Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Hotararea B.O.R in ceea ce priveste pasapoartele biometrice (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5766)

andreicozia 24.03.2009 19:57:37

apartenenta la blocuri econo-militare

Citat:

În prealabil postat de emanuel2007 (Post 124445)
va dau io un exemplu de vitejie impotriva ereticilor cotropitori : cele 49 de razboaie ale sfantului Stefan ce mare ... si altele la fel ... acestea sunt mult mai violente decat niste biete mitinguri pasnice :21: ... parerea mea : cine crede ca a fi ortodox inseamna a fi numai bland si smerit nu are discernamant duhovnicesc ; a fi ortodox inseamna uneori sa ridici sabia si sa tai pe altii , asa dupa cum si Mantuitorul a sfatuit pe ucenicii Sai la Cina cea de taina ...

Emanuele, mai gindeste-te inainte sa dai exemple la care nu putem adera. Noi suntem trup si suflet afiliati la EU, bagati si CU O DEOSEBITA RIVNA specifica celui MIC si lingusitor in N a t o caracteristici straine lui Stefan Cel Mare, bine?

...si sa nu spui ca aceasta aderare este straina de tine, si au facut-o doar parlamentarii, ca nu te cred !!!...am facut-o cu totii inspumati la gura ...cum se spune

emanuel2007 24.03.2009 20:05:40

frate : E STRAINA DE MINE CU TOTUL ...

andreicozia 24.03.2009 20:13:42

Ti-ar fi placut mai mult sa fi locuit undeva asemanator Coreii de Nord sau Cubei cu pumnul permanent in gura?...sa vezi acolo Ortodoxie

emanuel2007 24.03.2009 20:21:19

mi-ar fi placut asa cum a zis si par Iustin : era mai bine sa ne fi aliat cu rusii decat cu UE ...
rusii macar is ortodocsi in ultima instanta , si tot era mai bine decat cu pocaitii si masonii de UE ...

antoniap 24.03.2009 21:11:21

Cristiboss,
Protestestele si mitingurile nu sunt chiar atat de straine Ortodoxiei, dar daca asa ai fost indoctrinat, de! N-am ce sa mai spun. Pe vremea ereziilor lui Arie erau calugari si credinciosi care marsaluiau prin Constantinopol... Dar tu fa ce vrei. Stai la caldurica, nici sa nu stie lumea ca esti crestin, daca se poate...

cristiboss56 24.03.2009 21:43:45

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 124461)
Cristiboss,
Protestestele si mitingurile nu sunt chiar atat de straine Ortodoxiei, dar daca asa ai fost indoctrinat, de! N-am ce sa mai spun. Pe vremea ereziilor lui Arie erau calugari si credinciosi care marsaluiau prin Constantinopol... Dar tu fa ce vrei. Stai la caldurica, nici sa nu stie lumea ca esti crestin, daca se poate...

Exact asta e smerenia , printre altele : să nu te fălești că ți post și să te bați cu pumnul in piept că ești creștin. Credința e iubire in tăcere în multă tăcere lăuntrică. In rătăcirea și marea ta fățărnicie, gălăgia, reclama, gura până la urechi , sminteala sunt mari virtuți. Te vrei interesantâ, dar goliciunea și sminteala , te dau de gol de la o poștă. Mergi și urlâ în stradă ! Prefer să stau in rugăciune acasă, să merg in Sf. Biserică și să stau aici pe forum cu adevărații oameni și creștini. Tu faci excepție și-mi pare rău sincer, de marea ta rătăcire, fățărnicie și goliciune.

antoniap 24.03.2009 21:57:00

Nu crezi ca ai intrecut masura, totusi? Cu ocazia mitingurilor s-au facut in primul rand informari ale populatiei. Ti se pare normal sa taci? Taci. Tu vei da socoteala.

cristiboss56 24.03.2009 22:06:08

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 124472)
Nu crezi ca ai intrecut masura, totusi? Cu ocazia mitingurilor s-au facut in primul rand informari ale populatiei. Ti se pare normal sa taci? Taci. Tu vei da socoteala.

Mi-ar fi rusine Antonia ! Citește-ți tot ce ai scris până acum . Tot ! Ai călcat in picioare și ai hulit Sfântul Sinod , Preoții , Sf. Biserică. Ai indemnat la neascultare și vrajbă ! Socoteală vom da toți Antonia ! Mare grijă și poate te reântorci la Credința Ortodoxă ! Eu te-am iertat, mai râmâne să te ierte Dumnezeu !

Anca-Miha 24.03.2009 22:32:16

Citat:

În prealabil postat de emanuel2007 (Post 124448)
nu faptul ca ai sa fii nedreptatit prin cipuri este rau , andreicozia ... ci faptul ca prin cipuri te poate face sa pacatuiesti in mod fortat ... si prin asta capeti dosarel la Dumnezeu nu la masoni ... :21:

Ei, aici Emanuel a pus punctul pe I! Avem niste Parinti , care s-au exprimat referitor la chip. Eu pe acestia ii ascult, caci proorociile Parintilor, si sunt multi, se adeveresc pe zi ce trece.
Si apoi, nu vad sensul sa ne razboim intre noi. Mai aveti putintica rabdare, ca nu mai dureaza mult si vom vedea cu ochii nostri ce si cum.
In tarile ortodoxe s-a pus problema unui pasaport fara cip; dar ce facem noi, cei care ne aflam in afara granitelor? Oare de cata intelegere vom avea parte noi pe ici, pe colo, cand le vom vorbi de credinta noastra unora care nu mai stiu ce e aceea...Cam ce alternativa la pasaportul cu cip ne vor oferi?!?

cristiboss56 24.03.2009 22:57:56

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 124487)
Ei, aici Emanuel a pus punctul pe I! Avem niste Parinti , care s-au exprimat referitor la chip. Eu pe acestia ii ascult, caci proorociile Parintilor, si sunt multi, se adeveresc pe zi ce trece.
Si apoi, nu vad sensul sa ne razboim intre noi. Mai aveti putintica rabdare, ca nu mai dureaza mult si vom vedea cu ochii nostri ce si cum.
In tarile ortodoxe s-a pus problema unui pasaport fara cip; dar ce facem noi, cei care ne aflam in afara granitelor? Oare de cata intelegere vom avea parte noi pe ici, pe colo, cand le vom vorbi de credinta noastra unora care nu mai stiu ce e aceea...Cam ce alternativa la pasaportul cu cip ne vor oferi?!?

De adeverit trebuie să se adeverească orice proorocie adevărată și orice Invățătură a Sf. Părinți nu poate în nici un fel pusă la indoială. Dar, de aici pănă a face miting , protest in stradă, organizat de un X sau oarecare Y , e complet în afara Bisericii și a oricărei Invățături. Oare rugăciunea nu mai este vrednică si cu folos ? Crezi tu Anca că cei 1000 sau câți or mai fi pe străzi il va sensibiliza pe Boc sau Băsescu sau pe parlamentarul Coate Goale ? Nu ! Mai multă incredere avem in stradă decât in Dumnezeu , in rugăciune sau in Biserică ? Asta vom face acum , schimbăm Biserica cu strada ? La câte nedreptăți vor mai veni , vom sta mai mult pe străzi mărșăluind ? Toți sunt masoni , spioni , preoții sunt in rătăcire, Sfântul Sinod e drăcesc ( așa s-a exprimat Manuel ) , etc. Oare nu noi inșine facem mai mult rău decât bine ? Râd ateii, sectanții de noi fraților. Ce nu au reușit alții , vom reuși noi până la urmă ! Vom crea tabere, fracțiuni , oare asta vrem ?

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:52:55.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.