Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Ignorati sectantii (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14346)

osutafaraunu 25.08.2012 15:51:04

Citat:

În prealabil postat de Illuminatu (Post 466809)
Si sa-ti mai spun un amanunt pe care poate nu-l stii, dar il poti cerceta: in SUA SDA "Church" este o adevarata pepiniera de pidoznici.

Sunt foarte multi pe invers in SDA "Church" SUA. "Ten of thousands" spunea un martor de acolo.

Hai să lăsăm fumigenele... căci sunt destule grenade aruncate-n presă despre "preoți cu har" - băieți veseli... Nu cred că ajută la ceva dând asemenea exemple. Am pledat totdeauna pentru un alt tip de "cercetare": aceea a ideologiei promovate de cult. Ori, Biserica AZȘ s-a exprimat clar împotriva homosexualității.

Illuminatu 25.08.2012 16:07:36

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 466810)
Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea nu este responsabilă pentru toți dezaxații facțiunilor sâmbetiste din lume. Exemplu: facțiunea condusă de David Koresh.

Bineînțeles că e diferită. Pidosnicii din Accept sunt în totalitate ortodocși și chiar se mândresc cu asta.

Daca s-ar fi mandrit si-ar fi spus si ei "ACCEPTUL ortodox" sau ceva de genul asta. Intelegi acum care ar fi diferenta?

Dar nu si-au spus asa. Si stii de ce?
Pentru ca ei singuri, cei de la ACCEPT, nu mai vor sa aiba nimic in comun cu Biserica Ortodoxa.

Iti dai seama acum de lucrarea duhovniceasca in Biserica Ortodoxa?

Cei de la ACCEPT s-au separat cu totul si ar considera o rusine sa se numeasca cumva ortodocsi!!! De ce? Pentru ca sufletul lor ii mustra cumplit, dar ei nu isi mai aud sufletele; si le-ar fi rusine sa se mai numeasca ortodocsi. Daca ai merge la ei si i-ai intreba ce fel de crestini sunt ti-ar spune, la fel ca tine, ca au fost botezati ortodocsi cand erau prunci. Dar nu ar face din apartenenta la Ortodoxie o fala.
Vezi, mesajul Ortodox are putere. Si nu orice fel de putere, ci una duhovniceasca ce transforma cu adevarat pe omul cel dinlauntru.

In schimb, pidoznicii vostri doresc din tot sufletul lor sa fie si adventisti. De ce? Ca sa nu-i prinda sfarsitul lumii in afara sectei si sa nu se mai mantuiasca!!!
Ei cred ca pot sa traiasca in scarbosenia asta de pacat, dar daca raman botezati la voi se vor mantui!!
Asta este mesajul vostru de mantuire? Ei cred ceea ce li se propovaduieste, ca doara n-or crede ceea ce nu li s-a propovaduit.
Unde este viata voastra spirituala, unde este urcusul vostru duhovnicesc, unde este mantuirea sambetistilor? PE NICAIERI.

Iti dai seama ce fals este mesajul vostru asa-zis evanghelic? Mesajul vostru evanghelic nu are nici cea mai mica urma de "putere" duhovniceasca!!!

Illuminatu 25.08.2012 16:11:29

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 466811)
Hai să lăsăm fumigenele... căci sunt destule grenade aruncate-n presă despre "preoți cu har" - băieți veseli... Nu cred că ajută la ceva dând asemenea exemple. Am pledat totdeauna pentru un alt tip de "cercetare": aceea a ideologiei promovate de cult. Ori, Biserica AZȘ s-a exprimat clar împotriva homosexualității.

Pai tocmai, eu asta vreau sa spun ca nu s-a exprimat intotdeauna impotriva homosexualitatii: este perioada dintre '76 si '87 cand au tolerat societatea pidoznica acceptand numele SDA in titulatura lor.

Nu este asta o acceptare a homosexualitatii, chiar si numai pentru o anumita perioada limitata de timp (dar destul de lunga 11 ani)?

osutafaraunu 25.08.2012 16:17:36

Citat:

În prealabil postat de Illuminatu (Post 466812)
Daca s-ar fi mandrit si-ar fi spus si ei "ACCEPTUL ortodox" sau ceva de genul asta. Intelegi acum care ar fi diferenta?

Dar nu si-au spus asa. Si stii de ce?
Pentru ca ei singuri, cei de la ACCEPT, nu mai vor sa aiba nimic in comun cu Biserica Ortodoxa.

