Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3666)

vsovivi 14.06.2010 12:24:00

Citat:

În prealabil postat de AngelicaKroner (Post 259170)
O fi "proorocia" a lui Alexandru dar vaz ca tu esti cela ce o promovezi cu mare convingere si speri sa se mai si implineasca, asa cum speri sa se aseze Mihai I pe tron.
Iar Teocratia nu este deloc in vigoare, atat timp cat Romania este republica. iar domnii Bocitu si Basitu o conduc.
"și participă din când în când la câte o sărbătoare sfântă"? care o fi aceea?

Mare parte din proorocia din Cuvântul lui Dumnezeu s-a împlinit: Regele s-a întors, și-a primit palatul, muntele și iubirea oamenilor care știu aprecia rolul său din ziua de 23 august 1944 până în '47 când s-au furat alegerile și s-a instaurat ''Republica'' forțându-l ''băieții buni'' ca să abdice prin șantaj că vor ucide toți tinerii studenți regaliști... deci nu era republică ci o dictatura comunistă sovietică ce s-a reinstaurat mai târziu prin furtul revoluției în anii '90-'92. Iar apoi au instaurat 'băieții buni' și constituția lor ''Republicană'' anti regalistă prin prelungirea termenelor de vot ca să le iasă și așa au mers ei la furat voturi din casă în casă. Iar acum iată-i că ei sunt primii care nu o respectă căci ei au fost și sunt primii care nu vor să aplice referendumul validat furând suveranitatea poporului român și să dea lovitură de stat împotriva președintelui democratic ales ca să îi impună lui pe cine vor ei să desemneze primministru, să-i forțeze mâna, căci circul mediatic al decredibilizărilor e pe toate televiziunile. Deci cum să mă mir că până și ''Angelica'' le stâlcește numele Lui Boc și Băsescu cu scop decredibilizant hazliu și batjocuritor. Nu mă mai mir de nimic. Tot răul e posibil în mințile celor creduli... și manipulați de cel viclean și mârșav ascuns și călău, ce te târește în păcate și trăirea în minciuni.

Iar Teocrația se împlinește oridecâteori suveranul uns sau ales crede și plinește sfatul cel bun venit prin prooroci sau sfinți sau adunare sfântă, adunări cum sunt acelea de la marile sărbători naționale duhovnicești, pe la care i-am mai văzut participând atunci când au fost invitați.

Deci degeaba pui cornițe la cuvântul proorocie (''proorocie'') căci prin asta nu devine ea falsă și mai ales aia e altă prorocie, făcută de preotul ortodox Alexandru venită de la Tatăl Ceresc.

Probabil voi sunteți împotriva Duhului sfânt, Carele grăiește prin prooroci... că altfel nu-mi explic pentru ce respingeți voi proorocii și proorociile? O fi murit între timp Duhul Sfânt? Deci nu vă mai jucați cu proorociile că o să se aprindă și o să ardă scoarța pământului... nu din pricina voastră ci din pricina minciunilor lui antichrist și ale proorocului mincinos, proorocul ăla care te învață că nu-i bai dacă bei, urăști și fumezi, curvești, te lauzi și te mândrești...

Deci nu vă mai jucați cu focul că o să udați caanapeaua...

