![]() |
Citat:
|
Citat:
Dar nu si-au spus asa. Si stii de ce? Pentru ca ei singuri, cei de la ACCEPT, nu mai vor sa aiba nimic in comun cu Biserica Ortodoxa. Iti dai seama acum de lucrarea duhovniceasca in Biserica Ortodoxa? Cei de la ACCEPT s-au separat cu totul si ar considera o rusine sa se numeasca cumva ortodocsi!!! De ce? Pentru ca sufletul lor ii mustra cumplit, dar ei nu isi mai aud sufletele; si le-ar fi rusine sa se mai numeasca ortodocsi. Daca ai merge la ei si i-ai intreba ce fel de crestini sunt ti-ar spune, la fel ca tine, ca au fost botezati ortodocsi cand erau prunci. Dar nu ar face din apartenenta la Ortodoxie o fala. Vezi, mesajul Ortodox are putere. Si nu orice fel de putere, ci una duhovniceasca ce transforma cu adevarat pe omul cel dinlauntru. In schimb, pidoznicii vostri doresc din tot sufletul lor sa fie si adventisti. De ce? Ca sa nu-i prinda sfarsitul lumii in afara sectei si sa nu se mai mantuiasca!!! Ei cred ca pot sa traiasca in scarbosenia asta de pacat, dar daca raman botezati la voi se vor mantui!! Asta este mesajul vostru de mantuire? Ei cred ceea ce li se propovaduieste, ca doara n-or crede ceea ce nu li s-a propovaduit. Unde este viata voastra spirituala, unde este urcusul vostru duhovnicesc, unde este mantuirea sambetistilor? PE NICAIERI. Iti dai seama ce fals este mesajul vostru asa-zis evanghelic? Mesajul vostru evanghelic nu are nici cea mai mica urma de "putere" duhovniceasca!!! |
Citat:
Nu este asta o acceptare a homosexualitatii, chiar si numai pentru o anumita perioada limitata de timp (dar destul de lunga 11 ani)? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Tu chiar nu faci nicio diferenta intre cele 2 cazuri? Imagineaza-ti ca la sambetistii din Brasov, de exemplu, la nu-stiu-ce-pastori-mai-sunt-pe-acolo la predica se strang si cei de la Pidoznicii Adventisti: lumea din adunare ii cunoaste - doar chiar ei s-au declarat pe invers si chiar ei au infiintat asociatia "Gaylorzii de sambata" -, "fratii" din adunare cunosc despre ei ca sunt "scaldati" la apa sambetei - unii poate au fost de fata la "profundul" eveniment - si indivizii nostri asculta predica si se roaga impreuna cu "fratii". Toate acestea sub privirile pline de intelegere si dragoste "frateasca" ale pastorilor. Si cam asta a durat 11 ani in America tuturor sectelor. Acum intelegi care este diferenta? Tu ai mai sta pe scaun langa un astfel de individ public declarat pidoznic? Sau ai mai canta cu el "La raul Babilonului"? |
Citat:
|
Citat:
"Problema e la păcatele săvârșite nu accidental, ci în mod repetat. Acestea devin notorii și atunci se impune luarea unor măsuri din partea Bisericii. Aceasta îi va retrage calitatea de membru respectivului păcătos. Biserica nu poate rămâne încărcată cu asemenea păcate. Cum privesc cei din afară o biserică ce tolerează păcate și păcătoși notorii în ea? Nu au dreptate musulmanii (dau și eu un exemplu neutru) când afirmă că Biserica Creștină este o biserică decăzută, plină de vicioși (curvari și bețivi - ca să rămânem doar la cele două exemple amintite mai sus)? Iată de ce este necesară respectarea poruncii apostolice "să-l dați afară pe acel vicios!"" Esti un om al extremelor! Oamenii asemenea tie nu prea sunt de dorit la un drum lung. Un sfant parinte de-al nostru, ortodox, spunea ca una dintre cele mai inalte virtuti crestine este cantarirea lucrurilor, dreapta masura a lucrurilor, ceea ce denota intelepciune. |
Citat:
|
Citat:
La noi, cel putin, pidoznicii intra hoteste in Biserica: atunci cand ii apasa greu pacatele si cred ca daca aprind o lumanare li se iarta. Nu cred eu ca sunt multi care participa in rugaciune la slujbele noastre ortodoxe, ca nu au rabdare si pentru ca le e rusine de oameni. |
Citat:
|
Pentru osutafaraunu
Cat de des se impartasesc adventistii ? |
Citat:
Inca o data: "SDA Kinship grew out of a 1976 meeting in Palm Desert, California, after some gay Adventist men placed an advertisement in "The Advocate" seeking other gay Adventists. Within four months there were 75 members and a rudimentary organization." Sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/Seventh..._International Sau: "It is "devoted to the spiritual, emotional, social and physical well-being of current and former Seventh-day Adventists who are lesbian, gay, bisexual or transgender." Sursa: http://www.religioustolerance.org/hom_sda.htm |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Nu există o poruncă expresă în privința aceasta. Hristos spune doar atât: "oridecâte ori..." |
Citat:
|
Citat:
Daca nu ai realizat pana acum ca secta in care putrezesti a coabitat din si in principiu cu homosexualitatea inseamna ca unele sinapse sunt foarte greu de interconectat la tine. Asta spre deosebire de Biserica unde NICIODATA, DAR NICIODATA nu a fost acceptata homosexualitatea. Se pare ca nu prea poti sa clasifici termenii principiali de cei particulari. |
Citat:
Voi ati inceput ponegrirea Bisericii, voi, protestantii! Si iata ca tot de la voi ies in lume mizeriile si duhurile rautatii. Cele 10 fecioare care au iesit in intampinarea Mirelui si-au luat cu ele untdelemn in candelele lor in functie de cat credeau ele ca e nevoie: 5 din ele, cele intelepte au luat si untdelemn de rezerva pentru ca nu stiau cand vine Mirele, dar aveau de gand sa-l astepte cu rabdare. Celelalte 5, cele nebune (protestante), au luat untdelemn doar pentru putin timp pentru ca ele toata ziua propovaduiau lozinci nebune de genul: "Domnul vine!" sau "Iata, Domnul vine la anul, la toamna, in 1844, etc." Cele nebune si-au luat putin untdelemn in candelele lor pentru ca ... au decis ele cand trebuie sa vina Domnul. Tu esti unul din regretabilii trambitasi ai Apocalipsei care vede cum i se termina untdelemnul din candela si incepe sa innebuneasca. Si uite cum va izolati singuri de restul comunitatii! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dar nu mai e adventist. Ce este, atunci? o sa-mi raspundeti ca nu stiti. No problem. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
Da, probabil ca or fi mai multi din ei ortodocsi, dar aici vorbim de procente, coane 666. Iar procentajul pidoznicilor sectei tale este mult mai mare. "Ten of thousands" spunea un ex-sambetist vorbind de pidoznicii sambetisti. Citat:
"..descoperiti si dovediti.." N-aveti voi curajul sa-i excludeti: ati ramanea cu 10-15 membri "curati" intr-o adunare. Citat:
Biserica Ortodoxa intotdeauna s-a pronuntat impotriva homosexualitatii, pe cand secta sambetista a avut o perioada in care a acceptat sub aripa ei protectoare o societate care se numea SDA Kinship International. Si ca sa vezi ca e asa, hai sa-ti mai aduc si alte exemple din ziua de azi cand mai multi pastori-varani sambetisti se pronunta tot mai "open-mind, la naiba!" in favoarea pidozni-normalitatii: http://www.gladventist.org/isa/good-...Adventists.htm http://www.sdakinship.org/en/membership.html http://stories.gaysdas.net/index.php...d=19&Itemid=21 http://gaysdas.net/ Daca au aparut mai multe organizatii care sa-i consilieze pe pidoznicii adventisti, iti dai seama ce numerosi sunt? |
Coane 666, ia de-aici o declaratie oficiala a unui pastor - si a asistentilor lui din spate - de la Loma Linda pe nume Julius Nam impotriva a ceea ce se numeste "Proposition 8", California.
"Proposition 8" este un amendament de constitutie propus de un candidat politic pentru interzicerea casatoriilor homosexuale. Dar ferventul crestin de sambata (se pare ca acesta numai sambata este crestin, in rest Dumnezeu cu mila) are un discurs anti-discriminare, foarte elogiat, dealtfel. http://www.youtube.com/watch?v=mJ72D55UWSo Ce mai zici coane 666 de sambata? Voi nu numai ca nu-i dati afara pe pidoznici, dar chiar ii lasati sa se casatoreasca intre ei. Mai coane, na-i fi si tu dintr-ala pe dos? |
Nu inteleg de ce homosexualitatea e mai de acuzata decat adulterul?
Nu sunt la fel de vinovate amandoua? Nu tot din patima desfranarii vin ele? Homosexualul iti produce o scarba trupeasca,iar adulterul o scarba sufleteasca.Scarba e la fel de mare. Cred ca homosexualii au acelasi regim ca si ceilalti pacatosi ,nu sunt mai pacatosi. Daca se caiesc de pacatele lor ,ca si adulterii ,pot fi primiti in Biserica Si inca mai cred ca ambele biserici au aceiasi atitudine ,si ca va certati degeaba. Nu aici sunt diferentele.Nu pot crede ca cineva care crede in Dumnezeu ,sa agreeze homosexualitatea ,din alta perspectiva decat a milei fata de cel pacatos |
Citat:
Fi, te rog, la inaltimea numelui si judeca cu dreptate: oare homosexualul nu este unul dintre aceia care distrug casnicia? Din moment ce nu exista familii homo - Doamne, ce asociere de cuvinte aiurea! - nu crezi ca gay-ii sunt dintre cei care distrug familiile? |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Dar... e mai lesne să vii cu exemplificări denigratoare ale unor ex-și... |
Citat:
Pai daca aveti de unde sa ii excludeti inseamna ca sunt pacatosi care se pocaiesc, din moment ce inca vin la adunari, nu? Unul care traieste in pacat pentru ca asa vrea nici nu mai vine la adunare. Si daca omul se pocaieste, trebuie ajutat, nu exclus. |
N-ai cum sa excluzi pe cei care se exclud singuri.