Te înșeli! Am urmărit o dezbatere televizată în care cei de la accept au făcut multă tevatură că ei sunt și se simt ortodocși credincioși. Vei zice că BOR nu are nicio vină. Probabil că nu, însă o vină morală există: nu retrage calitatea de membru unor asemenea "credincioși". Și nu o face nu cu lunile, ori anii, ci cu secolele!

osutafaraunu 25.08.2012 16:18:19

Citat:

În prealabil postat de Illuminatu (Post 466813)
Pai tocmai, eu asta vreau sa spun ca nu s-a exprimat intotdeauna impotriva homosexualitatii: este perioada dintre '76 si '87 cand au tolerat societatea pidoznica acceptand numele SDA in titulatura lor.

Nu este asta o acceptare a homosexualitatii, chiar si numai pentru o anumita perioada limitata de timp (dar destul de lunga 11 ani)?

Nu. În America oricine poate înființa Biserica Ortodoxă Romană fără nicio problemă și apoi să facă toate fărădeligile ce pot fi aruncate în cârca BOR. Atenție, am spus Romană, nu Română. O mică-mare diferență ce ar putea fi speculată de cârcotași ca tine.

Illuminatu 25.08.2012 17:24:40

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 466815)
Nu. În America oricine poate înființa Biserica Ortodoxă Romană fără nicio problemă și apoi să facă toate fărădeligile ce pot fi aruncate în cârca BOR. Atenție, am spus Romană, nu Română. O mică-mare diferență ce ar putea fi speculată de cârcotași ca tine.

Greu mai esti de cap!

Tu chiar nu faci nicio diferenta intre cele 2 cazuri?
Imagineaza-ti ca la sambetistii din Brasov, de exemplu, la nu-stiu-ce-pastori-mai-sunt-pe-acolo la predica se strang si cei de la Pidoznicii Adventisti: lumea din adunare ii cunoaste - doar chiar ei s-au declarat pe invers si chiar ei au infiintat asociatia "Gaylorzii de sambata" -, "fratii" din adunare cunosc despre ei ca sunt "scaldati" la apa sambetei - unii poate au fost de fata la "profundul" eveniment - si indivizii nostri asculta predica si se roaga impreuna cu "fratii".
Toate acestea sub privirile pline de intelegere si dragoste "frateasca" ale pastorilor.

Si cam asta a durat 11 ani in America tuturor sectelor.
Acum intelegi care este diferenta?

Tu ai mai sta pe scaun langa un astfel de individ public declarat pidoznic? Sau ai mai canta cu el "La raul Babilonului"?

osutafaraunu 25.08.2012 17:38:48

Citat:

În prealabil postat de Illuminatu (Post 466823)
Greu mai esti de cap!

Tu chiar nu faci nicio diferenta intre cele 2 cazuri?
Imagineaza-ti ca la sambetistii din Brasov, de exemplu, la nu-stiu-ce-pastori-mai-sunt-pe-acolo la predica se strang si cei de la Pidoznicii Adventisti: lumea din adunare ii cunoaste - doar chiar ei s-au declarat pe invers si chiar ei au infiintat asociatia "Gaylorzii de sambata" -, "fratii" din adunare cunosc despre ei ca sunt "scaldati" la apa sambetei - unii poate au fost de fata la "profundul" eveniment - si indivizii nostri asculta predica si se roaga impreuna cu "fratii".
Toate acestea sub privirile pline de intelegere si dragoste "frateasca" ale pastorilor.

Si cam asta a durat 11 ani in America tuturor sectelor.
Acum intelegi care este diferenta?

Tu ai mai sta pe scaun langa un astfel de individ public declarat pidoznic? Sau ai mai canta cu el "La raul Babilonului"?

Eu pot vedea în oricine un posibil mântuit prin harul Domnului, chiar cel mai înrăit criminal de ar fi. În bisericile adventiste nu se dă interdicție de intrare nimănui, nici măcar celor excluși. În definitiv orice om poate fi recuperat pentru Împărăția lui Dumnezeu. Câtă vreme trăiește- adaug eu, voi spuneți mai mult: chiar și după moarte. Ce motive aș avea pentru a respinge un om?

Illuminatu 25.08.2012 17:51:18

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 466824)
Eu pot vedea în oricine un posibil mântuit prin harul Domnului, chiar cel mai înrăit criminal de ar fi. În bisericile adventiste nu se dă interdicție de intrare nimănui, nici măcar celor excluși. În definitiv orice om poate fi recuperat pentru Împărăția lui Dumnezeu. Câtă vreme trăiește- adaug eu, voi spuneți mai mult: chiar și după moarte. Ce motive aș avea pentru a respinge un om?