AngelicaKroner 14.06.2010 14:45:37

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 259180)
Mare parte din proorocia din Cuvântul lui Dumnezeu s-a împlinit: Regele s-a întors, și-a primit palatul, muntele și iubirea oamenilor care știu aprecia rolul său din ziua de 23 august 1944 până în '47 când s-au furat alegerile și s-a instaurat ''Republica'' forțându-l ''băieții buni'' ca să abdice prin șantaj că vor ucide toți tinerii studenți regaliști... deci nu era republică ci o dictatura comunistă sovietică ce s-a reinstaurat mai târziu prin furtul revoluției în anii '90-'92. Iar apoi au instaurat 'băieții buni' și constituția lor ''Republicană'' anti regalistă prin prelungirea termenelor de vot ca să le iasă și așa au mers ei la furat voturi din casă în casă. Iar acum iată-i că ei sunt primii care nu o respectă căci ei au fost și sunt primii care nu vor să aplice referendumul validat furând suveranitatea poporului român și să dea lovitură de stat împotriva președintelui democratic ales ca să îi impună lui pe cine vor ei să desemneze primministru, să-i forțeze mâna, căci circul mediatic al decredibilizărilor e pe toate televiziunile. Deci cum să mă mir că până și ''Angelica'' le stâlcește numele Lui Boc și Băsescu cu scop decredibilizant hazliu și batjocuritor. Nu mă mai mir de nimic. Tot răul e posibil în mințile celor creduli... și manipulați de cel viclean și mârșav ascuns și călău, ce te târește în păcate și trăirea în minciuni.

Iar Teocrația se împlinește oridecâteori suveranul uns sau ales crede și plinește sfatul cel bun venit prin prooroci sau sfinți sau adunare sfântă, adunări cum sunt acelea de la marile sărbători naționale duhovnicești, pe la care i-am mai văzut participând atunci când au fost invitați.

Deci degeaba pui cornițe la cuvântul proorocie (''proorocie'') căci prin asta nu devine ea falsă și mai ales aia e altă prorocie, făcută de preotul ortodox Alexandru venită de la Tatăl Ceresc.

Probabil voi sunteți împotriva Duhului sfânt, Carele grăiește prin prooroci... că altfel nu-mi explic pentru ce respingeți voi proorocii și proorociile? O fi murit între timp Duhul Sfânt? Deci nu vă mai jucați cu proorociile că o să se aprindă și o să ardă scoarța pământului... nu din pricina voastră ci din pricina minciunilor lui antichrist și ale proorocului mincinos, proorocul ăla care te învață că nu-i bai dacă bei, urăști și fumezi, curvești, te lauzi și te mândrești...

Deci nu vă mai jucați cu focul că o să udați caanapeaua...

Proorocia mincinoasa a puciosilor spunea altceva: nu ca Mihai I va reveni ca simplu cetatean al R.S.R., ci ca va veni ca rege al Regatului Romaniei. Asa ca, abdicat cu forta sau nu, furat sau nu, amagit cu vorbe sau nu, regele e in aceeasi postura ca si cea din 1947, decembrie 30: simplu cetatean.
Teocratia e altceva decat crezi tu. Pune mana si mai citeste.
Proorociile nu trebuie crezute orbeste, caci in vremea din urma se vor ivi si s-au ivit deja multi prooroci mincinosi. Ma mir ca desi il consideri pe Alexandru "prooroc mincinos", totusi crezi prostia aceeea cu banii de aaur, unul de 100 grame, alturl de 10 grame, cu denumirea de "Caesar" si "decicezar". Dar nu e singura inadvertenta pe care ai sustinut-o pe acest Forum.
Toti care au facut proorocii mincinoase - deci si puciosii tai, care ieri erau Regalisti, azi sunt Basinisti - sunt prooroci mincinosi.

vsovivi 14.06.2010 16:14:28

Citat:

În prealabil postat de AngelicaKroner (Post 259207)
Proorocia mincinoasa a puciosilor spunea altceva: nu ca Mihai I va reveni ca simplu cetatean al R.S.R., ci ca va veni ca rege al Regatului Romaniei. Asa ca, abdicat cu forta sau nu, furat sau nu, amagit cu vorbe sau nu, regele e in aceeasi postura ca si cea din 1947, decembrie 30: simplu cetatean.
Teocratia e altceva decat crezi tu. Pune mana si mai citeste.
Proorociile nu trebuie crezute orbeste, caci in vremea din urma se vor ivi si s-au ivit deja multi prooroci mincinosi. Ma mir ca desi il consideri pe Alexandru "prooroc mincinos", totusi crezi prostia aceeea cu banii de aaur, unul de 100 grame, alturl de 10 grame, cu denumirea de "Caesar" si "decicezar". Dar nu e singura inadvertenta pe care ai sustinut-o pe acest Forum.
Toti care au facut proorocii mincinoase - deci si puciosii tai, care ieri erau Regalisti, azi sunt Basinisti - sunt prooroci mincinosi.

