Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3666)

mariamargareta 09.06.2010 17:42:13

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 257809)
...
Deci tind să cred că preotul Alexandru vorbește în proorocia sa cu dublu sens, amestecat, atât de la satan asemenea lui Jacob Lorber pe care pare că îl confirmă cât și despre ceva din viitor față de anii 1992 și care poate fi Adevărat din moment ce se putea informa din cartea Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioas... și iată cum iese în fraieri sinteză a minciunii căci se amestecă toate folosindu-se de Adevăr ca să întroneze minciuna, ....

Dacă tu crezi că amestecând adevărul cu minciuna iese până la urmă adevăr îți reamintesc (că tot pretinzi că te dai tare la matematici) că în logica matematică adevărat+fals dă întotdeauna fals. Așa că nu te mai repezi ca surdul cu capul în tobă să-i aperi pe eretici, dacă nu te pricepi și nici măcar nu-i cunoști.

Cât despre Nicodimul Pucios, crede-mă pe cuvânt că n-a existat nici măcar o zi, e o invenție pucioșească 100%. N-ai decât să faci săpături, dacă nu mă crezi.

mariamargareta 10.06.2010 09:52:58

224. „Fenomenul Pucioasa” văzut de artistul plastic Viorica Romașcu

224. „Fenomenul Pucioasa” văzut de artistul plastic Viorica Romașcu

Pe 9AM News a apărut la data de 18 Aprilie 2005 un scurt comentariu critic la adresa unei expoziții a artistului Marian Zidaru, intitulat „Expo - Noul Ierusalim” și semnat Viorica Romașcu. Este vorba, probabil, de ultima sau de una dintre ultimele expoziții în care Zidaru îi mai elogiază pe pucioși, înainte de uluitoarea sa despărțire de liderii lor malefici, cei care i-au dirijat din umbră viața și activitatea aproape douăzeci de ani.
Reproducem acest articol, cu precizarea că observațiile inserate în paranteze aparțin comentatoarei articolului:

Expo - Noul Ierusalim

Prefigurarea unui altar ca microcosmos si catalizator al sacrului, focar al spiritualitatii progresive, sau al Bisericii Crestine, ca simbol al poporului lui Dumnezeu (Observația 1. Biserica Creștină este chiar poporul lui Dumnezeu, nu doar un simbol al lui. V.R. se lasă sedusă de incantația magică sugerată de pucioși că ei [și numai ei!] reprezintă „poporul lui Dumnezeu”, asemenea poporului Israel din vechime, și tocmai de aceea se și intitulează pe sine „Noul Israel” și „Noul Ierusalim”. Pucioșii sugerează că Biserica Ortodoxă istorică este doar un simbol și o precursoare a acestui „popor” al Noului Ierusalim și că acesta este singurul ales din veac pentru a fi călăuză și trâmbiță de mântuire pentru celelalte popoare, considerate inferioare din punct de vedere ideologic și vocațional), sunt cateva elemente localizate intr-un spatiu relativ permisiv pe care il poate oferi galeria ""Caminul artei"" din Bucuresti. Spre altar converg toate gesturile liturgice (Observația 2. Cu mențiunea că aceste gesturi trebuie să fie aparțină în mod obligatoriu unei persoane consacrate: preot sau episcop. Or, ceea ce V.R. pare că nu știe este că pucioșii au inventat o „preoție nouă” care nu are legitimitate apostolică, deoarece nu se face prin actul consacrat al hirotonirii. Eludarea acestei sfinte taine a Hirotoniei este acoperită de ei de o pretinsă „adumbrire” [nevăzută de nimeni] a Duhului Sfânt) iar biserica poate inlocui cuvantul ""Israel"" in comentariile crestine din Cantarea Cantarilor (Observația 3. Este ceea ce vor și pucioșii: să se legitimeze pe sine ca fiind „Noul Israel”, folosindu-se de asocieri mimetice, plagiate din cărțile Vechiului Testament. În acest sens, Cântarea Cântărilor e folosită de ei nu ca o profeție vechi-testamentară despre Biserica Universală, ci ca o nouă reinvestire a sacrului peste „Israelul român” de la Pucioasa, care astfel se va putea auto-intitula și el, cu îndrăzneală sporită, „Biserică”). In plus, o reactualizare a semnificatiei turnului, fixat in ""centrul lumii"" (Observația 4. V.R. sesizează cu acuitate setea neostoită a pucioșilor de a deveni „El Ombelico del Mondo”), devenit astfel un mit ascensorial, este si el un simbol repetativ in reprezentarea de fata. Fundatia ""Sf. Virginia"", ai caror mentori sunt Marian Zidaru si sotia sa (Observația 5. V.R. ilustrează perfect gradul de intoxicare cu minciună al românilor, indus de liderii pucioși de la Noul Ierusalim. Aceștia au reușit să se ascundă perfect în spatele celor doi artiști Marian și Victoria Zidaru, lăsându-i pe aceștia să scoată singuri castanele încinse în foc și să stea ca o pavăză în calea nemulțumirii creștinilor care ar fi să sesizeze ereziile pucioșilor. Adevărații mentori ai Fundației „Șf. Virginia” sunt liderii pucioși Mihaela și Nicușor, dar ei se ascund prin minciună, ca să poată să-și desfășoare în voie toate ereziile lor, fără a fi deranjați din exterior de reacțiile revoltate ale creștinilor autentici) , se doreste sa duca spre implinire prorocirea sfintei Virginia, care prin ea zice-se ca s-a rostit cuvantul lui Dumnezeu ce a indemnat la faurirea manastirii ""Noul Ierusalim"" de la Pucioasa.