Acum cateva zile spuneai:
"Problema e la păcatele săvârșite nu accidental, ci în mod repetat. Acestea devin notorii și atunci se impune luarea unor măsuri din partea Bisericii. Aceasta îi va retrage calitatea de membru respectivului păcătos. Biserica nu poate rămâne încărcată cu asemenea păcate. Cum privesc cei din afară o biserică ce tolerează păcate și păcătoși notorii în ea? Nu au dreptate musulmanii (dau și eu un exemplu neutru) când afirmă că Biserica Creștină este o biserică decăzută, plină de vicioși (curvari și bețivi - ca să rămânem doar la cele două exemple amintite mai sus)?
Iată de ce este necesară respectarea poruncii apostolice "să-l dați afară pe acel vicios!""

Esti un om al extremelor! Oamenii asemenea tie nu prea sunt de dorit la un drum lung.
Un sfant parinte de-al nostru, ortodox, spunea ca una dintre cele mai inalte virtuti crestine este cantarirea lucrurilor, dreapta masura a lucrurilor, ceea ce denota intelepciune.

osutafaraunu 25.08.2012 17:59:03

Citat:

În prealabil postat de Illuminatu (Post 466825)
Acum cateva zile spuneai:
"Problema e la păcatele săvârșite nu accidental, ci în mod repetat. Acestea devin notorii și atunci se impune luarea unor măsuri din partea Bisericii. Aceasta îi va retrage calitatea de membru respectivului păcătos. Biserica nu poate rămâne încărcată cu asemenea păcate. Cum privesc cei din afară o biserică ce tolerează păcate și păcătoși notorii în ea? Nu au dreptate musulmanii (dau și eu un exemplu neutru) când afirmă că Biserica Creștină este o biserică decăzută, plină de vicioși (curvari și bețivi - ca să rămânem doar la cele două exemple amintite mai sus)?
Iată de ce este necesară respectarea poruncii apostolice "să-l dați afară pe acel vicios!""

Esti un om al extremelor! Oamenii asemenea tie nu prea sunt de dorit la un drum lung.
Un sfant parinte de-al nostru, ortodox, spunea ca una dintre cele mai inalte virtuti crestine este cantarirea lucrurilor, dreapta masura a lucrurilor, ceea ce denota intelepciune.

De câte ori mai trebuie să repet că excluderea nu înseamnă și interdicția de a intra în adunare, ori mai rău: condamnarea la moarte?

Illuminatu 25.08.2012 18:06:16

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 466826)
De câte ori mai trebuie să repet că excluderea nu înseamnă și interdicția de a intra în adunare, ori mai rău: condamnarea la moarte?

Dar cei de la SDA Kinship NU ERAU EXCLUSI, erau membri activi ai adunarii, cunoscuti ca peinvers. Si totusi le era permisa intrarea in adunarile voastre.

La noi, cel putin, pidoznicii intra hoteste in Biserica: atunci cand ii apasa greu pacatele si cred ca daca aprind o lumanare li se iarta.
Nu cred eu ca sunt multi care participa in rugaciune la slujbele noastre ortodoxe, ca nu au rabdare si pentru ca le e rusine de oameni.

osutafaraunu 25.08.2012 18:14:13

Citat:

În prealabil postat de Illuminatu (Post 466828)
Dar cei de la SDA Kinship NU ERAU EXCLUSI, erau membri activi ai adunarii, cunoscuti ca peinvers. Si totusi le era permisa intrarea in adunarile voastre.

Ca să fie excluși, era necesar mai întâi a fi membri ai Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, ori nu ai unei organizații fără nicio legătură cu Biserica. Decât cel mult o pretinsă apartenență la mișcarea adventă. Prin asta nu vreau să afirm că în BAZȘ n-ar exista homosexuali, dar aceștia, mai devreme sau mai târziu (pe măsură ce se va vădi păcatul lor) vor fi excluși. Nu vor sta cu secolele în Biserică! Ca știm noi cine...

NeInocentiu 25.08.2012 18:44:54

Pentru osutafaraunu
Cat de des se impartasesc adventistii ?

Illuminatu 25.08.2012 18:48:17

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 466830)
Ca să fie excluși, era necesar mai întâi a fi membri ai Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, ori nu ai unei organizații fără nicio legătură cu Biserica. Decât cel mult o pretinsă apartenență la mișcarea adventă. Prin asta nu vreau să afirm că în BAZȘ n-ar exista homosexuali, dar aceștia, mai devreme sau mai târziu (pe măsură ce se va vădi păcatul lor) vor fi excluși. Nu vor sta cu secolele în Biserică! Ca știm noi cine...

Poate ca nu stii sa citesti sau citesti numai ce-ti convine.
Inca o data:
"SDA Kinship grew out of a 1976 meeting in Palm Desert, California, after some gay Adventist men placed an advertisement in "The Advocate" seeking other gay Adventists. Within four months there were 75 members and a rudimentary organization."

Sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/Seventh..._International

Sau:

"It is "devoted to the spiritual, emotional, social and physical well-being of current and former Seventh-day Adventists who are lesbian, gay, bisexual or transgender."

