![]() |
[quote=Geony;114433]
Citat:
nu stiu ce ai inteles tu... eu nu am inteles ce ai vrut sa spui eu cred ca am fost destul de inteles DOMNULE. prietene daca am mers sa caut o BIBLIE si nu am gasit una ieftina si pretul cel mai mic a fost de 60 de lei la Biserica Ortodoxa de la coltul strazi am gresit cu ceva cand am spus asta? Vad ca ai o problema nu numai ca scoti lucruri din Biblie fara sa iei pasajul intreg si sa-l explci iei si din ce scriu altii dar nu scrii si explicatia. la o libraria Stephanus pe care o frecventez si care nu este ortodoxa dar este crestina, find de mai multe confesiuni religioase, o Biblie incepe cu umilu pret de sub 10 lei si se termina pe undeva la 200 leisau mai mult. depinde de format si calitate. la libraria Sophie care este o librarie de toata frumusetea si o respect ca majoriatea cartilor de acolo le cumpar, o Biblie incepe de la umilu pret de 80 de lei si se termina la pretul de 250 de lei. nu ma intereseaza pretul maxim la niciuna dintre librari ci din contra pretul minim ca iau o Biblie sa o citesc si sa studiez, nu am prea multi bani, dar daca tu ai gasit o librarie care are o Biblie Ortodoxa la un pret de numai 20 de lei spune-mi si mie ca sa merg sa o cumpar sau daca tu vrei sa imi faci cadou eu unul nu ma supar si primesc cu bucurie. Imi cer scuze ca spun si afirm lucru asta dar esti slab pregatit. din partea mea ai nota 3 si poti sa citesti un pic mai mult din Scriptura nu mi se pare ca esti studiat ... trebuie sa aprofundezi mai mult. am rugat pe mai multi si vreau sa repet asta nu raspundeti nimanui cu ceva care nu se afla scris in Biblie. sau afirmatii cum ca preotul sau reverendul cutare a spus ceva de genu ... ca nu este plauzibil si cu mine nu o sa va mearga niciodata sa va accept afirmatia asta. ca pot sa aduc citate de eminescu si sa combat alte lucruri. si sa scot "ochii" cu ele. SUCCES |
[quote=Geony;114433]
Citat:
cred ca esti cel mai tare personaj pe care l-m gasit .... tu crezi ca scoti ochii cu o Biblie cand spui (VT+NT) BO, tu nici macar limba romana cred ca nu o intelegi, eu nu mam referit la pret mare ca am inteles din ce cauza sunt preturi mari dar vreu preturi mici eu am facut remarca la un pret mai mic de 60 de lei nu am gasit ... la o librarie de alta confesiune sunt de la preturi de sub 10 lei. trebuie sa te iau de mana si sa te duc personal prietene ...???? nu te fa de ras. plus de asta cred ca stii ce inseamna BIBLIE BIBELOU adica o Biblie care arata frumos ca aspect si un format dragut si cu un pret mai mare dacat iti poate permite buzunarul. esti asa fara coorenta ... tu scrii pe forum ca sa te gaseti in treaba cred??? ca tu te orice iti spune cineva tu te faci ca nu intelegi vrei sa iti vorbesc pe limba celor de clase primare??? cred ca stii ce insemna clase primare adica clasele de 1-4 alea care le faceai cu un singur invatator. sa imi spui cand nu intelegi ceva? am crezut prima oara ca in afara de Biblie (pe care nu o prea stii, din cate am vazut) ai mai citit o carte in plus. Fie ea de crestinism fie de viata sociala, un roman ceva de genu asta trebuie sa citesti, te ajuta prietene sa iti maresti vocabularu gata sa dus timpul comunismului acum suntem dupa revolutie ne destupam si noi ca ne ajunge cat alti spun ceva si nu explica. explicati