andreicozia |
20.05.2009 18:37:49 |
Citat:
În prealabil postat de anna21
(Post 139546)
Da, Anca, dragostea este greu de obtinut.. (si pe mine m-au mirat cuvintele lui Andrei). Pai daca as avea dragoste cu adevarat, nu m-as supara sau mania niciodata, as avea rabdare nemarginita, as da altora ceea ce am, as aduce cersetorul la masa mea (in loc sa-i dau niste bani), as lua in casa mea copii amarati...etc..
Dar nu am dragoste.. pentru ca dragostea adevarata vine de la Dumnezeu (impreuna cu puterea sa fac toate lucrurile de mai sus si mai multe).
|
Dragoste neconditionata nu este neaparat descrisa de ceea ce ai enumerat mai sus ci pur si simplu sa lasam oamenii in pace, sa lasam natura, animalele in pace.
Multi inteleg dragostea prin interventie directa, etichetare, inventariere, prind animale si le agata numere de git DIN DRAGOSTE
Dragostea manifestata de Lot care nu a JUDECAT nici un suflet in Sodoma ia atras atentia lui Dumnezeu care a venit in Treime sa il SALVEZE(MINTUIASCA). Lot statea la poarta cetatii linistit si se uita in zare, nu invita pe nenorociti la masa mai mult decit considera el, nu lua copiii amariti in casa ci pur si simplu nu-i judeca. Dar de vazut vedea TOT.
|