Sursa: http://www.religioustolerance.org/hom_sda.htm

Illuminatu 25.08.2012 18:49:46

Citat:

În prealabil postat de NeInocentiu (Post 466832)
Pentru osutafaraunu

Mai, aia nu e impartasanie! Ei sunt bautori de must. Nimic rau pana aici, dar problema apare cand ii spun mustului vin.

osutafaraunu 25.08.2012 19:17:27

Citat:

Pentru osutafaraunu

Trimestrial.

osutafaraunu 25.08.2012 19:18:31

Citat:

În prealabil postat de Illuminatu (Post 466833)
Poate ca nu stii sa citesti sau citesti numai ce-ti convine.

Valabil și pentru tine. Eu îți tot vorbesc de chestiuni principiale și tu-i dai cu exemple aiuristice ori chiar fanteziste (depinde de sursă). Marea ta durere - vorbind de chestiunea de principiu- este că Biserica Ortodoxă nu exclude pe membrii ei căzuți în păcatul homosexualității. Și asta se întâmplă de secole, nu de cei 11 ani invocați lamentabil de tine!

NeInocentiu 25.08.2012 20:01:39

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 466836)
Trimestrial.

Scrie in Biblie de impartasirea trimestriala ?

osutafaraunu 25.08.2012 20:12:56

Citat:

În prealabil postat de NeInocentiu (Post 466841)
Scrie in Biblie de impartasirea trimestriala ?

Nu. Scrie doar de cea zilnică.
Nu există o poruncă expresă în privința aceasta. Hristos spune doar atât: "oridecâte ori..."

NeInocentiu 25.08.2012 20:31:08

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 466843)
Nu. Scrie doar de cea zilnică.
Nu există o poruncă expresă în privința aceasta. Hristos spune doar atât: "oridecâte ori..."

Si cum s-a luat decizia de a se impartasi trimestrial ? E vreo traditie ?

Illuminatu 25.08.2012 20:34:49

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 466837)
Valabil și pentru tine. Eu îți tot vorbesc de chestiuni principiale și tu-i dai cu exemple aiuristice ori chiar fanteziste (depinde de sursă). Marea ta durere - vorbind de chestiunea de principiu- este că Biserica Ortodoxă nu exclude pe membrii ei căzuți în păcatul homosexualității. Și asta se întâmplă de secole, nu de cei 11 ani invocați lamentabil de tine!

Iar marea ta durere e ca nu vei sti niciodata ca daca ramaneai ortodox erai cu mult mai destept decat acum ca sectar.

Daca nu ai realizat pana acum ca secta in care putrezesti a coabitat din si in principiu cu homosexualitatea inseamna ca unele sinapse sunt foarte greu de interconectat la tine.
Asta spre deosebire de Biserica unde NICIODATA, DAR NICIODATA nu a fost acceptata homosexualitatea.

Se pare ca nu prea poti sa clasifici termenii principiali de cei particulari.

Illuminatu 26.08.2012 09:31:59

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 466837)

Eu cred ca e dureros sa afli mizeriile astea despre ceea ce tu erai sigur ca este "biserica adevarata", "stanca mantuirii tale", dar asaltul tau asupra Bisericii facut in mod public are doar o singura finalitate: rusinarea ta si indepartarea ta tot mai mult de Adevar.

Voi ati inceput ponegrirea Bisericii, voi, protestantii! Si iata ca tot de la voi ies in lume mizeriile si duhurile rautatii.

Cele 10 fecioare care au iesit in intampinarea Mirelui si-au luat cu ele untdelemn in candelele lor in functie de cat credeau ele ca e nevoie: 5 din ele, cele intelepte au luat si untdelemn de rezerva pentru ca nu stiau cand vine Mirele, dar aveau de gand sa-l astepte cu rabdare. Celelalte 5, cele nebune (protestante), au luat untdelemn doar pentru putin timp pentru ca ele toata ziua propovaduiau lozinci nebune de genul: "Domnul vine!" sau "Iata, Domnul vine la anul, la toamna, in 1844, etc." Cele nebune si-au luat putin untdelemn in candelele lor pentru ca ... au decis ele cand trebuie sa vina Domnul.

Tu esti unul din regretabilii trambitasi ai Apocalipsei care vede cum i se termina untdelemnul din candela si incepe sa innebuneasca.

Si uite cum va izolati singuri de restul comunitatii!

Suzana 26.08.2012 09:48:15

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 466836)
Trimestrial.

foarte rau, impartasirea se poate face zilnic, daca se doreste.

osutafaraunu 26.08.2012 12:08:25

Citat:

În prealabil postat de NeInocentiu (Post 466852)
Si cum s-a luat decizia de a se impartasi trimestrial ? E vreo traditie ?

