ieși de sub apa lui [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] … “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 26-02-2006) – vor fi făcute de sfinți și prin sfinți și din sfinți: [COLOR=blue]“ … Doamne al celor sfinți care s-au făcut și se fac Ție templu, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], o, Doamne. [/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 09-04-2006); – vor fi făcute de Dumnezeul de la Pucioasa, împreună cu corbii lui cu care el se ajută în lucrul de facere a [COLOR=red]cerului și pământului celor noi[/COLOR]: [COLOR=blue]“ Israele, Israele, bucuria Mea, te voi ajuta ca un Dumnezeu, ca să poți tu semăna cuvântul lui Dumnezeu mereu, mereu, copilul Meu, că Eu [/COLOR][COLOR=fuchsia]am corbii Mei[/COLOR][COLOR=blue] care au grijă de lucrul Meu cu tine, numai tu să fii copilul Meu în ascultare, copilul Meu în credință și în nădejde, că Eu sunt un Dumnezeu tare, și sunt vistier al bunătăților cerești peste tine, ca să facem [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], fiule, copilul Meu. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-07-1996) – vor fi făcute de Dumnezeul de la Pucioasa, sprijinit de om: [COLOR=blue]“ […]căci sunt de șapte mii de ani îndurerat și plin de dor după viața Mea în om, așteptând să Mă așez în el cu împărăția Mea, cu pacea Mea și a lui, și să fac, sprijinit de om, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], așa cum am făgăduit prin prooroci, poporul Meu. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 11-06-2006) – vor fi făcute de Dumnezeul de la Pucioasa, fără vreun alt sprijin, dar numai după ce va lucra mult: [COLOR=blue]“ Domnul cerului [/COLOR][COLOR=fuchsia]vine [/COLOR][COLOR=blue]iar prin cuvânt și lasă peste cele învechite [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], lucrate prin cuvânt. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 01-05-1994)[COLOR=blue] ; [/COLOR] [COLOR=blue]“ Eu, Domnul, […] voi lucra mult ca să împlinesc Scripturile cele din urmă: nașterea din nou a lumii, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] … “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 19-08-2008) – vor fi făcute prin lucrarea “profeteselor” de la Pucioasa, care “profețesc” toate împlinirile viitorului sub numele acoperitor al “Dumnezeului de la Pucioasa”: [COLOR=blue]“ Eu, Domnul, […]Eu [/COLOR][COLOR=fuchsia]profețesc și împlinesc[/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]. Nu-i nimic dacă slujitorii bisericii nu voiesc să vin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-1994) – vor fi făcute chiar prin ”Cuvântul” de la Pucioasa: [COLOR=blue]“ Cuvântul a făcut cerul și pământul, văzutele și nevăzutele. Iată ce este cuvântul rostit. Cuvântul, [/COLOR][COLOR=fuchsia]și azi[/COLOR][COLOR=blue] face [/COLOR][COLOR=red]cer și pământ[/COLOR][COLOR=blue]…“ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 23-10-1994);[COLOR=blue] “ … cuvântul care a făcut cerul și pământul, și care [/COLOR][COLOR=fuchsia]face iarăși[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]…“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-2008) – vor fi făcute prin “poporul” pucios cel plin de har: [COLOR=blue]“ Pace ție, Ierusalime, Ierusalime nou! căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]prin tine[/COLOR][COLOR=blue], tată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]fac[/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] … “ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 23-10-1994) – vor fi făcute prin rugăciune: [COLOR=blue]“ Rugăciunea ta va rodi veac nou, văzut de ochii tăi, va rodi [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], după cum este făgăduința prin Scripturi, și rodul nu va mai avea veștejire. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 23-05-1996) – vor fi făcute prin prin întruparea Dumnezeului de la Pucioasa[COLOR=fuchsia] în om[/COLOR], prin cuvânt și cu iubire cerească, așa cum s-a făcut prin Verginica și prin lelica Maria, sora ei: [COLOR=blue]“ Am venit să Mă întrupez în om prin cuvânt, ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]să fac[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou [/COLOR][COLOR=fuchsia]în om[/COLOR][COLOR=blue], și om nou în om.[…] Iubirea firească se face păcat, dar iubirea cerească se face [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=fuchsia] în om[/COLOR][COLOR=blue]. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-1996) 7.“Cerul și pământul cel nou”: – [COLOR=fuchsia]sunt[/COLOR] deja la Pucioasa o realitate indubitabilă: [COLOR=blue]“E împărăția cerurilor cu voi pe pământ. [/COLOR][COLOR=fuchsia]E[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]. Amin, amin, amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 11-06-1995) – [COLOR=fuchsia]nu[/COLOR] [COLOR=fuchsia]sunt[/COLOR] la Pucioasa o realitate împlinită, căci Duhul abia acum vine ca să rostească această proorocie: [COLOR=blue] “ Crești și te hrănește cu cele vii, și moarte să nu mai mănânci, căci trupul tău este templu al Duhului Sfânt, Care vine în tine să rostească [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 27-10-1995) 8. “Cerul cel nou și pământul cel nou” au ca sinonime: – cuvântul “[COLOR=blue]cărare[/COLOR]”: [COLOR=blue] “ Cuvântul cărare înseamnă Dumnezeu, înseamnă pace și cer, înseamnă [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], asta înseamnă cărare în limba cea dumnezeiască. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 07-07-1996) – sintagma “[COLOR=blue]hăinuța cea nouă a pământului[/COLOR]”: [COLOR=blue]“ Acum e veacul Domnului, și de aceea Dumnezeu S-a făcut cuvânt peste veacuri, peste pământ, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]pământul își așteaptă hăinuța lui cea nouă[/COLOR][COLOR=blue], la care Eu și cu sfinții și cu îngerii și cu tine, poporul Meu, lucrăm hăinuța nouă, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], loc al păcii și al dreptății. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 07-07-1996) [COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR] [COLOR=purple]Estera [/COLOR] [COLOR=purple]18 aprilie 2009[/COLOR] [COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR] |
107. Vine sfârșitul lumii!
[COLOR=purple]107. Vine sfârșitul lumii![COLOR=Red] (Partea I)[/COLOR][/COLOR]
Gata! Vine sfârșitul lumii! S-a apropiat funia de par. Muritori, făceți-vă repede testamentul că nu se știe, poate că de data asta chiar că se va împlini profeția cu adevărat! Iată că dogarii, care sunt conectați permanent la antenele cerești, au dezvăluit până și ziua când va avea loc marele cutremur care va face cer nou și pământ nou: în ultima zi din prima treime a anului, mai exact pe 31 aprilie 2009. De aceea, ei s-au și grăbit să-i avertizeze pe simpatizanții lor să stea numai în post și rugăciune în ultimele trei zile (marți 28, miercuri 29 și joi 30 aprilie) cele care vor precede mărețului eveniment cosmic de Arminden, ca să-și mărească în acest mod șansele de a scăpa din urgia care vine. Deși Sfârșitul Lumii a fost din toate timpurile un mare secret, pe care nici Fiul, nici Duhul nu-l știau, ci numai Tatăl ceresc, Care-l păstra ascuns cu mare gijă de 7000 de ani încoace, uite că tot a transpirat ceva: o păsărică din cer a adus vestea, iar pucioșii au fost primii cărora ea le-a ciripit la ureche. Dogarii, imediat după ei, au aflat același lucru pe niște canale similare și îndată au început să colporteze zvonul în gura mare, ocazie cu care ei le-au confirmat cu onestitate pucioșilor dreptul de întâi preveniți. Este adevărat că ei n-au aflat decât ziua, nu și ceasul, dar tot e ceva să știi dinainte cu o săptămână când va fi să fie Ziua Cea Mare. Ai timp să-ți pregătești ploile (acide). Dar să lăsăm divagațiile introductive și să intrăm direct în subiect. Vom reproduce în continuare mesajul dogarilor, așa cum a fost el primit recent prin comunicare cerească direct de la “Maica Domnului” din ceruri. Undeva în text ei recunosc și confirmă că pucioșii au fost primii care au făcut un avertisment pe această temă chiar cu o zi înainte, de “Izvorul Tămăduirii”. E drept, avertismentul pucioșilor era destul de voalat – adică, cine citește, să înțeleagă. Reproducerea mesajelor este ad litteram, așa încât atunci când veți întâlni cuvinte mai năstrușnice, precum [COLOR=red]clor[/COLOR] și [COLOR=fuchsia]agiazmă[/COLOR], [COLOR=red]împăprăție[/COLOR] și [COLOR=red]strtig[/COLOR] , să fiți convinși că ele aparțin dogarilor și pucioșilor, și nu celor care le-au reprodus textele. Citat: [COLOR=fuchsia]Comunicare de la Maica Domnului 11 aprilie 2009 Ioana[/COLOR] [COLOR=fuchsia] Pace vouă, dragele mele fiice de lumină și pace tuturor acelora care se roagă pentru împlinirea Planurilor Mele Cele Cerești, pe plan pământesc. Vă binecuvintez pe fiecare în parte, cu Binecuvântare Cerească, pentru a lucra spre Slava Mea. [/COLOR]
[COLOR=fuchsia]Vineri 25.04.2009[/COLOR] [COLOR=red]La Praznicul „Izvorul Tămăduirii” la Noul Ierusalim – unde Dumnezeu Cuvântul vorbește de peste 50 de ani în poporul român – Domnul Iisus Christos, a anunțat clor [/COLOR](sic!) [COLOR=red]care simultan aud și scriu acest cuvânt, că urmează o perioadă de grea încercare pentru noi toți. [/COLOR] [COLOR=fuchsia] Este nevoie ca în ultimele 3 zile ale lunii aprilie[/COLOR] [COLOR=fuchsia]([/COLOR][COLOR=#333399]adică marți, miercuri joi[/COLOR][COLOR=fuchsia])[/COLOR][COLOR=fuchsia] să se țină post sever, cei care pot doar cu agiazmă,[/COLOR] (sic!) [COLOR=fuchsia] ceilalți cu fructe și legume nefierte și fără untdelemn, consumate după apusul soarelui, sau în cursul întregii zile – după putința fiecăruia și ca băutură doar apa. [/COLOR] [COLOR=red]Va fi o foarte mare încercare[/COLOR][COLOR=fuchsia], și acest text nu trebuie privit ca glumă, că nu se glumește când este vorba de Dumnezeu. Și s-a mai spus că fiecare să facă rugăciune cât mai multă, ca pe vremuri la niniviteni, când TOȚI s-au rugat și și-au pus cenușă în cap și au scăpat de pedeapsa Lui Dumnezeu. Este o mare lupă [/COLOR](sic! E o mare lupă care nu mărește) [COLOR=fuchsia]care se duce acum de către Dumnezeu cu satana și noi, care avem liber arbitru (și suntem și atât de păcătoși cu toții) trebuie să cerem ajutorul ca să fim ajutați. [/COLOR] [COLOR=fuchsia] Trebuie ca toți să-și facă pentru rugăciune o candelă cu ulei netrecut prin foc (presat la rece) în care să fie pusă următoarea rugăciune: „Izbăvește Doamne neamul român de satana și de lucrarea lui cea neagră cu care dă să ne despartă de Tine și de izbăvirea noastră cea de la Tine. Fii pentru noi Biruitor, căci zilele grele sunt și nu se văd. Învață-ne bunătatea, învățătura și cunoștința, căci mai înainte de a fi miluiți am greșit și de aceea dă-ne putere să păzim Cuvântul Tău și scoate-ne Tu de sub mâna satanei, căci Tu ești Mielui Tatălui și este scris să biruiești: Amin!”[/COLOR] [COLOR=fuchsia] S-a mai spus ca fiecare să transmită acest mesaj ca să fie ajutați cât mai mulți oameni și ca rugăciunea să fie puternică.[/COLOR] [COLOR=fuchsia] Credeți aceste cuvinte, rugați-vă și Dumnezeu este mare și ne va ajuta pe toți![/COLOR] Citat închis. |
[COLOR=purple]107. Vine sfârșitul lumii![COLOR=Red] (Partea a II-a)
[/COLOR][/COLOR] Câteva concluzii preliminare: 1.Avertismentele sunt extrem de actuale. Unul e datat 11 aprilie a.c., altul pe 25 aprilie a.c. 2.Supracinstirea Maicii Domnului se extinde și la cutuma folosirii majusculelor. Dacă în Biblie și celelalte cărți de cult care fac parte integrantă din Sfânta Tradiție, majusculele se folosesc exclusiv pentru a desemna Persoanele Sfintei Treimi, iată că și textul pretins a fi de la Maica Domnului folosește, în adresarea către sine, exclusiv majuscule: “[COLOR=fuchsia]Planurilor Mele[/COLOR]”, “[COLOR=fuchsia]Slava Mea[/COLOR]” “[COLOR=fuchsia]credincioși Mie[/COLOR]”, “[COLOR=fuchsia]cuvintele Mele[/COLOR]”, “[COLOR=purple]de la Mine[/COLOR]”, “[COLOR=fuchsia]să Mă mărturisiți[/COLOR]”, “[COLOR=fuchsia]fiicele Mele[/COLOR]”, “[COLOR=fuchsia]ajutorul Meu și al Fiului Meu[/COLOR]”. 3.Se dorește ca mesajul să ajungă la cât mai multe persoane, ceea ce reprezintă o modalitate excelentă de a face publicitate gratuită pentru dogari și pentru pucioși. 4.Mesajul încearcă să capete autenticitate prin referire directă la un mesaj similar, lansat de “Izvorul Tămăduirii” de către liderii pucioși. Eu, personal, consider că am suficiente motive să cred că această “proorocie” nu se va împlini la data anunțată, dar nici nu bag mâna-n foc, pentru că nu sunt Mafalda ca să ghicesc cum va fi să fie. Orice om se poate înșela în viață (și nu numai odată), iar cutremurele vin când vor ele, nu când le programează oamenii, căci ele nu prea știu matematică. În același timp, eu cred că acest avertisment, lansat în surdină de “Izvorul Tămăduirii” de către pucioși și apoi preluat ca o mare descoperire și relansat cu tam-tam de către dogari, este mai degrabă îndreptat către cei trei “sclavi” care au dezertat de la Pucioasa în ultima vreme, eliberându-se pentru totdeauna, și care acum se încăpățânează să nu se mai întoarcă. Ei trebuie înfricoșați cu urgiile care stau să vină peste ei, ca să se întoarcă la liderii pucioși cu coada între picioare și să le ceară spășiți iertare și să-i roage în genunchi ca să-i reprimească la “mănăstire”. Apoi, să pună mâna cu toții, unul pe daltă, altul pe penel, alta pe gherghef și să pună umărul și punga la greutățile cetății care străjuiește “raiul” de la Pucioasa. În felul acesta ar fi să scăpăm și noi de urgiile care vin asupra întregului pământ, sub forma pedepsei colective. Dar, dacă stăm și ne gândim bine, nu prea se merită să se mai sacrifice cineva pentru o iluzie demult pierdută. Cei trei “dezertori” de la Pucioasa sunt și ei oameni, și s-au născut liberi. De ce să-și petreacă și ultimii ani care le-au mai rămas sub jug și cu cătușe? Primul care trage semnalul de alarmă că “e ceva putred în danemarca Pucioasei” este șpiritul strămoșului nostru Adam, care ia cuvântul și demască răzvrătirea și gândurile de răzbunare ale celor trei, răzvrătire care a cam băgat frica în liderii lor pucioși și i-a împins spre ascundere prin tăcere: [COLOR=blue]“ O, are Domnul durere mare acum în mijlocul poporului Lui și Se teme să grăiască despre ea, [/COLOR][COLOR=red]Se teme Dumnezeu [/COLOR][COLOR=blue]de răzbunarea cea de la om. O, [/COLOR][COLOR=red]a prins Domnul frică de om[/COLOR][COLOR=blue] și are grijă să-Și ocrotească lucrarea Sa cu care umblă pe pământ ca să-i tragă pe toți la Tatăl, precum este scris, căci dacă El n-ar veni acum, nimeni, nimeni de pe pământ n-ar mai striga la oameni să se întoarcă la Tatăl, căci oamenii toți fac altceva pe pământ, și nu e Domnul vinovat că omul nu vrea să împlinească voia și cuvântul Său cel rostit, ci e omul vinovat pe pământ, așa cum am fost eu în rai”. (1-03-2009) [/COLOR] Săracul Dumnezeu! Ce frică trebuie să-I fie Lui de om acum! Să te crucești, nu alta! Cei trei “[COLOR=blue]vinovați pe pământ[/COLOR]”, care i-au părăsit definitiv pe liderii pucioși lăsându-i baltă cu “operili lor de artă creștină”, sunt asemuiți cu ucenicii care L-au părăsit pe Iisus la greu. Ei sunt acuzați de nestatornicie și de îndrăzneala de a gândi singuri, cu propria lor minte: [COLOR=blue]“ Veneau mulți după Mine în vremea aceea, și tot [/COLOR][COLOR=red]mulți Mă și părăseau[/COLOR][COLOR=blue], că nu erau dintre cei fără vicleșug în credință. Nu pot, tată, să stau mult astăzi cu tine în sfat, dar atât cât pot, te îndemn spre credință fără vicleșug în ea, fiule. Duhul tău să fie curat, ca să pot Eu în tine cu Duhul Sfânt Mângâietorul, tată, și să te port de mânuță, căci pe cel ce-Mi dă peste mână nu pot să-l port de mânuță, și se poartă singur unul ca acela, și adânc Mă doare de la [/COLOR][COLOR=red]cel fără de statornicie, care-și încearcă mintea[/COLOR][COLOR=blue], și pe care mintea îl încearcă. Să fii curat cu duhul și cu credința, poporul Meu! Să fii copil când răutatea te încearcă.” (08-03-2009)[/COLOR] “Dumnezeul de la Pucioasa” îi amenință că-i va zdrobi dacă încearcă să-și facă planuri fără el, adică încearcă să-l părăsească: [COLOR=blue]“… sunt nemângâiat, căci [/COLOR][COLOR=red]sunt în tine dintre cei ce [/COLOR][COLOR=blue]Mă întristează și Mă rănesc adânc și Mă lasă nemângâiat după ce Mă rănesc, și [/COLOR][COLOR=red]își fac planuri fără Mine[/COLOR][COLOR=blue], căci Mă rănesc pe Mine și pe tine, dar Eu de la aceștia Îmi trag mila și iubirea și capătă ei ce-Mi dau și ei, căci [/COLOR][COLOR=red]cine-Mi zdrobește Mie pacea și mersul, așa găsesc și ei pentru ei[/COLOR][COLOR=blue], fiindcă este scris în cuvântul Meu despre măsura cu care măsoară omul și cu care și lui i se măsoară.” (08-03-2009)[/COLOR] |
