![]() |
Citat:
|
Eu sunt de părere că prea puțini dintre cei plecați votează. Cca. 160.000 din peste 3 milioane înseamnă aprox. 5%.
|
Citat:
V-as invita sa discutati la subiect fara a batjocori useri care nu impartasesc opinia dumitate. Daca va este prea greu activati atunci pe alte forumuri care permit dialogul cu injurii. |
Citat:
Dar vi le lasam in grija daca tot nu mai avem drepturi ,nu mai avem nici obligatii! |
Citat:
|
Cei din diaspora erau si cu Basescu, il vedeau ca salvatorul Romaniei, nestiind ce stim noi din tara. Eu n-am votat niciodata cu PSD, doar cu liberalii. Dar acum s-au unit cu vechiul PD si l-au sapat si pe Crin Antonescu. Iar PNL a fost aliat un timp cu cei de la PSD, deci va certati degeaba. Nu presedintele are influenta asupra dezvoltarii economice, ci guvernul. Iar guvernul o sa fie probabil format de la PSD, chiar daca iese Johannis. Iar Johannis, daca iese, e evident ca e atasat valorilor europene si democratiei americane. Asta include si drepturi mai multe pentru homosexuali, retrocedarea bisericilor greco-catolice celor ce au ramas din ei (desi 90% sunt acum ortodocsi) si tot felul de aiureli apusene. Asa ca ambii sunt la fel de "buni", ca si inainte cu salvatoarea varianta Basescu. Daca era Crin nu aveam retinerea sa il votez. Dar altfel nu m-as duce sa votez cu unul din cei doi nici daca m-ar obliga cineva. Si nu am nicio mustrare de constiinta cu faptul ca nu ma duc, as fi avut daca ma duceam.
P.S. Asta cu "si votul tau conteaza" e un praf in ochi, are valoare doar daca e adesat intregii populatii, la nivel individual nu are niciun sens. Votul meu n-o sa conteze absolut deloc intre cele cateva milioane. daca mai duc vreo 10 mii, da conteaza putin. Democratia vestica incearca sa transforme individul in masa. |
Citat:
|
Citat:
Eu si familia nu am votat niciodata cu dumnealui si nici altii pe care ii cunosc ,si totusi a castigat alegerile. Chiar daca sondajele de opinie nu aratau in favoarea sa rezultatul alegerilor I-au dezumflat pe toti...de ce? Cred ca pana la urma,nici nu conteaza pe cine votam noi,asta daca chiar credem ca alegerile sunt nefurate! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Despre "dezracinatii" care au avut radacini slabe si i-a luat valul "by the ocean... si altii... Opriti transferurile bancare? Mor de frica! Duduie, daca ati putea si v-ar conveni v-ati pune valuta in Elvetia, ori in Zanzibar. Nu de dragul Romaniei ii depuneti aici. Ci de dragul copiilor si parintilor parasiti pentru o mana de dolari sau lire sau euro. Iubiti banii mai mult decat tara. Si veniti sa ne dati lectii?? Strigati "rusine" ca nu votam cu cine vreti voi? Vreti sa pedepsiti pe cei ce nu voteaza? Pai sa stii ca nu mor caii cand vor cainii. Cata trufie, aroganta si obraznicie! Oare nu va este frica de Dumnezeu? Nu va este rusine? |
Citat:
Va este usor dumneavoastra sa ne judecati,celor care nu sunteti in papucii nostri si nu stiti cam ce gust are si strainatatea! Guvernul ca si guvernul,dar vad ca romanii sunt cei mai mari dusmani ai altor romani...de aceia am ajuns atat de "bine". |
Citat:
|
Doamne, cam multă dușmănie și multe orgolii pe forumul acesta... creștin ortodox...