ACT RITUAL. Prin creatiile sale, Marian Zidaru vrea sa comita un act ritual, premergator definitivarii acestui spatiu sfant. Manastirea s-a construit in 1992, tocmai pentru a marca locul in care s-a facut auzit pentru prima oara cuvantul lui Dumnezeu (Observația 6. Fals! Acest loc este considerat de către pucioși a fi casa din satul Maluri a Verginicăi [între timp, dărâmată de o alunecare de pământ] Locul pe care se află biserica pucioșilor este un loc oarecare, dar care a putut fi însușit prin fraudă și fără prea mult efort de către liderii pucioși, la data când s-au hotărât ei să se desprindă în mod văzut de BOR) . Marele critic de arta Ervin Kesler este unul dintre cei mai rigurosi in a stabilii valorile autentice plastice romanesti (Observația 7. Fals! „Marele” Erwin Kessler s-a dovedit a fi destul de mic, într-o confruntare directă cu Sorin Dumitrescu, în care S.D. l-a demascat pe E.K. ca fiind agramat teologic, dar infatuat în a adula o artă a cărui mesaj subliminal nu este capabil să-l înțeleagă). Facand deschiderea oficiala a acestei expozitii poate constitui o marturie de seama a valorii de necontestat (Observația 8. Nu avea nevoie Marian Zidaru de „deschiderea lui E.K.” pentru a dovedi că are valoare artistică de necontestat. Valoarea sa rezidă în ceea ce a făcut cu mâinile sale, nu în discursurile bombastice ale unor critici/adulatori de profesie, care câștigă și ei o pâine albă dându-și cu părerea și dând din gură pe la expoziții despre munca altora) a lui Marian Zidaru. (Viorica Romascu)

vsovivi 10.06.2010 10:02:31

Citat:

În prealabil postat de mariamargareta (Post 257861)
Dacă tu crezi că amestecând adevărul cu minciuna iese până la urmă adevăr îți reamintesc (că tot pretinzi că te dai tare la matematici) că în logica matematică adevărat+fals dă întotdeauna fals. Așa că nu te mai repezi ca surdul cu capul în tobă să-i aperi pe eretici, dacă nu te pricepi și nici măcar nu-i cunoști.

Cât despre Nicodimul Pucios, crede-mă pe cuvânt că n-a existat nici măcar o zi, e o invenție pucioșească 100%. N-ai decât să faci săpături, dacă nu mă crezi.

draga mea frată, de ce mă ispitești, oare crezi că am uitat de momentele de minimă recunoaștere a Adevărului, recunoaștere făcută de către tine aici pe forum când mărturiseai că totuși a existat un oarecare preot din BOR care a crezut în Cuvântul lui Dumnezeu și a scris ceea ce trebuia să scrie Daniela care de teamă a fugit în gLume după fostul ei soț abandonând și neplinind Darul, și așa a pățit și Nicodim, a scris, a plinit, s-a crezut tare și apoi a căzut și el, că s-a întors pe undeva prin gLume... tu ai mărturisit că chiar a extista cineva și numele Nicodim nu e un paravan ca să fugă cineva de răspundere; acum de ce o dai la întors? Crezi că dacă nu mai recunoști Adevărul poți să faci din minciună adevăr repetându-ți suficient de mult? Păi degeaba te programezi învățând să minți și să susții minciuna, ca să-l satisfaci pe nenia cu teoriile și simbolurile mincinoase ca să te satisfacă el lăudându-te înaintea gLumii, degeaba căci cu siguranță ai să-ți amintești cât de curată te-ai simțit când ai mărturisit nu bârfa ci Adevărul pe Cale...

Da, Adevărat + Fals = Fals numai în logica matematică, dar defapt, în realitate, acel +, acea cale de mijloc, înseamnă răbdare pe Cale și atunci la finalul clipei rabdate vom avea așa:

Adevărat + Fals = Ade+ărat / [fals & fals & fals]

Căci ți-am mai spus că matematica este o aberație, exact așa precum e afirmația ta că cică-i cunoști pe pucioși... da, i-ai cunoscut matematic, ai înghițit ''realitatea'' cu mintea ta și cu simțurile tale... și nu e greu să înghiți pilule, pilpilule, pilpilpilule dulci, și frumoase, exact așa de frumoase ca și oglinzile de ciocolată cubică învăluită în rochie de mireasă albă ca laptele și dulce ca mierea, adică ciocolată dată prin făinuță albă, din aia din care se frământă aluatul fariseilor și saducheilor savanți și aristocrați, mari lingviști. Deci ușor ai fost păcălită de cel rău că cică îl cunăști dumneata pe Dumnezeu... ori pe copiii și frații lui... nici ei nu se cunosc darmite dumneata.

