Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Eutanasia (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5044)
-   -   Am incercat sa ma sinucid (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=623)

windorin 23.04.2010 10:47:21

Citat:

În prealabil postat de jenica (Post 38566)
Important este sa incercam sa pastram legatura cu El prin rugaciune, Spovedanie si Sfanta Impartasanie, daca avem dezlegare.

Da, asta este esential in viata omului.
Oricat am cadea / deznadajdui, sa nu ne indepartam de rugaciune, inaintea Sfintelor Icoane, si de Sfintele Taine, in Biserica.
Diavolul cauta mai mult ca oricand sa ne faca sa deznadajduim.

Insa lupta noastra este a ne rabda pe noi insine. "Cine va rabda pana la sfarsit, acela se va mantui."

george_76 03.05.2010 10:01:37

an trecut pe aici

www.vreausamor.wordpress.com

Scotianul 03.05.2010 13:27:47

Pt Stefan500

Ioan 16:33. Citeste cele scrise acolo,mergi inainte,nu te indoi sub nici o forma indiferent ce vei intimpina si vei vedea ca nu esti singur.Nu renunta la ce ai primit de la Cel de Sus.Poate peste ani vei constata ca au existat oameni care au avut(au) nevoie de ajutorul tau.Sa nu disperi,sa nu te retragi, sa nu fugi.Clipa poate parea disperata dar trebuie sa mergi pina la capat.Curaj omule,putere in Credinta si du-ti Crucea cu zimbetul pe buze pina la capat.Gandurile negre te pot lovi dar nu te vor invinge niciodata daca crezi cu adevarat in inima ta.Cauta-ti acolo,cu ajutorul Credintei in Mantuitor,puterea de a indura totul.Cel de Sus sa fie alaturi de tine.

Jamaica 12.05.2010 10:28:32

In momentul in care te nasti, esti mort. E doar o chestiune de timp.

Daniel777 12.05.2010 10:58:44

Citat:

În prealabil postat de Stefan500 (Post 3779)
Dumnezeu ma iubeste. In afara de cele 3 tentative, mai era sa mor de vreo 17 ori pana acum (in cele mai diverse moduri: calcat, inecat, electrocutat, gazat etc).

Daca doresti sa iei o doza de optimism de la un luptator,care a avut mari probleme in copilarie cu mama lui,de la care lua bataie tot timpul etc,citeste Doua milioane de km in cautarea adevarului..de Klaus Kenneth

VladCat 12.05.2010 14:01:24

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 246917)
Daca doresti sa iei o doza de optimism de la un luptator,care a avut mari probleme in copilarie cu mama lui,de la care lua bataie tot timpul etc,citeste Doua milioane de km in cautarea adevarului..de Klaus Kenneth

dap...vorbeste cu putere klaus kenneth..eu m-am linistit ascultandu-l....a avut un parcurs sinuos rau..dupa ce a scapat de maica-sa a stat nush cati ani la un preot catolic care il molesta dupaia a trecut prin hinduism si budism inainte sa descopere ortodoxia......mai jos e linkul de la conferinta din Cluj pe care am vazut-o eu cu el...

http://vimeo.com/7324879

Rodica50 12.05.2010 14:32:50

Sigur ca un cuvant de lauda, de incurajare este un lucru bun, deoarece creste stima de sine, este bine sa avem respect fata de noi, in sensul bun, dar de multe ori parintii isi saruta copiii prin somn. Este imposibil sa nu zaresti in ochii mamei multumirea, chiar daca nu o arata. Poate este ocupata, poate asa a fost educata la randul ei sa nu acorde recompense verbale... sunt multe motive...dar multumirea se poate ghici. Fii un tanar bun, fii curajos, ajuta-ti parintii, fii saritor si vei vedea ca o sa apara bucuria implinirii faptelor bune. Ca o marturisire, nici noi nu eram prea laudati si cred ca mama avea de ce sa ne laude.

Despre ceea ce spui , privind acel pacat foarte grav, bine ca nu l-ai dus la bun sfarsit. Niciodata in viata sa nu-l mai gandesti... viata este frumoasa, indiferent cum ti-o da Dumnezeu, sau cum ti-o mai fac oamenii...Nimic pe lume nu trebuie sa te duca cu gandul acolo. Este un pacat foarte mare, impotriva Duhului Sfant... dar Dumnezeu este milostiv si cred ca te-a iertat.Un asemenea pacat nu poate insemna decat credinta slaba, sau si mai rau, absenta acesteia. Inarmeaza-te cu Hristos si vei fi puternic!

Si nu uita, cand vine gandul cel rau,ai prieteni foarte puternici in Hristos, Maica Domnului, Sfintii si Sfanta Cruce! Spovedeste-te mai des. In lume sunt oameni foarte necajiti...

VladCat 12.05.2010 15:31:08

Citat:

În prealabil postat de VladCat (Post 247033)
dap...vorbeste cu putere klaus kenneth..eu m-am linistit ascultandu-l....a avut un parcurs sinuos rau..dupa ce a scapat de maica-sa a stat nush cati ani la un preot catolic care il molesta dupaia a trecut prin hinduism si budism inainte sa descopere ortodoxia......mai jos e linkul de la conferinta din Cluj pe care am vazut-o eu cu el...

http://vimeo.com/7324879

aveam niste dubii legate de felul in care prezinta protestantismul dar pe care le-am ignorat gandindu-ma ca am inteles eu gresit..citind threadul asta (http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=9409) am devenit foarte suspect fata de klaus kenneth

LittleSparrow 02.07.2011 00:43:05

Citat:

În prealabil postat de Jamaica (Post 246904)
In momentul in care te nasti, esti mort. E doar o chestiune de timp.

Acesta e un mesaj de încurajare?

emiliabirgau 02.07.2011 02:02:29

Am tot citit ce ai scris si se vede ca esti alintat, se vede ca suferi, se vede ca esti singur, se vede ca ai nevoie de foarte multa dragoste, de fapt de foarte putina, pt ca dragostea schimba totul oricum.Cand am vazut ca ai doar 24 de ani, am inteles ca nu e asa grav, ai o viata in fata, ehe, ce varsta frumoasa!...

Eu cred ca trebuie sa incerci sa te bucuri de tot ce e frumos in jurul tau, sa iti iei tratamentul, ca creierasul are nevoie de anumite substante pt a functiona in favoarea ta, sa incerci sa arati cat de bine poti, ca fetele te vor vedea cu alti ochi... si cel mai important e sa ai un duhovnic, sa te spovedesti, sa ai un canon de care sa te tii si sa mergi la privegheri sa vezi cat de mangaiat ai sa-ti simti sufletul, sa mergi la Ascor, voi nu aveti Ascor?... oho cate fete sunt la Ascor si cate activitati nu se fac...Bucura-te de cei 24 de ani ai tai!Altii ce n-ar da sa aiba iar varsta ta...(sa nu faci din prietena o obsesie, sa nu ai standarde inalte, incearca sa vezi frumosul din fiecare si apoi ai sa vezi si cine e cea cu care te potrivesti):)

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:21:02.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.