![]() |
Citat:
forme in medicina. Dar revenind: prin acel consult preventiv se doreste de a preveni violenta parintilor asupra copiilor lor. De fapt in viitorul apropiat este plauzibil sa se introduca ca analize obligatorie pentru casatorie un screening genetic privind depistarea bolilor mentale/mintale. |
Citat:
cei care au boli mentale trebuie sa urmeze tratamentul dat de medic indiferent daca sunt sau nu ortodocsi practicanti. Spre exemplu:schizofrenia poate fii tinuta in lant doar cu anumite medicamente pt ca altfel face ravagii, desi pacientul se impartaseste regulat si frecventeaza Biserica. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
intelegi ? :65::71: |
Citat:
dar de ce te intereseaza sanatatea mea...se va intampla ce va vrea Dumnezeu sa se intample cu mine,care i problema ta?ti am cerut vreun sfat ? daca iti face placere sa pui diagnostice si sa clasifici oamenii in : aceia sunt asa ,aceia sunt pe dincolo,nu cred ca e crestineste ,,dar na.. tu stii mai bine .. poti spune ce vrei... :) |
Citat:
|
Citat:
De obicei vorbim de un dezechilibru afectiv, si e vorba mai putin de ce face respectivul (care si-a cam pierdut reperele, altfel nu ajungea acolo) cat despre ce fac cei din jur pentru respectivul. Si apoi, vorbim de cazuri documentate? Diagnostic inainte, grad de severitate, diagostnic dupa (cativa ani chiar..recaderi?) Si probabil exista si mai multe nevindecate. Chiar si aici avem unul..daca tot vorbim de cipusoare pe ici pe colo..prin maselute.. |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:58:25. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.