Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Spuneti NU vaccinurilor-VACCINAREA: EROAREA MEDICALA A SECOLULUI (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15130)

AlinB 19.11.2012 17:10:04

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 482462)
[b]Două eleve de 16 ani de la Liceul "Emil Racoviță", colege de clasă, au leșinat

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 482467)
Tuturor ne-a fost frica in copilarie de injectie, dar nu am auzit sa lesine atatia elevi doar de frica...

atatia ...doua, multi, intr-adevar, o adevarata epidemie de lesin.

UNNOOM 19.11.2012 18:11:31

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 482880)
antivaccinist convins stie ca cea mai buna sursa de informare in acest sens sunt homeopatii.

De cand homeopatii? Parca erau rumpologii!(?)
Minuntul 6 si 50 secunde: http://www.youtube.com/watch?v=bR-k8pXAGs8

ovidiu b. 19.11.2012 18:19:44

Citat:

În prealabil postat de UNNOOM (Post 482822)
Subiectul vaccinului este unul interesant! Aici aveti un curs despre vaccin oferit gratuit de Universitatea Johns Hopkins

https://www.coursera.org/course/vacctrials

Pentru finalizarea cu succes a cursului primesti certificat de absolvire!

(Ar fi bine ca noi, cei care criticam vaccinul, sa stim despre ce scriem pe aici!)

Amice mai bine ai promova un curs care să studieze prevenirea bolilor printr-o alimentație sănătoasă și nu prin vaccinurii. De ce să mă vaccinez când mâncarea mea ar trebui să fie medicamentul? De ce să nu previn boala în mod natural și nu indus, forțat de om? Și îți aduc la cunoștință că ești pe un forum creștin ortox, deci ești conștient al cui avocat ești? Alin tocmai ți-a semnalat ce surse folosești.

ovidiu b. 19.11.2012 18:28:41

Citat:

În prealabil postat de UNNOOM (Post 482889)

Amice, alt măscărici nu ai gsit...limbajul folosit de protagonistul acestui filmulet (cel puțin la minutul ales de tine) și atitudinea sa...e clar că e în "adevăr".

Uite aici o conferință adevărată și din care poți și învăța ceva, poate reușești să faci diferența: http://www.orthodoxtube.com/viewvide...i-suceava.html

UNNOOM 19.11.2012 18:28:42

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 482890)
Amice mai bine ai promova un curs care să studieze prevenirea bolilor printr-o alimentație sănătoasă și nu prin vaccinurii. De ce să mă vaccinez când mâncarea mea ar trebui să fie medicamentul? De ce să nu previn boala în mod natural și nu indus, forțat de om? Și îți aduc la cunoștință că ești pe un forum creștin ortox, deci ești conștient al cui avocat ești? Alin tocmai ți-a semnalat ce surse folosești.

Nu stiu ce chestii vegetariene ai consumat (sub diferite forme) de nu ti-ai dat seama ca Alin ii ironiza pe antivaccinisti!

Apropo! Sursa respectiva nu este masonica ci reptiliana (reptilienii sunt cei care i-au invatat pe oameni stiinta secreta a rumpologiei)!

AlinB 19.11.2012 20:31:14

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 482890)
Amice mai bine ai promova un curs care să studieze prevenirea bolilor printr-o alimentație sănătoasă și nu prin vaccinurii. De ce să mă vaccinez când mâncarea mea ar trebui să fie medicamentul? De ce să nu previn boala în mod natural și nu indus, forțat de om? Și îți aduc la cunoștință că ești pe un forum creștin ortox, deci ești conștient al cui avocat ești?

Daca tu crezi ca un ciocan e tot ce ai nevoie ca sa fii tamplar, sa nu te miri ca ramai fara degete.

Alimentatia sanatoasa nu e medicament universal.
Oricat de bine ai fi hranit (daca iti permiti), sunt o multime de situatii cand tot un antibiotic te salveaza.

Ca sa nu mai vorbim ca sunt boli de care in majoritatea cazurilor, nu te salveaza nimic, oricat de sanatos te-ai crede, poate cu exceptia preventiei prin vaccinare.

De curiozitate, cam ce medicamente ai prin casa?

Citat:

Alin tocmai ți-a semnalat ce surse folosești.
Sunt prea subtil cu ironia?

UNNOOM 19.11.2012 20:34:18

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 482922)

Deloc! Doar ca nu stie ovi ce este ala un homeopat!

ovidiu b. 19.11.2012 22:30:11

Citat:

Daca tu crezi ca un ciocan e tot ce ai nevoie ca sa fii tamplar, sa nu te miri ca ramai fara degete.

Și cum ai ajuns tu la concluzia asta?

Citat:

Alimentatia sanatoasa nu e medicament universal.

Și ce ar trebui să fie?

Citat:

Oricat de bine ai fi hranit (daca iti permiti), sunt o multime de situatii cand tot un antibiotic te salveaza.

O mulțime de situații în viziunea ta. În viziunea mea sunt puține sau chiar deloc.

Citat:

Ca sa nu mai vorbim ca sunt boli de care in majoritatea cazurilor, nu te salveaza nimic, oricat de sanatos te-ai crede, poate cu exceptia preventiei prin vaccinare..

E părerea ta. De când sunt vaccinurile astea?

Citat:

De curiozitate, cam ce medicamente ai prin casa?

Normal ar fi fost să mă întrebi de când nu am mai folosit un medicament. Poate fi casa plină de medicamente, dar să nu le folosesc.

Citat:

Sursa indicată era una bună.

ovidiu b. 19.11.2012 23:05:56

Citat:

În prealabil postat de UNNOOM (Post 482924)
Deloc! Doar ca nu stie ovi ce este ala un homeopat!

Noroc cu alții care știu.

Patrie si Credinta 20.11.2012 00:42:36

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 482966)
Și cum ai ajuns tu la concluzia asta?

O mulțime de situații în viziunea ta. În viziunea mea sunt puține sau chiar deloc.

in viunea ta: asta nu inseamna ca e si adevarata. caci, te rog, spune-mi, ce ierburi si infuzii ar trebui eu, sau ar fii trebuit sa ia taranul european de acum cateva secole, cand facea de exemplu:
-rabie;
-TBC;
-malarie;
-tetanos;
-febra galbena;
-meningita;
-holera;
-anthrax;

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:59:06.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.