Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Deparazitare forum de atei nesimtiti si hulitori (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9333)

topcat 10.05.2010 18:28:08

Citat:

În prealabil postat de Anytza (Post 245988)
Dar asta nu inseamna ca si exista, poate inseamna ca prima teorie e gresita...

Desigur, doar ca prea se potrivesc toate ca intr-un puzzle (termenul se numeste convergenta)
Citat:

daca nu le-au vazut intamplandu-se, de unde ideile astea? si simularile sunt facute sa arate ceea ce introduc ei, nu e dovada. daca ei fac programu sa "evolueze" nu inseamna ca asa se intampla in realitate .

Pai programul evolueaza dupa aceleasi legi fizice dupa care evolueaza o galaxie. Iar toata stiinta se bazeaza pe modele; aceleasi tipuri de programe, bazate pe aceleasi legi fizice, fac ca PC-ul tau sa functioneze.
Citat:

Pai asa e, nu stim.

Nu stim, in sensul ca nu sintem 100% siguri. Dar e foarte probabil si nici o alta teorie nu exlica atit de multe fenomene pe care le vedem astazi.
Citat:

Deci partea cu spectrul si deplasarea nu am inteles-o, daca ei au doar poze 2D.
Dr mai bine nu te chinuii fiindca nu vad legatura cu bb.

Pe un spectru apar linii negre, care reprezinta lungimile de unda absorbite de gazele din atmosfera stelei, aceleasi pentru orice stea (hidrogen heliu etc). Ele nu se regasesc intotdeauna in acelasi loc in spectrul de culori, ele se deplaseaza in functie de viteza relativa dintre emitator si receptor (efect Doppler).
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...x-Redshift.png
Legatura cu BB se face prin masurarea vitezelor relative ale galaxiilor si deductia ca galaxiile se indeparteaza unele de altele.

Miha-anca 10.05.2010 21:02:30

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 245794)
Crezi ca ar fi foarte greu ca unul dintre calugari sa picure mir mirositor peste moaste?

Ar fi foarte usor sa faca acest lucru, dar atunci aerul ar fi imbalsamat de acest miros de la mir. Ori acolo nu miroase; nici sub racla nu mirosea; dar haina cand mi-am luat-o mirosea atat de frumos! Iar mirosul este inconfundabil.
Oamenii nu se duc la moastele sfintilor pentru miros, ci pentru a primi ajutor. Ori ajutorul nu vine cand ne dam doar cu mir; el vine de la Dumnezeu, chiar si atunci cand ne dam cu mir.

Miha-anca 10.05.2010 21:05:32

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 245904)
si este "casa" curata? :)

Casa noastra este cea in care ne intalnim aici: forumul crestin-ortodox. Tocmai despre asta discutam aici...

maria-luisa 10.05.2010 21:53:31

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 246166)
Casa noastra este cea in care ne intalnim aici: forumul crestin-ortodox. Tocmai despre asta discutam aici...

Si noi nu suntem "casa" care il primeste pe Dumnezeu? Nu aceasta este prima "casa" care trebuie curatita?

Miha-anca 10.05.2010 23:33:45

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 246192)
Si noi nu suntem "casa" care il primeste pe Dumnezeu? Nu aceasta este prima "casa" care trebuie curatita?

Da, maria-luisa, cuvantul "casa" are mai multe intelesuri, dar nu toate fac obiectul acestui topic, care se ocupa doar de parerea noastra privind curatirea forumului de atei.
Daca vrei sa vorbesti despre alt fel de curatire si alt fel de casa, poti merge pe alte topicuri, unde se dezbate acest lucru.

mishi55 11.05.2010 08:59:30

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 245793)
Am avut si eu astfel de experiente.
Doar ca la mine nu s-a 'autovindecat' nimeni.

Pentru asemenea vindecari trebuie credinta si rugaciune.
Daca cineva este impotrivitor si batjocoritor, nu va veni nici "autovindecarea".

mishi55 11.05.2010 09:01:46

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 245794)
Crezi ca ar fi foarte greu ca unul dintre calugari sa picure mir mirositor peste moaste?

Pe toti ii iei in raspar, toate celea le batjocoresti.
Auzi, sa toarne cineva mir... peste noapte!...

Si probabil te consideri o persoana cu o logica de fier, nu?

Dumitru73 11.05.2010 09:04:21

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 246165)
Ar fi foarte usor sa faca acest lucru, dar atunci aerul ar fi imbalsamat de acest miros de la mir. Ori acolo nu miroase; nici sub racla nu mirosea; dar haina cand mi-am luat-o mirosea atat de frumos! Iar mirosul este inconfundabil.
Oamenii nu se duc la moastele sfintilor pentru miros, ci pentru a primi ajutor. Ori ajutorul nu vine cand ne dam doar cu mir; el vine de la Dumnezeu, chiar si atunci cand ne dam cu mir.

Nu este asa.
Moastele, fiind deshidratate, absorb foarte bine lichidele.
Este normal ca mirosul sa vina din interior. Nu e ca atunci cand iti dai cu mir pe frunte.

Dumitru73 11.05.2010 09:08:50

Citat:

În prealabil postat de mishi55 (Post 246336)
Pentru asemenea vindecari trebuie credinta si rugaciune.
Daca cineva este impotrivitor si batjocoritor, nu va veni nici "autovindecarea".

Poti sa insinuezi orice.
Nu are rost sa descriu cum am "cerut" aceste "minuni".
Pot spune ca am facut-o cu sinceritate, fara ganduri ascunse, dar mai ales cu mare credinta in reusita.

Dumitru73 11.05.2010 09:09:40

Citat:

În prealabil postat de mishi55 (Post 246337)
Pe toti ii iei in raspar, toate celea le batjocoresti.
Auzi, sa toarne cineva mir... peste noapte!...

Si probabil te consideri o persoana cu o logica de fier, nu?

Si ce ti se pare atat de ilogic?

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:42:23.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.