[COLOR=purple]107. Vine sfârșitul lumii![COLOR=Red] (Partea a III-a)
[/COLOR][/COLOR] “Dumnezeul de la Pucioasa” îi evidențiază din nou pe liderii pucioși că sunt “cei aleși, în care nu este vicleșug”. Dimpotrivă, răzvrătitorii “fug de sub cruce”, adică părăsesc raiul Pucioasei: [COLOR=blue]“ O, Mă îndrept acum și spre cei ce știu despre calea credinței drepte și le spun și lor că [/COLOR][COLOR=red]nu este vicleșug[/COLOR][COLOR=blue] în cei ce merg pe cale cu Dumnezeu pe pământ, iar dacă au vicleșug, să învețe de la Mine să nu greșească în credință, că mari de tot sunt ispitele, iar viața și învățătura de pe pământ înșeală pe om ca să nu-L cunoască pe Dumnezeu. O, bine este să fie vegheată credința omului, căci ca să fie omul, el trebuie să fie prin cineva, nu prin sine, și trebuie să nu fie sterp, căci vai celui fără de iubire, că acela este sterp cu duhul și cu viața! Cel ce iubește iartă și nu obosește iertând, iar cel ce iartă este cu putere, și numai cei slabi nu iartă, și numai aceia sunt slabi, și numai aceia [/COLOR][COLOR=red]fug de sub cruce[/COLOR][COLOR=blue] zicându-și că e rău și greu sub cruce, și unii ca aceia dau putere diavolului, căci sunt slabi în credință pe drumul crucii cel plin de ispite, cel plin de cununi de la durerile de pe el.” (08-03-2009)[/COLOR] Răzvrătitoriinu trebuie să se bizuie pe mintea lor, ci ar trebui să se bizuie numai pe liderii pucioși, căci ei sunt singurii care știu calea. Chiar dacă s-ar părea că liderii lor greșesc, ei nu trebuie judecați, ci trebuie iertați de 70 de ori câte 7, iertați și iubiți și răbdați așa cum sunt, cu minusurile și cu hachițele lor: [COLOR=blue]“ Eu, Domnul Iisus Hristos, Cel mărturisit acum două mii de ani de ucenicii Mei cei fără de vicleșug în ei până la sfârșit, vă îndemn pe voi, fii ai credinței în Hristos, învățați puterea credinței și nu stați pe cale fără să învățați cum se stă pe calea Mea cu omul! Nu vă bizuiți pe voi înșivă, ci [/COLOR][COLOR=red]bizuiți-vă pe cei ce știu de la Mine calea cea cu biruință pe ea[/COLOR][COLOR=blue]. Fiți iertători, fiți blânzi și smeriți cu inima ca să puteți ierta de șaptezeci de ori câte șapte celor ce vă greșesc vouă, căci cel ce nu iartă piere de pe cale, piere prin însăși judecata minții lui. Pe calea credinței se merge [/COLOR][COLOR=red]iubind și iertând și răbdând[/COLOR][COLOR=blue] și nădăjduind fără de capăt în făgăduințele lui Dumnezeu, pe care omul trebuie să le ajute să vină pe pământ, iar cea mai mare faptă a omului pe calea credinței este minunea de a se face pe el însuși omul său cel nou după chipul și asemănarea Mea, locaș al Duhului Sfânt Mângâietorul, iar dacă alta este ținta omului care merge pe calea credinței, el va găsi primejdii peste credința sa. Feriți-vă de vicleșug în credință! Fiți curați cu inima și cu credința! [/COLOR][COLOR=red]Nu vă faceți judecători[/COLOR][COLOR=blue], ca să nu cădeți din credință, ca să nu vă ducă judecata la judecată!” (08-03-2009) [/COLOR] Până la urmă, răzvrătitorii și-au luat inima în dinți și au părăsit pe furiș raiul de la Pucioasa și n-au mai stat sub jugul liderilor pucioși. Ei sunt criticați de “Dumnezeul de la Pucioasa” că și-au permis să-i judece pe liderii de la Pucioasa (“porțile și călăuzele” poporului pucios) pentru interminabilele nedreptăți și scandaloasele imoralități ale acestora. Se reconfirmă faptul că liderii pucioși sunt investiți ca “învățători” și “paznici” ai creștinilor de la Pucioasa. Cei care se îndoiesc de legitimitatea celor doi gardieni de la Pucioasa, Mihaela și Nicușor, “îi slăbesc” pe aceștia în gândurile lor de îngâmfată supremație peste viața și soarta semenilor lor, și “îi clatină de la cârmă” pe cei doi cârmaci schizofrenici. Fără cei doi semizei, “Dumnezeul de la Pucioasa” e neputincios, și se târăște în coate și pe genunchi ca să poată să meargă înainte: [COLOR=blue]“ O, voi, cei ce stați cu Mine, și voi, cei ce [/COLOR][COLOR=red]n-ați mai stat[/COLOR][COLOR=blue] și Mi-ați adus durere mare și nu Mi-o mai vindecați, tată, v-am spus adesea să nu vă ridicați ca [/COLOR][COLOR=red]să judecați voi pe cei puși de Mine porți și călăuzitori vouă [/COLOR][COLOR=blue]de la Mine, căci Eu sunt Cel ce judec și îngrijesc lucrarea Mea cu ei și lucrarea lor cu Mine și cu voi [/COLOR][COLOR=red]și îi împuternicesc mereu cu puteri de la Mine și cu pază de la Mine[/COLOR][COLOR=blue] pentru voi ca să aveți voi de la Mine prin ei cuvânt călăuzitor de sus și de jos, căci Eu am pus de la Mine în ei înțelepciune pentru voi și pază pentru voi împotriva duhurilor rele, care se nasc din neascultare, tată, și iată, nu sunt primit de toți cu credință, iar [/COLOR][COLOR=red]cei ce se îndoiesc de călăuzirea Mea prin ei Mi-i clatină de la cârmă[/COLOR][COLOR=blue], și atunci ei se lasă mici pentru aceia, mici și nelucrători, și atunci merge din greu lucrul Meu și împlinirea Mea cea pusă pe masă la voi ca să se împlinească, iar cei ce se dau mari și tari pentru ei înșiși cad din brațul Meu și Mă doare de la ei și Mă doare de ei, iar [/COLOR][COLOR=red]Eu merg în coate și în genunchi ca să nu stau din mers[/COLOR][COLOR=blue], căci se răstoarnă cerul și pământul, tată, dacă Eu stau din mersul venirii Mele cuvânt pe pământ, și omul îndărătnic nu crede aceasta.” (08-03-2009) [/COLOR] Cei trei dezertori de la Pucioasa sunt demascați ca “nemulțumiți” care și-au permis să scape din chingi și din lanțuri și apoi să plece și apoi să disprețuiască și să urască și să hulească pe cei doi lideri pucioși, cei doi inși unși, care le-au fost până deunăzi învățători și cârmaci: [COLOR=blue] “ O, de două mii de ani călăuzesc greu pe cel ce vine ca să fie cu Mine, și iată, și azi călăuzesc greu, căci în toate trebuie să țin seama de nevoile celor ce vin ca să fie ai Mei, și mai puțin de nevoile Mele prin ei, căci dacă Eu nu i-aș juca în strună omului, el M-ar da de tot de peste el și numai rău Mi-ar face, tată, așa cum Mi-au făcut și [/COLOR][COLOR=red]Îmi fac cei nemulțumiți care au stat cu Mine și cu familia Mea de fii și apoi au plecat și lovesc și disprețuiesc și urăsc și hulesc[/COLOR][COLOR=blue], și iată, ura nu se vindecă, ci aduce cu ea păcatul hulei, păcatul necredinței și al disprețului față de Dumnezeu și de frați, căci iată, și cei ce s-au crezut că pot multe și bune, chiar și aceia câtă, câtă durere Mi-au adus!” (08-03-2009) [/COLOR] Cei trei dezertori clătinați din credința eretică de la Pucioasa sunt ademeniți cu făgăduințe mincinoase ca să vină înapoi și să-i iubească din nou pe liderii pucioși, și pentru aceasta sunt mințiți în față că “li se duce dorul”: [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=red]Îi aștept pe cei clătinați de la pieptul Meu[/COLOR][COLOR=blue], îi aștept [/COLOR][COLOR=red]cu dor[/COLOR][COLOR=blue] să-Mi fie și să-Mi stea iarăși aproape, și [/COLOR][COLOR=red]cu iubire să vină[/COLOR][COLOR=blue], căci Maria Egipteanca este pildă de pocăință pentru cei ce iară și iară se leapădă de sine pentru Mine și pentru statul lor cu Mine, fiindcă Eu pentru cei ce sunt ai Mei am spus așa: «Ieșiți din lume, fiilor, ca să nu vă îmbătați din vinul ei!». [/COLOR] |
[COLOR=purple]107. Vine sfârșitul lumii![COLOR=Red] (Partea a IV-a)
[/COLOR][/COLOR] Cei trei dezertori sunt îndemnați să renunțe la păcatul judecății celor doi prooroci mincinoși de la Pucioasa, să vină înapoi și să intre sub ascultarea lor, și dacă vor face așa, li se promite în șchimb că li se vor ierta toate păcatele. Ei sunt înfricoșați cu amenințarea că vine durere mare pe pământ, amenințare care va fi preluată de către dogari și interpretată de ei ca fiind dezvăluirea tainei cutremurului cel mare: [COLOR=blue]“[…] Ferește-te, tată, de păcatul judecății, […] Te voi curăți de tot păcatul tău dacă Mă vei asculta. [/COLOR][COLOR=red]Vino, tată[/COLOR][COLOR=blue], spre ascultare și ajută-Mi lucrarea Mea de azi cu ascultarea ta! [/COLOR][COLOR=red]E vremea să vii[/COLOR][COLOR=blue] să te iert, căci Eu sunt Cel ce iert păcatele omului și îl fac din nou pe omul care vine să-l fac și să rămân apoi îmbrățișat iarăși cu el. Amin. […][/COLOR][COLOR=red]Veniți, voi, cei pierduți de la pieptul Meu[/COLOR][COLOR=blue], și Eu vă voi ierta pe voi și vă voi vindeca și vă voi iubi și iarăși veți fi ai Mei. [/COLOR][COLOR=red]Vine durere mare pe pământ[/COLOR][COLOR=blue], iar Eu vă port grija, tată. [/COLOR][COLOR=red]Veniți sub cortul Meu[/COLOR][COLOR=blue] și stați sub el și numai sub el, căci lucrarea cuvântului Meu peste fii este acoperământul sub care Îmi voi ocroti Eu, Domnul, pe cei rămași cu Mine în vremea cea de strâmtorare care vine pe pământ. Amin.” (05-04-2009)[/COLOR] Liderii pucioși pretind fără nici un fel de dovezi că preoții din B.O.R. sunt vânduți lui satana și au pecetea lui Antichrist, spre deosebire de preoții pucioși, care sunt chemați la propovăduire din sat în sat, din român în român, pentru răspândirea ereziei de la Pucioasa: [COLOR=blue] “ O, [/COLOR][COLOR=red]preoții tăi își văd de-ale lor, tată, și joacă în placul lui satana[/COLOR][COLOR=blue] cu viața și cu voirea lor, dar Eu, Păstorul Cel bun și milos, te chem sub curcubeul biruinței și al mântuirii tale, turmă română. [/COLOR][COLOR=red]Ia, tată, cuvântul Meu peste tine, și din gură în gură să-l dai, din român în român să meargă el[/COLOR][COLOR=blue], iar cine va da cuvântul Meu din gură în gură român către român pentru vestirea zilelor de post și de strigare pentru salvarea cea de la Mine a acestui neam, acela nu-și va pierde plata. Amin, amin, amin.” (24-04-2009)[/COLOR] Liderii pucioși sunt arătați ca “servi ai lui Dumnezeu” care trebuie iubiți ca atare, iar cine îi va iubi pe ei, i se vor ierta toate păcatele: [COLOR=blue]“ Iar voi, cei ce Mă împărțiți pe Mine, Domnul, cuvânt peste pământ, ridicați-vă să împliniți, tată. O, [/COLOR][COLOR=red]cine vă iubește pe voi pe pământ pentru că sunteți servii Mei, acela nu-și va pierde plata sa, ba îi voi ierta toate păcatele pe care le-a făcut ca un om [/COLOR][COLOR=blue]și îl voi aștepta spre sfințenie și spre biruința prin sfinți, căci sfinții Mei vin cu Mine pe pământ și se dau ajutor celor ce se biruiesc pe ei înșiși pentru biruința Mea. Amin.” (24-04-2009) [/COLOR] [COLOR=blue]Împăprăția[/COLOR](sic!) lui Satana se apropie de sfârșit: [COLOR=blue]“ Eu însă i-am chemat și le-am zis lor că satana pe satana nu-l scoate afară, și nu se dezbină întru sine o împăprăție [/COLOR](sic!) [COLOR=blue]ca să mai dăinuiască ea apoi, ci are sfârșit apoi, …”(26-04-2009)[/COLOR] Cutremurul de sâmbătă 25 aprilie 2009 a fost un fel de repetiție generală, în care pământul “a vorbit pe limba lui”, iar porunca postului salvator de trei zile care preced Armindenul urmează acum să se transmită din gură în gură prin cei care stau gură în gură. Cei care n-au de gând să postească cele trei zile sunt aspru amenințați cu strtigăte: [COLOR=blue]O, Mi-e milă de tine, popor român! Grăiesc iarăși cu tine, tată, și stau cu cartea deschisă între Mine și tine ca să te vestesc prin ea să faci voia Mea pentru salvarea ta, și ca să te mângâi și să te îmbrățișez dându-ți mângâierea Mea. Ți-am vestit ție voia Mea și ți-am dat s-o lucrezi înaintea Mea pentru viața ta. Te-am povățuit, tată, să faci trei zile de post (28, 29, 30 aprilie - n.r.) și ca să primești ți-am deschis veghea, tată, dar nu te teme când Eu te strtig [/COLOR](sic!) [COLOR=blue]spre voia Mea chemându-te cu asprime spre credință și spre împlinire. Ți-am vestit zile de post, și apoi [/COLOR][COLOR=red]am clătinat pământul sub tine[/COLOR][COLOR=blue], și tu te-ai temut și te temi. O, dar pământul grăiește și el cu tine pe limba lui și se așează lângă Mine ca să te îndemne și el să iei în socoteală limba Mea, grăirea Mea de peste tine, tată, prin care îți cer ascultare de cuvântul Meu pentru paza ta cea de la Mine, fiu român. [/COLOR][COLOR=red]O, nu ațâța mânia Mea prin neascultarea ta dacă ai da să nu asculți ruga Mea pentru viața ta![/COLOR][COLOR=blue] Brațul Meu duios se desface peste tine pentru ocrotirea ta, dar ascultă tu de Dumnezeu, tată, și caută după cuvântul Meu din mijlocul tău și ia-l pe el de pe masa poporului Meu pe care-l hrănesc Eu pe vatra ta cu tot cuvântul care iese din gura Mea ca să stea el înaintea Mea și să Mă ajute pe Mine pentru salvarea lui și a ta, popor român. [/COLOR][COLOR=red]Dă din gură în gură vestea postului cel de trei zile pe vatra ta[/COLOR][COLOR=blue], căci ți-am cerut aceasta pentru izbăvirea ta, și apoi tu să urăști păcatul, tată, dar fii credincios pentru ca să Mă primești.” (26-04-2009)[/COLOR] Se caută noi prozeliți, acum când numărul pucioșeilor de la Pucioasa s-a mai împuținat cu trei. Toți curioșii sunt chemați să vină personal și să vadă cu ochii lor minunea de la Pucioasa, Maglavitul secolului XXI, în care creștinii se vindecă cu mijloace moderne (fac prișnițe cu Dioptronul, se culcă pe saltelele magnetice, beau cu bidoanele zeamă de orz verde și suc de mesteacăn – deși singurele lichide neinterzise sunt apa și vinul – mestecă argilă și propolis, fac cure de Aloe vera, se ung pe la încheieturi cu lichid de frână ca să scape de reumatism, mai trag câte o dușcă după programul propriu de urinoterapie și totul se asezonează cu ceaiuri, multe, multe ceaiuri care subțiază sângele și-l purifică, iar ce rămâne nepurificat se rezolvă cu posturile îndelungi, mai ales acum când vine criza și banii (ochii dracului) sunt tot mai puțini: [COLOR=blue]“ Și dacă vrei să ajut Eu credința ta, fă ca Toma și [/COLOR][COLOR=red]vino și vezi lucrarea Mea de cuvânt, dar vino cu duioșie și vino cu umilință și cu pocăință și nu cu ispitire[/COLOR][COLOR=blue] ca fariseii din vremea aceea când Eu îi vindecam pe toți neputincioșii și când fariseii Îmi spuneau că Mi-am ieșit din fire și că am demon pentru puterea cu care făceam Eu atâta bine peste neputințele oamenilor.[…] , căci [/COLOR][COLOR=red]băutura cea de la Domnul este numai apa și vinul, iar orice altă băutură este potrivnică vieții omului[/COLOR][COLOR=blue] și binecuvântării lui cea de la Dumnezeu. [/COLOR][COLOR=blue]” (26-04-2009)[/COLOR] Însă toți aceia care încă mai credeți în “proorociile” Mihaelei dela Pucioasa și Ioanei dela București, n-aveți decât să vă postiți și să vă rugați în cele 3 zile anunțate și așa, în mod categoric, vă veți scăpa pe voi, presupunând că dintre ceilalți, mulți care sunt mai slabi de înger, nu are cine să-i mai scape pe ei, căci vor muri de frică în aceste zile. Atmosfera de teroare este întreținută în paralel și de unii oficiali laici, care declară la televizor cu iresponsabilitate, ca primarii, că precis la cutremurul cel mare care va avea loc în România se vor înregistra circa 500000 de victime. Aferim! [COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR] [COLOR=purple]Estera [/COLOR] [COLOR=purple]26 aprilie 2009[/COLOR] [COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR] |
