Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Care-i necazul vietii Dvs ,in clipa de fata?..... (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7349)

glykys 17.08.2011 22:23:35

Fallen, preacurvie nu poate sa faca! Pentru asta, trebuie sa fie casatorit, uite:

http://www.crestinortodox.ro/carti-o...via-81916.html.

Asta se cheama santaj sentimental ce face el si demonstreaza ce caracter are. Fugi pana nu te va face sa suferi si mai tare. Bine ca nu ti-a zis ca se omoara!

caty_deea 17.08.2011 22:26:23

Cel mai mare necaz al meu acum este ca sunt f tulburata.Si asta imi da o stare oribila;si ma gandesc ca asa probabil este sufletul in iad,dar de mii de ori mai rau.De la o vreme nu mai pot sa adorm decat dupa 3 noaptea cu chiu cu vai.Sunt agitata si nu imi gasesc linistea in nimic.Eu zic ca e de la imputinarea rugaciunii.Imi este si rau general;mi.e greata si ametesc zic eu de la colecist.Dar uneori pare sa vina de la tulburarea dinauntru.

glykys 17.08.2011 22:42:42

Citat:

În prealabil postat de caty_deea (Post 390690)
Cel mai mare necaz al meu acum este ca sunt f tulburata.Si asta imi da o stare oribila;si ma gandesc ca asa probabil este sufletul in iad,dar de mii de ori mai rau.De la o vreme nu mai pot sa adorm decat dupa 3 noaptea cu chiu cu vai.Sunt agitata si nu imi gasesc linistea in nimic.Eu zic ca e de la imputinarea rugaciunii.Imi este si rau general;mi.e greata si ametesc zic eu de la colecist.Dar uneori pare sa vina de la tulburarea dinauntru.

Din ce cauza esti tulburata? S-a intamplat ceva, ti-a murit cineva, nu ai bani de paine, te scoate cineva din casa? ia iesitu maine dimineata afara din casa, plimba-te prin parc, pe la magazine, uite-te la fetele oamenilor, la animale, inspecteaza cat e kilogramul de rosii...

Incearca sa iei tinctura de valeriana seara, te va ajuta sa te linistesti,e si un ceai la plafar pentru somn linistit, in niic un caz sa nu iei sedative!

caty_deea 17.08.2011 22:48:30

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 390694)
Dince cauza esti tulburata? S-a intamplat ceva, ti-a murit cineva, nu ai bani de paine, te scoate cineva din casa? ia iesitu maine dimineata afara din casa, plimba-te prin parc, pe la magazine, uite-te la fetele oamenilor, la animale, inspecteaza cat e kilogramul de rosii...

Incearca sa iei tinctura de valeriana seara, te va ajuta sa te linistesti,e si un ceai la plafar pentru somn linistit, in niic un caz sa nu iei sedative!

Am fost astazi la biserica,dar imi era tare rau fizic si psihic(parca aveam astenie).Nu am probleme grave. Starea asta m.a mai incercat o data-o durere in inima inexplicabila de imi vine sa stau intinsa ore in sir si nu sunt in stare de nimic.Ieri am citit mult ca sa imi ocup timpul.Astazi am facut curatenie.Cred ca e o ispita si faptul ca nu pot dormi.Eu in general muncesc cam 12 ore pe zi si acum fiind in concediu ma simt inutila,parca nu am cu ce sa imi umplu timpul

EmaSimona 18.08.2011 00:27:15

Draga mea Caty, pentru grețuri ia emetostop! L-am încercat personal și dă rezultate foarte bune. Citește Paraclisul Maicii Domnului, este pentru supărare sufletească. Dacă poți, fă și rugăciunea inimii!
Dumnezeu să te miluiască!

stefan florin 18.08.2011 00:37:51

Citat:

În prealabil postat de caty_deea (Post 390695)
Am fost astazi la biserica,dar imi era tare rau fizic si psihic(parca aveam astenie).Nu am probleme grave. Starea asta m.a mai incercat o data-o durere in inima inexplicabila de imi vine sa stau intinsa ore in sir si nu sunt in stare de nimic.Ieri am citit mult ca sa imi ocup timpul.Astazi am facut curatenie.Cred ca e o ispita si faptul ca nu pot dormi.Eu in general muncesc cam 12 ore pe zi si acum fiind in concediu ma simt inutila,parca nu am cu ce sa imi umplu timpul

draga mea, eu ti-as recomanda un set de analize. Starea de slabiciune fizica de care vorbesti nu este un semn bun. Doamne ajuta!

spre_rasarit 18.08.2011 01:04:05

Fallen, o solutie e sa dai imediat un acatist la manastirea Dervent si la mesaj sa pui pentru mantuire,casatorie, job, liniste in casa si ce alte dorinte ai.

aici e linkul: http://www.dervent.ro/pomelnice.php?...ce&cType=INDEX
Dervent este manstirea din Dobrogea unde a stat apostolul Andrei.

Aici sunt cateva date. Daca nu te descurci poti da telefon sau email.
Tel. Cazare: +4 0758-085-822
Tel: +4 0241-857-707
E-mail:
manastirea_dervent2003 @ yahoo.com

caty_deea 18.08.2011 01:05:23

Citat:

În prealabil postat de EmaSimona (Post 390741)
Draga mea Caty, pentru grețuri ia emetostop! L-am încercat personal și dă rezultate foarte bune. Citește Paraclisul Maicii Domnului, este pentru supărare sufletească. Dacă poți, fă și rugăciunea inimii!
Dumnezeu să te miluiască!

Multumesc pt purtarea de grija.Am facut ceea ce ai spus tu...nicio ameliorare.Nici pastielel nu au ajutat.Mi.am propus sa fac ceva si cred ca toate astea sunt o piedica;important este sa nu cadem in deznadejde.Daca nu as mai avea incercari as zice ca m.a uitat Domnul,dar iata ca ma cerceteaza

stefan florin 18.08.2011 01:21:38

Citat:

În prealabil postat de caty_deea (Post 390764)
Multumesc pt purtarea de grija.Am facut ceea ce ai spus tu...nicio ameliorare.Nici pastielel nu au ajutat.Mi.am propus sa fac ceva si cred ca toate astea sunt o piedica;important este sa nu cadem in deznadejde.Daca nu as mai avea incercari as zice ca m.a uitat Domnul,dar iata ca ma cerceteaza

Un pic...MAI MULTA relaxare nu strica, mai ales o iesire in natura! Doamne ajuta!

EmaSimona 18.08.2011 16:02:15

Înafară de pastile, nici nu mă așteptam să dea rezultate imediate. Ocupă-ți și timpul cu ceva util, citește, învață o altă limbă, sau fă altceva, să n-ai sentimentul timpului pierdut degeaba.

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:30:39.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.