Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Dictionar vicleano-roman (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9452)

horatiu.miron 17.05.2010 14:52:13

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 248326)
chestii

Cu mentiunea ca definitiile astea sunt ale dumneata, nu sunt ceva general valabil sau ceva asupra caruia majoritatea oamenilor sa cada de acord.

Daniel777 17.05.2010 15:02:26

Citat:

În prealabil postat de horatiu.miron (Post 249283)
Cu mentiunea ca definitiile astea sunt ale dumneata, nu sunt ceva general valabil sau ceva asupra caruia majoritatea oamenilor sa cada de acord.

Da ,de acord,depinde de context.

gabriela8 17.05.2010 16:27:19

Citat:

În prealabil postat de Florin Liviu (Post 249279)
Nu ne-ai spus (1) ce credinta ai si (2) daca ar fi sa dai o lectie forumului pentru ca esti foarte insistenta care ar fi aceea ? Spune-ne si noua pasul tau poate te intelegem ! Sau poate ne imprietenim. Eu te-am certat cam rau dar esti foarte vicleana. Crestinii nu sunt asa. Noi il uram pe cel viclean si nici vorbele mestesugite nu ne plac. Hristos spune clar ca cei ce nu sunt cu mine sunt impotriva mea. Si El este Dumnezeul nostru ! Ne-ai zapacit pe toti ca un caine bezmetic te-ai rotit in jurul cozii ! Cu toate astea parca ai stii cate ceva. Ne spui sau nu ?

Eu cred ca Maria-Luisa este evreica... A mai fost intrebata si cu alte ocazii dar tot nu a raspuns si penticostalul mantuibil a incercat sa ghiceasca; a spus "nu" anumitor confesiuni si cand am intrebat daca este evreica a tacut ceea ce m-a facut sa cred ca aceasta tacere a fost un raspuns afirmativ...

Daniel777 17.05.2010 16:49:51

Problema care o are Maria,este ca nu vrea sa recunoasca ca este evreica ,sau simpatizeaza cu evreii,si nu imi dau seama de ce.De ce se ascunde,si nu spune pe fata?

colaps 17.05.2010 16:54:35

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 249330)
Problema care o are Maria,este ca nu vrea sa recunoasca ca este evreica ,sau simpatizeaza cu evreii,si nu imi dau seama de ce.De ce se ascunde,si nu spune pe fata?

Nu-i stii pe evrei cat de secretosi si vicleni sunt in general?

o_tzaranca 17.05.2010 17:00:10

evreica ..daca mama si bunica ei sunt evreice.
convertita nu poate fi, ca trebuie sa treaca printr-un tribunal rabinic..si mai bine face 2 doctorate decat sa se coverteasca.
simpatizeaza cu evreii ,da..ma intreb daca nu cumva aia perciunatii..

colaps 17.05.2010 17:03:09

Citat:

În prealabil postat de o_tzaranca (Post 249336)
evreica ..daca mama si bunica ei sunt evreice.
convertita nu poate fi, ca trebuie sa treaca printr-un tribunal rabinic..si mai bine face 2 doctorate decat sa se coverteasca.
simpatizeaza cu evreii ,da..ma intreb daca nu cumva aia perciunatii..

Evreii de rand, saracii orbi si rataciti prin intuneric, n-au nici o vina.
Insa aia de care vorbesti, jidanii, au toata vina!

Florin Liviu 17.05.2010 18:01:16

Iertare

Dragii mei,

Adevarat va spun ca am invatat o lectie minunata de la aceasta fata sau femeie. Nu pot sa va spun despre ce este vorba dar va asigur ca veti descoperii toti la momentul potrivit. Eu sunt cel care a jignit-o groaznic pe private dupa care ea a postat tot dar ca sa ma protejeze (!) a ascuns numele meu. Toti in frunte cu mine ne-am straduit sa o demolam si a fost deasupra noastra cu blanzenie si intelepciune. O binecuvantez si o rog sa ma ierte ca Saul pe Mantuitorul. Pe toti ne-a ocrotit si n-a ridicat piatra si obrazul ei l-a intors mai bine ca un barbat. Nu sunt multe femei ca ea. Cititi-i fara partinire postarile. E demna si ne face cinste sa fie printre noi. E important sa ne ierte Ea pe noi caci am gresit in frunte cu mine pacatosul cel mai mare. Rugati-o sa ramana printre noi !

Asa sa imi ajute Dumnezeu !

andreicozia 17.05.2010 18:10:12

Pentru toti pustii si cei care-i fac pe evrei jidani si jidani spurcati, vicleni samd.

Fiti cu maaaare bagare de seama ce "perle" scoateti pe gura!!!

Hristos Mintuitorul nostru este FIUL LUI DUMNEZEU

Pe de alta parte Yeshua, Iisus, este E V R E U!!!
Deci ca urmare tatal Lui, Dumnezeu cel din Cer este evreu!

Priviti deci cum va adresati voi lui DUMNEZEU!

colaps 17.05.2010 18:13:13

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 249381)
Pentru toti pustii si cei care-i fac pe evrei jidani si jidani spurcati, vicleni samd.

Fiti cu maaaare bagare de seama ce "perle" scoateti pe gura!!!

Hristos Mintuitorul nostru este FIUL LUI DUMNEZEU

Pe de alta parte Yeshua, Iisus, este E V R E U!!!
Deci ca urmare tatal Lui, Dumnezeu cel din Cer este evreu!

Priviti deci cum va adresati voi lui DUMNEZEU!

Este interesant, mai Andrei, cum Il cobori pe Dumnezeu incat sa spui ca apartine unui neam omenesc al acestui veac.

Dumnezeu nu este evreu, Dumnezeu doar este.

Iar Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu nu este evreu, el a fost primul crestin din intreaga lume. Credeam ca stii asta. Ca doar esti .... 'ortodox' (cu o mic).

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:07:18.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.