mariamargareta:
Citat din Vsovi: [COLOR=red]"poi nu ai citit ce scrie in ce am postat mai sus? "[/COLOR] [SIZE=3][COLOR=#660066]Cuvântul lui Dumnezeu la sărbătoarea sfântului prooroc Iezechiel" [/COLOR][/SIZE][COLOR=red]din 03-08-1997[/COLOR] [COLOR=red]unde este scris ca suntem indemnatzi spre ceea ce spun eu, ca aia se intzelege din ce este scris, iar dumneata negi inclusiv ce este scris, ca sa fie asha cum zici dumneata, deci cui ii creshte nasul ca la pitochio? mintzind ca roadele ar fi schisma ori lepadarea ori tot fel de minciuni... probabil dumneata cideshti exact pe dos, shi atunci nu-i de mirare sa sustzii aceste enormitatzi ca ar ieshi din Cuvantul lui Dumnezeu "[/COLOR] [COLOR=red][COLOR=black]Vsovi, ești în aceeași înshelare ca și ceilalți adepți ai pucioșilor. ([COLOR=seagreen]Care e inshelarea?)[/COLOR]Ești extaziat după niște texte (scrise - ce-i drept - cu mare talent actoricesc și scriitoricesc) ([COLOR=seagreen]extazul mistic al Adevarului nu este interzis, eu sunt extaziat de frumusetzea duhovniceasca a Cuvantului lui Dumnezeu, caci prin texte razbate dragostea smerita shi chemarea fara tiranie[/COLOR]), fiind convins că ele vin de la Dumnezeu. [/COLOR][/COLOR][COLOR=seagreen](poi toate argumentele reale shi textuale sunt cunforme cu proorocirile shi nu am de ce sa ma indoiesc, de ce sa vreau neaparat sa ma indoiesc, mai degraba ma indoiesc de glasul cel de broasca al gLumii, care mai vorbeshte shi prin mine, ca doar nu fac exceptzie nici eu)[/COLOR] Textele spun lucruri frumoase și (în cea mai mare parte, pe cât s-a putut - ereziile strecurate nu sunt multe, dar sunt zdravene) ([COLOR=seagreen]poi nu exista erezii, in texte ci in capul vostru care nu i-atzi priceput nici pe sfintzi shi nici pe prooroci shi nici pe Domnul Dumnezeu), deci care sunt alea ca eu nu le-am gasit, dar vad ca dumneata le shtii dar nu le spui la nimeni, ori spui o sumedenie de tot felul de rastalmaciri ilare ale unor interpretari copilareshti...)[/COLOR]conforme cu învățăturile ortodoxe. Partea proastă e că abia atunci când îi cunoști pe pucioși vei vedea adevărul: ei împlinesc numai selectiv ceea ce scrie în Cuvânt. De exemplu, chiar dacă în Cuvântul de la Pucioasa stă scris că pucioșii trebuie să rămână în biserică [COLOR=seagreen](bine ca macar recunoshti)[/COLOR], ei înțeleg întotdeauna că îndemnul se referă la biserica NIP, și nu la biserica BOR. Și asta și fac, pe mai departe: rămân în biserica NIP, și nu se întorc în BOR, nici picați cu ceară. ([COLOR=seagreen]poi numai in mintea unora nu este Una shi aceiashi... sfanta Biserica)[/COLOR] Nu există decât o singură soluție ca să te convingi: caută-i și întreabă-i dacă sunt și dacă trăiesc în BOR , sau nu. După aceea, vino înapoi și spune-ne și nouă ce-ai aflat. Poate s-o fi schimbat ceva în ultimele 3-4 zile, dar parcă nu-mi vine să cred. PS. Vezi, poate te încântă pucioșii să rămâi definitiv acolo. Acum, de când Zidarii au decis să-i părăsească pentru totdeauna, s-au mai creat niscaiva locuri libere la Pucioasa. [COLOR=seagreen](indiferent ce fac Zidarii, e treaba shi libertatea lor, daca ei nu cred, atunci e bine sa plece ca sa nu incurce, dar mie mi-au placut raspunsurile lor in filmuletz shi lucrarile lor, shi e trist cand te superi shi te simtzi nedreptatzit... shi-L paraseshti pe Dumnezeu... dar nu se supara Dumnezeu chiar daca il doare, ci mai bine sa plece ca va implini Dumnezeu cu cei ce cred shi raman credincioshi pana la sfarshit, ca e mai rau daca ajung sa devina farisei sub umbrela... dar shi sa se intoarca la gLume e la fel de rau... deci nu shtiu ce sa zic... e trist)[/COLOR] |
mariamargareta
Citat după Vsovi: [COLOR=red]“…nu va mai fi o alta nashtere, un alt Mesia ce va veni in trup, ci ca[/COLOR][COLOR=red] Mesia a venit atunci in trup pentru totdeauna, iar cand va veni a doua oara va veni in slava Talui Sau, dar dumneata ai vrea sa vina in slava meciurilor shi razbelurilor gLumii…” [/COLOR] 1. De unde știi tu că eu vreau așa ceva ([COLOR=red]sa vina in slava meciurilor shi razbelurilor gLumii[/COLOR])? Eu nu vreau nimic din ceea ce bolboroseshti tu, ci sunt încredințată ca va fi așa cum s-a proorocit: Hristos va veni în chip văzut, cu slavă cerească , înconjurat de sfinții îngeri; tot așa cum a fost văzut și la Înălțarea Sa la cer, astfel va și veni (adică, în chip văzut, nu pe furișatelea): “[COLOR=#993300]Care au și zis: Bărbați galileieni, de ce stați privind la cer? Acest Iisus care S-a înălțat de la voi la cer, astfel va și veni, [/COLOR][COLOR=fuchsia]precum L-ați văzut[/COLOR][COLOR=#993300] mergând la cer.[/COLOR]” [COLOR=#993300](Faptele Ap. 1,11)[/COLOR] Deci, încă odată îți spun, poate vei reushi să pricepi: Hristos nu va veni pe ascuns, pitulându-se fricos după uluci, sau în formă de duh vorbitor prin halenă de om muritor, așa cum pretind pucioșii. [COLOR=green](adica in VT cum venea Domnul shi vorbea prin prooroci? nu se arata doar lui Moise? fatza catre fatza iar celorlaltzi prin vise shi vedenii? sau n-a zis ca va veni shi in ascuns? nu a dat oare pilda celor 10 fecioare? din care cinci erau intzelepte shi cinci neintzelepte... dar dumneata vrei asha o ceremonie draceasca-gLumeasca ca sa vezi shi sa crezi, poi ai sa vezi candva cum vine Domnul inconjurat de sfintzii ingeri shi de cele 7 Trambitze ingereshti ale sale din care a 6-a, poate cea mai mare va fi mama Gigi sau sf Verginica pe care dumneata o persiflezi, treaba ta, probabil asha v-au invatzat peundeva sa ridiculizatzi sfintzii, sperand intr-un efect advocatzesc mai mare, ca o sa va creada mai bine cineva... exagerand minciuna ca sa o facetzi veridica)[/COLOR] 2. Pe ce te bazezi zicând că Mesia nu va veni în trup [COLOR=green](poi am zis ca nu se mai nashte alt Mesia, ca nu e reincarnare shi nici alti Mesii, dar nu vrei sa intzelegi ci sa rastalmaceshti, deci atunci a primit trup pentru totdeauna din preasfanta Maria shi din Duhul Sfant, dar ca shi Duh Sfant, ca a Treia putere Cereasca, primeshte trup de la oricine care se lasa maleabil sub jug shi primeshte a fi crescut shi sfintzit prin sfintele shi infricoshatoarele Taine intru Biserica Sa)[/COLOR], zicând că “[COLOR=red]Mesia a venit atunci in trup pentru totdeauna[/COLOR] “? Căci până și pucioșii pretind uneori că Mesia va veni în trup, doar că ei spun că a și venit, “ca un fur noaptea”, și nimeni nu L-a văzut; dar a venit în trup, după cum mărturisește “Sscriptura de la Pucioassa” ([COLOR=green]incepi sa sasai? tzi-am zis eu ca ai sa ai nevoie de dentist caci daca te joci mult cu shashaiala poate ai sa sa ramai shashaita cum am vazut un simpatic preot din BOR care e shashait sarmanul, dar el e macar intzelept, pe cand dumneata mishshtocareshshti mereu, sperand ceva, ce speri defapt?)[/COLOR]: [COLOR=blue]“Am cerut de la Tatăl să Mă arăt [/COLOR][COLOR=fuchsia]în trup[/COLOR][COLOR=blue] ca să nu mai cădeți. Copii, glasul ce-l auziți acum, acela va judeca! Vine foamete mare, mare, dar Eu tot vă vorbesc, tot Mă mai cobor să vă vorbesc .”(6 februarie 1959)[/COLOR] [COLOR=blue]“Eu, Domnul Iisus Hristos [/COLOR][COLOR=fuchsia]sunt trimis[/COLOR][COLOR=blue] de ce este scris în Carte să vin iarăși [/COLOR][COLOR=fuchsia]cu trupul[/COLOR][COLOR=blue], da nu se mai zidește ca la început, ce s-a zidit de la început.” (25 ianuarie 1966)[/COLOR] Deci pucioshii pretind aici că Hristos [COLOR=magenta]este trimis cu trupul [/COLOR]la ei; atâta că, dacă admitem că e așa, această venire este complet lipsită de slava proorocită și de alaiul îngeresc, căci e venită cu mare ascundere și cu mare temere, ca și când ar fi în mare pericol ca s-o pățească. Ciudățenia este că, de cele mai multe ori, în restul scrierilor lor sacre, pucioshii pretind că Hristos nu e venit cu trupul, ci cu duhul; dar cine să-i mai înțeleagă dacă sunt așa de suciți și se contrazic de la o “proorocie” la alta!! Altfel ar trebui înțelese cuvintele: [COLOR=red]“…nu va mai fi o alta nashtere, un alt Mesia ce va veni in trup, ci ca[/COLOR][COLOR=red] Mesia a venit atunci in trup pentru totdeauna..." [COLOR=black]; trebuie înțelese în sensul că era cu neputință ca Hristos să aibă nevoie de un alt trup, de data aceasta muritor (de trupul muritor și păcătos al Virginiei Tudorake - Ștoika[COLOR=green])(aici iarashi eshti rea, dar n-are nevoie trupul Duhovnicesc al Domnului ca sa salashluiasca in ingerashi shi serafimi shi trambitze shi credincioshi? deci eu m-am referit ca un alt trup omenesc fara de pacat prin care sa implineasca scriptura din vechime, alt om nascut nu va mai fi caci o alta Maica precista nu va mai exista niciodata, dar vor exista Maici shi Mame shi Credincioase shi Sfintzi shi Moashte care vor arata ca dumnezeu are nevoie de toata inima shi vartutea omului pentru Dumnezeu)[/COLOR] în care să intre și să se încuibeze și din care să vorbească aiurea în tramvai timp 25 de ani! (adică în zadar, căci ucenicii Virginiei s-au risipit care-încotro, după moartea ei)[/COLOR] [/COLOR] |
Marian și Victoria Zidaru
Citat din Vsovi:
[COLOR=seagreen](indiferent ce fac Zidarii, e treaba shi libertatea lor, daca ei nu cred, atunci e bine sa plece ca sa nu incurce, dar mie mi-au placut raspunsurile lor in filmuletz shi lucrarile lor, shi e trist cand te superi shi te simtzi nedreptatzit... shi-L paraseshti pe Dumnezeu... dar nu se supara Dumnezeu chiar daca il doare, ci mai bine sa plece ca va implini Dumnezeu cu cei ce cred shi raman credincioshi pana la sfarshit, ca e mai rau daca ajung sa devina farisei sub umbrela... dar shi sa se intoarca la gLume e la fel de rau... deci nu shtiu ce sa zic... e trist) [COLOR=Black]Vsovi, dacă i-ai fi cunoscut pe Zidari ai fi cumpănit mai mult înainte de a scrie: "[/COLOR][/COLOR][COLOR=seagreen]e bine sa plece ca sa nu incurce[/COLOR][COLOR=seagreen][COLOR=Black] ". Da, acum "e bine" să plece, după ce aproape 20 de ani au dat tot ce-au avut și tot ce-au dobândit, ca să-și facă liderii pucioșii palate cu încălzire în pardoseală și cu Peugeot-uri și Renault-uri la scară. De aia umblau Zidarii cu ciorapii rupți, ca să burdușească punga celor doi concubini Mikaela și Nikușor cu dolari și cu euro. Iar după ce și-au văzut saci în căruță, liderii pucioși le-au dat un picior în fund Zidarilor și le-au scos din mănăstire lucrurile în stradă și i-au trimis la sărăcia lor de atelier de la București. Ca să nu-i mai încurce. Să nu-i mai încurce pe concubinii pucioși în planurile lor de cucerire a lumii și transformare a ei în Noul Ierusalim. Și mai zici despre Zidari așa: "[/COLOR][/COLOR][COLOR=seagreen]...e mai rau daca ajung sa devina farisei sub umbrela...[COLOR=Black]" Păi tocmai de aceea nu se mai întorc ei la Pucioasa acum, și niciodată nu se vor mai întoarce: ca să nu mai fie farisei. Dacă acești oameni care au iubit ortodoxia ca nimeni alții, dar au fost înșelați și și-au jertfit 20 de ani din viață și unicul copil pentru fericirea liderilor pucioși și pentru secta despre care se zicea prin anii '90 că este "Secta lui Marian Zidaru" au ajuns până la urmă să le întoarcă spatele, asta ar trebui să-ți dea serios de gândit: e ceva putred acolo, la Pucioasa. Pute.[/COLOR][/COLOR][COLOR=seagreen] [/COLOR] |
Citat:
dar ce am vrut sa zic: poi am vrut sa zic ca interesul sectantului nu este sa caute shi sa gaseasca adevarul, Calea-Adeavrul ca sa ajunga la Viatza shi sa traiasca in ea pana la sfarshit, ci pe sectant il intereseaza sa ramana scula fidela, unealta sculata a duhului rau a minciunii maririi de sine, cu duh deasupritor dabalat peste tine, ca sa pastreze mereu banuiala cea rea ce vine din barfa peste oameni shi sa se ocupe omul mereu cu osandirea cea spurcata shi cinismul caci dracul da omului increderea ca are puterea de a omora, ii da fenta shi viclenia scamatoriei din sine ca sa se creada scajegxy, caci creshtinul nu se vede pe el ca este un sectant interior scotzand pe gura doar scra-scra asha ca ciorile ce-l hraneau pe sf Ilie cu carne... dar aia era carne de la jertfele ce se aduceau lui Dumnezeu... pe cand creshtinii ortodocshi manca mereu carne din fratele lor... deci de aia ziceam ca n-are rost pentru ca n-ai sa-i schimbi parerile fiindca sectantul nu cauta adevarul ci bunastarea faradelegilor... ca s-o primeasca de la marele berator, falsul mesia, shi acolo se invarte toata conshtiintza shi grija lui... e conshtiintza cea rea... ce vine din pizma, invidie shi averea poftelor tuturor pacatelor... conshtiintza fericirii de a se ingamfa cu propria lui ushuratate de a fi biruit asha cum a fost biruit Adam sau Cain sau Iuda sau alte exemple negativa din Scripturi... deci de aia n-are rost ca nu ai cu cine discuta fiindca mintEresul42Eu al sau nu-i permite sa te creada... shi este in deshert sa te certzi sau sa incerci sa portzi discutzii din spiritul tau sincer shi naiv caci ei nu au alt interes decat sa minta, sa inshele, sa fura shi sa piarda, shi de multe ori nefiind conshtientzi de propriul interes caci defapt interesul este al ingerului antichristic ala care ii poarta pe valurile slavei de la gLume... crezandu-se vrednici shi ca fac ceva bine pentru Dumnezeu... ca filtreaza ei apele shi ploile pentru Hristos... poi puterea aia s-a dat sf Ilie shi ingerii shi Trambitzele vor face filtrajul ala dar iata ca shi injurashii nedreptatzii vor sa-l introneze pe cel rau ca sa avem impresia ca e de la Dumnezeu, poi nu e de la Dumnezeu nici CIE shi nici CMB... iar Ierusalimul cel Nou este Romania, ca tzara a stralucirilor... iar cand va veni Hristos asha cum s-a ridicat, in vazul tuturor credincioshilor atunci este sfarshitul, atunci nu mai este vreme, atunci vom incepe tanguielile cele mari... deci mai bine sa ne apucam sa postim macar 3 zile ca sa nu vie prapadul... dat prin proorocul Iona catre cei ce vor semne shi minuni ca sa creada "trei zile mai sunt shi cetatea va fi distrusa"... iar cutremurul poate v-a afecta toata Romania shi daca e scris undeva de la Domnul ca in 31 aprilie 2009 va fi, atunci mai avem 4 zile ca sa ne facem rugaciunile... eu nu shtiu de cutremur dar nu-i exclus... dar este demult un cutremur continuu in noi inshine, in sufletele noastre... ma mir cum de nu il sesizatzi, caci eu incep sa vad cat de pe fundul iadului ne aflam... shi loc de cazut in abis, este mereu... abisul smereniei trufashe. |
Noi contradicții ale mesajelor "Dumnezeului de la Pucioasa"
Pe vremea Verginicăi, creștinii erau îndemnați să-și facă sucuri din fructe și ceaiuri din plante și să le bea. Ba mai mult, creștinii pucioși erau intoxicați cu minciuni puse pe seama sfinților, care aveau darul să le justifice teoriile lor absurde. De exemplu se pretinde (fără a se da vreun exemplu concret) că au existat sfinți(deci nu unul, ci mai mulți!!) care au trăit toată viața numai cu ceai de mușețel:
[COLOR=Blue]" Fă un ceai de floare și vezi cum îți trece stomacul. Daniele, sunt sfinți în cer care au trăit numai cu ceai de flori, și nu cu pâine, ci gol. Crezi?"(20-09-1977) [/COLOR]Contrazicerile pucioase au ajuns între timp la cote atât de absurde, încât astăzi, numai apa și vinul mai sunt permise, căci toate celelate lichide sunt potrivnice vieții omului:[COLOR=Blue] [/COLOR] [COLOR=Blue]"...băutura cea de la Domnul este numai apa și vinul, iar orice altă băutură este potrivnică vieții omului și binecuvântării lui cea de la Dumnezeu." (24-04-2009)[/COLOR] [SIZE=4]Și cu toate acestea, pucioșii nu beau numai apă și vin , ci și alte zemuri, cum ar fi zeama de mesteacăn, spre exemplu. Iar ceaiurile sunt nelipsite. Așa înțeleg ei să respecte așa-zisul "Cuvânt al lui Dumnezeu", care îi obligă să bea numai vin și apă (sau vin cu apă) ceea ce dovedește că nici ei nu cred în "Cuvânt", ci numai se prefac.[/SIZE] |
"...ash vrea sa tzin..."
