![]() |
Citat:
Cred ca locul lui Igor este in organizatia de binefacere numita eufemistic "Statul Islamic", unde toti luptatorii se infraneaza pentru a avea energie in ooa in scopul luptei pentru Profet. |
Ce vă mai place vouă să vă bălăciți în întuneric, nu? Pe cinstea voastră dacă nu, nu? Sucombați de râs...
Veți zice: sunt doar glume... Doar trebuie să fim înțelegători, nu? Păi suntem. Dar și avertizăm că se poate ajunge la lucruri rele, cu prea multă... înțelegătorime... Exemplu de poză de tineri la munte. Turma lui Hristos cea mică (câtă lumină și frumusețe, curăție și voiciune întro poză): http://cdn1.bihon.ro/2012/08/4tabara1-600x399.jpg |
undeva in România
|
Mireasa
|
Mireasa, Rusia (cred)
|
Prima poză, India (cred). Mult mai frumoasă a doua. Nu că prima n-ar fi, numai că realitatea e alta decât cea din poză. Îmbrăcată și aranjată la fel ca rusoaica s-ar putea să fie chiar mai frumoasă.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Prima,este imbracata si stilata in portul traditional Indian;este o mireasa tipic indiana imbracata in sari si acoperita apoi in bijuterii,cu lopata.
Tatuajul cu henna face parte din ritualul de infrumusetare la nunta. Cum civilizatiile tribale considera femeia un pic mai buna decat un animal domestic,nu-i de mirare ca barbatii lor trebuie induplecati sa "le ia"punand bijuterii scumpe pe ele- zestre! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:48:20. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.