Ia arată-mi ce spune proorocia ''mincinoasă'' despre regele Mihai și să vedem noi cât s-a plinit din ea. Și uite că nu e chiar un simplu cetățean cum pretinzi dumneata din moment ce a primit înapoi castelul, muntele și iubirea poporului român. Nu e așa de simplu că prima oară după '90 nu l-a primit ispisisikaa deloc iar apoi abea de l-a primit și abea abea i-au retrocedat drepturile sale, iar dreptul suveran nici până astăzi, deci El a plinit proorocia, mai rămâne justiția și poporul ca s-o împlinească! Lucru pe care Domnul nu-l va plini niciodată cu forța, ca să ne înscăuneze în mod dictatorial pe regele pe care toată țara l-a trădat judecându-l absurd. Deci proorocia s-a împlinit!

Uite ce a făcut Carol al II-lea în '38 și ai să înțelegi ce înseamnă Teocrație. Și abea apoi mă trimite la citit... ceea ce nu ai specificat.

Tu nu știi face deosebire între prooroci așa că aiurea tot îți dai cu părerea și se vede că nu știi deosebi și din faptul că zici că eu l-am făcut pe preotul Alexandru prooroc mincinos, când dacă ai fi citit ce am scris ai fi văzut că eu despre Jacob Lorber am zis că seamănă cu Marx sau Enghels și este asemenea lui Mahomed... dar proorocii mincinoși sunt cei ce vă învață să credeți că nu contează păcatele făcute împotriva proocilor și împotriva proorociilor, adică cum că nu contează dacă te lepezi de Cuvântul lui Dumnezeu, dacă bei, dacă fumezi, dacă desfrânezi, te semețești și dacă hulești... deci ăia sunt proorocii mincionoși care vă învață așa și cu care vă împrieteniți asemănându-vă și făcând ceea ce fac ei distrându-vă copios, adică mințind. Deci eu am susținut că ceea ce a scris preotul Alexandru este perfect valabil, căci de aia am și scris că soluția cu banul de aur numit Cezar este foarte valabilă pentru criza economică mondială ca să ieșim din dictatura bancară și teroarea deprecierilor din pricina profitorilor și speculatorilor pe curs și monedă.

Deci orbește vă contraziceți voi cu Dumnezeu și cu voi înșivă căci pe mine mă persiflați... eu nu mă supăr dar voi o să suferiți amarnic, dacă o să tot intoxiacați, viceversând la nesfârșit Adevărul.

Iar inadvertențe sunt în mintea celor superficiali, celor plini de nepăsare cu gândul, cu fapta, cu sentimentul, cu ascultarea și mai târziu, după ce or să cadă ei din cer, or să ajungă în iadul deznădejdii, căci nu iau aminte la prooroci și nici la proorocul Elisei pe care îl sărbătorim astăzi căci ei au lepădat Duhul Sfânt:

'''
Ilie este ridicat la cer. Inceputul misiunii lui Elisei. 21-25.
...
Iar Elisei a iesit la izvoarele apelor si a aruncat acolo sarea si a zis: "Asa graieste Domnul: - Eu am insanatosit aceste ape; de acum inainte nu va mai fi aici moarte si nici pamant sterp". Si sanatoase au ramas apele pana'n ziua de azi, dupa cuvantul pe care-l graise Elisei.

De acolo s'a suit la Betel. Si'n timp ce urca drumul, niste copii au iesit din cetate si-si bateau joc de el, zicand: "Urca, chelule, urca!" (adică 'urcă spânule urcă!' dacă am traduce la timpul nostru în cazul nostru, dacă ați citit Harap Alb, sau știți judecata lui Solomon cu regina neagră acuzată de minciună sau cum mamele care nu se știa al cui e copilul) Iar el s'a intors cu fata spre ei si i-a vazut si i-a blestemat in numele Domnului. Si, iata, din padure au iesit doi ursi si au sfasiat dintre ei patruzeci si doi de copii. De acolo s'a dus pe muntele Carmel, iar de aici s'a intors in Samaria.'''