Deci acoperirea ereticilor și sectanților și păgânilor e firesc să-i acopăr din moment ce nu sunt mai bun ca ei cu niciunchip, dar a băga Adevărul sub obroc prin a respinge și alunga și minții despre prooroci asta e hulă împotriva Duhului sfânt care nu se va ierta niciodată... Sigur că mai scap și eu câte un huuu sau ce știu eu mai ce, o judecată sau că ar fi mințit sau că ar avea câte o problemă, un pai, o pată, dar măcar apoi îmi pare rău și sufăr... dar eu vorbeam de Amestecul proorociilor, dar la Alexandru, este tocmai un lucru ciudat, este un amestec ce pare învârtit de Dumnezeu căci iată din moment ce vorbește de o nouă evanghelie a lui Ioan Evanghelistul e clar că nu poate fi vorba de minciunile lui Jacob Lorber care a fost satanizat îndelung, după părerea mea, spre deosebire de Verginica, fiindcă ea a fost miluită și învățată îndelung de Însuși Dumnezeu.

Deci pentru mine acest Jorber ce seamănă cu Marx sau Enghels este un fel de nou Mahomed...

Iar cei 7 'patriarhi' din proorocia preotului Alexandru 'Macedon' am impresia că sunt cele 7 trâmbițe Apocaliptice, deoarece infailibilitatea lor nu este a lor ci a Cuvântului lui Dumnezeu, în sensul că este sigur mântuitor pentru cel ce ascultând se desăvârșește conform cu El.

Dar problema apare în viceversare, căci deși mesajul este foarte dureros și tiranic și Adevărat oparecum, el este îmbrăcat într-un fluid dulce... exact cum scrie acolo la Apocalipsă, în gura ta e dulce ca mierea dar îți va amărâ pântecele... deci s-ar putea ca Alexandru preotul să fie 'îngerul cu cărticica'. Sau oricum mesajul lui are caracteristicile acele cărticele, ce a luat-o sf Ioan Teologul din mâna îngerului ce stătea cu un picior în mare și unul pe pământ.

Deci întotdeauna voi apăra pe oricine, dar nu păcatul pe care-l săvârșesc eu însumi... și nu eu îi apăr că nu-s advocat ci îi apără Dumnezeu... Credința, Nădejdea și Dragostea... căci sfințenia Lui se traduce în iubirea ascultării de Dumnezeu și în iubirea nebiruită față de oameni... chiar dacă ei Îi sunt dușmani prin cerbicia, ceriadulia și poftele dorului păcatelor pentru prilejurile privilegiilor... Deci Domnul îi apără și eu nu fac altceva decât mă strădui să nu-L opresc ci să-L las ca să se manifeste.

Deci eu nu apăr aici o cauză ci mi-am exprimat și-mi exprim Credința în Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu de pe poziția păcătosului mirean păcătos din poBor, nu din smerenie zic eu că sunt moșul tânăr putregaiul mâncav-ar Raiul, ci fiindcă sunt plin de patimi și pootoareoareoare...oare științifico-fantastică, așa ca o cafia savantă, dulce amară, servită de tanti grijania, ca să nu mă mai tem de ispisisikaa lui nenia cu ispisisikaa din lesă și eretele de pe umărul drept... și cu lupTopul în servieta diplomat. Așa ca șicutia de bomboane de ciocolată diplomat, pline cu lichior, și cu floricele pe cutie... trandafiri și flori de mure, murmure, adică ciulini, scai și mărăcini...

Nu mai încerca să-ți sulimenizezi pledoaria crezând că am memorie scurtă... țiu minte, dar se pare că nu ceea ce trebuie, ci doar mi-e frică să nu mă înșeli ca să mă pot lăuda cu nebunia mea și să vorbesc în nebunie așa ca sf.Pavel despre Apostolii mincinoși...

Deci să minți nu-i mare scofală și nici să fi sincer așa ca copiii, ci greu este de a păstra ca un foc la inimioară ''Taina Vorbei Celei Mari'', așa cum a păstrat Ciobănașul hulit de tine prin minciuni... păi isterizarea venea de la afacerile pe care le-au pus la cale unii ca să îmbine utilul cu plăcutul, și atât de mult l-au îmbinat până ce s-a uscat salcia de la buturugi. Iar salcia de acolo este un simbol sfânt. De ce s-a uscat? Fiindcă unii cutezau să... nu mai zic ca să nu mai judec, să nu mai osândesc...

vsovivi 11.06.2010 14:06:34

frată frată da brânza-i pă bani și noi doi suntem dușmani... și uite ce soluție ca să ieșim din dictatură a venit de la Tatăl, ca toate monedele gLumii să fie bătute în monedă de aur, așa cum zicea și Rugină cândva, marele economist. Atunci adio cu controlul bancherilor și dictatura lor asupra oamenilor, căci nu mai ai cum să manipulezi prin curs prin devalorizări, prin speculații, ci cât ai în traistă atâția cezari ai. Soluția de la Dumnezeu va fi adoptată căci altfel suntem la cheremul bunul plac al hazardului, iar hazardul nu e nici el chiar așa doar un hazard.

