![]() |
Fallen, preacurvie nu poate sa faca! Pentru asta, trebuie sa fie casatorit, uite:
http://www.crestinortodox.ro/carti-o...via-81916.html. Asta se cheama santaj sentimental ce face el si demonstreaza ce caracter are. Fugi pana nu te va face sa suferi si mai tare. Bine ca nu ti-a zis ca se omoara! |
Cel mai mare necaz al meu acum este ca sunt f tulburata.Si asta imi da o stare oribila;si ma gandesc ca asa probabil este sufletul in iad,dar de mii de ori mai rau.De la o vreme nu mai pot sa adorm decat dupa 3 noaptea cu chiu cu vai.Sunt agitata si nu imi gasesc linistea in nimic.Eu zic ca e de la imputinarea rugaciunii.Imi este si rau general;mi.e greata si ametesc zic eu de la colecist.Dar uneori pare sa vina de la tulburarea dinauntru.
|
Citat:
Incearca sa iei tinctura de valeriana seara, te va ajuta sa te linistesti,e si un ceai la plafar pentru somn linistit, in niic un caz sa nu iei sedative! |
Citat:
|
Draga mea Caty, pentru grețuri ia emetostop! L-am încercat personal și dă rezultate foarte bune. Citește Paraclisul Maicii Domnului, este pentru supărare sufletească. Dacă poți, fă și rugăciunea inimii!
Dumnezeu să te miluiască! |
Citat:
|
Fallen, o solutie e sa dai imediat un acatist la manastirea Dervent si la mesaj sa pui pentru mantuire,casatorie, job, liniste in casa si ce alte dorinte ai.
aici e linkul: http://www.dervent.ro/pomelnice.php?...ce&cType=INDEX Dervent este manstirea din Dobrogea unde a stat apostolul Andrei. Aici sunt cateva date. Daca nu te descurci poti da telefon sau email. Tel. Cazare: +4 0758-085-822 Tel: +4 0241-857-707 E-mail: manastirea_dervent2003 @ yahoo.com |
Citat:
|
Citat:
Un pic...MAI MULTA relaxare nu strica, mai ales o iesire in natura! Doamne ajuta! |
Înafară de pastile, nici nu mă așteptam să dea rezultate imediate. Ocupă-ți și timpul cu ceva util, citește, învață o altă limbă, sau fă altceva, să n-ai sentimentul timpului pierdut degeaba.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:30:39. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.