Din motive pur administrative, Cina Domnului necesitând anumite pregătiri. Nu e o tradiție "bătută-n cuie", ca dovadă uneori ea poate întârzia sau se poate efectua mai repede cu o săptămână-două, din aceleași motive practice. Depinde cum se organizează fiecare biserică locală.

osutafaraunu 26.08.2012 12:11:45

Citat:

În prealabil postat de Illuminatu (Post 466854)
Iar marea ta durere e ca nu vei sti niciodata ca daca ramaneai ortodox erai cu mult mai destept decat acum ca sectar.

Nu e nicio durere, prefer să fiu prost dar corect teologic. Iadul va fi înțesat de deștepți care au ales să calce voia lui Dumnezeu.

Citat:

Daca nu ai realizat pana acum ca secta in care putrezesti a coabitat din si in principiu cu homosexualitatea inseamna ca unele sinapse sunt foarte greu de interconectat la tine.

Cuvintele tale oricât de murdare ar fi, nu pot acoperi o realitate evidentă: homosexualii (vorbind de situația din România) sunt majoritari ortodocși. Nu e nevoie să numărăm homosexualii, e suficient să știm că adventișii homosexuali vor fi excluși mai devreme sau mai târziu pe măsură ce sunt descoperiți și dovediți; pe când ortodocșii homosexuali nu vor fi excluși niciodată! Ortodocși au fost botezați, ortodocși vor fi îngropați oricât de scârboasă le-a fost viața intimă.

Citat:

Asta spre deosebire de Biserica unde NICIODATA, DAR NICIODATA nu a fost acceptata homosexualitatea.

Această Biserică este Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea. Biserica Ortodoxă acceptă homosexualitatea căci acceptă "coabitarea" cu homosexualii ne-excluși; pe cale de consecință nu poate fi numită "Biserică". Ai căzut în propria capcană prin definiția aceasta a Bisericii, ce să-ți fac?:106:

osutafaraunu 26.08.2012 12:14:20

Citat:

În prealabil postat de Suzana (Post 466903)
foarte rau, impartasirea se poate face zilnic, daca se doreste.

Da, cine dorește poate s-o facă. Cum spuneam, fiecare biserică locală organizează Cina la date diferite. Dacă cineva dorește, poate să ia la rând toate bisericile și să ia Cina de mai multe ori pe trimestru. Nu-l oprește nimeni.

Cornel Urs 26.08.2012 12:58:39

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 466780)
Era nevoie? E directorul unui post de televiziune, nu pastorul vreunei biserici. Ce are a face una cu alta?

Nu e ortodox.

Gadea, de multe ori vorbeste despre notiuni biblice, deci credinta nu si-a pierdut-o.
Dar nu mai e adventist. Ce este, atunci? o sa-mi raspundeti ca nu stiti. No problem.

osutafaraunu 26.08.2012 13:37:05

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 466915)
Gadea, de multe ori vorbeste despre notiuni biblice, deci credinta nu si-a pierdut-o.

Acesta nu e un criteriu de apreciere. Biblia și-a pus atât de puternic amprenta asupra culturii europene încât și ateii pot folosi aceste noțiuni, citate, parabole, etc.

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 466915)
Dar nu mai e adventist. Ce este, atunci?

În niciun caz ortodox, de asta vă pot asigura! Un fost pastor adventist devine ortodox doar dacă și-a pierdut complet mințile. No offence, dar și în această situație cred că greu ar putea opta pentru ortodoxie...

Illuminatu 26.08.2012 14:18:34

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 466909)
Nu e nicio durere, prefer să fiu prost dar corect teologic. Iadul va fi înțesat de deștepți care au ales să calce voia lui Dumnezeu.

Preferi prostia in locul intelepciunii?

Citat:

Cuvintele tale oricât de murdare ar fi, nu pot acoperi o realitate evidentă: homosexualii (vorbind de situația din România) sunt majoritari ortodocși.

Curat murdar, coane 666!
Da, probabil ca or fi mai multi din ei ortodocsi, dar aici vorbim de procente, coane 666.
Iar procentajul pidoznicilor sectei tale este mult mai mare. "Ten of thousands" spunea un ex-sambetist vorbind de pidoznicii sambetisti.

Citat:

Nu e nevoie să numărăm homosexualii, e suficient să știm că adventișii homosexuali vor fi excluși mai devreme sau mai târziu pe măsură ce sunt descoperiți și dovediți; pe când ortodocșii homosexuali nu vor fi excluși niciodată!

Asta e curat campanie electorala, coane 666! Si investigatie criminalistica, totodata!
"..descoperiti si dovediti.."