Deci iată că voi cu siguranță, din păcate, nu vă cutremurați când susțineți despre cineva că este prooroc mincinos, probabil și Elisei pentru unii ca voi, tot prooroc mincinos este, că așa e pentru voi: Băsescu fiindcă e chel iar Boc fiindcă e prea mic, deci sunt necredibili ori sunt trimiși de spânul cel rău, pe când voi, voi batjocuriți cu folos și sunteți copiii unui prooroc nemincinos. ''Da'', și o să vă medalieze nenia iar tanti grijania o să vă servească cu o cafia neagră după care o să vă ghicească în zaț că o să scoateți cândva la plimbare ispisisika cia neagră a lui nenia de frica eretelui de pe umărul lui cel drept. Nu vă faceți iluzii, Adevărul și slava Lui Dumnezeu cândva se va vedea cu siguranță, căci este scris că ''oriceochi Îl va vedea și cei ce L-au străpuns''. Și atunci să vezi dumneata ce surprize-surprize și ce fețe-fețe or să facă unii... violet, firește.

mariamargareta 14.06.2010 22:44:48

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 259236)
Ia arată-mi ce spune proorocia ''mincinoasă'' despre regele Mihai și să vedem noi cât s-a plinit din ea. Și uite că nu e chiar un simplu cetățean cum pretinzi dumneata din moment ce a primit înapoi castelul, muntele și iubirea poporului român. Nu e așa de simplu că prima oară după '90 nu l-a primit ispisisikaa deloc iar apoi abea de l-a primit și abea abea i-au retrocedat drepturile sale, iar dreptul suveran nici până astăzi, deci El a plinit proorocia, mai rămâne justiția și poporul ca s-o împlinească! Lucru pe care Domnul nu-l va plini niciodată cu forța, ca să ne înscăuneze în mod dictatorial pe regele pe care toată țara l-a trădat judecându-l absurd. Deci proorocia s-a împlinit!

“Dacă regele vine la cârma țării, în termeni duhovnicești nu există bătrânețe, sufletul nu îmbătrânește[…] Așa că regele dacă vine, Dumnezeu poate să-l umple de har și să-i sporească înțelepciunea pe care o are și evlavia pe care o are și frumusețea fizică pe care o are. Deci, Dumnezeu să facă întorsătura și apoi Dumnezeu știe cum va conduce acest popor, însă îi trebuie om, îi trebuie omul acela…” ( Citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, Ediția 1995, pagina 9)

Uite că n-a mai ajuns Mihai I la cârma țării! Uite că "Dumnezul" Pucioasei n-a mai făcut întorsătura! Uite că e mincinoasă "proorocia"!
Mihai I, mai înțelept decât pucioșii, îl pregătește pentru tron pe Nicolae I. Are mai multe șanse.

mariamargareta 14.06.2010 23:00:52

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 259236)
Uite ce a făcut Carol al II-lea în '38 și ai să înțelegi ce înseamnă Teocrație. Și abea apoi mă trimite la citit... ceea ce nu ai specificat.

Teocrație= Formă de guvernământ în care autoritatea, considerată ca emanând de la Dumnezeu, este exercitată de preoți; stat cu o asemenea formă de guvernământ.

În 1938, Regele Carol al II-lea a dizolvat partidele politice, a abolit constituția democratică din 1923 și a instaurat regimul de dictatură personală. Nici vorbă de teocrație sub Carol al II-lea.