Deci degeaba tot îți zic eu soră dragă, fiindcă tu ești mereu frată dușmancă cu nasul lung și tot mai roșu... o fratată care te-ai molipsit de la roșu împărat. Deci dacă nu înveți să cânți așa și așa atunci e tot degeaba, adică degeaba.

mariamargareta 13.06.2010 15:07:05

225. Liderii pucioși propovăduiesc sărăcia poporului român (I)

Partizanatul politic al liderilor pucioși, care susțin pe față, de ani de zile, cu entuziasm deșănțat regimul politic al lui Traian Băsescu (în general) și pe Marele Cârmaci (în special) își dă din nou în petic acum, când guvernul pregătește pentru omul de rând noi curbe de sacrificiu. În loc să taie în carne vie salariile nesimțite ale funcționarilor politici care stau ciorchine prin structurile ministerelor și organismele adiacente (agenții, oficii, regii sau cum s-or mai fi numind) actualul guvern se repede la beregata slujbașului de rând și a pensionarului, și așa sufocați de unele cheltuieli inevitabile (întreținere, impozite, taxe și alte angarale). Omul de rând se vede dintr-o dată în imposibilitate de a-și plăti medicamentele și a se hrăni corespunzător, în timp ce „aleșii poporului” și-au „tras” venituri de mii de euro din simbioza lor căpușistă cu statul.
Și tocmai acum, colac peste pupăză, se trezesc și pucioșii să pună paie pe foc. Ei recomandă nici mai mult, nici mai puțin, rumânului scos din fire de insolența guvernanților, să rabde și să se învețe cu sărăcia. Lipsa banilor la cei mulți și săraci (care se traduce în lipsa medicamentelor, a hranei și a siguranței zilei de mâine) este anunțată ca un balsam binefăcător, căci e un prilej pentru poporul român de a-l descoperi și asculta pe „Dumnezeul” Pucioasei și a se mângâia cu promisiunile Lui schismatice:

“O, grăiesc ție, neam român, să nu te necăjești că ești necăjit din pricina lipsei de bani sau de agoniseală pentru trai bun pe pământ, ci să te necăjești că n-ai pe Domnul de bucurie și de mângâiere a ta. O, cât te-am strigat, cât te-am strigat prin cuvântul Meu cel de azi ca să Mă auzi și să faci tu ascultare de cuvântul Meu, care vine pe nori la tine, țara Mea de azi! “ (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu la sărbătoarea nașterii sfintei Virginia” apărut la Pucioasa în data de 9 iunie 2010)

Lipsește însă aici un îndemn și pentru cei puțini, adică cei care nu suferă nici de lipsă de bani și nici de “agoniseală pentru trai bun pe pământ”, adică aceia care au venituri de la stat de 2, 3 sau 4 mii de euro pe lună. Dar lipsește în primul rând un îndemn chiar pentru ei înșiși, știut că liderii pucioși, deși nu muncesc nimic, sunt întreținuți cu bani buni și cu agoniseli de către simpatizanți (dintre care, un oarecare Viorel P. îi pompează masiv cu bani furați de la cazinouri, unde V. P. este angajat ca intendent și supraveghetor general).
Dar “Dumnezeul” Pucioasei e nehotărât. Nici el nu mai știe cu cine ține. Spre exemplu, acordul cu FMI este denunțat în mod voalat ca o afacere nerentabilă, potențial primejdioasă, prin care guvernul îi lasă pe români “pe mâini străine”:

“Eu ți-am vestit cu dor și cu durere și cu bucurie și cu mângâiere că ești țara Mea cea de azi [...] Te-am învățat cu milă, tată, să nu te lași pe mâini străine cu viața ta, cu casa ta, cu ograda ta, cu durerea ta, cu avuția ta cea de la Mine sau cu lipsurile tale din pricina depărtării tale de Dumnezeu, o, și nu dai să asculți, tată! Glasul Meu, care grăiește peste tine, vine la tine din cer de la Dumnezeu, ca să fie Dumnezeu cu tine pe pământ și să te învețe din cer întru toate, dar tu nu te-ai deprins să Mă asculți și să-Mi urmezi povața. O, e primejdios aceasta.”(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu la sărbătoarea nașterii sfintei Virginia” apărut la Pucioasa în data de 9 iunie 2010)

Cică nu sărăcia îi paște pe bătrâni, pe copii și pe văduve, ci pericolul de a se obișnui cu băutura, cu tutunul și cu desfrânarea, pentru care le vor trebui tot mai mulți bani:

