![]() |
Citat:
Eu am parafrazat la propriu, și e perfect scripturistic, însă tu pricepând viceversa, adică după felul în care m-ai batjocurit, acum insinuezi că eu am luat pe Dumnezeu în deșert... Hai că-i bună gLumea... numai că poate că doar proștii te-or crede și tot ei or râde... Deci dragul meu e sigur: ''Fericiți cei cu mintea odihnită căci a lor este... Adevărul.'' Și cei cu sufletul și cu inima. Nu e nicio minciună sau ironie aici, însă voi nu știți ce e aia odihna, fiindcă voi sunteți pătimași... ați supt sânge din țâța căpușei roșii... și v-ați gonflat și voi ca și gogoșile înfuriate. Vă vor mânca și pe voi niște polițiști... foști milițieni... și o să vă odihniți... la răcoare, adică veți primi răsplata pentru acuzațiile ironice viclene și pe nedrept. Eu vă iert, însă năravul e destul de greu de scos. Baftă! |
Citat:
Termenul de sicomor este mult mai potrivit pentru a simboliza Biserica, dacă folosești calea cea dreaptă, însă și românescu' dud care dă înțeles dudanilor care nu știu culege dude coapte poate fi un simbol folositor întru smerenia duhului... înțelepciunii omului care se crede foarte apostol, foarte teolog, foarte înțe..pat. Dar cel mai frumos exemplu și simbol al bisericii este smochinul... care 'văzând' cele două lacrimi ale Domnului, a ascultat și s-a uscat. ''Așa trebuie să fie și creștinul ca smochinul''... poți adăuga sau înlocui și cu sicomorul sau dudul... e același simbol, aceiași biserică, dar pentru ca să fim riguroși sicomorul uscat este cel mai potrivit. Citat:
Iar în citatul parafrază era vorba de Adevărul meu și al tuturor, iar Acela n-are cum fi strîmb decât în unele minți foarte deștepte dar din păcate cam strâmbe: ''În mintea strâmbă și lucrul drept se strâmbă.'' s.p.pr.A.Boca Firește că nu e cazul vostru... Era însă vorba de păcăliciuniunile căpușei roșii și de guvernul electoral ilegitim, imoral, impostor și care aduce potopul și criza și recesiunea în cel mai scurt timp. Deci asta pățim dacă gLumim pe nedrept... din funcție de șef al Corpului de Inspecție și Control... Căci după chipul și asemănarea celor mari se scuză și alții apărând infractorul neplătitor de TVA și proxenet, prin campanii juridice, și declarații belicoase și calomnioase. Iar dacă credoolii se apucă și cred ca beznmeticii cu pătimășie în bârfele viclene lansate de ambele tabere atunci pentru ce ne mirăm dacă ajungem îndosariați și însemnați și tratați obligatoriu de probă cu rețeta electronică a statului polițienesc? De ce ne mai mirăm dacă suntem surzi și orbi și adulăm de frică toți puii căpușei roșii impostoare care se autoemană și se erijează ilegitim la putere și se gonflează electoral și material exact ca gogoșile înfuriate pe bani publici după ce au furat în 66 de ani toate economiile românilor prin trădare, vânzare și devalizarea leului față de euro care scade față de dolar care scade față de aur în ultimii 22 de ani și în ultima lună de guvernare? Ia socotiți voi cât înseamnă procentual o creștere a leului de la 4,2 la 5 față de euro, apoi față de dolar și apoi față de aur. Și veți vedea că potopul adus de guvernul electoral nu e doar un potop cu apă. Și rugați-vă la Dumnezeu ca să scăpăm de don Georgio și de Mugurel și de cele două mari speranțe de mari politicieni români. :21: |
Citat:
|
Citat:
|
Te inseli daca crezi ca adulam vreun partid politic. Tot o dai inainte cu capusele rosii, nu stiu de unde ai tras concluzia ca ne-ar place vreun partid anume. D-apoi asta nu inseamna ca o sa-l iau pe Duda in brate! N-are decat sa umble si asta pe unde vrea in lumea asta ,impreuna cu Principesa lui pe la sindrofii si pe la tot felul de evenimente ca nu-mi pasa!