Mai citește, Vsovi, ți s-a dat un sfat folositor.

mariamargareta 14.06.2010 23:50:19

226. „Dumnezeul” Pucioasei trage din nou spamuri pe internet pentru neamul român

În spiritul cunoscut al propagandei pro-Băsescu lansată de liderii pucioși de mai mulți ani încoace, noi spamuri poluează spațiul virtual, cu îndemnuri la sărăcie, la resemnare și la înregimentare în rândurile pucioșilor răbdători și obedienți. În final suntem rugați să nu considerăm spamul, spam (ceea ce ni se pare de-a dreptul imposibil) și să-l dăm mai departe (ceea ce vom și face aici, după ce l-am trunchiat zdravăn, păstrând numai ce părea a fi esențial)

Iată așadar spamul pucios, în care suntem chemați să ne consolăm cu sărăcia (în timp ce alții se îmbogățesc în continuare pe înfundate):

----- Forwarded Message ----
From: "cuvantul.lui.dumnezeu@noul-ierusalim.ro" <cuvantul.lui.dumnezeu@noul-ierusalim.ro>
To: ..................@yahoo.com
Sent: Sun, June 13, 2010 2:17:58 PM
Subject: Dumnezeu grăiește iarăși peste neamul român

Cuvântul lui Dumnezeu pentru neamul român

[...]
O, grăiesc ție, neam român, să nu te necăjești că ești necăjit din pricina lipsei de bani sau de agoniseală pentru trai bun pe pământ, [...] O, cât te-am strigat, cât te-am strigat prin cuvântul Meu cel de azi ca să Mă auzi și să faci tu ascultare de cuvântul Meu, care vine pe nori la tine, țara Mea de azi! Eu ți-am vestit cu dor și cu durere și cu bucurie și cu mângâiere că ești țara Mea cea de azi, așa cum Tatăl te-a dat Mie la nașterea Mea pe pământ acum două mii de ani, o, și ce puțin dai tu să auzi ceea ce Dumnezeu grăiește peste tine prin râul Lui de cuvânt acum peste pământ!
[...]
O, țara Mea de azi, vin la tine cuvânt și te rog, tată, să nu mai bei decât de la Mine, căci duhul rău a făcut băutură multă, străină de Dumnezeu, iar ea se numește păcat, și apoi boală grea, și te rog să alungi de pe vatra ta tutunul
[...]
Eu te îndemn spre liniște, neam român, și spre răbdare, tată. Învață-te cu sărăcia și cu puținul din toate, așa cum Îi place lui Dumnezeu să trăiești, căci viața cea plină de plăceri te smulge de sub ocrotirea Mea și te dă slugă la alt stăpân, stăpânitorul întunericului acestui veac, care are ca hrană duhul lumii. Eu, Domnul, te dau spre certare dacă nu dai să asculți povața Mea cea de viață, [...] Cine are urechi de auzit, să audă cu ele ceea ce Duhul grăiește peste tine, o, neam român, iar celui ce aude, Eu îi voi da lui! Amin

09-06-2010

Link audio http://www.noul-ierusalim.ro/.......................

Te rugam sa nu consideri spam acest mesaj al Domnului pentru romani. Daca nu te superi, citeste si da mai departe spre mantuirea ta!

P.S. Nu ne-am supărat. De la cel ce n-are, nici nu ai motiv să-i ceri. Dacă “atotputernicia” de la Pucioasa a ajuns, biata de ea, să fie atât de dependentă de spamuri...

vsovivi 15.06.2010 10:51:52

Citat:

În prealabil postat de mariamargareta (Post 259327)
“Dacă regele vine la cârma țării, în termeni duhovnicești nu există bătrânețe, sufletul nu îmbătrânește[…] Așa că regele dacă vine, Dumnezeu poate să-l umple de har și să-i sporească înțelepciunea pe care o are și evlavia pe care o are și frumusețea fizică pe care o are. Deci, Dumnezeu să facă întorsătura și apoi Dumnezeu știe cum va conduce acest popor, însă îi trebuie om, îi trebuie omul acela…” ( Citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, Ediția 1995, pagina 9)

Uite că n-a mai ajuns Mihai I la cârma țării! Uite că "Dumnezul" Pucioasei n-a mai făcut întorsătura! Uite că e mincinoasă "proorocia"!
Mihai I, mai înțelept decât pucioșii, îl pregătește pentru tron pe Nicolae I. Are mai multe șanse.