Citat din Vsovi:
"...[COLOR=Blue]ash vrea sa tzin toate asha cum le tzin ei[/COLOR]..." Hazardat răspuns, Vorba Mântuitorului: "Nu știți ce cereți". Că sufletul e râvnitor, dar trupul e neputincios. Putea-vei tu să le tzii pe toate câte le țin pucioșii? Putea-vei să bei numai apă și vin (sau apă cu vin)? Putea-vei să faci urinoterapie și să stai cu ochii larg deschiși către soarele de amurg, ca să-ți întărești organismul și să-l încarci cu lumină? Putea-vei să-ți faci măcar o clismă pe zi, ca să-ți cureți intestinele de spurcăciune, limpezindu-ți trupul nu numai pe dinafară, ci și pe dinăuntru? Putea-vei să bei zeamă de mesteacăn cu bidonul și să mesteci argilă roșie precum rumegătoarele mestecă fânul? Putea-vei să te ungi la încheieturi cu lichid de frână, atunci când vezi că îți scârțâie, sau când ai crize de reumatism? Putea-vei să renunți la doctor și să-l înlocuiești cu ședințele de băi de lumină polarizată, generate de aparatul numit "Bioptron"? Vezi că Bioptronul e cam scump, dar dacă te dai bine pe lângă pucioși, poate te programezi la ei, că ei au două pe care le folosesc prin rotație, pe bază de programare. Așa că, nu-i de-ajuns să vrei să tzii, trebuie să mai și potzi. Dacă te angajezi să le poți face pe astea, am să-ți descopăr și altele. Dacă însă vezi că nu potzi să te mai tzii, mai bine stai în banca ta și răsuflă ușurat, că te-ai scăpat pe tine însuți de o mare belea. |
Marele Cutremur din 31 Aprilie 2009
Citat din Vsovi:
[COLOR=Blue]"...shi daca e scris undeva de la Domnul ca in 31 aprilie 2009 va fi, atunci mai avem 4 zile ca sa ne facem rugaciunile..." [/COLOR] Da, Vsovi, fix pe 31 aprilie 2009 va fi marele cutremur. Vei trăi și vei vedea acest mare adevăr. Mai ai 4 zile de rugăciune, după aceea poți să-ți tragi sufletul. |
mariamargareta
Citat din Vsovi: "...[COLOR=blue]ash vrea sa tzin toate asha cum le tzin ei[/COLOR]..." Hazardat răspuns, Vorba Mântuitorului: "Nu știți ce cereți". Că sufletul e râvnitor, dar trupul e neputincios. Putea-vei tu să le tzii pe toate câte le țin pucioșii? Putea-vei să bei numai apă și vin (sau apă cu vin)? [SIZE=4]Putea-vei să faci urinoterapie și să stai cu ochii larg deschiși către soarele de amurg, ca să-ți întărești organismul și să-l încarci cu lumină? Putea-vei să-ți faci măcar o clismă pe zi, ca să-ți cureți intestinele de spurcăciune, limpezindu-ți trupul nu numai pe dinafară, ci și pe dinăuntru?[/SIZE] [COLOR=red](aici le-ai incurcat intentzionat cu cei de la MISA - pisa? poi shtiu ca tzi se rupe de adevar dar nici chiar asha sa ma batjocureshti, poi fa tu astea cu negru ca am impresia ca minciunile pe care le insinuezi sunt mai rele ca urina sau clismoterapia celor de la MISA lui Bibolaru, cum itzi permitzi asha ceva? sau n-ai citit despre Ezechiel in ce ishi manca painea?)[/COLOR] Putea-vei să bei zeamă de mesteacăn cu bidonul și să mesteci argilă roșie precum rumegătoarele mestecă fânul? [COLOR=red](asta de unde mai e cu mesteacanul shi argila roshie ca hipopotamii?)[/COLOR]Putea-vei să te ungi la încheieturi cu lichid de frână, atunci când vezi că îți scârțâie, sau când ai crize de reumatism? [COLOR=red](de unde le scotzi dumneata "tratamentele" astea? naturistopatite?)[/COLOR] Putea-vei să renunți la doctor și să-l înlocuiești cu ședințele de băi de lumină polarizată, generate de aparatul numit "Bioptron"? Vezi că Bioptronul e cam scump, dar dacă te dai bine pe lângă pucioși, poate te programezi la ei, că ei au două pe care le folosesc prin rotație, pe bază de programare. [COLOR=red](insinuezi tot felul de dracovenii shi pui mereu pe seama pucioshilor, este scris ce sustzii dumneata? eu n-am gasit ceainicule ceainicule ce mereu le scorniceshti shi le nascoceshti, la ce-tzi folosesc minciunile? shi ce legatura este intre MISA shi babelile expuse de tine shi cu randuielile manastireshti ale celor de la Pucioasa? niciuna, imi zici mie ca bolborosesc, poi dumneata ce faci aicea?)[/COLOR] Așa că, nu-i de-ajuns să vrei să tzii, trebuie să mai și potzi. [COLOR=red](poi sa potzi dumneata sa tzii spurcaciunile pe care le amintishi, eu tzin ce este scris, shi asha cum tzin pucioshii shi nu mincinoshii, asha ca sa potzi tzine dumneata tratamentele cu vin-pipilin shi cu apa de clisma)[/COLOR] Dacă te angajezi să le poți face pe astea, am să-ți descopăr și altele. Dacă însă vezi că nu potzi să te mai tzii, mai bine stai în banca ta și răsuflă ușurat, că te-ai scăpat pe tine însuți de o mare belea. [COLOR=red](poi beleaua sunt cei asemenea tzie, deci n-am cum sa ma scap... poi nu tzi-e rushine obrazului? stimata Maria-Margareta... te strici tot mai rau pe zi ce trece, cat am lipsit shi am fost in concediu pare-mi-se ca te-a stricat gLumea de tot... te compatimesc, dar ce ishi cauta omul incapatzanat pana la urma o sa-shi gaseasca...)[/COLOR] |
Citat:
iata ce ne spune preasfanta Maria, Maica Precista: "O, fii ai Domnului, și voi, fii ai oamenilor! Hristos a înviat pentru voi! Am suferit cu El și pentru El și pentru voi când El a fost pus pe cruce de satana ca să moară, dar satana s-a înșelat atunci, căci Domnul a înviat și a biruit, și stăpânitorul acestei lumi a fost judecat atunci. „Hristos a înviat!“, neam român, îți spune ție mama Mielului Cel junghiat pentru mântuirea ta, pentru mântuirea celor credincioși Lui, Mielului lui Dumnezeu, Care spală păcatele lumii! O, ți-a dat Domnul veste cerească. Nu cumva să calci cuvântul Său cel de sus și cel de jos, căci cerul lucrează cu pământul pentru biruința Mielului lui Dumnezeu și pentru biruința ta, spre salvarea multora. Ți-a dat Domnul veste pentru zile de post și de strigare cu candele aprinse și rugătoare pe vatra ta. Cele trei zile de la sfârșitul lunii florilor le-a scris Domnul în cer și pe pământ zile de post de mâncare și de păcat, post și strigare, neam român. O, să nu mănânci în zilele acestea, ci să strigi cu lacrimi ca cetatea Ninivei pentru salvarea ta de sub mâna lui satana și pentru învierea ta apoi întru Hristos Cel înviat. Să mănânci fructe curate și apă curată să bei dacă nu poți să stai flămând pentru bucuria ta cea de apoi. Să mănânci numai fructe și legume, așa cum mânca omul în rai, fiule, și dacă poți, dacă ești sănătos, să mănânci după apusul soarelui, iar dacă în tine cel neputincios este biruit de slăbiciunea sa, acela să mănânce fructe și legume și să bea apă curată, cu zile lepădate de păcat și de fumat și de băut băutură nebinecuvântată, căci băutura cea de la Domnul este numai apa și vinul, iar orice altă băutură este potrivnică vieții omului și binecuvântării lui cea de la Dumnezeu. Dați veste unii altora, fii români, pentru ascultarea de Dumnezeu și fiți credincioși, căci Domnul vă iubește și vă cheamă să-L ascultați pe El pentru biruința cea de la El, și apoi, fiți iubitori, iubitori de Dumnezeu și urâtori de păcat, căci păcatul este diavol, este satană în om încă de la început, de când omul a pierdut pentru păcat raiul. Fii binecuvântatul Fiului meu Iisus Hristos, Cel înviat din morți acum două mii de ani, o, neam român! Cuvântul Fiului meu și cuvântul meu prin izvorul Lui cel din mijlocul tău este izvor de tămăduire peste tine, și de la tine peste mulți. Fii credincios, și nu necredincios, căci Domnul voiește să șteargă de la fața Sa păcatele tale, pentru care suferi, și să te așeze în sfințenia Sa, căci fără ea nimeni nu va vedea pe Domnul, și iată, Domnul vine, precum este scris. Amin. Hristos a înviat, popor al cuvântului Fiului meu! Hristos a înviat, fii ai oamenilor! Hristos a înviat, popor român, și vino spre Fiul meu cu ascultarea ta, căci izvorul acesta de cuvânt este Fiul meu, Mielul Tatălui Savaot, trimisul Tatălui la tine, pentru tine și pentru toate neamurile de pe pământ apoi. Amin, amin, amin. " |
"Cele trei zile de la sfârșitul lunii florilor le-a scris Domnul în cer și pe pământ zile de post de mâncare și de păcat, post și strigare, neam român"
shi luna florilor este MAI deci 29, 30 shi 31 MAI sunt scrise in Cer. asha parca ash intzelege din text, din ce este scris, shi nu luna asta, nu aprilie ci de FLORAR, adica de luna Mai e vorba... deci nu asha cum am priceput eu de la tine shi de la unii ci luna viiitoare va fi postul caci florarul este Mai, luna florilor este luna Mai... deci mai sunt putzine zile... o luna intreaga... |
Luna florilor este într-adevăr luna Mai, supranumită FLORAR
Citat după Vsovi:
[COLOR=Red]shi luna florilor este MAI deci 29, 30 shi 31 MAI sunt scrise in Cer. asha parca ash intzelege din text, din ce este scris, shi nu luna asta, nu aprilie ci de FLORAR, adica de luna Mai e vorba... deci nu asha cum am priceput eu de la tine shi de la unii ci luna viiitoare va fi postul caci florarul este Mai, luna florilor este luna Mai... deci mai sunt putzine zile... o luna intreaga...[/COLOR] Bravo, Vsovi! Uite că ai început să descoperi și frăția ta inconsecvențe ale "Dumnezeului dela Pucioassa". Încet, încet, treci în tabăra blasfemiatorilor lui. Trebuie să recunosc că asta îmi scăpase: într-adevăr, Florar este luna Mai, iar Aprilie este Prier. Deci pucioșii iar au dat-o în bară, din grabă, neatenție sau necunoaștere. Dacă ar fi Dumnezeu cel adevărat, El n-ar fi greșit numind textual luna aprilie "luna florilor": [COLOR=Blue]" Așez în mijlocul tău zile numite de post și de strigare la cer, ultimele trei zile ale lunii florilor, (luna aprilie - n.r.), și te învăț, tată, să aprinzi candele și să pui în ele scrisă rugăciunea ta și să scrii așa: „Izbăvește, Doamne, neamul român de satana și de lucrarea lui cea neagră..." (24-04-2009)[/COLOR] Nu te îmbăta cu apă rece să crezi că este vorba de 29, 30 și 31 MAI, pentru că sunt informată precis că toți pucioșii încep de mâine cele trei zile de post negru. De altfel, ai să te convingi nu numai din textul de mai sus, ci și din următorul "Cuvânt", cel de duminica viitoare, care se va referi la acest post de 3 zile care tocmai va fi trecut. Încă odată, felicitări! Încet, încet, te apropii de ortodoxie. Cât privește la disconfortul pe care l-ai avut aflând alte lucruri neplăcute despre pucioși, îmi pare sincer rău pentru tine: ele nu sunt inventate, iar eu n-am nici un merit, nu sunt așa de inspirată în inovații. Singura îndulcire pe care pot să ți-o fac sufletului tău necăjit de cele aflate este să limitez drastic gradul de generalitate al chestiunii în cauză. Voi face deci pentru tine următoarele precizări: 1. Cu culesul zemei de mesteacăn se ocupă personal Viorel Ivan, ajutat de Milică și de Ady. Dar ei nu sunt egoiști, dau din bidoanele lor la oricine cere. Nu cunosc însă dacă toți pucioșii apucă să bea zeamă de mesteacăn, deoarece lichidul prețios este în cantitate limitată și se recoltează numai primăvara. Ca să nu mai facă drumuri lungi pe viitor, în căutare de mesteceni, pucioșii au plantat mai mulți mesteceni în grădinile lor, lucru care îl poți verifica oricând, iar ei, dacă îi vei întreba, îți vor spune deschis de ce i-au plantat. 2. Împachetările cu lichid de frână la genunchi le-a făcut Milică al lui Mihaela, cu rezultate foarte bune - zice el că "i-a dat drumul" la încheietură și a scăpat de dureri. Nu e el autorul metodei, a preluat-o și el de la alți pucioși. Metoda însă nu este generalizată, deoarece cei mai mulți pucioși sunt relativ tineri și nu au (încă) probleme cu reumatismul. 3-4. Băile cu ochii în soarele de amurg sunt preferatele lui Viorel Ivan, de asemenea mestecatul de argilă, pe care o cumpără de la farmacie special pentru asta. Dar nu e singurul. De asemenea, el este un fervent susținător al efectelor benefice ale urinoterapiei, pe care o recomandă cu susținere bisericească. [COLOR=#000000]Pucioșii consideră că argila și urina sunt uimitoare remedii naturale folosite de omenire cu mult succes din cele mai vechi timpuri, de pe vremea lui Solomon.[/COLOR] Mai precis, Viorel citează din Biblie ca să pricepi că treaba e de la Dumnezeu, deci nu trebuie să-ți fie silă. Important însă: bei numai din jetul de la mijloc, care nu conține (zice el) microbi, ci e steril (!!??). Iată și citatul biblic care - după părerea lui Viorel Ivan, susține urinoterapia: [COLOR=DarkRed]"Bea apă din puțul tău și din pârâiașele care curg din izvorul tău."[/COLOR] (Pildele lui Solomon, 5,15) Observă tu te rog că Solomon a spus "[COLOR=DarkRed]puțul tău[/COLOR]", deci a folosit masculinul, nu femininul, dar Viorel este un încăpățânat și nu poți să-l convingi cu asemenea mărunțișuri. Un alt pucios care a susținut mereu că Viorel are dreptate și că urinoterapia e foarte bună este Milică al lui Mihaela. Nu cunosc părerea celorlalți, dar în general multe lucruri la ei sunt secrete, deși se practică pe ascuns. 6. Cu clismele nu cred că-i vreo problemă - toată lumea face clisme, dar în anumite condiții: numai dacă e absolută nevoie, adică la modul corectiv și nu preventiv, ca pucioșii. Ei însă ajung (depinde ce probleme pretinde că are fiecare) să facă zilnic sau de mai multe ori pe zi. Nu toți agreează această practică: există și persoane la Pucioasa care au refuzat categoric, deși s-a insistat pe lângă ele să accepte clismele "spre binele lor". 7. În schimb, Bioptronul este o practică uzuală la pucioși, agreată de toți. Este vorba de un aparat (de fapt, pucioșii au 2: unul mai mic al Costinei și unul mai mare și mai performant al celor 2 lideri pucioși Mihaela și Nicușor) care nu se găsește de cumpărat în magazine, ci se vinde pe sub mână prin intermediari, la prețuri astronomice (procedeu folosit și de firme mari, ca Rainbow sau Zepter). Se zice că produce o "lumină polarizată" care vindecă toate bolile, inclusiv cancerul. Cele 2 Bioptroane (sau Bioptronuri) sunt atât de solicitate la Pucioasa, încât folosirea lor se face pe bază de programare. Predilecte sunt "vindecările" de ochi, de gât, de dinți, de șale și de orice boală care aduce durere. Pucioșii sunt foarte mulțumiți de ele, deși este mai mult ca sigur un efect "placebo". Dacă faci o vizită la Pucioasa poți să faci și tu o ședință gratuită și îndată te vei simți mult mai bine decât dacă n-o vei face, pentru că te vei vedea și mai mult băgat în seamă de pucioși. |
108. “Căsătoria albă” la Pucioși
108. “Căsătoria albă” la Pucioși (Partea I)