M-as mira sa se oboseasca adventistii sa excluda pe cei care nu mai vin la adunare. Doar daca se gandesc ca amenintandu-l cu excluderea, aduc contribuabilul inapoi. Oricum, fiind putini e mult mai usor sa faci politie morala. |
Citat:
A, desigur mai circula termenul asta si la ei printre ignoranti (majoritatea), in special fosti ortodocsi, care au impresia ca surogatul adventist e acelasi lucru cu ce impartasania primita in Biserica. |
Citat:
Toti am incercat sa vorbim omeneste cu tine pana cand ai inceput sa-ti arunci mizeriile nesimtite in noi. Normal ca acum te luam peste picior! Citat:
Asta e impresia ta? Amagitule 666, oamenii fug de voi ca potarnichile, in special tinerii nascuti in familii de sectari. Este un model de cum stiti voi sa va educati copiii; pana si ei sunt scarbiti de dogma voastra matematica. Citat:
Ia de-aici un articol despre cum sambetistii din Glendale SDA "Church" practica nuntile intre homosexuali. Si mira-te!! http://www.sdadefend.com/MINDEX-G/Glendale-gay.pdf Cand ii veti da afara pe astia? Ups! Cred ca va trebui sa inchideti toata adunarea ca pana si pastorul vostru este gay. |
Citat:
Sectarii nu prea pot sa-i excluda pentru ca se va intampla ca in cazul penticostalilor homosexuali: nu i-au acceptat pastorii pe homosexuali? nu-i nimic! homosexualii penticostali s-au despins si si-au facut "biserica" penticostala homosexuata. Asa si sambetistii sunt la o bifurcatie in istoria lor scurta: daca ii exclud, aia pe dos dintre ei isi vor face "biserica" adventista homosexuata. Asa ca ce-i de facut? Pe cand in Ortodoxie, problema devine strict personala: daca gay-ul ortodox isi vine in fire merge la duhovnicul sau, se spovedeste si incearca - ajutat fiind si de Sfintele Taine (in acest caz de Tainele Spovedaniei si Maslului) - sa se indrepteze. Si chiar daca oamenii din Biserica stiu despre el ca-i pe invers, pastreaza distanta cuvenita fata de el. Dar in niciun caz nu-si va face biserica. Si nu prea are cum, pentru ca noi avem succesiunea apostolica. Daca gay-ul ortodox persista in pacat, nici nu mai da pe la Biserica, saracul de el! |
Ce împărtășire are lumina cu întunericul? Hristos sau Veliar? Ce împărtășire are Hristos cu dracul, mai bine zis? Se fățărnicesc că nu mănâncă carne, că nu fumează, că nu beau, că fac milostenie, îți zic "frate". O, viclenia ta, sectarule, bine te-a mai arătat Hristos că ești lup îmbrăcat cu pielea oii! Vii la mine cu blana oii, cu blândețea, și-mi furi ce am mai scump eu în suflet. Ce? Credința dreptmăritoare, credința ortodoxă. Îmi iei mărgăritarul meu pentru a nu mai fi creștin ortodox și pentru a nu mai fi eu român și creștin, așa cum am trăit două mii de ani. Vii cu măguleli, vii cu blana de oaie.
Dar Hristos ne-a spus : "Păziți-vă de ei, că vin la voi, nu în alt nume- în numele lui Brahma sau al lui Buda sau al lui Confucius sau al lui Lao-Tze -, în numele Meu vor veni, în numele lui Hristos, zice, și pe mulți vor înșela" Biserica lui Hristos cea dreptmăritoare una este, nu sunt o sută. N-ai auzit ce spune la Crez? "Cred într-una sfântă, sobornicească și apostolească Biserică". Nu există două biserici în lume. Una. Și aceasta este Biserica Ortodoxă, universală, în care ne-am născut noi, românii și grecii, bulgarii, rușii, sârbii și alte popoare ortodoxe. Noi n-am stricat din cele ce am crezut. Biserica noastră e întreagă dogmatică, e canonică, e liturgică, tipiconală, toate le are, tot tezaurul dogmatic, canonic și liturgic și tipiconal îl are Biserica în sânul ei(Părintele Cleopa) Frate Illuminatu îți consumi energia inutil... |
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:22:49. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.