“O, țara Mea de azi, vin la tine cuvânt și te rog, tată, să nu mai bei decât de la Mine, căci duhul rău a făcut băutură multă, străină de Dumnezeu, iar ea se numește păcat, și apoi boală grea, și te rog să alungi de pe vatra ta tutunul, ca să nu-l mai folosești ca păcat, că iată ce a făcut din el omul fărădelegii, și te-a îndemnat, tată, ca să cazi și în acest păcat și ca să nu mai semeni tu cu Dumnezeu, Care este fără de păcat! O, ferește-te de desfrânare, de orice fel de desfrânare, că pentru ea îți trebuie bani și putere rea și păcătoasă, și depărtare de Dumnezeu cere ea de la om! Stau și plâng cu Tatăl și cu sfinții, că numai păcat văd pe pământ, gata, gata să-l scufunde în adânc, și aștept să sfârșească omul cu păcatul, și dau să-l ajut dacă nu poate singur, că de la copil și până la bătrân nu mai poate sta nimeni fără de păcat peste viața lui, și simțurile omului cad mereu în păcat.”
(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu la sărbătoarea nașterii sfintei Virginia” apărut la Pucioasa în data de 9 iunie 2010)

mariamargareta 13.06.2010 15:13:14

225. Liderii pucioși propovăduiesc sărăcia poporului român

225. Liderii pucioși propovăduiesc sărăcia poporului român (II)

Jaful generalizat al țării, practicat cu insolență de 20 de ani încoace, distrugerile nesăbuite și risipa, incompetența guvernelor care s-au succedat unul după altul, iminența catastrofei financiare, toate acestea sunt cosmetizate dintr-un condei de către pucioși, care le prezintă ca “certare de la Dumnezeu”, pe care românii trebuie s-o primească cu stoicism și cu grumazul plecat în țărână. Soluția pe care ei o oferă românilor este supunerea necondiționată sub un regim politic nou, “teocrația pucioasă”, care promite că a venit vremea și a doua venire a lui Hristos a avut loc deja la Pucioasa, după cum era scris în Scripturi:

“O, neam român, Eu voi birui omul și voi fi biruitor! O, nu te teme de suferința ta cea de la lipsuri, ci teme-te de suferința cea care vine peste tine de la păcat, tată! Adună-te lângă cuvântul Meu și vezi ce vrea el de la tine și ascultă-l pe el, căci gura Mea grăiește peste tine spre mântuirea ta și nu spre răul tău! Primește de la Dumnezeu certarea cea pentru tine, și nu ca de la om s-o primești, căci Eu nu vreau, tată, să cazi tu sub stăpânire la neamuri străine, care n-au alegerea ta, dar care știu de ea încă de la începutul tău cu Mine când Tatăl te-a dat Mie la nașterea Mea ca să fii a Mea la întoarcerea Mea spre sfârșit de timp, căci atunci când M-am înălțat la cer după patima Mea, cu care am plătit viața omului care vrea să aibă viață, îngerii au spus că iarăși va să vin, și acum împlinesc așa, căci a venit vremea, și toate arată că a venit, așa cum este scris.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu la sărbătoarea nașterii sfintei Virginia” apărut la Pucioasa în data de 9 iunie 2010)

Poporul român nu trebuie să se mai revolte împotriva regimului actual (considerat a fi dacă nu bun, măcar acceptabil, căci oferă speranța unei “tranziții” către pucioșismul teocratic), ci să se învețe cu sărăcia. Iar dacă nu va asculta de “Dumnezeul” Pucios și nu va răbda toate câte vin peste el, va fi dat la o și mai mare certare:

“Eu te îndemn spre liniște, neam român, și spre răbdare, tată. Învață-te cu sărăcia și cu puținul din toate, așa cum Îi place lui Dumnezeu să trăiești, căci viața cea plină de plăceri te smulge de sub ocrotirea Mea și te dă slugă la alt stăpân, stăpânitorul întunericului acestui veac, care are ca hrană duhul lumii. Eu, Domnul, te dau spre certare dacă nu dai să asculți povața Mea cea de viață, și te voi spăla frumos, căci ție îți trebuie cămășuță nouă, și trebuie să te speli pentru ea. Eu, Domnul, îți întăresc răbdarea și te învăț să înțelegi că toate câte vin peste tine sunt spre facerea ta cea de la Mine și sunt spre curățirea și spre învierea ta apoi, și bine îți va fi ție dacă vei asculta, dacă vei deschide Domnului când El bate să-I deschizi, o, țara Mea cea de azi! Cine are urechi de auzit, să audă cu ele ceea ce Duhul grăiește peste tine, o, neam român, iar celui ce aude, Eu îi voi da lui! Amin.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu la sărbătoarea nașterii sfintei Virginia” apărut la Pucioasa în data de 9 iunie 2010)