Am destule la care sa ma gandesc, n-am nevoie sa-mi consum energia cu aiureli neimportante.. |
Citat:
Atunci nu mă mai mir când voi puneți botul la toate scârțâielile și zgârieturile pe la uși ale fumătorului, care vine să ceară la Clujeni și la Timișoreni să devină și ei fataliști și să-i voteze pe USLașii trădători că cică oricum ei or să ocupe toată țara, deci ne spune el că cică ce mai contează... dacă voi nu vreți, ar trebui cică să-i alegem ca să ne dea bani. Păi dacă la ei nu contează demnitatea, dreptatea, adevărul, Iistoria, decât minciuna, mita, bârfa vicleană, banul și interesul electoral și mafiot... de ce are el impresia că o să reușească și la Cluj și la Timișoara, și mă rog frumos de ce nu le ajunge lor fiefurile lor baronale, de ce e musai și Clujul și Timișoara? Păi fiindcă ei nu pot înghiți Adevărul, ei înghit numai muște și dau afară numai bârfe și zvonuri viclene, iar Banatul e fruncea și Clujul e inima Transilvaniei și a Ardealului, deci aceste sfinte cetăți nu au cum să se închine vreodată turcului bolșevic, deci să meargă să miorlăie și să scârțâie pe la alte uși că pe aici iese numai PDL și PNȚCD ca simboluri ale rezistenței împotriva tuturor căpușelor și gogoașelor roșii cu toți puii ei vicleni și impostori. Citat:
|
Citat:
Da', ca tot veni vorba, cu cine sa votam duminica?:106: |
Citat:
Vanghelie, Hrebenciuc, proxenetul Robert Negoiță și Mazăre, karatista Olguța, și toți ceilalți... păi de ce credeți că a fost schimbat de Rus șeful poliției de la Constanța cu un fost angajat al primăriei? Deci votați cu cine vă place vouă și dacă vă place mai mult de gLumeții de la Cluj care ne ispitesc cu banii de la guvernul Ponta, ăla care o să iasă după 2013, bani muuuulți pentru spitalul de urgență care se va face din 2013, de parcă n-ar fi în Cluj 1000 de spitale, deși PDL-ul a cumpărat terenul aproape de autostradă... voi n-aveți decât, cine vă oprește?!. Dar să vezi tu ce 'deștept' e Bantonesculatu' care și-a vândut lătratu', că se lăuda ieri împreună cu Oprescu și Ponta căci s-au ajuns, dar să vezi dumneaqta ce plan are ăsta de dreapta. Păi PSD-ul bleumarin vopsit cu roșu înainte de marea lor alianță cu PNL-ul avea vre-o 25-35%, iar fumătorul supărat pe Băsescu se pune și desfințează PDL-ul și formează USL-ul care ajunge astăzi la 70%-80% după care PNL-ul cică formează dreapta după alegerile parlamentare și cât credeți voi că o să aibă? Păi ei or să rămână tot pe la 20% imediat după despărțire și or să mai scadă... spre 15% căci tuturor le va fi lehamite... deci iată cum PSD-ul a reușit pe baza 'strălucitei' strategii de dreapta a fumătorului să ajungă la 60-70% ca pe vremea împușcatului și a lui Ilieescu după ce a furat revoluția și s-a erijat la merite... iar dreapa, adică opoziția la maxim 20% cu toții, căci restul de 10% va lua PPDD. Ce mai puteți face ca să opriți prigoana? Păi alegeți-l la București pe Prigoană!.. că noi la Cluj îl vom alege pe Boc în dauna vizitelor lui Ponta și a lui Antonescu și a tuturor mituielilor și promisiunilor deșarte, n-avem nevoie de bani de la guvern fiindcă nu or să mai fie de unde din pricina 'competenței' guvernului electoral ilegitim și mafihoț. Cică ei au reclamă electorală că cică vor să facă dreptate, adică să-l demită pe tatăl lui Roberta Anastase, ilegal și pe nedrept, că are salar mare, și pentru