Dacă admitem că expresia “concubinaj” desemnează o “falsă căsătorie”, atunci trebuie să admitem și faptul că sintagma “căsătorie albă” este de fapt un concubinaj, deoarece ea este o falsă căsătorie. “Căsătoria albă” este o sintagmă inventată tocmai cu scopul de a sugera o anumită “puritate a simțurilor”, mai precis o căsătorie în care iubirea dintre soți a murit pentru totdeauna, ei devenind doi străini care se adulează reciproc cu apelativele fariseice de “frate” și “soră”. Altminteri, dacă un frate conviețuiește cu sora sa de sânge sub același acoperiș, (evident, în curăție, deoarece sunt totuși frate și soră), ajutându-se la bine și la greu și iubindu-se ca niște frați, este și aceasta o “falsă căsătorie”, adică o “căsătorie albă”? Este! În realitate, concubinajul la pucioși, denumit “căsătorie albă”, este departe de a le reteza toate simțirile concupiscente. Întâmplări hilare cu un Nicushor care își spionează propria soție legitimă pe ferestruica băii și a WC-ului (pe vremea când încă mai erau căsătoriți, dar nu mai aveau voie să doarmă împreună în aceeași chilie, căci Nicushor fusese avansat prin transfer din chilia Tanței în chilia Michaelei), cu Nicushor care se îmbrățișează grațios și se sărută cu foc cu Mana prin ungherele garajului de lângă atelierul de tâmplărie, cu Nicushor care iese din același WC din care iese apoi și Mana (sau invers, ordinea ieșirii e mai puțin importantă), cu Nicushor văzut pe gaura cheii în patul Michaelei (pe vremea aceea, pucioșii încă nu instalaseră calorifere sau încălzire electrică în podele, și cam sufereau de frig, și atunci se mai încălzeau unul pe altul), cu Nicushor care îi trimitea scrisorele de amor Manei, cu Nicushor care îi săruta mâna lui Valy, apoi antebrațul, sorbind-o languros din ochi și cerându-i iertare, cu Nicushor care flirta pe față cu Doina D. și cu Doina D. care-l hrănea ca pe un bebeluș pe Nicushor dându-i miere în guriță cu o linguriță (motiv principal pentru care Michaela a expulzat-o pe Doina D. din Pucioasa tocmai în Bucureștii Noi), cu Nicushor care se întâlnește și în vremea de astăzi, noaptea pe furiș, prin diferite cotloane cu Mana, (stârnind dezaprobarea unanimă a pucioșilor – cei care au aflat, pentru că trebuie să recunoaștem că cei mai mulți n-au aflat – căci aceste “taine” au fost și sunt protejate de Michaela cu cea mai mare șfințenie, așa încât majoritatea pucioșilor de rând habar n-au ce vrăji se mai întâmplă prin grădina lor), sunt tot atâtea situații de nonșalantă și scabroasă luxură pucioasă. Halal “viață monahală” în “mănăstirea mixtă de la Pucioasa! Dacă lucrurile stau așa, de ce a mai fost divorțat Nicushor de soția sa legitimă? Nu era mai firesc să păstreze cu ea o relație legitimă, așa cum și-au făgăduit unul altuia în ziua căsătoriei? Nicushor a fost divorțat de Michaela ca să rămână liber pentru ea. Zis și făcut. De atunci ei stau nedespărțiți, ca marca de scrisoare, zi și noapte, cu mici, mici excepții. Excepțiile sunt în același timp și scurtele momente când Nicushor scapă de sub controlul strict al führerului pucios nr.1 și își face de cap cu cine poate: cu Mana, cu Valy, cu Doina D., și care or mai fi, că doar nu stă nimeni să-l spioneze pe Nicushor 24 de ore din 24. Întrebarea este de ce i se permit cam multe toane lui Nicushor? Simplu: Nicushor știe și el prea multe, deci tocmai de aceea își permite, pentru că tăcerea lui are și ea prețul ei. [SIZE=3] [/SIZE][SIZE=3][COLOR=blue] [/COLOR][/SIZE] |
Citat:
|
108. “Căsătoria albă” la Pucioși (Partea a II-a)
Bârfe ordinare! Calomnii josnice! Răutăți meschine! vor sări cu gura pucioșii mai puritani, care nici prin cap nu le trece că așa ceva ar fi posibil în Grădinile Domnului din Glodenii Pucioasei, unde coboară curcubeul “Cuvântului” și se transformă în izvor de viață dătător, izvorul în râu, râul se varsă în Dâmbovița, Dâmbovița în Dunăre, Dunărea în mare, și așa ajunge să scalde cuvântul tot pământul. Chiar și cei care au văzut cu ochii lor scenele descrise mai sus, povestindu-le apoi altora prin telefonul fără fir, sunt convinși că au avut vedenii de la dracul, ca să-l compromită pe bietul Nicushor, care de altfel se pare că trăiește în cea mai adâncă șfințenie. Pe vremuri el făcea câte 1000 de mătănii pe zi, chiar dacă acum nu mai face niciuna, pe motiv că are burta cam mare și nu-l mai lasă. Până și conviețuirea de zi cu zi dintre concubinii Michaela și Nicushor li se pare pucioșilor o firească împreunare de interese spirituale dintre doi frați (mai precis, dintre un frate și o soră). Da, să zicem că-i așa, dar de ce tocmai ei doi ? Nu putea Michaela să rămână “frate și soră” cu Milică, soțul ei din căsătorie și să împartă mai departe aceeași lucrare la care Verginica spune că i-a chemat pe amândoi să vină din Onești? Nu puteau ei să rămână pe mai departe în aceeași chilie, chiar dacă ar fi conviețuit într-o autentică “căsătorie albă”, decât să alimenteze confuzia și nedumerirea în mințile celorlalți pucioși din mânăstire și de pretutindeni? Dar lor nici că le-a păsat, că de, dragostea dintre frați e oarbă, nu-i așa? Așa că, Michaela l-a divorțat pe Nicushor de Tanța, pe care a trimis-o cu domiciliu forțat la Maria din Valea Lungă, împreună cu fetița ei minoră, pe Milică al ei l-a plasat într-o chilie cu un alt pucios credincios, iar ea s-a instalat în chilia lui Nicushor, care rămăsese de acum și fără Tanța, și fără fetița minoră. Pe Spirică de ce nu l-a mai divorțat Michaela, deși a expediat-o și pe soția acestuia cu domiciliu forțat la Valea Lungă? De Spirică n-avea nevoie Michaela, era prea bătrân pentru gusturile ei și nici cu limba (este vorba de limba română și de gramatică) nu stătea prea bine. |
Oare oamenii ăștia chiar cred toate basmele astea? Am văzut filmul făcut de Cristi Tabără și trebuie să recunosc că sunt un pic șocat.
mariamargareta, se pare că îi cunoaști destul de bine, poate îmi răspunzi și mie la câteva întrebări: Cine este Mihaela și ce hram poartă ea în lumea asta? Cum a ajuns să prostească atâta lume? Soții Zidaru locuiesc și ei în așramul ăla? Mai fac parte din sectă? Câți minori locuiesc acolo? |
108. “Căsătoria albă” la Pucioși (Partea a III-a)
Cu timpul însă, Nicushor s-a cam plictisit de Michaela, care începea să se apropie și ea cu repeziciune de 50 de anișori, și i-au început ochii a-i sticli după prospături. Michaela n-a avut ce-i mai face. Singura ei împotrivire eroică la zburdălniciile lui Nicushor a fost aceea de a o expulza pe Doina D. de la Pucioasa, pe motive mai mult inventate. Nici rezistența Zidarilor de a păstra cu rigurozitate și cu respect preceptele “căsătoriei albe” n-au fost pe placul Michaelei. De multe ori ea i-a beștelit în mod public, pretinzând că prin conviețuirea lor sub același acoperiș sunt un exemplu negativ pentru ceilalți pucioși, în speranța că și ei se vor despărți definitiv: Marian să se instaleze la Pucioasa sub ordinele ei, iar Victoria să rămână la atelierul de la București ca să lustruiască pristolnice cu motorină. Pe ea nu se vedea, că stă în aceeași chilie cu zburdalnicul Nicushor, deci este într-o situație oarecum similară cu Zidărița (singura deosebire față de Zidari ar fi aceea că cei doi führeri pucioși Michaela și Nicushor nu sunt soț și soție legitimi, ci doar simpli concubini). Numai că Zidarii și-au păstrat suficientă cumințenie în gândire ca să reziste eroic, și așa au reușit să rămână nedespărțiți până astăzi, chiar dacă au păstrat cu sfințenie și preceptele ascunse ale “căsătoriei albe”, ca să fie pe placul “Celui de la Pucioasa”. Eșecul răsunător al “căsătoriei albe” și al chibuțurilor pucioase denumite pompos “obști” sau discret “chiticele” s-a demonstrat odată cu “incidentul” de la Coșereni. Cazul respectiv de adulter (sau mai bine zis, de bigamie) în care a fost implicat un alt Nicushor ( om serios de altfel, tatăl lui Valy, simpatia de-o vară a lui Nicushor dela Pucioassa) care i-a sucit mințile unei “surori” mai tinerele și mai toante, a devenit emblematic. Pucioșii calcă acum apăsat pe urmele mormonilor, cărora nu le mai ajungea o soție legitimă, ci umblau mereu cu haremul după ei. [SIZE=3]Se vor găsi și avocați din oficiu care să apere blazonul mototolit al “sfintei familii” formată din “frații” Michaela și Nicushor. Ei vor pretinde, aducând și mărturii doveditoare, că relația dintre cei doi monștri sacri se rezumă strict la o spiritualitate fraternă și eternă, deci nici vorbă de concubinaj la ei, iar de relații intime, nici atâta. S-au pus în balanță și argumente piperate, dar necontrolabile, precum “frigiditatea dobândită” pentru unul dintre personajele pucioșești de rang înalt.[/SIZE] |
Răspuns parțial
1/100 din răspuns:
Soții Zidaru nu mai fac parte din sectă, dar sunt prea șocați pentru o normalizare totală. Recuperarea lor va necesita probabil tot atâția ani cât au pierdut ei slugărindu-i pe cei doi concubini pucioși. Asta în varianta optimistă. |
108. “Căsătoria albă” la Pucioși (Partea a IV-a)
Dar ce este de fapt concubinajul? Presupune el neapărat o relație intimă constantă și consecventă, bazată pe atracția naturală dintre un bărbat și o femeie? În acest sens, teoretic vorbind, o conviețuire dintre un bătrân impotent și o babă frigidă, care stau (necăsătoriți legitim) sub același acoperiș, se exclude automat din categoria “concubinaj”, pentru că “ei de fapt nu fac nimica”. Dar atunci, ce este ea oare, această relație? Vedem că în concepția pucioșilor, legătura perenă dintre un bărbat și o femeie care stau sub același acoperiș este denumită “căsătorie albă”, deci este vorba despre o căsătorie care exclude relațiile intime dintre soți. În acest sens, și relația perenă (care durează de aproape 20 de ani) dintre Michaela și Nicushor este tot o “căsătorie albă”, deși nici un act oficial și nici o binecuvântare de biserică nu-i leagă. Oare așa să fie? Se zice că ei ar avea totuși binecuvântarea tainică a “Celui de la Pucioasa” ca să stea împreună în aceeași chilie, părăsindu-și totodată fiecare în parte soțul, respectiv soția legitimă. Se poate spune așadar că, asemenea “preoției pucioase”, care s-a putut face fără binecuvântarea vizibilă făcută prin punerea mâinilor episcopilor, avem de-a face și aici cu o “căsătorie albă” validă, adică binecuvântată în chip nevăzut, din ceruri? Dacă cei doi inși unși din ceruri sunt căsătoriți de fapt în chip tainic, cu binecuvântarea șpiritului Verginicăi din ceruri, iar noi îi acuzăm pe nedrept pe bieții oameni de concubinaj? Să nu fie! căci în acest caz, chiar dacă Nicushor este divorțat în mod oficial, Michaela nu este, deci la ea ar fi vorba de un caz neîndoielnic de bigamie. Cele de mai sus rămân un simplu exercițiu retoric, menit să despecetluiască taine care s-au păstrat ascunse cu șfințenie la Pucioasa, ani de zile. Cine însă înțelege mai bine și mai adânc lucrurile decât noi, este invitat să le lămurească. O limpezire a acestui caz nebulos ne-ar feri și pe noi, cei necredincioși în miracolul de la Pucioasa, să cădem în păcatul hulei față de sculele șfinte pucioșești. Sterilla Artois – 27.04.2009 |
Citat:
n-ai ce sa ma felicitzi, cand se vede din texte ca am citat pe Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu care spune de Florar, adica primele trei zile dupa inaltzare, iar in text se vede ca explicatzia e data shi completata de cei ce au redactat, deci e o greshala omeneasca pe care nu o potzi pune pe seama lui Dumnezeu... ci e o fireasca greshala omeneasca... deci nicipedeparte nu sunt contra lor sau vin spre bor ca eu sunt mirean din BOR deci n-am cum sa revin fiindca n-am plecat, iar Pucioshii sunt shi ei din BOR dar din sfanta Cetate a Noului Ierusalim, dar prin aceste meshteshugite cuvinte cu care incerci sa ma flatezi dumneata itzi ascunzi propria lipsa de discernamant, propria patima a citirii textelor fara sa intzelegi ci doar ca sa loveshti... ca sa denigrezi... deci nu ei au dat-o in bara ci dumneata... ca eu tzi-am aratat care sunt cele 3 zile din Florar ca asha este scris! (iar acolo e "aprilie-n.r."=nota redactziei sau ce shtiu eu ce inseamna) pe cand dumneata nici pe ce gLume traieshti nu tzi-ai dat seama dar eshti "mare" cruciatda... sau torquenada... dumneata shtii mai bine ce interese serveshti. deci ce felicitari se cuvin unuia care doar are darul de a fi invatzat sa scrie shi sa citeasca, adica a fost la primele 2 clase primare? poi este scris, dar dumneata dovedeshti faptul ca nu citeshti ce este scris cand te incumetzi ca sa citeshti... ca defapt altceva urmareshti... ce? 1) cu zeama de mesteacan n-am nimic, asha cum n-am nimic cu sucul de soc, dulceatza de macieshe, de trandafir, sau cu alte lucruri bune shi frumase din plante care nu sunt neaparat folositoare doar sanatatzii ci sunt shi bune shi placute gustului fiind date omului de Dumnezeu... Deci e foarte bine sa-shi puna in gradina totzi pomii shi arborii shi plantele care le-a dat Dumnezeu spre fericirea omului credincios... (nu tutun, nu cafea, nu marihoana shi alte plante halucinogene shi spurcate shi care otravesc pe om) 2)Impachetari cu lichide shi uleiuri minerale sau namol sau altele nu este contraindicata, cu conditzia sa nu fie ceva spurcat sau o vrajitorie satanicesc babeasca ce umbla cu descantece shi minciuni, dar medical sunt acceptate impachetarile cu tot felul de substantze shi plante, deci nici la astea nu ma opun, personal... deci procedeaza bine continuarea mai jos |
3)La 3-4 ma opun categoric, caci sunt rastalmaciri gurice pe baza de MISA-PISA, deci tratamente nocive cu vin-pipilin shi cu clisme shi shi spurcaciuni crezandu-te ca "rodeshti" lucruri placute shi bune, nu, sunt categoric batjocura satanei ce pune oamenii sa baje in guritza spurcaciuni, pe ideea ca nu conteaza ce bagi in gura ci ce iese... dar sigur ca da, mai nociva decat urina shi fecalele sunt minciunile shi ingamfarea scamatoriceasca shi sofismele viclene shi shmechere sataniceshti ce la inghitzi ori le emitzi ori le propagi ca nebunul de pe urma, fiind plin de rautatea cea veche shi de spurcaciunea pustiirii... deci ma opun cu vehementza orbirii prin privit la soare shi ingurcitarii spurcaciunilor tale ori ale altora... dar mai nocive sunt minciunile shi mandria ca otrava lor nu se vede... ci e considerata fericire de unii...
