![]() |
Citat:
Cu stima, MariS |
Citat:
|
Citat:
Eu am incredere in dvs si chiar va rog daca reusiti sa vorbiti cu parintele sa ne spuneti si noua. Cu toata stima, MariS |
Aferim !!!!
33% pentru fiecare dintre variantele colegului penticostal.
Am primit MP de la userul PrGheorghe (acelasi postat si public). Si nu sunt un user in gratiile parintelui. Trecand peste revolta (care se va rezolva cumva), ma bucur sa vad, in sfarsit, un admin activ! Bun venit! :) |
Citat:
Eu am fost banat in repetate randuri, am avut si am mai multe conturi, sunt vinovat. Inclin sa cred insa ca preotul Gheorghe NU a avut conturi simultane. A se aduce acuze pripite cu privire la moralitatea dumnealui mi se pare o greseala. Cel mai tarziu maine voi lua legatura cu preotul Gheorghe si-l voi ruga sa scrie pe forum. Cele bune... |
Citat:
MariS |
V-a fost dor de mine?
Danut7 |
Citat:
Un user awapleava care a furat acest nume de pe comunitate unde este un preot, si s-a inscris aici dandu-se drept preot fara credinta. Am vazut ca in acest caz adminul l-a banat dupa primele postari. |
Citat:
Alta: am înțeles că neica-nimeni e tot una cu PrGheorghe, dar PrGheorghe are același IP ca și userul 'Preotul Gheorghe'? Mulțumesc anticipat pentru atenție și pentru răspuns! |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:11:26. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.