N-aveti voi curajul sa-i excludeti: ati ramanea cu 10-15 membri "curati" intr-o adunare.

Citat:

Această Biserică este Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea. Biserica Ortodoxă acceptă homosexualitatea căci acceptă "coabitarea" cu homosexualii ne-excluși; pe cale de consecință nu poate fi numită "Biserică". Ai căzut în propria capcană prin definiția aceasta a Bisericii, ce să-ți fac?:106:

Cat de infantil poti fi! "Ba nu, ca tu esti ala!"

Biserica Ortodoxa intotdeauna s-a pronuntat impotriva homosexualitatii, pe cand secta sambetista a avut o perioada in care a acceptat sub aripa ei protectoare o societate care se numea SDA Kinship International.

Si ca sa vezi ca e asa, hai sa-ti mai aduc si alte exemple din ziua de azi cand mai multi pastori-varani sambetisti se pronunta tot mai "open-mind, la naiba!" in favoarea pidozni-normalitatii:

http://www.gladventist.org/isa/good-...Adventists.htm
http://www.sdakinship.org/en/membership.html
http://stories.gaysdas.net/index.php...d=19&Itemid=21
http://gaysdas.net/

Daca au aparut mai multe organizatii care sa-i consilieze pe pidoznicii adventisti, iti dai seama ce numerosi sunt?

Illuminatu 26.08.2012 14:35:03

Coane 666, ia de-aici o declaratie oficiala a unui pastor - si a asistentilor lui din spate - de la Loma Linda pe nume Julius Nam impotriva a ceea ce se numeste "Proposition 8", California.

"Proposition 8" este un amendament de constitutie propus de un candidat politic pentru interzicerea casatoriilor homosexuale.

Dar ferventul crestin de sambata (se pare ca acesta numai sambata este crestin, in rest Dumnezeu cu mila) are un discurs anti-discriminare, foarte elogiat, dealtfel.

http://www.youtube.com/watch?v=mJ72D55UWSo

Ce mai zici coane 666 de sambata?
Voi nu numai ca nu-i dati afara pe pidoznici, dar chiar ii lasati sa se casatoreasca intre ei.

Mai coane, na-i fi si tu dintr-ala pe dos?

iustin10 26.08.2012 14:45:10

Nu inteleg de ce homosexualitatea e mai de acuzata decat adulterul?
Nu sunt la fel de vinovate amandoua?
Nu tot din patima desfranarii vin ele?
Homosexualul iti produce o scarba trupeasca,iar adulterul o scarba sufleteasca.Scarba e la fel de mare.
Cred ca homosexualii au acelasi regim ca si ceilalti pacatosi ,nu sunt mai pacatosi.
Daca se caiesc de pacatele lor ,ca si adulterii ,pot fi primiti in Biserica
Si inca mai cred ca ambele biserici au aceiasi atitudine ,si ca va certati degeaba.
Nu aici sunt diferentele.Nu pot crede ca cineva care crede in Dumnezeu ,sa agreeze homosexualitatea ,din alta perspectiva decat a milei fata de cel pacatos

Illuminatu 26.08.2012 15:43:07

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 466928)
Nu inteleg de ce homosexualitatea e mai de acuzata decat adulterul?
Nu sunt la fel de vinovate amandoua?
Nu tot din patima desfranarii vin ele?
Homosexualul iti produce o scarba trupeasca,iar adulterul o scarba sufleteasca.Scarba e la fel de mare.
Cred ca homosexualii au acelasi regim ca si ceilalti pacatosi ,nu sunt mai pacatosi.
Daca se caiesc de pacatele lor ,ca si adulterii ,pot fi primiti in Biserica
Si inca mai cred ca ambele biserici au aceiasi atitudine ,si ca va certati degeaba.
Nu aici sunt diferentele.Nu pot crede ca cineva care crede in Dumnezeu ,sa agreeze homosexualitatea ,din alta perspectiva decat a milei fata de cel pacatos

Iustine, ai un nume frumos, ca al fiului meu.
Fi, te rog, la inaltimea numelui si judeca cu dreptate: oare homosexualul nu este unul dintre aceia care distrug casnicia?

Din moment ce nu exista familii homo - Doamne, ce asociere de cuvinte aiurea! - nu crezi ca gay-ii sunt dintre cei care distrug familiile?

osutafaraunu 26.08.2012 23:22:47

Citat:

În prealabil postat de Illuminatu (Post 466923)
Preferi prostia in locul intelepciunii?

Era vorba de "deșteptăciune", nu de înțelepciune. Ori nu mai ști ce ai zis aseară...

Citat:

Curat murdar, coane 666!

Ție îți par curate jignirile pe care le arunci postare de postare; eu le găsesc nedemne de un creștin - fie el și ortodox.