iar textul dat de Solomon: [COLOR=darkred]"Bea apă din puțul tău și din pârâiașele care curg din izvorul tău."[/COLOR] (Pildele lui Solomon, 5,15) nu se treduce asha cum il traducetzi voi, ci apa din putzul tau, este defapt Duhul Sfant din urmashii celor care au nume shi au ridicat urmashi Domnului, deci este Bucuria de a te fericii cu cei pe care Dumnezeu i-a ridicat ca fii Duhovniceshti cu nume de semetzie, caci numele este al inaintashilor shi sfintzilor deci apa este Duhul de la Dumnezeu care curge prin fiii duhovniceshti, ca urina nu este apa ci este lichid, otrava, urina, dejectzii shi produse rezultate din procesele chimice shi care au fost filtrate de sange, deci nu se refera la lichidul din putzul tau ci in sens duhovnicesc se citeshte pilda lui Solomon, deci e vorba de izvoarele shi paraiashele shi apele ce ies din samantza pusa in tine de Dumnezeu... de Cuvantul lui Dumnezeu ce iese din guritzele shi din faptele shi din vietzuirea urmashilor tai intru Dumnezeu... intru Numele Domnului... deci acela de care vorbeshti se inshala profund shi a luat-o e urmele celor de la MISA-pisa, dupa spiralatzii lui bibolauru ca ei au inlocuit integrarea in Dumnezeu propovaduita de Singvrey sau Sundar Sing, cu integrarea in absolut, adica in abis... asha cum sunt practicile insushirilor lui insushi, ala ce se da brahman, aliotman, atman, ori napolitarian... deci se ishala profund shi e vai de cei ce-i urmeaza aceluia... dar e treaba lui... poi ocultismul shi secretomania e o spurcaciune, dar nici sa deschizi ushile ca sa te caute "oamenii de bine" in toate intimitatzie nu se face, poi cine sunt ei ca sa vina sa te cerceteze daca ai sau n-ai etichete UrE la urechi ca shi vacile shi porcii... bine ca ai sarit cifra 5 6) clismele sunt nasoale fiindca te face sa te preocupi de partzile rushinoase mereu iar atentzia sau fericirea umplerii lor, nadejdea in puterea lor este o blestematzie, o hula, o falsa incredere shi falsa fericire ce izvorfashte din adularea dracilor, din ritualele absurde ale fecunditatzii lipsita de dragoste, asha doar ca sa te crezi mare shi sa te increzi la lume cu podoabele tale mari shi puternice ori preasimtzitoare... dar rushinea cea mare va fi cand se va rushina Domnul in fatza Tatalui Sau de cei ce se rushineaza de "Mine shi de Evanghelia Mea"... ca atunci vor primi ei frigul shi scrashnirea dintzilor... deci e o practica medicala shi mie nu-mi place sa mi se umble prin rushinile mele, daca ash putea n-ash lasa pe nimeni niciodata shi nici pe mine... deci de aceea se tzine post shi se mamanca uscat ca sa mai reduci din timpul de pe buda sau de prin tufishuri, ca sa nu te joci toata ziua cu putzul sau preputzul in praf ori prin alte locuri, prin guritzele altora cum se pare ca e moda asta ce vine peste noi mereu. 7)E rau, ca bolile sunt lasate de Dumnezeu spre mantuire celor care le shtiu folosi spre rabdare shi credintza deci spre desavarshire, deci daca chiar vindeci cu el bolile inseamna ca e un instrument al bunastarii shi mortzii sufleteshti shi duhovniceshti, deci o scula utila totushi dar daca inlocuieshti nadejde in Dumnezeu cu nadejdea in scula minune, shi cum te doare ceva in loc sa rabzi mergi repede la vindecari miraculoase, atunci n-ai sa mai itzi mantuie Dumnezeu sufletul ci vei capata un trup sanatos de bururuiana, grasa, frumoasa shi sanatoasa ce practica scamajegxy ca sulimenizandu-se sa fie mai frumoasa shi mai poftita de ochiul mortului ce se hraneshte din indoiala shi necredintza fraierelor shi fraierilor fricoshi dar mandrii ca s-au tatuat ori s-au bronzat ori s-au vopsit pe ici pe colo, ori au ramas asha intr-o naturaletze a naturii pagane fara Dumnezeu... de stil hypipi ori omul carciumilor shi bodogagelilor imbuibandu-se mereu la burdelul cel ruoz ajungand sa fie in cele din urma jujucaria stricata a satanei shi a proorocului mincinos... ala care da exemple ca pacatuind nu tzi se intampla nimic ci chiar traieshti mai mlt shi mai bine... ori altzii. Deci Bioptronul te vindeca intr-o parte dar te omoara in alta... shi tzine de tine sa shtii cum sa foloseshti atat boala cat shi vindecarea... deci e nevoie de dreapta socotintza ca sa atarne "cumpana Mintzii" spre cararea cea ingusta... a desavarshirii. |
Citat:
limpezirea e simpla, concubinajul presupune o coexistenta plina de libertinaj shi sex far implicatzii pe maideparte, fara dragoste, fara conshtiintza, fara Dumnezeu, fiind siguri ca e o relatzie fara urmari, fara legatura eterna, fara copii, fara probleme, e o relatzie pasagera pentru sex, pentru pofte shi pentru placere, iar dragostea e folosita pentru iubirea shi adularea orgiilor sexuale, a seductziei shi a satisfacerii poftelor... dar acest flagel il intalnim shi in casatorie, caci sub umbrela casatoriei se baga majoritatea celor plini de lacomia poftelor seductziei, de pofta satisfacerii malahienismelor, totzi slujitorii fideli ai burdelului, ei se ascund sub binecuvantarea divina ca sa-shi faca in propria casa BARa cu PIScina cu Burdel, agonisindu-shi mereu necredintza prin bani shi fericindu-se in lux shi bogatzia pacatelor... deci casatoriile gLumii cu toata binecuvantarea sunt mai rele decat un concubinaj fara avorturi, caci lipsite fiind de dragoste, sunt pline de ura catre cei tineri care totushi cauta sa se iubeasca, fericitzi la umbra primei iubiri... dar cei casatoritzi , ajunshi adultzi ishi iau dreptul sa osandeasca pe tineri shi sa ii sfatuiasca sa avorteze daca nu sunt casatoritzi, ca shi cum dragostea curata a concubinilor cum le spun ei ar fi mai prejos decat casatoria celor doi cu interese de burdel, casatorii gLumeshti ce tzin gLumea asta shi ofera milioane de michidutzi, spahii shi ieniceri in oshtile satanei... deci flagelul casatoriei formale este mult mai grav decat al concubinajului, caci casatoria nu este facuta ca sa acopere toate faradelegile gLumii asteia, caci odata casatorit fiind ai primit liber ca sa faci toate curviile shi preacurviile shi adulterele, caci pricina de curvie este motiv Dumnezeiesc de divortz, deci banalul flirt poate fi invocat ca motiv temeinic de divortz... dupa cum observ li se arunca in carca prin barfa, acestor Pucioshi toate faradelegile celor de la Misa-Pisa, ca ar fi ashram, ca ar trai in concubinaj, ca li se mai strecoare in priviri pofte de dragoste ale unora pentru altzii... poi ca suntem pacatoshi asta e clar, sau voi atzi vrea sa vedetzi sfintzi? poi Domnul pe pacatoshi ii cheama la pocaintza dar voi atzi vrea sa vedetzi dreptzi, dar vai de cei nu care greshesc, ci de cei care judeca pe altzii iar ei sunt mai rau, caci fatzarnicia cu care judeci pe altul shi pe tine nu te iei in considerare asta face ca sa iei pacatul celui pe care il judeci asupra ta, dand socoteala shi pentru el shi pentru tine, pentru ca ai judecat shi tu erai la fel sau mai rau, inseamna ca pe tine te-ai judecat. Deci e firesc sa coexishti sub acelashi acoperish, in aceiashi chilie sau in acelashi pat cu cineva de care te leaga o dragoste Dumnezeiasca, frumoasa, fara placerile blestemate, fara minciuni, fara injosirea shi batjocurirea aproapelui, deci purtand o dragoste ca shi catre o mama sau o sora sau o fecioara shi invers ca shi catre un tata, un frate ori un copil, nu e nimic rau in asta, ci raul este ca nu te multzumeshti pana nu faci raul, asha ca shi Adam, Cain, ca Onan, ca Edom, ca Saul, ca Roboam sau Ieroboam, ori ca Iuda, dar shi Petru acela care s-a lepadat ori Saul care a lovit in tzepushe ori ca shi Arie dar nu ca shi sfintzii Petru shi Pavel care s-au intors shi care s-au jertfit pentru mantuirea noasta de la Hristos prin pocaintza shi desavarshire... Deci e firesc sa coexishti cu alte femei shi fete sub acelashi acoperish daca ai o dragoste nevicleana shi fara scamatorii shi fentele interesate ale furului care te manipuleaza, dar Solomon pana la urma a fost biruit shi inima lui s-a intors spre credintzele straine ale celor 700 de sotzii shi 300 de concubine, iar el sarmanul a ajuns in iad, in sheol... dar noi deshi avem unii doar o iubita sau o sotzie, defapt avem mii de sotzii shi amante ale ochilor, shi facem din ea sarmana ashramul tuturor faradelegilor shi inchipuirilor shi imitatziilor pozitziilor inchipuindu-ne ca suntem ba cu una ba cu alta... tragandu-ne pe amandoi in abisul cel mare... deci in zilele noastre cu atea imagini shi reviste shi filme nu se mai poate shtii numarul amantelor psihedelice shi numarul flirturilor shi al scursurilor... caci zilnic Doamne tzi-am greshit fara de numar... fara de numar tzi-am greshti Doamne... pe ZI. deci le aruncatzi unor oameni simpli shi frumoshi, unor pacatoshi ce devin sfintzi, toate spurcaciunile voastre shi ale gLumii shi ale sectelor ca sa demonstratzi ce? nu va temetzi ca "pe Mine m-au urat intai" shi la ce alt tratament sa se ashtepte robul shi prietenul shi slujitorul daca pe Stapanul lui shi al lor l-au batjocurit shi urat shi dispretzuit shi ucis shi chinuit; "Nu este mai mare slujitorul ca shi Stapanul" deci va avea aceiashi soarta copilashii lui Dumnezeu... dar cine va rabda pana la sfarshit se va mantui shi va primi rasplata dupa faptele lui, caci "Rasplata Mea este cu Mine"... afara sunt fricoshii shi mincinoshii shi huitorii shi barfitorii shi totzi cei ce traiesc in minciuna shi meshteshugesc minciuna shi nascocesc shi scornicesc minciuna shi invartosheaza otrava in dulceatza shi mierea in amar iar rasplata lor este iezerul de foc ce arde cu pucioasa, acolo unde este satana shi proorocul mincinos... cu toata shleahta lor de scamatori tacticoshi, cu fentele lor shi sofismele lor shi cu toate faradelegile lor sataniceshti shi draceshti....... dar e treaba fiecaruia, caci puterea de a despartzii oile de Capre a fost data sfintzilor Enoh shi Ilie, shi Cuvantul lui Dumnezeu ashteapta ca fiecare sa ne facem procesul ca sa revenim la Viatza, caci nu moartea pacatosului o doreshte Dumnezeu ci sa se intoarca shi sa ramana viu. |
[COLOR=Blue][COLOR=Black]Citat din Vsovi:[/COLOR][/COLOR][COLOR=Red]1) cu zeama de mesteacan n-am nimic, asha cum n-am nimic cu sucul de soc, dulceatza de macieshe, de trandafir, sau cu alte lucruri bune shi frumase din plante care nu sunt neaparat folositoare doar sanatatzii ci sunt shi bune shi placute gustului fiind date omului de Dumnezeu...