Liderii pucioși sunt prezentați ca fiind interfața dintre “Dumnezeul” Pucios și poporul pucios, iar în această calitate ei sunt infailibili. Greșelile care eventual mai apar în poporul pucios le aparțin exclusiv supușilor, cotați ca fiind “fii necrescuți și greșiți”:

“O, poporul Meu, le-am spus celor ce-ți dau de la Mine cuvântul Meu, că mic și umilit să fii, înseamnă să crezi cum spune altul pentru tine sau despre tine cum ești, și nu cum spui tu sau știi sau vezi, și atunci ești ceea ce vrea Dumnezeu, Care vine spre tine cum știe El. Le spun celor necrescuți, celor încă semeți prin mintea și prin duhul lor, le spun despre cei ce Îmi stau porți între Mine și poporul Meu ca să vin cuvânt la popor, și le spun despre ei la toți care vin spre lucrarea Mea ca să fie cu ea, că Eu, Domnul, nu greșesc prin ei, dar ei greșesc prin voi, o, fiilor necrescuți, iar voi sunteți greșiți, și iată câtă depărtare între Mine și voi! Iar între Mine și voi îi am pe ei, fiilor, ca să puteți voi fi aproape sau departe de Mine cu cele din voi sau de la voi.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu la sărbătoarea nașterii sfintei Virginia” apărut la Pucioasa în data de 9 iunie 2010)

Liderii pucioși ar trebui să dea ei primii exemplu de sărăcie de bunăvoie, înainte de a o propovădui altora. Să renunțe la telefoanele mobile, la care vorbesc cu orele. Să renunțe la mașini scumpe în favoarea căruței sau a mersului pe jos care e mai sănătos. Să renunțe la privilegiul de a locui boierește, la separeu, legănându-și lenea la “legănuț”, ci să stea în chilii de rând, așa cum stau și supușii lor. Să nu mai mănânce altă mâncare și pe la alte mese decât mănâncă toată obștea. Să nu se mai bucure la bani nemunciți, primiți de-a moaca de la cei care fură de la alții. Să pună și ei osul la treabă, muncind cu mâinile lor ca apostolul Pavel, nu numai să dea “indicății” altora, ce și cum să muncească. Să fie tuturor slugă, așa cum spune Scriptura, și nu șefi despoți de care toți supușii tremură de li se leagă limba în gură.

vsovivi 14.06.2010 09:52:26

Nu are sens ca să mă contrazic și să mă cert cu voi, dar cu ocazia asta, cu ocazia tăirilor salariale și din pensii se poate vedea clar cine sunt populiștii, căci iată-i cum știu ei cine moare și cine nu, de parcă Duhul de Viață făcător ar purcede de la ei.

Măsurile lui Băsescu și Boc vin cu siguranță de la Dumnezeu, iar populiștii și antichriștii și dezbinatorii și distrugătorii statului român se erijează mereu în ''frontul salvării'' din criză, păi criza ei au creat-o de 20 de ani încoace căci Isărescu-Iliescu și Văcăroiu-Patriciu, Roman-Constantinescu și ceilalți acoliți sunt artizanii tuturor crizelor și devalorizărilor, viceversând situația acuma și scoțând pe Băsescu Boc vinovați de ceea ce au distrus ei. Păi Băsescu-Boc sunt la guvernare de 6 luni, iar ei de 20 de ani fără 6 luni.

Deci dacă ești întreg la cap nu poți să susții că guvernul este autorul moral al crizei căci a fost dărâmat de partenerii de guvernare care din scop electoral au fugit în opoziție ca să aibă mai mare priză la public acuzările și hulele. Dar mă întreb cine ar fi tolerat un ministru de interne, vicepremier care însinuază și lansează oficial zvonul că partenerul de guvernare pregătește autocare pentru furtul alegerilor? Când s-a văzut că autocarele au fost pentru mitinguri perfect legale. Iar apoi s-au arătat jigniți când a fost dat afară Nică de la guvernare. Păi cine a distrus guvernul Boc I? Nu le-a dat timp să-și desemneze un om normal la cap? Au preferat să fure bani de la sănătate, agricultură, învățământ, tot ce s-a alocat din împrumuturile de la FNI s-au scurs prin mâinile lor căci restul ministerelor nu erau consumatoare de baini, și când li s-au terminat banii au fugit în opoziție făcând promisiuni pestre promisiuni că cică ne scapă ei de tiran și de ineficient sau de necredibil. Iar acum s-au aliat cu cei ce au vândut BCR-ul și au risipit 8% creștere economică ajungând la un deficit de 5%.

Apoi au dărâmat guvernul ca să accelereze criza și să arunce totul pe Boc, iar acum fac la fel căci coaliția marilor privilegiați știe ce-i așteaptă, căci și lor li se pregătește recalcularea pensiilor nesimțite și micșorarea salariilor uriașe, și pentru a crea îndreptățire se folosesc de pensionari și massmedia care au tupeu lă scoată că guvernul e necredibil. Păi cine minte nonstop pe televiziuni ca să decredibilizeze guvernul și apoi tot ei, după ce a prins la fraieri vin să zică și să susțină că uite de ce nu poate că nu e credibil. Păi sigur că minciunile sunt credibile că de aia le coaseți voi cu ață albă plină de promisiuni. Iadul e pavat cu bune intenții și poleit și uns cu slănină calea ce duce la el... ca să aluncece fraierii mai bine.