Poate că dumneata nu mai poți să pricepi românește dacă nu vrei să vezi cuvântul DACĂ!

Dacă regele vine la cârma țării, în termeni duhovnicești nu există bătrânețe, sufletul nu îmbătrânește[…] Așa că regele dacă vine, Dumnezeu poate să-l umple de har și să-i sporească înțelepciunea pe care o are și evlavia pe care o are și frumusețea fizică pe care o are. Deci, Dumnezeu să facă întorsătura și apoi Dumnezeu știe cum va conduce acest popor, însă îi trebuie om, îi trebuie omul acela…”

De aici rezultă foarte clar, că regele trebuie să vrea să vie la cârma țării! Apoi după ce își arată intenția de a reveni în țară și acum de a reveni pe tronul țării abea apoi știe Domnul dinainte cum să facă! Deci proorocia s-a împlinit atât cât a ținut de Dumnezeu, mai mult e treaba poporului și a regelui iar Domnul ar știi să-l aducă la cârmă dacă ar exista intenția și dorința, dar se pare că nu există dorința fie la rege, fie mincinoșii continuă să se opună pentru ca nu cumva suveranul să-și recapete suveranitatea căci acum nici regele și nici poborul nu o mai are căci este înscăunat ispisisikaa la șefia parlamentului cu interpretarea viceversată a Constituției de către broscoiul ieșit la pensie, șef al curții constituționale care a interpretat așa cum a fost învățat de către ispisisikaa, și anume că suveranitatea și voința poporului este doar o părere.

Deci omul acela, Regele și-a primit iubirea poborului român, căci a revenit, apoi a primit castelul și muntele dar abea în urma sentințelor judecătorești și potrivit legilor retrocedării bunurilor confiscate de regimul comunist, deci proorocia s-a împlinit 80%, și mai rămâne ca:

DACĂ există intenție și credință la poborul român și la rege, atunci să poată plini Domnul proorocia în întregime, deci nu uitați că Domnul nu face cu forța, ci trebuie să existe Dor Sfânt, pentru ca Domnul să plinească proorociile Sale, deci ține și de om, de credincioși...

Iar întorsătura, s-a făcut, de la comunism și ateism înapoi la duhovnicie, s-a făcut în 1989 și odată cu osândirea în parlament a regimului comunist.

Ce a mai rămas de împlinit, ține și de om, căci nu poate împlini Domnul dacă omul nu intenționează, nu vrea, refuză, ori alte lucruri... Iar cei ce se vor opune planului lui Dumnezeu se vor risipi și se vor spulbera de la tinerețea duhovnicească fără bătrânețe și viața duhovnicească fără de moarte întorcându-se în ghimpărăția gLumii.

Deci proorocia s-ar fi împlinit 100% până acum DACĂ... Dar așa s-a împlinit proorocia cu Regele Mihai la Cârma țării doar în proporție de 80% căci ce a ținut de Dumnezeu s-a cam împlinit... Regele Mihai iată ce este foarte bătrân ca vârstă și cu toate astea conduce mașina fără probleme fiind plin de tinerețe duhovnicească și înțelepciune.

vsovivi 15.06.2010 11:20:56

Citat:

În prealabil postat de mariamargareta (Post 259334)
Teocrație= Formă de guvernământ în care autoritatea, considerată ca emanând de la Dumnezeu, este exercitată de preoți; stat cu o asemenea formă de guvernământ.

În 1938, Regele Carol al II-lea a dizolvat partidele politice, a abolit constituția democratică din 1923 și a instaurat regimul de dictatură personală. Nici vorbă de teocrație sub Carol al II-lea.

Mai citește, Vsovi, ți s-a dat un sfat folositor.

Ce este de citit?