[/COLOR]Ce te faci însă că însa cu "Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa" care exclude toate zemurile din viața creștinului, afară de apă și vin? Că uite ce zice, mai nou: [COLOR=Blue]"...băutura cea de la Domnul este numai apa și vinul, iar orice altă băutură este potrivnică vieții omului și binecuvântării lui cea de la Dumnezeu." (24-04-2009) [SIZE=4][COLOR=Black]Îl încalci sau nu, dacă bei suc de măceșe de soc sau de mesteacăn? Alt citat: [/COLOR][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red]2)Impachetari cu lichide shi uleiuri minerale sau namol sau altele nu este contraindicata, ... ... deci procedeaza bine[/COLOR] Poate nu știai că lichidul de frână este extrem de toxic, chiar dacă se absoarbe prin piele. Cum să fie bun un asemnea procedeu? Alt citat: [COLOR=Red]3)La 3-4 ma opun categoric, caci sunt rastalmaciri gurice pe baza de MISA-PISA, deci tratamente nocive cu vin-pipilin shi cu clisme shi shi spurcaciuni crezandu-te ca "rodeshti" lucruri placute shi bune, nu, sunt categoric batjocura satanei ... ... deci ma opun cu vehementza orbirii prin privit la soare shi ingurcitarii spurcaciunilor tale ori ale altora... dar mai nocive sunt minciunile shi mandria ca otrava lor nu se vede... ci e considerata fericire de unii... ...deci acela de care vorbeshti se inshala profund shi a luat-o e urmele celor de la MISA-pisa, dupa spiralatzii lui bibolauru ... [COLOR=Black]Nu sunt răstălmăciri, ci sunt realități. Acela de care vorbesc nu e un oarecine, ci e Viorel Ivan, mâna dreaptă a liderilor pucioși. Dar de ce nu-i spui lui toate acestea și mi le spui mie? că eu sunt de aceeași părere cu tine pe acest subiect. Spune-i-le lui, dacă ai curajul, dar fii atent că e dibaci la vorbă, mă tem să nu te convingă el pe tine că are dreptate. Îl găsești la 0744777675. Dă-i un SMS și fixează-ți o întâlnire cu el, și să vezi de nu-ți face capul calendar. Cu el chiar că ți-ai găsit nașul. Alt citat: [/COLOR]6) clismele sunt nasoale ... ... deci e o practica medicala shi mie nu-mi place sa mi se umble prin rushinile mele, ... ... deci de aceea se tzine post shi se mamanca uscat ca sa mai reduci din timpul de pe buda sau de prin tufishuri, ca sa nu te joci toata ziua cu putzul sau preputzul in praf ori prin alte locuri, prin guritzele altora cum se pare ca e moda asta ce vine peste noi mereu. [COLOR=Black]Ăsta e alt subiect fierbinte pe care poți să-l dezbați pe îndelete cu Viorel. Sună-l la 0744777675 și roagă-l să-ți facă o prelegere din Înțelepciunea lui Solomon despre putz și preputz. Alt citat: [/COLOR]7)E rau, ca bolile sunt lasate de Dumnezeu spre mantuire celor care le shtiu folosi spre rabdare shi credintza deci spre desavarshire, deci ... Deci Bioptronul te vindeca intr-o parte dar te omoara in alta... ... ... deci e nevoie de dreapta socotintza ca sa atarne "cumpana Mintzii" spre cararea cea ingusta... a desavarshirii.[/COLOR] Tu nu gândești rău, dar ce te faci cu pucioșii care aleargă la Bioptron mai fuguța decât la Sfântul Maslu? Ți-am spus că au nu unul, ci 2 aparate, și fac coadă la ele. Poate-l lămurești tu pe Viorel (0744777675) că [COLOR=Red]Bioptronul te vindeca intr-o parte dar te omoara in alta [COLOR=Black], fiindcă de fapt tot el le-a băgat pucioșilor ideea cu Bioptronul în cap, iar acum tot el să le-o scoată, dacă aparatul dracului ar fi să le facă mai mult rău decât bine.[/COLOR][/COLOR] [COLOR=Red][COLOR=Black] [/COLOR][/COLOR] [COLOR=Blue][SIZE=4][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/COLOR] |
Citat din Vsovi:
[COLOR=Red]Deci e firesc sa coexishti sub acelashi acoperish, in aceiashi chilie sau in acelashi pat cu cineva de care te leaga o dragoste Dumnezeiasca, frumoasa, fara placerile blestemate, fara minciuni, fara injosirea shi batjocurirea aproapelui, deci purtand o dragoste ca shi catre o mama sau o sora sau o fecioara shi invers ca shi catre un tata, un frate ori un copil, nu e nimic rau in asta,...[/COLOR] Dar vin și te-ntreb: Dacă un bărbat stă de ani de zile sub același acoperiș cu o femeie cu care nu e căsătorit, mănâncă la aceeași masă, respiră același aer, dorm în aceeași cameră și din când în când în același pat (când nu sunt gaze și nu "merg" caloriferele), dar nu fac actul acela al împreunării trupești, se cheamă că trăiesc în concubinaj, sau nu? Vecinii ce zic? Au nevoie ei de vreun certificat medical care să ateste fecioria celor doi conviețuitori, sau iau de bună declarația celor doi că trăiesc "frate și soră"? Dar ce zice Sf. Ap. Pavel la Romani 14,13: [COLOR=DarkRed]"... mai degrabă judecați aceasta: Să nu dați fratelui prilej de poticnire sau de sminteală."[/COLOR] Și ce mai zice, la Epistola a II-a către Corinteni, 6,3, despre sfinții lui Dumnezeu: [COLOR=DarkRed]"[/COLOR][COLOR=DarkRed]Nedând nici o sminteală întru nimic, ca să nu fie slujirea noastră defăimată,..." [/COLOR]Și nu se cădea ca să procedeze la fel și liderii pucioși, dacă tot pretind ei că sunt "sfinții lui Dumnezeu" din zilele noastre? NU era frumos și înțelept să stea fiecare în chilia lui? Mai ales că au produs scandal cu "mănăstirea mixtă", despre care ei mint la televizor că "nu e mixtă". Cum nu e mixtă, dacă dorm bărbați și femei în aceeași casă și în aceeași cameră? Nu toți fac așa, ci în special liderii lor, dar asta nu e de ajuns? Sfântul apostol Pavel ne învață să nu fim sminteală pentru cei slabi, dându-se pe sine exemplu de jertfire: [COLOR=DarkRed]De aceea, dacă o mâncare smintește pe fratele meu, nu voi mânca în veac carne, ca să nu aduc sminteală fratelui meu.( I Corinteni, 8,13)[/COLOR] Dacă nu crezi, n-ai decât să-i vizitezi. |
Citat din Vsovi:
[COLOR=Red]"... iar textul dat de Solomon:[/COLOR] [COLOR=darkred]"Bea apă din puțul tău și din pârâiașele care curg din izvorul tău."[/COLOR] (Pildele lui Solomon, 5,15)[COLOR=Red] nu se treduce asha cum il traducetzi voi, ci apa din putzul tau, este defapt Duhul Sfant..." [/COLOR] Nu noi traducem așa, ți-am spus că este "traducerea" lui Viorel. Eu personal nici n-aveam habar de acest verset, dar el l-a găsit în Biblie și l-a promovat special ca să-și justifice propriile fapte. |
Citat:
poi nu e mai mare sminteala ca sa stai in chilii separate ori casatoritzi dar in inima fiind plini de pofte shi adultere shi inchipuiri shi visari ingamfate de a imita pe nimfomanii placerilor faradelegilor? deci sminteala vine din adevarul pe care-l traieshti shi nicidecum din teatrul fatzarniciei shi din binecuvantarea pe care o respectzi doar de ochii lumii, o taina pe care in ascuns o incalci asha ca toata gLumea, ferindu-te sa nu fi dat la gazeta, ferindu-te sa iubeshti de frica "iudeiilor" adica de frica fariseilor, cum rastalmaceshti dumneata aratand ca inchinarea la satana e defapt grija de nesminteala fratelui... poi sf Pavel a incercat sa redea fratelui demnitatea credintzei lui, demnitatea celui slab in credintza, celui ce se nevoieshte in slabiciuni, shi pentru a nu fi prilej de poticnire pentru acela ori prilej de judecata, de cadere, de barfa, de neascultare, deci de a intra in contradictzie cu putzina lui intzelepciune ori putzina lui credintza ca nu cumva s-o risipeasca trufia ta, dezndejdea ta plina de mandrie, deci pentru a-l feri pe fratele tau de eresul ce vine de la "noi sau de la un inger din cer", deci pentru a nu ucide moral pe fratele tau, pentru aia a zis sf Pavel asha... shi s-a referit la mancare, shi macelarie, ca sa mancatzi tot ce va pune in fatza, dar daca cineva spune ca sunt jertfite idolilor (celor 7 duhuri shi 8 ganduri ale rautatzii adica minciunii) atunci spune ca sa nu mancatzi pentru acela care v-a spus shi pentru conshtiintza voastra... dar ca un om liber trebuie sa-tzi tzi credintza ta shi sa-tzi duci crucea data de sus de la Dumnezeu, in rabdarea tuturor relelor ce vin peste tine... deci dumneata ai vrea sa-shi tzina credintza lor inaintea oamenilor? sa dea socoteala oamenilor? poi sa nu fie oare drept Dumnezeu? sa nu fie Dumnezeu, Domnul ce va rasplati fiecaruia dupa faptele sale? sa nu shtie El inima shi Adeavarul ascuns al inimii omului asha incat se vor vadi toate ale celui ce se crede drept shi n-are nevoie de pocaintza? Sa nu fie oare vestita pocaintza ori judecata? deci daca ii judeca oamenii atunci nu ii va mai judeca Dumnezeu... sau oricum ii va judeca mai putzin aspru... caci celui ce are i se va mai da, iar celui ce n-are i se va lua shi ceea ce crede el ca are... caci multzi nu ishi dau seama ca defapt credintza lor este necredintza, shi nu ishi marturisesc lor shi lui Dumnezeu asha ca shi tatal indracitului: "cred Doamne, ajuta necredintzei mele" deci acela marturisea ca chiar daca crede, defapt ce face el, ce traieshte el, ishi da seama foarte bine ca nu este altceva decat necredintza, necredintza, necredintza... caci credintza este intru Hristos... deci o conshtiintza curata a iubirii de Dumnezeu shi aproape tzinuta in fatza lui Dumnezeu in ascuns caci Domnul vede in ascuns shi shtie ce tzii in ascuns, aceea nu produce efecte de sminteala in fratele tau... shi nu trairea unul in bratzele altuia o viatza, in acelashi pat shi aceiashi chilie, caci orice sarutare shi imbratzishare ori privire din ochiul mortului ori inchipuire poate sa fie spre vanzare shi pierzare, dar poate sa fie shi spre iertare shi viatza veshnica... caci daca omul respecta shi traieste ca shi cu o sora, o mama ori o fica cu apropiata sa, shi ramane in dragostea asta de la Dumnezeu, atunci nu va greshi lui Dumnezeu ori aproapelui shi nu-shi va calca in picioare conshtiintza shi demnitatea celorlaltzi, tragandu-i in haul mandriei iubirii nebune de sine, in abisul AvSolLut... |
Citat:
ca defapt schizofrenia, adica ruperea mintzii este defapt nimic altceva decat ruperea mintzii de la patimi shi de la gLume, deci este cea mai inalta forma de desavarshire... care se opune imprashtierii mintzii pe toate poftele shi inchipuirile shi pornirile cele rele ce vin de la dulceatza patimilor, de la dulitatzile puilor nimfomani ori de la calea de mijloc a tuturor compromisurilor mici-mari... pentru ca nu-L sufera pe Hristos shi nu poate auzi numele Lui shi Adevarul, ci cauta omul rau shi necredincios, care este o boala grea shi imprashtie peste tot virujujul, deci cauta sa-shi ascunda capul in nisisip ca strutzul, mai ales in locurile unde PISI a facut un rod al mandriei shi l-a acoperit... ca asha acopera ea tot ce produce... ca sa aiba oamenii, arheologii ce cauta shi gasi shi urma prin toate filmele astea de adventuri... asha ca puishurii de masheoni, ce mai shi pun cate un indiciu ascuns... ca sa ajungi la cumomoara din ostrov... deci daca nu vroiai sa ma denigrezi lasand sa se intzeleaga prostii, atunci citatul complet era: "iar textul dat de Solomon: [COLOR=darkred]"Bea apă din puțul tău și din pârâiașele care curg din izvorul tău."[/COLOR] (Pildele lui Solomon, 5,15) nu se treduce asha cum il traducetzi voi, ci apa din putzul tau, este defapt Duhul Sfant din urmashii celor care au nume shi au ridicat urmashi Domnului, deci este Bucuria de a te fericii cu cei pe care Dumnezeu i-a ridicat ca fii Duhovniceshti cu nume de semetzie, caci numele este al inaintashilor shi sfintzilor deci apa este Duhul de la Dumnezeu care curge prin fiii duhovniceshti, ca urina nu este apa ci este lichid, otrava, urina, dejectzii shi produse rezultate din procesele chimice shi care au fost filtrate de sange, deci nu se refera la lichidul din putzul tau ci in sens duhovnicesc se citeshte pilda lui Solomon, deci e vorba de izvoarele shi paraiashele shi apele ce ies din samantza pusa in tine de Dumnezeu... de Cuvantul lui Dumnezeu ce iese din guritzele shi din faptele shi din vietzuirea urmashilor tai intru Dumnezeu... intru Numele Domnului..." |
mariamargareta
[COLOR=blue][COLOR=black]Citat din Vsovi:[/COLOR][/COLOR][COLOR=red]1) cu zeama de mesteacan n-am nimic, asha cum n-am nimic cu sucul de soc, dulceatza de macieshe, de trandafir, sau cu alte lucruri bune shi frumase din plante care nu sunt neaparat folositoare doar sanatatzii ci sunt shi bune shi placute gustului fiind date omului de Dumnezeu...[/COLOR] Ce te faci însă că însa cu "Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa" care exclude toate zemurile din viața creștinului, afară de apă și vin? Că uite ce zice, mai nou: [COLOR=blue]"...băutura cea de la Domnul este numai apa și vinul, iar orice altă băutură este potrivnică vieții omului și binecuvântării lui cea de la Dumnezeu." (24-04-2009)[/COLOR] [COLOR=blue][SIZE=4][COLOR=black]Îl încalci sau nu, dacă bei suc de măceșe de soc sau de mesteacăn?[/COLOR][/SIZE] [COLOR=seagreen]Daca pentru alte beuturi, ca omul este un mare beutor, dar shi tutunar shi marihoaman, deci daca pentru alte zemuri shi storceli, nu mai vrei sa te impartasheshti cu bEUtora cea Noua shi prEa dulce ce a tzashnit din Piatra, atunci sigur ca incalci, lepezi shi bei defapt o beutURA potrivnica vietzii omului shi binecuvantarii de la Dumnezeu[/COLOR] [SIZE=4][COLOR=blue]Alt citat:[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][COLOR=red]2)Impachetari cu lichide shi uleiuri minerale sau namol sau altele nu este contraindicata, ... ... deci procedeaza bine[/COLOR] Poate nu știai că lichidul de frână este extrem de toxic, chiar dacă se absoarbe prin piele. Cum să fie bun un asemnea procedeu? [COLOR=seagreen]nu shtiam ce contzine, dar shtiam ca shi rostopasca e otravitoare shi face bine la piele shi negi shi bube shi chiar daca bei in cantitatzi f mici face bine shi pe la interior, o picatura intr-un litru de apa, dar eu prefer sf Maslu, ca daca imi pun nadejdea in bururuieni, poate o sa-L lepad pe Dumnezeu, dar nu e interzisa vindecarea sufletului shi trupului in oricechip... ca a Domnului e Cerul shi Pamantul... caci daca le primim cu multzumire, atunci ne va fi cu folos dar unii se mai folosesc shi de boli shi necazuri, caci cine multzumeshte pentru boli shi necazurile ce vin peste el, acela mult folos duhovnicesc va avea...[/COLOR] la restul nu mai te contrazic fiindca nu are sens sa scormonim in hazna, ca sa nu ajungem sa facem ras cu plans, balega de manz... un singur viermishor, o omida mica, poate strica o gradinitza intreaga, shi sper sa nu fiu eu acela... caci insamantzeaza vramashie shi apar multe palamide grase shi "frumoase" shi se face plin de scaietzi care vin doar ca sa intzepe, asha ca shi nishte nori fara apa, de doua ori dezradacinatzi... |
Citat din Vsovi:
