Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5028)
-   -   Oare de ce masonii sunt dusmani? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6432)

Miha-anca 18.02.2011 19:00:00

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 339212)
Altul cu dovezi "beton"
Este mult mai usor sa criticam decit sa suflecam minecile si sa ajutam.
Cit de romanesc!

Ca de exemplu aici:

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 339330)
Oare ce facem cu restul de sute de mii de batrini care fac foamea si nu au pe nimeni care sa vorbeasca despre ei pe forum?

Pe oriunde mergem prin Romania, trebuie sa avem sacosile pline de haine si mincare dupa noi pentru a ajuta cit putem fiecare, PE LOC, nu numai din publicitatea facuta de cunostinte.

Fariseii inca exista si o duc bine!

andreicozia 18.02.2011 19:16:50

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 339351)
Ca de exemplu aici:

Fariseii inca exista si o duc bine!

Cred ca ai incurcat borcanele doamna Miha :)
EU incurajez in ambele citate pe toti sa suflece minecile fara tam-tam si sa ajute cind iese din casa. Nu stiu ce-i in mintea ta!..dar in fine...eu lucrez cu publicul de toate virstele si te inteleg cu ideile tale citeodata foarte FIXE....nu ne cunoastem de ieri de azi!:)...si tin la tine asa cum esti tu, mai sucita:)

De exemplu, de cite ori vizitez minastiri din jurul Bucurestiului, plec de dimineata cu sarsanalele dupa mine. De aceea incurajez si pe altii sa o faca, nu sa o faca numai in urma publicitatii facute de altii.

Eu m-am fript de citeva ori cu necazuri inchipuite, in spatele carora erau tot felul de borfasi, si tigani stricati la minte, care inselau lumea, de aceea nici macar nu mai fac efortul sa incerc sa descifrez daca este o inselare, o mizerie tiganeasca, sau nu, ci ALEG EU PE CINE AJUT.
Ai fi uimita sa vezi pe unde "scotocesc" eu ca sa dau de pomana.

Calin21 18.02.2011 20:07:00

Vrei sa scriu 1000 de pagini pentru dovezile tale.
1. De la gradul 19 din cadrul masoneriei se jura supunere lui Satan.( Ei jura supunere cel mai amre dujman al Ortodoxiei.)
2. Controleaza 98% din avearea lumii.
3. Controleaza mass-media, guvernele, justitia si resursele naturale ( Fiul lui George W. Bush are controleaza 90 din petrolul Irakului).
4. Ei au organizat marile conflicte mondiale si criza aceasta( adica asa zisa criza).
5. Cel mai rau lucru este ca incearca sa supuna biserica -ortodoxa( patriarhul Daniel este un mason si ecumenist de prima clasa).
Si la toate astea exista argumente si trebuie citit. Informatiile nu cad din cer, mai ales cele despre masonerie.
Fie ca Domnul sa ne ajute in lupata care o vom duce cu acesti sclavi ai Satanei!

Miha-anca 18.02.2011 21:31:45

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 339360)
Cred ca ai incurcat borcanele doamna Miha :)
EU incurajez in ambele citate pe toti sa suflece minecile fara tam-tam si sa ajute cind iese din casa. Nu stiu ce-i in mintea ta!..dar in fine...eu lucrez cu publicul de toate virstele si te inteleg cu ideile tale citeodata foarte FIXE....nu ne cunoastem de ieri de azi!:)...si tin la tine asa cum esti tu, mai sucita:)

De exemplu, de cite ori vizitez minastiri din jurul Bucurestiului, plec de dimineata cu sarsanalele dupa mine. De aceea incurajez si pe altii sa o faca, nu sa o faca numai in urma publicitatii facute de altii.

Eu m-am fript de citeva ori cu necazuri inchipuite, in spatele carora erau tot felul de borfasi, si tigani stricati la minte, care inselau lumea, de aceea nici macar nu mai fac efortul sa incerc sa descifrez daca este o inselare, o mizerie tiganeasca, sau nu, ci ALEG EU PE CINE AJUT.
Ai fi uimita sa vezi pe unde "scotocesc" eu ca sa dau de pomana.

Si daca tu te-ai fript de cateva ori... de ce sunt eu sucita?!? Ce anume am sucit aici? Doar te-am citat.
Un om asteapta ajutor, si in loc sa-i dam ajutor, ne gandim la celelalte sute de mii de oameni, care nu primesc ajutor. Oare nu stii ca ajutorul se da individual?
Si eu m-am fript odata, dar ce importanta are asta, cand cineva striga dupa ajutor? Pur si simplu il crezi si ii dai ce ii trebuie. Va vedea Dumnezeu cine, ce a facut.
Dar, asa este. Ne cunoastem de niste ani; si eu tin la tine, chiar daca ma sochezi cu afirmatiile tale f des in ultima vreme.

antoniap 08.03.2011 20:43:41

FRANCMASONII declară:Încă puțină vreme și DEZORDINEA, impreuna cu FALIMENTUL, vor apare peste tot…Scopul final este venirea și încoronarea “STĂPÂNULUI PLANETAR UNIVERSAL”

antoniap 11.03.2011 20:14:16

FRANCMASONII declară:”Va veni vremea cand CRUCILE si ICOANELE vor fi aruncate in foc, iar POTIRELE și VASELE SFINTE vor fi schimbate in UNELTE FOLOSITOARE, bisericile vor fi atunci prefacute în SĂLI de CONCERTE, de TEATRU sau in SĂLI de ADUNARE…

andreicozia 14.03.2011 16:33:47

Asta este o declaratie pe care ORICINE cu putin spirit introspectiv o poate face cu usurinta, nu-i nevoie sa o dam pe masonerie...ce sa zic ...o "MARE REVELATIE" a lui peste!