10 februarie : Regele Carol II-lea înlatură cabinetul Goga – Cuza și instaurează un regim de autoritate personală. În fruntea guvernului este numit patriarhul Miron Cristea.

Deci el, Carol al II-lea era Unsul Domnului iar Patriarhul era primul ministru care guverna țara!

20 februarie: A fost decretată o nouă Constituție, promulgată la 27 februarie 1938, prin care se introducea dictatura regală a lui Carol al II–lea și sfârșitul regimului parlamentar

31 martie: Carol al II-lea a desființat toate partidele politice și a instituit Consiliul de Coroană ca organ de stat cu caracter permanent, alcătuit din membri "consilieri regali" numiți de rege, cu rang de miniștri de stat

Și partidele masonice și acum alea comuniste și trădătoare iată l-au urât și l-au făcut nonstop dictator prin toate gazetele pentru că stimabilii și-au pierdut privilegiile, dar nimeni nu recunoaște faptul că pe vremea aia regele Carol al II-lea avea de luptat cu toate nebuniile de pe gLume din exterior și din interior:

-sărăcia și răutatea prostiei analfabeților
-criza mondială,
-comuniștii de la nord est
-fasciștii și naziștii și hortiștii de la vest,
-masonii și evreii prea speculanți ce instauraseră monopoluri
-legionarii și mișcările creștin patriotice anti statale și anti regale cu caracter revarșard și răzbunător și avocățesc
-influențele în curtea regală a tuturor intereselor viclene
-toate partidele care tocau averea națională transformând parlamentul României în circ și în populism exact așa cum este și astăzi cu ocazia moțiunii.

Și toți nemulțumiții vicleni au strigat pe toate canalele Dictatorul, așa cum strigă astăzi despre Băsescu, și minciuna a prins.

Deci iată Teocrație Adevărată... pusă în practică de cel mai luminat Monarh al tuturor timpurilor, căci el nu a dorit intrarea României în război de nici o parte... dar au reușit partidele să-l facă să plece și l-au pus la comandă pe adevăratul dictator, pe Antonescu, care l-a uzurpat pe Regele Mihai I, în repetate rânduri, băgând România în război de partea ocultismului nazist, în contra frățietății Româno Franceze și Engleze și Rusești și Grecești. Deci iată că nici până astăzi Adevărul nu s-a recunoscut de către aceleași partide politice comuniste, naziste, masonice și legionare aflate și azi la putere.

Deci ai priceput dumneata cine anume trebuie să meargă la studiul Iistoriei? Nu eu ci toți cei ce nu-L iubesc pe Hristos, singurul Adevăr Duhovnicesc din întreaga Creație, singurul Adevăr Valabil în Veșnicie: Cuvântul lui Dumnezeu!

vsovivi 15.06.2010 18:18:20

Dumnezeu ne-a ajutat, moțiunea a picat! Binele a triumfat.

mariamargareta 16.06.2010 13:08:37

227. “Fenomenul PUCIOASA” văzut de ziaristul Victor Roncea (I)

Pe blogul personal, Victor Roncea, în articolul "Secta ICR: de la antisemitism la antiortodoxie. Patapievici defilează cu Zidaru și "Noul Ierusalim" pentru "reînnoirea națională spiritual-religioasă"" surprinde pericolul asocierii la rele a unor oportuniști care glisează cu naturalețe în spațiul antiromânesc, dinspre nicăieri spre niciunde, târând cu sine spre neant valori tradiționale autohtone. Postarea a apărut în 29 octombrie 2008, fiind însoțită până în prezent de 5 comentarii.
Victor Roncea n-a avut nevoie să facă prea multe săpături ca să constate că “e ceva putred la Pucioasa”. Mirosul lui fin de ziarist hârșit i-a fost de ajuns, ca îndată să se radicalizeze în limbaj: pe Marian Zidaru (M.Z.) îl cotează fără ocolișuri drept “sectant”, dar reține și faptul că adulatorii lui îl consideră “maestru al artelor mistice”, motiv pentru care și el îi stâlcește în mod repetat și intenționat, dar parcă din neglijență, numele – acesta devine “Zugravu”); apoi, ca o sinteză, ne reamintește că “cine se aseamănă, se adună”: sectele religioase și cele politice își dau mâna, sprijinindu-se într-un efort disperat de supraviețuire, acum când puțini îi mai bagă în seamă, căci grija pentru ziua de mâine face ca afinitatea populară spre sectarismul politic sau religios să se diminueze până la indiferență totală.