[COLOR=Red]n-ai ce sa ma felicitzi, cand se vede din texte ca am citat pe Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu care spune de [COLOR=Blue]Florar, adica primele trei zile dupa inaltzare, iar [/COLOR][COLOR=Blue]in text se vede ca explicatzia e data shi completata de cei ce au redactat, deci e o greshala omeneasca pe care nu o potzi pune pe seama lui Dumnezeu[/COLOR]... ci e o fireasca greshala omeneasca... deci nicipedeparte nu sunt contra lor sau vin spre bor ca [COLOR=Blue]eu sunt mirean din BOR deci n-am cum sa revin fiindca n-am plecat[/COLOR], iar [COLOR=Blue]Pucioshii sunt shi ei din BOR[/COLOR] [COLOR=Blue]dar din sfanta Cetate a Noului Ierusalim[/COLOR], dar prin aceste meshteshugite cuvinte cu care incerci sa ma flatezi dumneata itzi ascunzi propria lipsa de discernamant, propria patima a citirii textelor fara sa intzelegi ci doar ca sa loveshti... ca sa denigrezi... deci nu ei au dat-o in bara ci dumneata... ca eu tzi-am aratat care sunt cele 3 zile din Florar ca asha este scris! (iar acolo e "aprilie-n.r."=[COLOR=Blue]nota redactziei sau ce shtiu eu ce inseamna[/COLOR]) pe cand dumneata nici pe ce gLume traieshti nu tzi-ai dat seama dar eshti [COLOR=Blue]"mare" cruciatda... sau torquenada[/COLOR]... dumneata shtii mai bine ce interese serveshti. [/COLOR]Comentarii: 1.[COLOR=Red][COLOR=Blue]Florar, adica primele trei zile dupa inaltzare, [COLOR=Black][COLOR=Blue]iar[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Blue]in text se vede ca explicatzia e data shi completata de cei ce au redactat, deci e o greshala omeneasca pe care nu o potzi pune pe seama lui Dumnezeu [COLOR=Black]-[/COLOR] [COLOR=Black]Cei ce au redactat sunt Mihaela și Nicușor, în calitate de unșii Domnului, ochii Domnului, mâinile și picioarele Domnului, așa cum stă scris : [/COLOR][/COLOR][/COLOR] [COLOR=Magenta]" Voi sunteți iubiții mei, sunteți mâinile și picioarele mele, sunteți glasul și răsunetul meu, sunteți împărțitorii cuvintelor mele."(19-10-1990)[/COLOR] [COLOR=Magenta]" V-am spus că fără voi nu pot aduce nimic de la cer. V-am spus că voi sunteți mâinile și picioarele mele, că sunteți glasul și răsunetul meu. V-am spus că sunt în voi, și voi în mine."(22-10-1990)[/COLOR] [COLOR=Magenta]" Eu sunt Domnul, iar cei ce lucrează cu Mine prin credința lor, aceia sunt mâinile și picioarele Mele, aceia sunt glasul Meu, care strigă pe ulițe; aceia sunt mâna Sfintei Treimi, Care este în lucru. [/COLOR] [COLOR=Magenta]Iată, suflu peste voi. Luați din Duhul Meu, ca să suflați înviere și înțelepciune peste cei necredincioși [...] [/COLOR] [COLOR=Magenta]Binecuvântat să fie sfatul Treimii Dumnezeiești care a lucrat cu voi în ziua aceasta. Iată, iar vă spun: precum M-a trimis pe Mine Tatăl, și Eu vă trimit pe voi."(19-02-1992)[/COLOR] [COLOR=Magenta]" Voi sunteți graiul Meu, voi sunteți ochiul Meu, voi sunteți mâinile și picioarele Mele care vestesc pacea peste cea iubită." (22-09-1992)[/COLOR] [COLOR=Magenta]" Eu pe voi v-am ales de sprijin, fiilor. Eu, fiilor, n-am pace în cer și pe pământ fără voi. Fără voi n-am grai, n-am cuvânt. Fără voi n-am pace, fiilor. [...] Voi sunteți mâinile și picioarele Mele; cu voi umblu, cu voi petrec, cu voi Mă scriu în cer și pe pământ,..."(19-12-1996)[/COLOR] [COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Black]Iată că Dumnezeul păcii și Dătătorul de pace n-are pace fără liderii pucioși. Așadar, despre ei s-a scris în Scripturile Pucioase că sunt cu Dumnezeu și în Dumnezeu, iar Dumnezeu este în ei, deci ei sunt infailibili, mai infailibili decât papa, încât niciodată nu pot greși. Dacă ei au zis ultimele 3 zile din aprilie, apoi așa este! Dacă n-ar fi așa, n-ar mai posti pucioșii ieri, astăzi și mâine. Poți să te interesezi la ei și ai să vezi că toți postesc zilele acestea cu șfințenie, de frica cutremurului cel mare, care vine printre picioare.[/COLOR][/COLOR][/COLOR] [COLOR=Red][COLOR=Blue] [/COLOR][/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Blue]2.eu sunt mirean din BOR deci n-am cum sa revin fiindca n-am plecat [COLOR=Black]N-ai plecat de tot, ci numai într-o scurtă plimbare cu pluta. Singur spui despre pucioși că [/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=Red]nicipedeparte nu sunt contra lor[COLOR=Black] , deci cu alte cuvinte dacă nu ești împotriva lor ești cu ei, în aceeași barcă. [/COLOR][/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Black]Sper să te întorci cât mai repede, până nu se răstoarnă barca la cutremur. Mai ai 2 zile la dispoziție. [/COLOR] [/COLOR][/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Blue]3.Pucioshii sunt shi ei din BOR[/COLOR] [COLOR=Blue]dar din sfanta Cetate a Noului Ierusalim [COLOR=Black]Asta e un fel de a spune: și ei sunt cai, dar sunt măgari. Află că Șfânta Cetate a Noului Ierussalim nu face parte din BOR. Poți să-i întrebi pe oficiali sau pe purtătorul de cuvânt al BOR, domnul părinte Stoica. Dar poți să-i întrebi chiar pe pucioși. Nici unul nu va recunoaște (sper, dacă nu și-au pierdut ultima brumă de sinceritate) că fac parte din BOR, pe care de altfel o detestă.[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Blue]4.nota redactziei sau ce shtiu eu ce inseamna [COLOR=Black]- da, nota redacției înseamnă, iar redacția e formată din Mihaela și Nicushor. Uneori îi asociază drept corectori pe Manoliță și pe Mana, ceea ce înseamnă că nu se pote strecura vreo greșeală, decât foarte, foarte rar, și mai mult din acelea ortografice.[/COLOR] [/COLOR][/COLOR]5.Poate-mi explici și mie de ce crezi că aș fi [COLOR=Red][COLOR=Blue]"mare" cruciatda... sau torquenada... [COLOR=Black]- că nu mă duce mintea.[/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=Black] [/COLOR] |
mariamargareta
Citat din Vsovi: [COLOR=red]n-ai ce sa ma felicitzi, cand se vede din texte ca am citat pe Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu care spune de [COLOR=blue]Florar, adica primele trei zile dupa inaltzare, iar [/COLOR][COLOR=blue]in text se vede ca explicatzia e data shi completata de cei ce au redactat, deci e o greshala omeneasca pe care nu o potzi pune pe seama lui Dumnezeu[/COLOR]... ci e o fireasca greshala omeneasca... deci nicipedeparte nu sunt contra lor sau vin spre bor ca [COLOR=blue]eu sunt mirean din BOR deci n-am cum sa revin fiindca n-am plecat[/COLOR], iar [COLOR=blue]Pucioshii sunt shi ei din BOR[/COLOR] [COLOR=blue]dar din sfanta Cetate a Noului Ierusalim[/COLOR], dar prin aceste meshteshugite cuvinte cu care incerci sa ma flatezi dumneata itzi ascunzi propria lipsa de discernamant, propria patima a citirii textelor fara sa intzelegi ci doar ca sa loveshti... ca sa denigrezi... deci nu ei au dat-o in bara ci dumneata... ca eu tzi-am aratat care sunt cele 3 zile din Florar ca asha este scris! (iar acolo e "aprilie-n.r."=[COLOR=blue]nota redactziei sau ce shtiu eu ce inseamna[/COLOR]) pe cand dumneata nici pe ce gLume traieshti nu tzi-ai dat seama dar eshti [COLOR=blue]"mare" cruciatda... sau torquenada[/COLOR]... dumneata shtii mai bine ce interese serveshti. [/COLOR]Comentarii: 1.[COLOR=red][COLOR=blue]Florar, adica primele trei zile dupa inaltzare, [COLOR=black][COLOR=blue]iar[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=red][COLOR=blue]in text se vede ca explicatzia e data shi completata de cei ce au redactat, deci e o greshala omeneasca pe care nu o potzi pune pe seama lui Dumnezeu [COLOR=black]-[/COLOR] [COLOR=black]Cei ce au redactat sunt Mihaela și Nicușor, în calitate de unșii Domnului, ochii Domnului, mâinile și picioarele Domnului, așa cum stă scris :[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][COLOR=magenta]" Voi sunteți iubiții mei, sunteți mâinile și picioarele mele, sunteți glasul și răsunetul meu, sunteți împărțitorii cuvintelor mele."(19-10-1990)[/COLOR] [COLOR=magenta]" V-am spus că fără voi nu pot aduce nimic de la cer. V-am spus că voi sunteți mâinile și picioarele mele, că sunteți glasul și răsunetul meu. V-am spus că sunt în voi, și voi în mine."(22-10-1990)[/COLOR] [COLOR=magenta]" Eu sunt Domnul, iar cei ce lucrează cu Mine prin credința lor, aceia sunt mâinile și picioarele Mele, aceia sunt glasul Meu, care strigă pe ulițe; aceia sunt mâna Sfintei Treimi, Care este în lucru. [/COLOR] [COLOR=magenta]Iată, suflu peste voi. Luați din Duhul Meu, ca să suflați înviere și înțelepciune peste cei necredincioși [...] [/COLOR] [COLOR=magenta]Binecuvântat să fie sfatul Treimii Dumnezeiești care a lucrat cu voi în ziua aceasta. Iată, iar vă spun: precum M-a trimis pe Mine Tatăl, și Eu vă trimit pe voi."(19-02-1992)[/COLOR] [COLOR=magenta]" Voi sunteți graiul Meu, voi sunteți ochiul Meu, voi sunteți mâinile și picioarele Mele care vestesc pacea peste cea iubită." (22-09-1992)[/COLOR] [COLOR=magenta]" Eu pe voi v-am ales de sprijin, fiilor. Eu, fiilor, n-am pace în cer și pe pământ fără voi. Fără voi n-am grai, n-am cuvânt. Fără voi n-am pace, fiilor. [...] Voi sunteți mâinile și picioarele Mele; cu voi umblu, cu voi petrec, cu voi Mă scriu în cer și pe pământ,..."(19-12-1996)[/COLOR] [COLOR=red][COLOR=blue][COLOR=black]Iată că Dumnezeul păcii și Dătătorul de pace n-are pace fără liderii pucioși. Așadar, despre ei s-a scris în Scripturile Pucioase că sunt cu Dumnezeu și în Dumnezeu, iar Dumnezeu este în ei, deci ei sunt infailibili, mai infailibili decât papa, încât niciodată nu pot greși. Dacă ei au zis ultimele 3 zile din aprilie, apoi așa este! Dacă n-ar fi așa, n-ar mai posti pucioșii ieri, astăzi și mâine. Poți să te interesezi la ei și ai să vezi că toți postesc zilele acestea cu șfințenie, de frica cutremurului cel mare, care vine printre picioare.[/COLOR][/COLOR][/COLOR] [COLOR=red] [/COLOR][COLOR=red][COLOR=blue]2.eu sunt mirean din BOR deci n-am cum sa revin fiindca n-am plecat[/COLOR] [COLOR=red][COLOR=black]N-ai plecat de tot, ci numai într-o scurtă plimbare cu pluta. Singur spui despre pucioși că [/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=red]nicipedeparte nu sunt contra lor[COLOR=black] , deci cu alte cuvinte dacă nu ești împotriva lor ești cu ei, în aceeași barcă. [/COLOR][/COLOR][COLOR=red][COLOR=blue][COLOR=black]Sper să te întorci cât mai repede, până nu se răstoarnă barca la cutremur. Mai ai 2 zile la dispoziție.[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][COLOR=red][COLOR=blue]3.Pucioshii sunt shi ei din BOR[/COLOR] [COLOR=blue]dar din sfanta Cetate a Noului Ierusalim[/COLOR] [COLOR=blue][COLOR=black]Asta e un fel de a spune: și ei sunt cai, dar sunt măgari. Află că Șfânta Cetate a Noului Ierussalim nu face parte din BOR. Poți să-i întrebi pe oficiali sau pe purtătorul de cuvânt al BOR, domnul părinte Stoica. Dar poți să-i întrebi chiar pe pucioși. Nici unul nu va recunoaște (sper, dacă nu și-au pierdut ultima brumă de sinceritate) că fac parte din BOR, pe care de altfel o detestă.[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][COLOR=red][COLOR=blue]4.nota redactziei sau ce shtiu eu ce inseamna [COLOR=black]- da, nota redacției înseamnă, iar redacția e formată din Mihaela și Nicushor. Uneori îi asociază drept corectori pe Manoliță și pe Mana, ceea ce înseamnă că nu se pote strecura vreo greșeală, decât foarte, foarte rar, și mai mult din acelea ortografice.[/COLOR] [/COLOR][/COLOR]5.Poate-mi explici și mie de ce crezi că aș fi [COLOR=red][COLOR=blue]"mare" cruciatda... sau torquenada... [COLOR=black]- că nu mă duce mintea.[/COLOR][/COLOR][/COLOR] Raspuns: 1) cand zice acolo : Voi suntetzi, se refera Domnul nu numai la ei ci la orishicare dreptcredincios intru Hristos ce se pocaieshte Deci daca aud shi marturisesc Cuvantul, ca shi proorocii VT sau NT ori Apocalipsei, ca shi preotzii (unii) shi greshesc shi ei aste e inca o dovada ca nu sunt infailibili, ca se gresheste mereu shi duhovniceshte shi gramatical shi in alte feluri... deci nu sunt infailibili, ca sunt oameni pacatoshi dar care se straduie sa mearga pe urma Domnului, dupa Cuvantul lui Dumnezeu... 2)Poi da am luat pluta shi vaslesc cu un toiag la care i-am batut in cuie un spatar de scaunel de lemn ca sa ajung barcutza Domnului ca El sa ne suie in Corabie... shi sa nu pierim... 3)Afla tu ca face parte din BOR, shi oricum Domnul spune cine face parte shi cine nu face parte din Una sfanta Soborniceasca shi Apostoleasca Biserica... Biruitoare din Cer shi Luptatoare de pe pamant... prin puterea data dreptului Enoh shi sf Ilie shi altor sfintzi shi dreptzi ai Sai cum au fost sf Nicolae, sf Vasile cel Mare ori sf Ioan Gura de Aur... deci crede-ma ca pe Dumnezeu ma stradui sa-L cred mai mult ca shi pe dumneata sau marturisirile unora sau altora... lupi imbracatzi in haina de oaie... 4)La 4 se pare ca am nimerit-o 5)poi nu shtii dumneata cu ce se ocupau cruciatzii shi inquizitorii shi sculishoarele lor scolate? UNeltzicile lor bine manipulate de interesele obscure al duhului minciunii maririi de sine ca sa stapaneasca shi sa shada pe scaunul balaUrelelui... deci de aia zic ca luand aminte sa nu te crezi ca ai fi "mare" aducand astfel de jertfe bine inm[COLOR=seagreen]putz[/COLOR]ite, ci sa te mai smereshti shi sa te fereshti ca sa barfeshti ori sa osandeshti... ca zice parintele Papacioc intr-un filmuletz ca e ucidere morala a aproapelui... |
Mai orb decat Vsovi la toate argumentele rationale si mai indaratnic de a cerceta si alte surse (adica chiar pe locuitorii "Cetatii Noului Ierusalim") n-am vazut si nu credeam sa existe.
Pt reinformarea ta, Viorel Ivan e miezul din dodoasca acolo, la Noul Ierusalim, asa ca ai face bine sa-l suni si sa va cunoasteti, ca aveti aceeasi limbarita aiuritoare. Iar Mihaela e chiar "gura/trambita lui Dumnezeu de la Pucioasa" si orice n.r. - nota a redactiei - o face chiar ea. |
Răspuns pt Vsovi 29 .04.2009
Citat: [COLOR=red]“…deci pentru a nu ucide moral pe fratele tau, pentru aia a zis sf Pavel asha... shi s-a referit la mancare, shi macelarie, […] dar ca un om liber trebuie sa-tzi tzi credintza ta shi sa-tzi duci crucea data de sus de la Dumnezeu, in rabdarea tuturor relelor ce vin peste tine... deci dumneata ai vrea sa-shi tzina credintza lor inaintea oamenilor? sa dea socoteala oamenilor?”[/COLOR] Pavel nu s-a referit în epistolele sale numai la mâncare și la măcelărie, ci și la relațiile trupești. Scopul lui era să nu aducă sminteală cu nimic celor slabi, de aceea el se ferește să se folosească de unele drepturi care ar putea să-i smintească pe semenii lui. Ar putea și el să-și ia o femeie cu care să stea necontenit împreună și care să-l îngrijească în mod particular, dar el n-o face!!! Dimpotrivă, el îi învață și pe alții să nu facă așa, ci să rabde asprimea monahismului. Dacă pucioșii au pretins că sunt oameni de mănăstire, de ce n-ar și trăi ca la mănăstire? În mănăstire toți sunt monahi sau monahii ( și acesta este sensul pentru care stau ei separați, și nu de-a valma în mănăstiri mixte: ca să nu fie prilej de sminteală pentru nimeni, și în primul rând pentru ei!), deci nu împărtășesc nici un fel de intimități cu nimeni. Nu mă așteptam să-i blamezi public pe cei doi pucioși care – necăsătoriți fiind – dorm de aproape douăzeci de ani încoace în chilie comună, dar cel puțin să fi avut puțin bun simț și să nu sari în apărarea lor. Așa, te-ai făcut complice la concubinajul lor, căci concubinaj este, chiar dacă se spune că n-au trăit trupește unul cu altul. Și iată ce zice Pavel Apostolul: [COLOR=#993300]“ N-avem, oare, dreptul să purtăm cu noi o femeie soră, ca și ceilalți apostoli, ca și frații Domnului, ca și Chefa?[/COLOR] [COLOR=#993300] […] Dar nu ne-am folosit de dreptul acesta, ci toate le răbdăm, ca să nu punem piedică Evangheliei lui Hristos.”(I Cor.9,5,12)[/COLOR] Pavel avea în minte un scop nobil: să nu pună piedică –prin sminteli – Evangheliei lui Hristos. Pucioșii n-au acest “pitic pe creier”, ci sunt mai libertini, căci ei slujesc unei alte evanghelii: Evanghelia Șfintei Virginica. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:52:43. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.