ce? Păi ca să și-l pună pe ai lor... Asta da' dreptate, că și justiția o să ne pună pe noi să plătim din bani publici salariile apoi și la unii și la alții. Vrea să facă dreptate și să scape de salariile nesimțite? Atunci să aplice formula de impozitare cu 16% astfel: Impozitul pe orice salar datorat statului = 16% x (salar + (salar - salar mediu sau minim)) Impozitul pe orice pensie datorat statului = 16% x (pensie + (pensie - pensiea medie sau minimă)) Dacă dă cu minus - atunci se consideră impozitul datorat = 0 lei și 0 bani. Dacă chiar vrea să facă dreptate celor săraci și mulți așa cum se pretind ei, că cică ei fiind sâtnga, ei distribuie banii făcuți de cei de dreapta în mase... defapt ei și-i distribuie numai loruși. Nu vă faceți iluzii, nimeni nu face dreptate afară de Dumnezeu prin sfinții Lui, ăștia fac 'dreptate' pe nedrept, fără greșală. Deci votați cu cine vă place căci ei oricum sunt ca și vorbiți ca să se aleagă între ei! Măcar voi să aveți sufletul împăcat votând cu cel mai bun și mai drept și mai curat. Ce face restul gLumii?.. e treaba ei, a lor. Dar mergeți la vot și votați pentru Dumnezeu căci dacă nu participi nu poți să ai vre-o așteptare bună mai târziu. |
Hai că la voi în Cluj-Napoca e simplu, nu vsovivi? Altu' mai bun, frumos, deștept și înalt (pardon, nu-i înalt) ca Boc nu e! Păcat că-i penticostal, în rest e numa' bun de țucat. Da' chiar și păcatu' ăsta i se șterge, în calitate de uns al domnului Băsescu.
|
Citat:
Ce doresc sa spun e ca Boc sigur nu iasa! Apreciez e ca cei doi candidati Nicoara si Eckstein sunt clujeni, nu veniti din afara. Care-i situatia in Braila? :) |
Tot cu el ne-alegem :2:
Dar nici aialalti nu-s mai buni :2: |
Citat:
|
Citat:
Asa ca hai la vot si Sa ne fie si mai rau ! :21: |
Citat:
Urmașul lui Traian? Citat:
Golanii ăștia de la pdl nu există. S-au transformat în AVB, alianța pentru viitorul Brăilei, de culoare verde crud, nu portocaliu murdar ca până acu'. Iar ca catindați de la ei: unul care n-a putut în viața lui decât să falimenteze "drumuri și poduri" iar altul nepotul unui fost secretar de partid. Cât despre USL: același rahat (să mă scuzați). Numai de la psd. Chiar nu am pe cine să votez. Cred că după Sfânta Liturghie o să mă duc să-i votez pe toți. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Păi voi nu vedeți că sunt o echipă de trădători us-lași? Ponta a trădat piața universității cu toate că a luat bâte de miner pe spinare, probabil era spion securist, socru-so s-a răspopit și a devenit mare politician... Antonescu a trădat dreapta și i-a readus la putere unindu-se și susținându-i ca pe camarazii lui cei mai buni... Nu vreau să-mi reamintesc săriturile lui Geoană ca să nu mă apuce râsul... și să mor. :24: Citat:
Citat:
Măcar Boc ne-a scăpat de Funar și de Rus și de psd-ul clujean înfiltrat în toate instituțiile... și acum a adus un tramvai modern care va lega toate satele arondate. Lasă că dacă nu-l mai vreți o să vă dea USL-ul un spital... de nebuni... de urgență... bine că măcar o să-l facă afară din oraș... sper să se interneze singuri toți USLașii acolo. Citat:
Hrebenciuc, Mazăre, Robert Negoiță, proxeneți, Vanghelie, Oprișan, Oprescu, infractori de drept comun, găinari și derbedei, Iliescu, Năstase, Georgescu, Mugurel, Rus, Nicoară, mafioți criminali... Dar nu vă neliniștiți căci Boc ortodoxul va ieși sigur... dacă nu cumva se supără Domnul pe el. |