andreicozia 14.03.2011 16:34:57

IDEM si LA FEL...:))) toti protestantii gindesc EXACT ASA..deci iar ...VAX!

andreicozia 14.03.2011 16:42:30

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 339401)
Si eu m-am fript odata, dar ce importanta are asta, cand cineva striga dupa ajutor? Pur si simplu il crezi si ii dai ce ii trebuie. Va vedea Dumnezeu cine, ce a facut.
Dar, asa este. Ne cunoastem de niste ani; si eu tin la tine, chiar daca ma sochezi cu afirmatiile tale f des in ultima vreme.

Dumnezeu, inainte de a se indeparta din viata noastra, printre altele ne-a dat discernamint! ! !..pentru a putea diferentia strigatele false ale tiganilor iesiti la "pascut" de lovele de strigatul REAL tacut, al adevaratilor nevoiasi!

Chiar Hristos NU AJUTA PE ORICINE! ci pe foarte multi ii dadea la o parte sau trecea pe linga ei, ...ucenicii impingeau la o parte pe smecheri si borfasi cu "povestile" lor induiosatoare si se duceau la vaduvele care sufereau in tacere insa STRIGATUL LOR ERA AUZIT!

vsovivi 14.03.2011 17:44:01

Domnule știi care e tactica masonilor și a lui lucsifer care-i conduce?

Ei fac exact voia Domnului, adică plinesc voia Domnului pe cea mai înaltă înțelepciune, dar nu pentru că-L iubesc pe Dumnezeu ci ca să-l păcălească pe om și omul să se autopăcălească astfel crezând că va fi bine, că își zice omul că nu mai sunt probleme din moment ce până și lucsifer face binele perfect după cum a cerut Domnul.

Dar undeva e vrăjeală... că lucsifer nu slujește Domnului ci doar se preface cât mai perfect că ar face-o... el slujește idolilor și se slujește pe sine... dar așa o face încât e ca și cum l-ar sluji pe Dumnezeu... deci nu ar fi nici un motiv de îngrijorare sau de supărare.

Interesul lui țepuitor este ca să slujnească Domnului cât mai mult și cât mai bine... doar că nu l-a pus nimeni și doar că nu se recunoaște că ar fi greșit vreodată deci el nu se socotește pe sine greșit... nu recunoaște că ar fi înger căzut ci de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic el continuă să fie în mintea și închipuirile lui cel mai mare și mai perfect înger al Domnului...

Dar nu e... iertare nu și-a cerut și nici canon de pocăință n-a lucrat ci doar „funcția” și-a păstrat.

Aproape că-ți vine să crezi că a bun și drept... doar că aparența asta a lui pe care o aruncă în victime are dedesubt, în interior o carie astupată cu plombă de aur amestecat cu platină.

Și fiindcă nu i se mai strică măseaua de minte o vreme, el a ajuns să-și creadă singur propriile lui speculații și planuri... e amețit în propria lui amețeală și se încântă că nu va fi dat în vileag niciodată... dar alunecarea în necredință pe care o lucrează el în om se simte și se vede doar că repede îl reprogreamează pe om ca să nu-i pese și apoi să uite. Adică să nu ea în serios... ci să meargă mai departe la relanti cu programul de parcă nimic nu s-a întâmplat... să se mențină firea și obiceiul și ritmul în aceiași parametri inerțiali... să te complaci în obijnuința firii.

Și astfel în iluzia asta omul se va trezi mâine față în față cu chipul mândriei firești... căci asta e lucrarea lui lucsifer și a masonilor... mândria ascunsă atât de bine de parcă nici n-ar fi mândrie... de parcă îngerul nici n-ar fi căzut de-ți vine să crezi că defapt Domnul ne-a păcălit și lucsifer nici n-a căzut... E mândria dusă la extrem... la perfect... căci se caută o rezultantă a unei concluzii pe care omul s-o tragă singur, defapt ajutat de tacticile astea ascunse... deci practic, lucsifer și masonii îl urăsc atât de mult pe Iisus Hristos încât îi ascultă tot Cuvântul exact dar fără a-L recunoaște ca fiind al lui Dumnezeu... ci doar fiindcă știe că e Dumnezeu dar nu pentru că recunoscu că e de la Dumnezeu ci pentru că știe diavolul că e Dumnezeu... deci nu-L recunoaște dar ascultă de Cuvântul Lui fiindcă știe, a aflat că e Dumnezeu, dar n-are nimic comun cu El, nu-i pasă de El, nu-L recunoaște... decât face întocmai voia Sa... fără pic de credință... e un non sens, dar asta e politica lui... trimiterea în derizoriu prin triumfalismul ascultării de sine de parcă ar asculta perfect de Dumnezeu. E ca și cum ai spune că e neascultarea ascultării de ascultare.

Și tu ai impresia dacă-l întâlnești și-l iei în seamă că e bun... e doar o văruială... fiindcă el e rău și e ca o vulpe argintie vopsită în trup de înger.

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:45:26.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.