prieteni tot ce scrieti pe forum cu cuvintele voastre. nu incercati altceva. asa ca prietene citeste ... TOT CE PRINZI IN MANA. nu reviste si altceva de la alte confesiuni, ci carti. ce ma ofticati spuneti ceva ca si copii aceia mici care nu prea stiu dar sunt asa siguri de ce spun fara sa cerceteze ... asa se intampla si in alte Biserici din alte culte religioase (aici spun si cei de la mine din cult). si din cauza asta nu stim ce este bun pt noi dar apoi cand stam de vorba ... nu putem sa deschidem gura si sa spunem ceva bun pt ca se obseva unul ca tine si ca altii. mai citeste te rog fi mai flexibil un pic nu fi asa dur ca ma omori dai cu pietre si te faci ca nu stii ce vreau sa spun, am vorbit un pic mai dur cu tine numai ca sa te fac gelos sa citesti ceva si sa treci pragul prietenilor tai, fi un pic mai destept decat ei. si sa iti arat cat de antipatic pot fi. |
[quote=FieRRy;114682]
Citat:
Codul bunelor maniere,am citit,de aceea am spus sa ma ierti daca te-am suparat cu ceva. Apoi,sincer,acest forum e ...si imi permit sa scriu ce doresc. |
[quote=FieRRy;114682]
Citat:
|
ok te nu trebuie sa imi pun mintea prea mult cu tine singurul lucru care ti-l reamintesc este ca nu eu nu am dat din coate si din picioare primul sau mai mult ca tine. dar daca tu ai spus-o primu si mie nu mia trecut prin cap sa spun ceva asemantor asta este nu am nimic de spus prea mult. dar totusi cred ca nu stii Scriptura. si inca ceva in Romania Biserica de care tu ai spus ceva nu este finatata de americani sau miliardari ci din propiile fonduri la fel cu se sutine si BOR. succes ai fost singurul care ai inceput cu jigniri la adresa altor confesiuni si inspecial mie. deci cand imi ai sa-mi dovedesti scriptural si teologic ca ortodoxia tot ce are in ea este biblica atunci ai sa imi ma faci sa fiu convins. dar daca nu poti si decat sa arunci ceva la plesneala din Biblie sau din alte carti care nu au fundament pe Biblie sa nu mai spui nimic. am uitat sa iti reamintesc suntem pe forum la sectia SECTE deci vorbim liber nu ca esti tu ortodox si ca ai chef sa vorbesti cum vrei tu, ca ai tu dreptate in tot ce faci.
|
Invață să te exprimi în limba română FieRRe înveninată!
|
Citat:
2)nu am de gand sa-ti demonstrez tie nimic,iar daca incerc sa fac ceva (sa demonstrez) O FAC PENTRU CEI CARE SUNT CA MINE insa in mod indirec...ca am dreptate D-zeu stie,insa cert este ca sunt de parere cu toti aceia care au trait de la HRISTOS pana azi, si nu cu cei care fac parte din celelalte NEAMURI pentru nici ei nu sunt siguri pe ce fac si vb. 3)nu am facut discriminare decat acolo unde am fost provocat,(ps.NU-MI PLACE CUV.SECTE,) dar arat "calitatile" si defectele fratilor nosti. 4)DIN CE AM VB CE CREZI CA ESTE IN AFARA BIBLIEI? 5)TU ESTI SECTAR? DE CARE NEAM? te intreb ca sa vad ca unde te-am jignit. |
Citat:
2)nu am numit o BISERICA anume...dar acele fonduri provin din ZECIUIALA MILIARDARILOR AMERICANI (ma intreb ca de ce NEAM este BILL GATES-cred ca am scris bine-ca "FERICITA E BISERICA DIN CARE FACE PARTE=fonduri frumoase). AAAA...acum fac legatura :FONDURI FRUMOASE (sau siropoase)=BIBLII GRATIS=FERICITI CEI MILOSTIVI=RAIU="POCAITII". |
pt.fieery