Dar cum de nu i-a durut 20 de ani pe nimeni de cei cu o pensie de sub 100 lei? Căci singurul Boc a luat această hotărâre ca să acorde pensia minimă de 350 de lei, și tot el ca să nu o scadă și nici salarul minim de 600 lei. Și iată-i acum pe toți cât circ și tamtam fac domniile lor că cică-i doare de pensionarii săraci cu pensii între 350 și 1000 de lei că o să li se scadă leafa cu maxim 150 de lei dar nu sub 350 lei. Să fim serioși că defapt lor le pasă doar ca să nu respecte voința poporului la referendum și să dărâme țara ca să facă și aici un stat chinezesc mason.

Deci interesul nu este cel național sau pensionarii și cei cu venituri mici ci interesul lor este să dărâme guvernul și apoi împreună cu BNR vor să risipească banii din banca națională, căci s-au strâns destui, 31 miliarde Euro, căci ''băieții buni'', cei care au pus la cale împrumuturile României, de l-au fraierit pe Băsescu și pe Boc că ei țintesc inflația, defapt au capitalizat din împrumuturile de la FMI și UE, prin politica defectuasă a lui Isărescu-Iliescu, au capitalizat băncile comerciale strâine care și-au repatriat apoi banii pentru crizele lor, și astfel împrumuturile s-au volatilizat pentru alții căci statul s-a împrumutat pentru susținerea deficitului ce a crescut la 9% de la băncile comerciale pe dobândă triplă și așa a tot crescut deficitul pornit de Tăriceanu-Vosganian care a dat toți banii firmelor și pe campanii electorale la final de mandat risipind și banii luați pe BCR și producând un deficit și o datorie către firmele private de 5-6%.

Iar acum bulgărele de zăpadă al salariilor și pensiilor la care se adaugă datoriile și plățile obligatorii către firmele cu creanțe crește tot mai mare.

Și ''băieții buni'' prin moțiunea de cenzură vor să-l pună pe dulap deasupra copilului exact ca în povestea cu drobul de sare... căci dacă trece moțiunea reintrăm și în criză politică, și adio guvern, adio țară, pot veni să ne ocupe chinezii lui Ponta și masonii lui Antonescu.

Iar voi domnișoarelor aliați-vă cu Vântu și cu Voiculescu și cu Gâdea-sectantul și strâniți răzvrătirea așa ca Mircea Badea că poate poate crapă țara pe la mijloc. Deci tăiați-vă craca, că doar asta știți, să distrugeți, așa cum v-a educat nenia cu ispisisikaa lui pentru cafiaua lui tanti grijania.

Deci nu vă mai alarmați 'dragelor', că moțiunea sigur nu va trece, așa cred și sper să ne ajute Dumnezeu ca să nu mai apară trădători de neam și de țară, și apoi Boc va elimina pensiile și salariile nesimțite iar de la 1 ianuarie va da și legea salarizării unitare și lucrurile vor reintra pe făgașul normal.

Și mai încolo România va emite monedă de aur, numită Cezarul, cu subunități echivalente cu prețul aurului pe piață și așa cum s-a proorocit de la Tatăl și se elimină toată minciuna asta cu țintirea inflației, și tot jocul acesta al băncilor și marii rechini financiari.

Deci stați liniștiți și eventual rugați-vă pentru Boc și Băsescu ca să rabde minciunile și manipulările și criza burții și a burdeloqqqlulhulului celui rău și necredincios.

AngelicaKroner 14.06.2010 10:34:46

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 259148)
Și mai încolo România va emite monedă de aur, numită Cezarul, cu subunități echivalente cu prețul aurului pe piață și așa cum s-a proorocit de la Tatăl și se elimină toată minciuna asta cu țintirea inflației, și tot jocul acesta al băncilor și marii rechini financiari.

Deci stați liniștiți și eventual rugați-vă pentru Boc și Băsescu ca să rabde minciunile și manipulările și criza burții și a burdeloqqqlulhulului celui rău și necredincios.

Motule, nu cumva matale tintesti sa faci ceva investitii la Rosia Montana si n-ai loc de altii mai sprinteni?

Daca Dumnezeul Pucioaseii va bate moneda de aur (numita Cezarul) cu subunitatile lui suflate cu aur si cu platina(cezarelul, cerzarita, cezariana; decidezarul, centicezarul si milicezarul), atunci se va implini proverbul:

Muntii (motii) nostri aur poarta
Noi cersim din poarta-n poarta.

Si vom da cezarului de la Pucioasa ce este al lui (Cezarul si Cezariana) , iar lui Dumnezeu , ce este al lui Dumnezeu.

