![]() |
Citat:
|
vaii, cat mi-as dori sa pot citit de pe telefon sau de pe calculator :( dar efectiv nu pot; ma dor ochii prea repede pe calculator si ma omoara spatele de la pozitia proasta care o adopt in fata monitorului, iar depe telefon, imi omor ochii cu scrisul; prea mic ecranul. Plus ca ador cartile fizice, mirosul de carte, rasfoitul. Wow, ar trebui sa ma apuc e citit ceva, ca am cam abandonat de vreo luna cititul si deja ii simt lipsa :D
Si eu acum mi-am luat telefon prin digi... 3 euro abonamentul, cu minute nelimtate in retea si 150 minute in orice alte relete, inclusiv din afara tarii si internet nelimitat; sotul si-a facut abonament de 5 euro, ror de digi, cu nelimitat tot, dar el nu si-a luat telefon, ca al lui e functional (eu ca sa intru in meniu sau sa initiez un apel dureaza in jur de 2 minute, a samai zic de intrat pe internet sau orice altceva). Si recunosc, acum am sarit si eu calul cu telfonul, ca nu e unul tocmai ieftin, dar, dat fiind faptul ca il platesc in rate, fara dobanda, ies rezonabil de ok, ca n mi-as fi permis sa dau banii aia de-odata. Poate voi gusta si eu cititul pe telefon, daca tot are ecranul ceva mai mare... Si, dupa parerea mea, Inorogul are dreptate in legatura cu invidia si lauda; mai degraba invidiem decat ne laudam; cel putin dupa o aumita varsta, bine inteles, u xceptiile de rigoare. |
Citat:
|
Citat:
Cu stupoare vad ca unii se plictisesc atat de tare incat croseteaza...pietre...!!! Apoi sunt de vanzare si acele imbracaminti pt cani a caror inutilitate m-a lasat iarasi socata...De ce as inveli o cana in material? Poate in Siberia au utilitate,fiind foarte frig dar la noi,doar un moft. |
Citat:
Nu mai am nimic de adaugat :) |
Citat:
Stiu, de acolo am avut pana acum telefonul cumparat, dar acum il iau de la astia de la digi, pentru ca mi-l ofera la pretul pietei, in rate fara dobanda, fara nimic; la gata platesc exact cat e telefonul; si pe site-uri gen tocmai, okazii si olx l-am vazut cu maxim 160 - 200 lei mai ieftin. La asta macar am garantie 24 luni. Si asa m-am decis sa-mi cumpar si eu primul meu telefon nou :) Yasmina, cat timp exista cerere va exista si oferta (la "hainutele" pentru animale si alea pentru cani sau mai stiu eu ce). Si mie mi se pare o cruzime sa-ti chinui animalul cu haine; blanita o au cu un scop, nu ca desigh...dar deh, multi nu gandesc pana aici... |
-si eu am abonament la digi,si mi-am comandat telefonul la ei,si eu la fel am zic ca e avantajos in rate (si chiar este) dar am asteptat o luna si nu mi-au trimis telefonul,si m-am suparat si am renuntat la comanda si mi-am comandat on-line si 24 de ore am avut telefonul mobil acasa, sper sa nu patesti si tu la fel.
-am comandat si un stick (modem) 3G pt internet mobil si de abia acum mi-a venit dupa 2 luni,stau prost cu aprovizionarea/distributia,in rest sunt multumit de oferta lor,de servicii,minute nelimitate,net la viteze foarte mari ,si preturi bune, fata de Romtelecom. |
Noi ar trebui sa primim saptamana asta telefoanele. Comanda am facut-o direct de la ei, si actul aditional; au venit ei acasa...
Acum, sper sa vina comanda. De abonament in sine sunt ff multumita. Internetul merge de 2-3 ori mai bine ca cel de la orange de pe cartela, minute, sunt destule si in retele nationale si internationale (parca 300); oricumm nu vorbesc mai mult de atat :) Da, preturile sunt mult mai bune. Inclusiv la pachetele bussines (am bagat digi de curand la birou si intr-adevar e mai avantajos digi- tel fix si net) |
Citat:
|
Citat:
Cum instalam Flash Player pe sistemul de operare Android 4.2.1 Jelly Bean: http://videotutorial.ro/cum-instalam...utorial-video/ |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:16:25. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.