Citat:

Da, probabil ca or fi mai multi din ei ortodocsi, dar aici vorbim de procente, coane 666.

De procente vorbesc și eu. Ce procent din ortodocșii homosexuali sunt excluși din BOR? Este cumva mai mare de 0%?

Citat:

Iar procentajul pidoznicilor sectei tale este mult mai mare. "Ten of thousands" spunea un ex-sambetist vorbind de pidoznicii sambetisti.

Un "ex-sâmbetist" poate să spună ce-o vrea... nu degeaba și-a pierdut calitatea de membru... de bun creștin ce era...

Citat:

Asta e curat campanie electorala, coane 666! Si investigatie criminalistica, totodata!
"..descoperiti si dovediti.."

Da, așa poate părea, însă trebuie să știi că Biserica nu ia o hotărâre de excludere la prima bârfă rostită de... "un ex-sâmbetist". Păcatul trebuie să fie descoperit (aflat) și dovedit (de doi sau trei martori - așa cum cere Scriptura).

Citat:

N-aveti voi curajul sa-i excludeti: ati ramanea cu 10-15 membri "curati" intr-o adunare.

Și zici că ești amuzant?

Citat:

Biserica Ortodoxa intotdeauna s-a pronuntat impotriva homosexualitatii

Dar a lua vreo măsură de excludere a homosexualilor din rândurile ei, așa cum cere porunca apostolică? În toată mult trâmbițata ei istorie milenară... Aceasta e întrebarea principială la care tot eviți să răspunzi de 4-5 postări încoace:16:

Dar... e mai lesne să vii cu exemplificări denigratoare ale unor ex-și...

Ioana-Andreea 26.08.2012 23:33:58

Citat:

adventișii homosexuali vor fi excluși mai devreme sau mai târziu pe măsură ce sunt descoperiți și dovediți; pe când ortodocșii homosexuali nu vor fi excluși niciodată!

:65:
Pai daca aveti de unde sa ii excludeti inseamna ca sunt pacatosi care se pocaiesc, din moment ce inca vin la adunari, nu? Unul care traieste in pacat pentru ca asa vrea nici nu mai vine la adunare. Si daca omul se pocaieste, trebuie ajutat, nu exclus.

AlinB 26.08.2012 23:43:33

N-ai cum sa excluzi pe cei care se exclud singuri.

M-as mira sa se oboseasca adventistii sa excluda pe cei care nu mai vin la adunare.

Doar daca se gandesc ca amenintandu-l cu excluderea, aduc contribuabilul inapoi.

Oricum, fiind putini e mult mai usor sa faci politie morala.

AlinB 26.08.2012 23:47:16

Citat:

Pentru osutafaraunu

Ei nu se impartasesc - ei iau "sfanta" Cina.

A, desigur mai circula termenul asta si la ei printre ignoranti (majoritatea), in special fosti ortodocsi, care au impresia ca surogatul adventist e acelasi lucru cu ce impartasania primita in Biserica.

Illuminatu 27.08.2012 00:14:28

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 466987)
Ție îți par curate jignirile pe care le arunci postare de postare; eu le găsesc nedemne de un creștin - fie el și ortodox.

Uita-te prima data la nesimtirea ta si apoi vorbeste de altul.
Toti am incercat sa vorbim omeneste cu tine pana cand ai inceput sa-ti arunci mizeriile nesimtite in noi.
Normal ca acum te luam peste picior!

Citat:

Un "ex-sâmbetist" poate să spună ce-o vrea... nu degeaba și-a pierdut calitatea de membru... de bun creștin ce era...

Tu ai senzatia ca oamenii isi doresc cu disperare sa intre la voi in secta si stau la coada in fata adunarii voastre? Iar voi ii selectati pe cei mai buni?
Asta e impresia ta?
Amagitule 666, oamenii fug de voi ca potarnichile, in special tinerii nascuti in familii de sectari. Este un model de cum stiti voi sa va educati copiii; pana si ei sunt scarbiti de dogma voastra matematica.

Citat:

Dar a lua vreo măsură de excludere a homosexualilor din rândurile ei, așa cum cere porunca apostolică? În toată mult trâmbițata ei istorie milenară... Aceasta e întrebarea principială la care tot eviți să răspunzi de 4-5 postări încoace:16:
Dar... e mai lesne să vii cu exemplificări denigratoare ale unor ex-și...

Tu vorbesti, gay-apologeticus 666?

Ia de-aici un articol despre cum sambetistii din Glendale SDA "Church" practica nuntile intre homosexuali. Si mira-te!!

http://www.sdadefend.com/MINDEX-G/Glendale-gay.pdf

Cand ii veti da afara pe astia? Ups! Cred ca va trebui sa inchideti toata adunarea ca pana si pastorul vostru este gay.

