Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Un mod ciudat de rugaciune la penticostali !!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5103)

macsim 02.12.2009 19:36:52

Citat:

În prealabil postat de dani2004 (Post 187165)
Nu stiu ce esti. De care secta apartii?

Asta este argumentul tau?

dani2004 02.12.2009 19:43:47

Citat:

În prealabil postat de macsim (Post 187166)
Asta este argumentul tau?

Este logic sa stiu cu cine vorbesc.
Stii vorba "eu intreb unde e oaie, el zice ca vine ploaia".
Daca esti musulman si eu incerc sa te conving de Sfanta Treime?
Pierdere de vreme.

Deci reiau: La cine te rogi? La cine te inchini?

macsim 02.12.2009 19:50:15

Citat:

În prealabil postat de dani2004 (Post 187171)
Este logic sa stiu cu cine vorbesc.
Stii vorba "eu intreb unde e oaie, el zice ca vine ploaia".
Daca esti musulman si eu incerc sa te conving de Sfanta Treime?
Pierdere de vreme.

Deci reiau: La cine te rogi? La cine te inchini?

Incearca sa ma convingi de Sfanta Treime... Sunt un suflet ratacit, dupa cum ai tras concluzia deja... Adu-ma la dreapta credinta... Nu conteaza la cine ma inchin... Convinge-ma sa ma inchin acolo unde este adevarata inchinare...

dani2004 02.12.2009 19:56:51

Citat:

În prealabil postat de macsim (Post 187178)
Incearca sa ma convingi de Sfanta Treime... Sunt un suflet ratacit, dupa cum ai tras concluzia deja... Adu-ma la dreapta credinta... Nu conteaza la cine ma inchin... Convinge-ma sa ma inchin acolo unde este adevarata inchinare...

Chiar ca vine ploaia.

AndruscaCIM 02.12.2009 20:01:48

Citat:

În prealabil postat de dani2004 (Post 187184)
Chiar ca vine ploaia.

:24:...Tsunami s-ar zice chiar!

AndruscaCIM 02.12.2009 20:07:52

Citat:

În prealabil postat de macsim (Post 187178)

De moment ce esti pe acest forum se vede ca esti un sufletel ratacit si cauti Adevarul...si insasi faptul ca esti aici, cautand raspunsuri nu poate insemna decat ca te iubeste Dumnezeu si deja ti-a indrumat pasii spre Credinta Adevarata!!!! :1::6:

Doamne ajuta!

macsim 02.12.2009 20:09:58

Citat:

În prealabil postat de dani2004 (Post 187184)
Chiar ca vine ploaia.

Dreptate ai... Pentru ca nu poti sa-ti sustii punctul de vedere prin argumente rationale, decat prin invective ... Si cu o astfel de atitudine, vrei sa ma convingi ca eu am mai putine merite decat tine?

"Tot asa sa lumineze si lumina voastra inaintea oamenilor, ca ei sa vada faptele voastre bune, si sa slaveasca pe Tatal vostru, care este in ceruri." Matei 5:16

macsim 02.12.2009 20:12:51

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 187193)
De moment ce esti pe acest forum se vede ca esti un sufletel ratacit si cauti Adevarul...si insasi faptul ca esti aici, cautand raspunsuri nu poate insemna decat ca te iubeste Dumnezeu si deja ti-a indrumat pasii spre Credinta Adevarata!!!! :1::6:

Doamne ajuta!

OK. Doar ca nu vrea nimeni sa-mi spuna cum este credinta adevarata.

anaoara 02.12.2009 21:04:39

Citat:

În prealabil postat de macsim (Post 187156)
... eu as putea spune ca daca Isus e singurul mijlocitor pe langa Tatal (ca asa spune versetul) de ce trebuie sa caut mijlocirea la alti sfinti? Si nu este aici vorba despre faptul ca eu ma rog pentru cineva, ci este vorba despre cine mijloceste rugaciunea mea catre Tatal..

catre Tatal, mijloceste numai Hristos (asa spune versetul); catre cei din jurul nostru, mijlocim fiecare; sau trebuie sa mijlocim de vreme ce Hristos ne indeamna la asta.
Hristos este Preot si Mijlocitor, omul este chemat sa fie preot si mijlocitor, deci "impreuna lucrator cu Hristos".
La intrebarea ta "de ce trebuie sa caut mijlocirea la alti sfinti", raspunsul este (a) din indemn divin, in 1 Timotei 2:1, "Vã îndemn, deci, înainte de toate, sã faceti rugãciuni, cereri, MIJLOCIRI, multumiri pentru toti oamenii", si (b) pentru ca numai in iad omul este de unul singur si n-are nevoie de nimeni altcineva!

anaoara 02.12.2009 21:06:23

Citat:

În prealabil postat de macsim (Post 187199)
Doar ca nu vrea nimeni sa-mi spuna cum este credinta adevarata.

de parca te si intereseaza subiectul!

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:22:19.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.