Citat:
Cât despre faptul că zice nu știu cine că Boc Emil a fost ortodox încă de mic, n-are nici o relevanță. 99% din rătăciții penticostali/adventiști/neoprotestanți/greco_romano_catolici tot ortodocși au fost de mici. Doar că au rămas mici dar au căzut în apostazie. Asta e, nu putem decât să ne rugăm pentru ei. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Dar se pare că adventiștii și penticostalii au depășit ortodocșii la dreapta credință... măcar ei nu cred în bârfele căpușei roșii și nici nu le întrețin. Deci decât ortodox credool și răspopit și trădător mult mai bine adventist sau penticostal că ajungi tot în iad însă ceva mai sus. Așa că rugați-vă pentru voi. Luați de la Boc exemplu și cosiți toate prostiile din mintea și inima voastră ca să știți pe cine să alegeți! Cosiți toate neghinele ca să nu vi le întrețină și să le crească puii de năpârcă ai căpușei gonflabile, gogoașa cea roșie și înfuriată care cică face ea dreptate... pe nedrept... vai nouă. La lista aia de jefuitori restaurați am uitat să-l pun pe Dragnea, ăla care împreună cu Oprișan au blocat fondurile europene: nereguli, furturi, găuri negre ce nu se mai pot repara! |
Citat:
N-am văzut lista. Ai pus-o cumva și pe Nuți aka "blonda de Pleș coi"? |
Citat:
Ce-are ..... edit ........? Tramvaiul ala modern care a bulversat circulatia pe Spaiul Independentei si a "produs" doua refugii de pietoni la Opera Maghiara de nu mai poate trece nici o masina! Au mutat statiile cat au putut mai aiurea in Manastur! Cu banii ce i-au cheltuit pe refacerea infrastructutii pentru tramvai, puteau sa asfalteze tot Clujul si sa cumpere si autobuze noi! Ca sa nu mai zic de parcul Central, pana ajungi in capatul celalalt trebuie sa-ti cumperi pantofi noi, asa au realizat aleile (au pe unul care livreaza pietrele cubice? ca au nenorocit toate strazile pe unde le-au pus, s-a rarit circulatia pietonala pe acolo, vezi str (fosta) Dubalarilor si Piata Muzeului) |
Citat:
Tu poate n-ai aflat că e mai ieftin curentul decât benzina și motorina, mai ales la transport urban, și poate că nu ai aflat că vrea să bage tramvai până în Florești și Jucu și dincolo de aeroport... Și poate că ție nu-ți place să te plimbi... ...și sunt mână în mână cu fabrica de pantofi Clujana, vor să le dea de lucru la oameni și stimulează cumva piața... că veni vorba de pietricele cubice... Dacă nu te pricepi la economie și la management urbanistic ce sens are să faci politcă și să aduci autocare sau autobuze noi? Păi cu tramvaiul portocaliu rimează și melodia... iar ăia cu fustă roșie știți voi cine sunt. Însă tot degeaba e căci voi băgați mereu de vină................................ lui Dumnezeu. |
Tramvaiul ar fi trebuit scos odata cu desfintarea CUG-ului, caci in principal pentru acele 3000 de persoane s-a introdus. In Cluj nu poate exista tramvai pentru ca trama stradala n-are un gabarit care sa-ti permita separarea traficului auto de cel al tramvaiului, cum ar fi firesc. Atfel, pentru ca benzile se suprapun, liniile de tramvai se deteriorizeaza foarte usor din cauza traficului auto si tot timpul vor trebui "peticite". Ei au facut investitia pentru ca au prins fonduri europene pentru astfel de lucrari si s-au gandit ca e pacat sa le piarda, dar eu as fi scos linia din oras.