Sio ne vom ruga si pentru Marinar, si pentru flota lui (acolo pe unde este), si pentru BoloBoc ca sa rabde chinurile focului iadului de pe pamant pe care ei il pregatesc si care-i asteapta.

vsovivi 14.06.2010 10:43:59

Citat:

În prealabil postat de AngelicaKroner (Post 259156)
Motule, nu cumva matale tintesti sa faci ceva investitii la Rosia Montana si n-ai loc de altii mai sprinteni?

Daca Dumnezeul Pucioaseii va bate moneda de aur (numita Cezarul) cu subunitatile lui suflate cu aur si cu platina(cezarelul, cerzarita, cezariana; decidezarul, centicezarul si milicezarul), atunci se va implini proverbul:

Muntii (motii) nostri aur poarta
Noi cersim din poarta-n poarta.

Si vom da cezarului de la Pucioasa ce este al lui (Cezarul si Cezariana) , iar lui Dumnezeu , ce este al lui Dumnezeu.

Sio ne vom ruga si pentru Marinar, si pentru flota lui (acolo pe unde este), si pentru BoloBoc ca sa rabde chinurile focului iadului de pe pamant pe care ei il pregatesc si care-i asteapta.

Nu uita draga mea că proorocia despre monedele de aur și despre teocrație aparțin preotului Alexandru, așa că nu încurca voit lucrurile ca să-ți iasă minteresul... viclean.

Iar eu nu sunt moț, ci de mai jos, dintre Crișul Negru și Someș.
Moții sunt Ciorbea și Boc, singurii care s-au luat la trântă cu ''frontul salvării naționale''. Deci sunt niște eroi, amândoi, și cu Băsescu zece care-i și întrece căci a lăsat justiția să-și facă datoria și de acolo vine panica. Iar restul sunt niște fraieri ce înghit toate manevrele și minciunile și dezinformările și diversiunile lui nenia cu ispisisikaa, fiindcă voi, ca și ei nu vreți să credeți Adevărul, adică pe Cuvântul lui Dumnezeu și pe unsul său, pe Regele Mihai ci doar ceea ce iese din zațul bunicuței tanti grijania, căci vi se pare bine ce vă ghicește ea în zaț tot așa cum înainte credeați în ceea ce iese din ceainic după zicala ''Cianicule ceainicule ce mai scornicești'' căci pe vremea aia nu se putea ghici în nechezol.

Deci Cezarul ca monedă de aur va apare până aproape de anul 2022, și cu ocazia asta fiecare va munci pentru banii lui fără teama că i se devalorizează economiile.

Iar Teocrația este demult în vigoare, de când domnul Băsescu și premierul Boc ascultă sfaturile Domnului și au ieșit din populism și minciună, au condamnat comunismul și totalitarismul și participă din când în când la câte o sărbătoare sfântă.

AngelicaKroner 14.06.2010 11:19:22

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 259157)
Nu uita draga mea că proorocia despre monedele de aur și despre teocrație aparțin preotului Alexandru, așa că nu încurca voit lucrurile ca să-ți iasă minteresul... viclean.

Iar eu nu sunt moț, ci de mai jos, dintre Crișul Negru și Someș.
Moții sunt Ciorbea și Boc, singurii care s-au luat la trântă cu ''frontul salvării naționale''. Deci sunt niște eroi, amândoi, și cu Băsescu zece care-i și întrece căci a lăsat justiția să-și facă datoria și de acolo vine panica. Iar restul sunt niște fraieri ce înghit toate manevrele și minciunile și dezinformările și diversiunile lui nenia cu ispisisikaa, fiindcă voi, ca și ei nu vreți să credeți Adevărul, adică pe Cuvântul lui Dumnezeu și pe unsul său, pe Regele Mihai ci doar ceea ce iese din zațul bunicuței tanti grijania, căci vi se pare bine ce vă ghicește ea în zaț tot așa cum înainte credeați în ceea ce iese din ceainic după zicala ''Cianicule ceainicule ce mai scornicești'' căci pe vremea aia nu se putea ghici în nechezol.

Deci Cezarul ca monedă de aur va apare până aproape de anul 2022, și cu ocazia asta fiecare va munci pentru banii lui fără teama că i se devalorizează economiile.

Iar Teocrația este demult în vigoare, de când domnul Băsescu și premierul Boc ascultă sfaturile Domnului și au ieșit din populism și minciună, au condamnat comunismul și totalitarismul și participă din când în când la câte o sărbătoare sfântă.

O fi "proorocia" a lui Alexandru dar vaz ca tu esti cela ce o promovezi cu mare convingere si speri sa se mai si implineasca, asa cum speri sa se aseze Mihai I pe tron.
Iar Teocratia nu este deloc in vigoare, atat timp cat Romania este republica. iar domnii Bocitu si Basitu o conduc.
"și participă din când în când la câte o sărbătoare sfântă"? care o fi aceea?

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:18:45.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.