Reproducem în continuare acest articol, cu precizarea că observațiile din paranteze aparțin comentatoarei lui.

Secta ICR: de la antisemitism la antiortodoxie. Patapievici defilează cu Zidaru si "Noul Ierusalim" pentru "reînnoirea națională spiritual-religioasă"

Sub titlul-abuziv “Ortodoxism, românism, consumism” (care “ortodoxism”, care “românism”?!), ICR a găzduit ieri seara o dezbatere afront la adresa Ortodoxiei. (Observația 1: Din start, V.R. se declară adversar al festivismului de operetă cu care sectele politice și religioase drapează proiectele lor propagandist-“culturale”. Înseși sintagmele “ortodoxism” și “românism” ascund în schimonoseala lor etimologică, dorința de a epata în mod abuziv și brutal, alegându-și un adversar pe măsură, dar inert și incapabil de a le da o replică meritată : “consumismul”)Protagonist principal: sectantul Marian Zidaru, un fel de Sun Myung Moon de la Pucioasa, secondat de soția sa, Victoria. (Observația 2: Ca și alți 99,9% dintre români, V.R. se lasă înșelat de duplicitatea ingenioasă cu care pucioșii și-au făcut reclamă de-a lungul timpului. Ceea ce nu știe –încă– V.R. este că adevăratul Moon al pucioșilor nu este Marian Zidaru, ci Mihaela Tărcuță, “proorocița apocaliptică” de la Pucioasa. Această “guru” sau “gură de aur” a preferat o metodă inedită de a se face pe sine vestala inegalabilă și indispensabilă a Noului Ierusalim: în loc de ieși în față, proclamându-și public vocația mesianică, ea s-a ascuns după o falsă personalitate, pe care a construit-o cu migală și a împins-o mereu înainte: așa-zisul “lider” Marian Zidaru, marioneta de paie prin care führerul Mihaela a lucrat 20 de ani din umbră, promovându-și predicile apocaliptice, intitulate “Cuvântul lui Dumnezeu”. Rolul lui M.Z. era limitat la a le face reclamă prin artă pucioșilor, prezentându-se pe sine drept “conducător”, “ocrotitor” și “tălmăcitor al Cuvântului”, în timp ce rolul Victoriei Zidaru era de a vinde cât mai scump artefactele pucioșești și în general de a scoate bani din piatră seacă, pe care-i vărsa până la ultimul leu la picioarele liderilor pucioși, tot mai hămesiți și mai nesățioși de la o expoziție la alta) Iată anunțul oficial al ICR care descrie activitatea sectară a organizației “Noul Ierusalim drept “activism social” (sublinierile îmi aparțin):

“Cea de-a zecea întâlnire din seria Arte Marțiale de la Institutul Cultural Român programează marți, 28 octombrie 2008, de la ora 18, la sediul din Aleea Alexandru 38, o confruntare cu un maestru al artelor mistice: Marian Zidaru. Ortodoxism, românism, consumism sunt cei trei termeni centrali pe afișul dezbaterii moderate de Erwin Kessler. (Observația 3: Pentru a-și garanta măcar succesul propagandistic, sectanții pucioși au insistat ca Zidaru să fie secondat și lăudat la vernisajul expoziției de către un adulator profesionist, cu experiență verificată în domeniu, care să asigure succesul deplin al ortodoxismului pucios și al rromânismului: ortodoxul și rromânul Erwin Kessler)

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:27:27.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.