Haideți să ne oprim, de dragul Postului care începe! |
Citat:
Ceea ce cauti tu pe acest forum nu este nimic crestinesc ci cearta ieftina,in toata regula! Sper sa fii banata in curand deoarece nimanui nu-I face placere sa-ti citeasca comentariile ofuscate sau zeflemiste de casnica plictisita si plina de spirit de rafuiala. Drum bun! |
cata rautate si spirit de batjocura la cuviosii astia!
Citat:
Sa-ti fie jena,mai ales ca zici ca esti femeie la o varsta rezonabila,cu familie,copiii... |
Citat:
Dacă au plecat, cu siguranță le este și greu, și cu siguranță dor, căci altfel n-ar ține să păstreze legătura cu noi, cu țara și cu limba lor, cu credința lor, inclusiv prin intermediul acestui forum. Poate că nu sunt de invidiat. Eu nu mi-aș dori să fiu în locul lor, să trăiesc departe de neamul meu și de țara în care mă simt acasă. Și nu cred că trebuie judecați pentru alegerea pe care au făcut-o, indiferent de motivele pentru care au plecat. Cei mai mulți dintre ei sunt oameni care luptă și muncesc din greu, având acolo o concurență mai serioasă decât aici. De folos ne-ar fi și nouă, iar pentru ei o mângâiere, să le arătăm că le suntem frați/surori, iar nu dușmani. De prea multe ori am văzut pe acest forum creștin un spirit de excludere a „celuilalt” pe diverse motive: că-i ateu, că-i eretic, iar acum că a plecat din țară. Suntem mai săraci cu fiecare om pe care îl îndepărtăm. Raiul este cu atât mai fericit, bucuria din el este cu atât mai mare cu cât în el vor fi mai mulți oameni. |
Citat:
Nu mai bine in tara ta, pentru un pumn de bani in plus nu merita sa fii departe de ei. Nu suntem dusmani, numai ca nu e corect, unul sta departe de tara, si apoi ii judeca pe cei din tara pentru alegerile lor. Odata ce pleci, pa si la revedere, nu prea mai ai dreptul sa comentezi, si sa ridici pretentii si faptul de a scoate ochii cuiva pentru banii pe care ii trimiti mi se pare rusinos si meschin. Mai ales ca ii dai familiei si nu ar trebui sa iti para rau pentru ei. |
Citat:
Citat:
Citat:
Si poate ca nu voi fi banata. Nu sunt casnica dar in cativa ani voi fi pensionara, daca mai apuc. Vant la pupa! |
Citat:
|
Citat:
De exemplu, am o cunostiinta care a refuzat ani la randul sa lucreze in tara, pentru ca i se parea injositor sa fie vanzatoare. Acum sterge batranii la fund in Anglia. Spuneti si d-voastra ce e mai urat un job de vanzatoare, dar macar in tara ta, e mult mai curat si decent, fata de jobul pe care il are acum. |
Citat:
O sa-mi vin in fire si asa aceste rautati gratuite pe un forum virtual sunt ca monstrii din vise...nu te ating in mod real dar iti trezesc emotiile! |
Poate vrei s-o rogi pe Mirela, de esti asa de împăciuitor, să-ncerce niste scuze. Asa, măcar pentru smerenie...
/un nesimtit fără rusine. |
Acum avem riposta dinspre asa zisa stanga. :)
Chiar nu ne putem calma toti ? Uite va promit eu ca indiferent pe cine vom vota duminica, cei mai multi dintre noi vom regreta gestul in maximum 2 ani, asa ca nu are rost sa investim prea multa pasiune. Si cei care vom sta acasa vom regreta, uite ma, daca ma duceam poate iesea celalalt si facea cine stie ce... nu facea dar asta e alta problema. :p |
Citat:
|
Citat:
|
Era o glumita Dragos. :p
|
Citat:
|
Citat:
Cu astfel de romani fitosi am eu o problema, ei dispretuiesc pe ceilalti, apoi merg in strainatate si poi devin si mai fitosi pentru ca ei sunt acolo si noi nu suntem buni pentru ei si mai au si tupeul sa dea lectii de acolo. |
Citat:
|
N-ar trebui să ne tulbure orgoliile și disprețul altora, chiar dacă ne-ar fi adresat. Le aparține și îi nefericește. Iar dacă cineva are aceste scăderi, nu trebuie să le atribuim tuturor celor care au plecat.