|
Citat:
Lasă că ai să vezi dumneata cum ea are să taie capul balaurului roșu... ...uite așa!.. și așa. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Cică l-a invitat Boc la o dezbatere, a sosit la fix și Nicoară nu venise, a stat Boc ce a stat, și-a făcut poze și a plecat și cică a apărut și Nicoară după 2 minute... și a lansat zvonul că Boc a fugit pe scara de incendiu. Păi dacă nu ești serios și nu vi cu un sfert de oră mai înainte sau măcar la fix degeaba mai dai vina tot pe Boc pe Boc pe Boc, că nu ține. La București Prigoană dezbate cu cartonul Oprescu... Mugur Mihăiescu vorbește singur pe la toate televiziunile că Marean e la făcut mici pe la romexpo... Dar eu nu mă refeream la Boc ci la revoluția din '89 din 16-22 decembrie până la autoemanarea și erijarea tovarășilor securiști și bolșeviști și mai ales mă refeream la cântecul lui Cristi Pațurcă unde se vorbește despre robii lui Dumnezeu... și în citatul meu era vorba de cei ce mereu bagă de vină... până și lui Dumnezeu, în timp ce căpușa roșie USLașe li se gonflează și le șade pe cap exact ca o gogoașe înfuriată, ca basca roșie a lui Măzărică și gașca Olguței... și ei mulțumiți, fraierii, se fac că nu văd și că nu aud toate minciunile și matrapazlâcurile lansate așa ca niște zvonuri și bârfe contra nevinovaților... defapt toate sunt niște răutăți mincinoase și viclene cu minterese electorale și materiale... păcălind credoolii că cică or să dea... mai ales din 2013. O să vă dea peste nas... căci ați mirosit despre ce este vorba. Votați cu băștile albe ale străjerilor regelui Carol al II-lea, nu cu cele roșii... ...dacă veți căuta între candidați poate veți știi cu cine să votați până la urmă! Votați binele... pentru Hristos, și nu veți greși! |
Să ne întoarcem însă la guvernul ipocrit, ilegitim, electoral, plagiator și prădător care aduce restaurația lor și potopul pe capul nostru și care o să facă și o să dreagă... din 2013 firește... și ne anunță prin don Georgio că ei negociază... de pe acum... negociază și renegociază, știți voi, contractele și legile băieților deștepți, știți voi ce primești dacă ameninți cu supraimpozitarea... auzi acolo: a profiturilor excepționale, păi alea nu sunt excepționale ci sunt profituri pe nedrept din resursele României vândute pe nimic de bombonel, ăla cu telefonul de 40 secunde, atât i-a trebuit ca să execute grăjdarul cererea baronului de Cornu... și ouăle.
În ritmul ăsta de tâmpenii și abuzuri și restaurări, nu mai e mult și ne reînchide UE afară... și o să petrecem cu turcii și cu rușii și cu francejii... și cu africanii că până și Dacia ne-a tras țeapă, păi acuma a adus Lodgy și a umplut România cu mașini făcute la arabi ca să ne furăm singuri căciula... așa ceva mai rar, păi astfel pe marca și producția noastră noi o să cumpărăm mașini făcute de arabi falimentându-ne singuri piața, ei vedeți, ăsta e stilul fraților roșii marca Holande&Putin&Baiazid. |
[/quote] Citat:
Citat:
Pentru noi Dumnezeu e Dumnezeu si atat. Recomandare: reciteste ce scrii, aberatii, aberatii, dar nici chiar asa... |
Citat:
|
va zic eu cu cine votez :....cu nimeni;
pt ca nu ma duc la vot :21: |
Citat:
|
|
Citat:
-eu nu am mai fost la vot cred ca de 10 ani nici cand s-a ales presedintele sau guvernul,pt ca pana nu se desfiinteaza masoneria din romania si pana nu vor dispare toti masonii din guvern,parlament etc eu unu nu ma duc la vot. |
Da,sigur. Nu va duceti la vot dar de plans va plangeti! Pai mergeti la vot ca sa schimbati ceva!
|
Cu rezerva ca este totusi un sondaj venit pe surse :
http://www.pesurse.ro/#/2012/06/10/e...liman-87/#news http://alegeri2012.antena3.ro/bucuresti/ Antena 3 au in spate o casa de sondare dar sa nu uitam ca au si un partid.Deci poate fi si o manipulare.In plus s-ar putea ca dupa amiaza sa fie mai multi votanti PDL cum s-a intamplat mai mereu.Dar asa cum arata lucrurile acum in masura in care exit poll-urile sant reale pare ca PDL e terminat. |
Citat:
|
Citat:
dar a fost unul dintre cei mai activi ministri din turism. chiar daca in mare parte doar vocal. al doilea de care imi aduc aminte e Agaton. mai stii vreunul? sincer nici eu, desi lucrez in domeniu. |
Citat:
Vi-l mai amintiti pe Agaton cand dansa cu niste bastinasi undeva prin Asia/Oceania? Am ras de m-a durut burta cand l-am vazut! http://www.youtube.com/watch?v=KRHvarBbDyo n-am gasit clipul acela..... |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:12:49. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.