![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
L-am cautat mult pe Hristos, L-am gasit, acum am tot ce imi trebuie. In ce priveste moartea sau viata, citeste-mi semnatura. Desigur, nu ma astept sa ma intelegi sau sa ma crezi... |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Mda...pari foarte convinsa de ceea ce zici, cred ca nu ma pot contrazice cu tine... :26:
|
Să continuăm, domnule tricesimusquintus, de unde rămăsesem:
Citat:
Citat:
Dar să revenim: din faptul că Petru dorește să facă colibe și le mai și repartizează, nu putem trage, în mod licit, concluzia că Moise fusese înviat cu trupul. Desigur că sunteți la curent cu expresia, folosită chiar de Domnul, de "casa Tatălui meu" (Luca 2:49 de exemplu). Pe de altă parte, sper să îmi dați dreptate că "Tatăl" este duh pur. Prin urmare, duhurile au și ele "casele" lor. Dacă asta este valabil pentru un duh despre care știm că este omniprezent, precum cel al Tatălui Ceresc, cu atât mai valabil este pentru duhuri care nu au asemenea atribut. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
ca sa ajungi Acolo trebuie sa te increzi in Domnul Iisus. El este Calea catre Dumnezeu. Milostenia e buna dar nu te mantuie. Poti face fapte bune si sa traiesti in pacat. In cazul asta ce se intampla? |
Citat:
|
Citat:
sectant este cel care nu este ortodox, deci stiu ca sunt ba penticostali, ba adventisti, ba mormoni, ba anglicani, ba puciosi, ba evanghelisti, ba darwinisti, ba luterani, ba baptistii, ba charismatici, ba unitarieni, ba martorii lui iehova, ba.... si tot asa.... daca tii mortis pentru tine personal ti-i scriu pe toti. poti sa ma confunzi cu cine vrei, si poti sa spui si ce face, ca-ti spun si eu ce fac sectarii... chiar daca deja mi s-a facut parul maciuca....deci... cum spuneam ramane la aprecierea ta.:26: |
Citat:
|
Citat:
eu nu ma apuc sa intru la sectari si sa dau cu barda, nici sa-i luminez. as deschide gura daca intradevar vor sa gaseasca niste raspunsuri, in rest e pierdere de timp. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
alcoolicul daca nu-si da seama ca-i alcoolic, degeaba ii spun ceilati. daca unii isi doresc sa cunoasca vor citi, vor intreba, vor cauta si vor fi indrumati. nu ma apuc eu sa ma iau de lume pe strada aiurea-n tramvai. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Faptu ca alcoolicul nu-si da seama ca e alcoolic nu inseamna ca tu nu trebuie sa ii spui. Apostolii au vestit Evanghelia tuturor, si multi au respins mesajul dar asta nu i-a oprit sa vesteasca in continuare. Ei faceau asta de dragul lui Dumnezeu si nu doar de dragul oamenilor, pt ca Dumnezeu a fost cel care le-a zis sa o faca. |
Citat:
Veniti cu un singur verset din Evanghelii, care vorbeste despre nemurirea sufletului inainte de inviere si mostenirea vietii vesnice. Sau, mai bine-i raspundeti lui trice, care a afirmat ca nu gasesti nicaieri in Sfanta Scriptura ceva despre "suflet nemuritor". P.S. Din "raul de argumente" veniti cu unul singur despre care credeti ca este mai edificator (ca sa-l discutam). Zic asta deoarece eu am vazut doar rauri seci de argumente (gramezi de versete care vorbeau de cu totul altceva dar nu despre "suflete nemuritoare"). Citat:
|
Citat:
Stai linistita. Moartea intaia este un somn de o clipa (cel mort nu are constienta timpului). Acum ai inchis ochii si in clipa urmatoare ii deschizi in fata Mantuitorului. Citat:
Dupa cum ai sesizat, Domnul Iisus Hristos nu si-a incurajat ucenicii spunandu-le ca sunt nemuritori, si atunci cand vor muri de fapt nu vor muri ci vor merge automat in rai (fara sa mai fie nevoie de nici o inviere). |
Citat:
Cred ca ramane de vazut cat vom dormi. Da` stai asa...cine va dormi, de fapt? Trupul e putrezit, duhul separat de trup zici ca nu exista... :106: |
:p
Citat:
exemplu cu alcoolicul, se referea nu la spus, ci oricat ai incerca, fara vointa lui, nu poti face mare lucru. |
Citat:
P.S. Scapa de intrebari de genul :cum imi voi petrece timpul pe perioada mortii. Scriptura ne arata ca nu vei sti nimic (asa cum nu au stiut nici cei care au fost inviati). Tot ce vei sti este faptul ca primul eveniment dupa moarte este invierea, la revenirea Domnului Iisus Hristos. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
ti-e sila de gandirea sectara care spune ca Dumnezeu a zis sa propovaduim Evanghelia? ai o problema cu Dumnezeu atunci, ca El a poruncit asta. Nu mai da vina pe "sectari". Iti las niste versete din Romani sa meditezi la ele: "Căci: "Oricine va chema numele Domnului se va mântui". Dar cum vor chema numele Aceluia în Care încă n-au crezut? Și cum vor crede în Acela de Care n-au auzit? Și cum vor auzi, fără propovăduitor? Și cum vor propovădui, de nu vor fi trimiși? Precum este scris: "Cât de frumoase sunt picioarele celor ce vestesc pacea, ale celor ce vestesc cele bune!" " |
Citat:
Deci recunosti ca sta in firea sectarilor sa se gandeasca la mantuirea altora, pe cand tie nu. Hmmm... 1 la 0 pentru sectari. :16: |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
P.S. Te rog, descrie ce este acel "duh separat de trup" (despre care ai pomenit in postarea ta). |
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:26:52. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.