|
Citat:
|
Citat:
Cu adevarat, noi provocam razboiul. Nici mie nu-mi place, dar provocarile astea sunt greu de rabdat. Nu am un spirit razboinic si nu-mi doresc razboi. In afara de cele 2-3 postari mai acide nu am jignit pe nimeni niciodata. Se poate verifica. Pana acum eu nu am vazut pe forum spiritul acesta de excludere. Chiar am avut ceva remuscari ca sunt prima care atinge acest subiect sensibil. "M-am riscat" dar nu mi-e frica si nici rusine de ce am spus. Daca Admin-ul considera ca trebuie sa fiu banata nu comentez. Oricum e loc destul loc sub soarele raiului. Incapem cu totii. Raiul ne asteapta pe toti. |
Eu sunt de acord cu Catalin, l-as fi votat pe Antonescu si inteleg de ce acum nu-l sustine pe nici unul dintre cei doi. Din acelasi motiv nu vreau nici eu sa ma duc la vot.
Dar accept ca exista persoane care si-au pus sperantele intr-un candidat sau in celalalt, total dezinteresati dpdv material, oameni care sunt preocupati de soarta acestei tari. Nu o sa blamez niciodata categorii intregi de oameni si nu imi place atunci cand vad ca altii o fac. Sunt si destui oameni interesati dpdv material, dar nu-i poti invinovati pe toti cei care au o alta opinie. |
Citat:
|
Citat:
Acum, respirati caaalm.. si daca criza revine, luati o pastila :) |
Citat:
|
Citat:
Nu mă simt prea confortabil băgându-mă la mijloc, însă animozitățile mă mâhnesc și le găsesc fără temei. Să ne cercetăm, mai bine, fiecare pe noi înșine, să vedem ce anume ne face să-l suspectăm pe celălalt mai curând de rele decât de bune. Adesea omul ne confirmă tocmai imaginea pe care noi o proiectăm asupra lui: dacă-l vedem rău se va simți dator să ne confirme că așa este, iar dacă îl vom vedea bun, de asemenea. |
Citat:
Ma bucura mult cuvintele tale bune! Sti, cand esti singur si strain intr-un loc, (fie si un forum de discutii),un loc cu oameni ce se cunosc intre ei, o vorba buna, nu neaparat o lauda sau un elogiu, ci o vorba adresata tie face foarte mult. Acest lucru il stiu foarte bine cei din diaspora. Ei au suferit la inceput din pricina indiferentei reci a "bastinasilor". Indiferenta celui de langa tine doare cumplit si te inraieste. Mi-e teama ca cei din diaspora sufera de acest sindrom si de aceea sunt rautaciosi cu cei care ajung la randul lor in postura de "strain"(fie chiar si pe un taram virtual cum e forumul de discutii) Eu va zic tuturor noapte buna. Pana dupa Craciun si Anul Nou voi incerca sa ma abtin de la discutiile de pe forum. Sper sa pot tine postul asa cum trebuie si va urez tuturor sa aveti un post cu folos si ziditor! Cer iertare tuturor celor pe care i-am suparat. In special Yasminei si Mirelei.t. Le-as spune "personal", cum s-ar zice, dar mi-e teama sa nu-mi intelega gresit mesajul. Aubergine, iti multumesc inca odata si fii binecuvantata! Aveam nevoie de cuvintele tale... :6: |
Citat:
Nu-s foarte desteapta si nici inteleapta... O mai pecesc si eu. Ne mai auzim dupa Craciun, daca suntem sanatosi. Post cu folos! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:47:03. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.