![]() |
Citat:
P.S. Rămâi cu bine. |
Citat:
|
a se mantui mai inseamna si a se ispravi
poate ca sensul mai profund al 1C7 este ca totul are o limita |
Citat:
Profund ar fi ca, în baza evidentei însușiri a limitelor creaturii, aceasta să găsească în mod inteligent calea cea mai bună pentru a-și organiza și valorifica timpul vieții. Iar eu nu găsesc nimic mai profund decât a trăi simplu, creștinește. |
Da observatia e corecta (nu stiu daca necesara) , sigur ca e un mod simplist de a interpreta, postul dupa care venea raspunsul meu nu era desemenea de o mare profunzime, spre deosebire de altele inainte , se poarta o conversatie si particip de fiecare data adecvat momentului.
|
Citat:
|
Unele postari
|
Citat:
|
Citat:
11. Iar El le-a zis: Nu toți pricep cuvântul acesta, ci aceia cărora le este dat. 12. Că sunt fameni care s-au născut așa din pântecele mamei lor; sunt fameni pe care oamenii i-au făcut fameni, și sunt fameni care s-au făcut fameni pe ei înșiși, pentru împărăția cerurilor. Cine poate înțelege să înțeleagă.(Mt19,10-12) Tu poți înțelege? Ți-a fost dat? |
Acuma in momentul in care ai langa tine o femeie pe care o iubesti si te iubeste (chiar daca nu esti inca casatorit cu ea), e cam ciudat sa nu faci dragoste cu ea!
Va intreb pe ceilalti colegi de forum- asa ca intre barbati- ati rezista sa nu faceti dragoste cu femeia iubita ?! Eu cred ca nu! In plus, daca Dumnezeu ne-a creat oameni- nu numai cu suflet, dar si cu trup- si doar si in cartile sfinte se zice ca ""omul nu trebuie sa fie singura"", atunci nu vad ce pacat ar fi! Ca sa fie clar ce am vrut sa zic, fac o precizare: nu ma refer la relatiile sexuale de genul äventuri de-o noapte"", ci la relatiile stabile, bazate pe sentimennte autentice! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:26:50. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.