![]() |
Citat:
|
Citat:
Pentru ca mi-e simpatic, de aceea am pus poza domnului Tipei. Am spus clar, ca nu ma identific cu domnul Tipei si nu cred ca vreun forumist a tras concluzia ca insusi domnul Tipei scrie pe acest forum. Suntem de aproximativ aceeasi varsta si chiar, fizic, semanam. --------------------------------------------------- Acum, ca am lamurit aceste aspecte, putem sa ne intoarcem la lucruri serioase? V-as ruga frumos. |
Citat:
Citat:
Desigur, eu unul cu placere voi discuta cu dumneavoastra despre „flame”, „offtopic”, „bashing”, „insulting interaction” si toata gama. Dar nu pe acest topic. Deschideti unul nou la „generalitati” si vorbim cat doriti despre asemenea lucruri serioase...:3: |
Citat:
|
Reiterez intrebarea, si doresc daca se poate un raspuns serios:
"De ce, in adunarile penticostale, toti cei care au "darul" limbilor vorbesc in public, tare, striga, fara sa talmaceasca nimeni (stim ca Pavel interzice cu desavarsire asta)". - 1 Corinteni 14:23 |
Citat:
Nu cred ca ati studiat pt.cultura generala ,daca era asa ati fi citit o singura data si in acest caz nu ati fi tinut minte atatea aspecte. Poate sunteti chiar cel din poza |
Citat:
Citat:
|
Citat:
... azi nu mai e nevoie de talmaci, ca la cat "duh sfant" au fiecare dintre ei, cunosc limba in care se vb....din nefericire nu vin la adunarile pentricost. chinezi, turci, americani etc. ca sa fie nevoie de o talmacire....ori gangurelile care le scot pe gura sunt cunoscute, poate si de cei care inca nu au fost intarcati de mama lor.... ....ati spus ca striga tare....e evident ca niste fanatici nu au ce sa faca decat sa strige, ca poporul sa retina; e ca un parinte care striga la copilul sau sa priceapa.... |
Citat:
|
Citat:
In acelasi timp nu sunteti de acord cu vorbirea in limbi ,dar dumnealui pe care il apreciati este ,fiind mai marele lor. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:06:44. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.