![]() |
Citat:
Din toti cei ce se numesc crestini exista o ramasita care traieste numai pentru Domnul. Dar pentru a-i vedea trebuie sa mai iesiti putin din casa... |
Citat:
|
Citat:
Cit despre "cei ce se numesc crestini exista o ramasita care traieste numai pentru Domnul" - sper sincer ca ei nu se roaga la icoane si nici nu mincau la porci. |
Citat:
Distinsa o_tzaranca! Ce nevoie au evreii de cheia aia? Ce? E sinagoga acolo? Asa cum e, e f. interesant/hilar. Curat paradox. Au fost cruciade, insa cheia e la Ahmad-bubuitorul. Ooooo!!! Distinsa o_tzaranca! Poti da inchinaciune evreilor caci fara ei nu mai pupai dumneata cimitirul de acolo. |
Citat:
Eu nu am nevoie de filme. Locul imi este accesibil [nu e departe] si am fost acolo de multe ori pentru aerul curat din Ierusalim. Domnule Traditie. Nu am rugat sa vin aici. Fara acceptul meu cineva de la sefia voastra a pus aici o povestire a mea si urmarindu-i soarta [a povestirii] am ajuns aici. Domnule Traditie - amenintarile nu-mi plac si imi sunt inutile. Daca esti moderator si crezi ca sunt inutil aici, fa ce trebuie. Fara vorbe multe. |
E foarte probabil ca sa aibe legatura cu http://en.wikipedia.org/wiki/Greek_fire, aparute in aceeasi perioada
|
Citat:
|
Citat:
Mai ai? |
Mai terminati fratilor cu prostiile,comportati-va ca niste oameni maturi.Lasati provocarile pt.provocatori caci nu veti ajunge nicaieri reprosandu-va unii altora imperfectiuni si greseli istorice.
|
Citat:
Langu, ai dreptate, desi nu erau reprosuri. [sper]. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:12:21. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.