STII care este diferenta intre ELISEI pe care il cunosti dupa cum zice BIBLIA si un sfant cu sfinte moaste? Diferenta este o TAINA pe care cei nestiutori de carte nu vrea* sa o aprobe. Eu am vb pe acest forum despre CINSTIREA SFINTILOR si ADORAREA LUI D-zeu. Cauta-l si ai sa vezi cum sta treaba cu acest cult al sfintilor in B.O.*** Ai sa gasesti o intrebare:de ce D-zeu a dat porunca cu chipul cioplit ...si cu sarpele de arama....de ce "un chip cioplit"=sarpele de arama, a salvat de la moarte un popor?*** Despre Moise:prin cine a facut D-zeu minunile? putea cadea in idolatrie poporul evreu care a iesit dupa multi ani din mijlocul unui popor idolatru? fa legatura...*** Am mai spus,ai vazut vreodata o B.O.in care sa predomine numai slujbe adresate unui SFANT ca sa putem numi idolatrie?* Ai vazut locasuri de cult unde sa se cinsteasca vriun sfant singur,fara ca sa se vb despre D-zeu? Eu am vazut locasuri CARE SA NU-L LAUDE PE D-ZEU INTRU SFINTII LUI!!!!!*** Evreii au avut CULTUL VITELULUI? popoarele pagane aveau credinta in ZEI,care erau reprezentate prin statui...nici una dintre aceste statui nu I-L reprezenta pe DUMNEZEU? =>totul este idolatrie.*** B.O. nu-L exclude pe D-zeu din cult,dar IL LAUDA INTRU SFINTII LUI?Sfintii sunt si ei dumnezei,insa dupa har...aceasta asteapta EL de la noi ,sa fim ca EL. NU SFINTII NE MANTUIESC,dar se roaga pentru mantuirea noastra in fata LUi D-zeu. Sf.Pavel a indemnat pe toti la rugaciune ,mai mult,el insusi ii indemna sa se roage pentru toti oamenii si chiar si pentru el.;el insusi s-a rugat pt.cei care erau in suferinta=>el a murit,crezi ca de acolo el nu se mai poate ruga?** Cuv.tale:"intradevar nu avem de unde sa stim asta'' sta la baza unei ENIGME,roaga-te sa-ti arate D-zeu TAINELE acestea !!!nu te va lasa la pierire.*** Tu ai spus:1+1+1+1=1=CRESTINISM....eu spun ca crestinismul este o religie in care intra toti cei care cred in HRISTOS,asa ca ne dai ECUATII care ne da dreptate...cred ca termenul pe care l-ai scris cu caractere se refera tocmai la derivatele (deviatiile) care provin din Ortodoxie.
Ps. nici odata nu o sa auzi un PREOT ca intr-o cuvantare vorbeste despre faptele sale (asa cum a facut pastoru care s-a culcat cu peste 200 de femei...si pastoru ,care, pt ca nu a dorit sa-si modernizeze casa dupa placurile femeii sale ,aceasta NU S_A MAI CULCAT CU EL=>ce vrei sa mai zic. Preotul in cuvantarile sale nu vorbeste despre VIATA SA PERSONALA,ci de VIATA ALTOR PERSOANE care sunt vrednice de aminti....acestia sunt cei despre care ne zice apostolul sa fim atenti la viata lor,sa le fim urmasi si in fapte dar si in credinta....=>daca nu ar vorbi preotu despre acestia, EU PE CINE SA URMEZ IN FAPTE SI CREDINTA, PE PASTORII AMINTITI MAI SUS...urmeazai TU ,eu ii prefer pe acestia de care imi vb preotu. |
Citat:
Despre tine si cultul din care faci parte (SI CEILALTI CA SI TINE,) nu mai stiti cum sa le rotiti cand vedeti ca vi se aduc argumente tocmai din CARTEA pe care o cititi...si tu imi faceai explicatie legat de ELISEI din talcul facut de pastor,....eu iarasi iti spun talcul nu de la mine sau preot ,ci de la PERSOANE alese, care au avut o viata vrednica de laudat. EU NU SUNT DE VINA CA VOI NU AVETI DE CINE SA VA ADUCETI AMINTE CU DRAG,...unii vorbesc despre faptele PASTORILOR. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:42:24. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.