Illuminatu 27.08.2012 00:28:05

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 466989)
Pai daca aveti de unde sa ii excludeti inseamna ca sunt pacatosi care se pocaiesc, din moment ce inca vin la adunari, nu? Unul care traieste in pacat pentru ca asa vrea nici nu mai vine la adunare. Si daca omul se pocaieste, trebuie ajutat, nu exclus.

Vezi, aici e marea diferenta de la pamant la cer intre Ortodoxie si secte.

Sectarii nu prea pot sa-i excluda pentru ca se va intampla ca in cazul penticostalilor homosexuali: nu i-au acceptat pastorii pe homosexuali? nu-i nimic! homosexualii penticostali s-au despins si si-au facut "biserica" penticostala homosexuata.

Asa si sambetistii sunt la o bifurcatie in istoria lor scurta: daca ii exclud, aia pe dos dintre ei isi vor face "biserica" adventista homosexuata. Asa ca ce-i de facut?

Pe cand in Ortodoxie, problema devine strict personala: daca gay-ul ortodox isi vine in fire merge la duhovnicul sau, se spovedeste si incearca - ajutat fiind si de Sfintele Taine (in acest caz de Tainele Spovedaniei si Maslului) - sa se indrepteze. Si chiar daca oamenii din Biserica stiu despre el ca-i pe invers, pastreaza distanta cuvenita fata de el.
Dar in niciun caz nu-si va face biserica. Si nu prea are cum, pentru ca noi avem succesiunea apostolica.

Daca gay-ul ortodox persista in pacat, nici nu mai da pe la Biserica, saracul de el!

andreea h 27.08.2012 00:34:06

Ce împărtășire are lumina cu întunericul? Hristos sau Veliar? Ce împărtășire are Hristos cu dracul, mai bine zis? Se fățărnicesc că nu mănâncă carne, că nu fumează, că nu beau, că fac milostenie, îți zic "frate". O, viclenia ta, sectarule, bine te-a mai arătat Hristos că ești lup îmbrăcat cu pielea oii! Vii la mine cu blana oii, cu blândețea, și-mi furi ce am mai scump eu în suflet. Ce? Credința dreptmăritoare, credința ortodoxă. Îmi iei mărgăritarul meu pentru a nu mai fi creștin ortodox și pentru a nu mai fi eu român și creștin, așa cum am trăit două mii de ani. Vii cu măguleli, vii cu blana de oaie.
Dar Hristos ne-a spus : "Păziți-vă de ei, că vin la voi, nu în alt nume- în numele lui Brahma sau al lui Buda sau al lui Confucius sau al lui Lao-Tze -, în numele Meu vor veni, în numele lui Hristos, zice, și pe mulți vor înșela"
Biserica lui Hristos cea dreptmăritoare una este, nu sunt o sută. N-ai auzit ce spune la Crez? "Cred într-una sfântă, sobornicească și apostolească Biserică". Nu există două biserici în lume. Una. Și aceasta este Biserica Ortodoxă, universală, în care ne-am născut noi, românii și grecii, bulgarii, rușii, sârbii și alte popoare ortodoxe. Noi n-am stricat din cele ce am crezut. Biserica noastră e întreagă dogmatică, e canonică, e liturgică, tipiconală, toate le are, tot tezaurul dogmatic, canonic și liturgic și tipiconal îl are Biserica în sânul ei(Părintele Cleopa)
Frate Illuminatu îți consumi energia inutil...

osutafaraunu 27.08.2012 07:46:02

Citat:

Pai daca aveti de unde sa ii excludeti inseamna ca sunt pacatosi care se pocaiesc, din moment ce inca vin la adunari, nu?

Nu neapărat. Frecventarea bisericii nu este neapărat un semn al credincioșiei. Un adventist practicant dovedește pocăința sa prin mai mult decât venirea la adunare.

Citat:

Unul care traieste in pacat pentru ca asa vrea nici nu mai vine la adunare. Si daca omul se pocaieste, trebuie ajutat, nu exclus.

Excluderea este ultima formă a disciplinei aplicate de Biserică și se plică acolo unde toate încercările de îndreptare au eșuat. Pe de altă parte, aveți dreptate: nefrecventarea Bisericii este un simptom al îndepărtării de Dumnezeu și de frățietate. Mă refer bineînțeles la cei care nu vor să mai vină, nu la cei care nu pot.

osutafaraunu 27.08.2012 07:47:28

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 466992)
M-as mira sa se oboseasca adventistii sa excluda pe cei care nu mai vin la adunare.

Deci poți să te miri! Să te miri și pentru puțina cunoaștere a principiilor Bisericii Adventiste despre care vrei să creezi impresia că le cunoști.

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:22:49.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.