Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Morala Crestina (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5076)
-   -   Abstinenta sexuala. Cine si cum face? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15552)

stefan florin 26.11.2013 09:26:10

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 541526)
Tu tinzi spre o dragoste idealist-romanticoasa care n-are legatura cu realitatea, realitate de care atunci cand ai sa te izbesti ai sa fii teribil de dezamagit si desigur, n-ai sa zici ca nu poti sa iubsti, ci ca femeia e devina ca nu poate trezi suficienta iubire in tine.

nu ai dreptate. Eu simt tot ce a spus mai sus Florin fata de sotia mea, si ea la fel fata de mine

Corinusha 26.11.2013 09:31:35

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 541549)
Cu "alta" care? Dacă e virgin...
:64:

Sti la ce m refer.
Omul se casatoreste virgin, apoi logic, nu mai e virgin, iar apoi, in timp e foarte probabil sa vrea sa vada cum e si cu altele poate asa simte, poate pentru ca prietenii ii zic una si alta, depinde de persoana. Sau poate nu mai doreste sa fie si cu alta. Totul tin de fiecare persoana in parte.

stefan florin 26.11.2013 09:32:02

Citat:

În prealabil postat de Florinvs (Post 541540)
Domnule, eu nu am zis ca intr-o relatie sau casatorie (chiar bazate pe sentimente autentice) nu mai apar uneori si neintelegeri, si certuri sau greutati. Evident ca nu totul poate fi lapte si miere, iar doi oameni nu pot aveea tot timpul acceiasi parere sau acceleasi ideei (ar fi si plictisitor si ar deveni rutina).
Insa sunt anumite limite care nu pot fi depasite. Bun, am inteles, m-am certat sau am avut o neintelere cu sotia sau partenera, dar asta nu inseamna ca ma apuc s-o jignesc sau s-o bat (cum se intampla de multe ori in mediul rural cand de la o banala cearta prostu'se imbata pune mana pe par si-si baga nevasta in spital).
Sau atunci cand sunt neintelegeri, sau ne intalnim cu diverse situatii neplacute sau greutati (nu au cum sa nu fie si din astea), in loc sa incerc a le rezolva, sa ma apuc sa plec urechea la sfaturilor diversilor "binevoitori"" (ca in situatii din astea apar foarte rapid) sau sa ma duc cu alta femeie!
Toti am avut sau avem greutati ori situatii neplacute, fie in viata, fie la servici, fie in familie, insa conteaza modul cum actionam atunci!

corect amice! Chiar daca in casnicie mai apar situatii neplacute sau neintelegeri, nu inseamna neaparat ca imi iubesc sotia mai putin si ma pun sa o insel cu alta femeie.
ps: ceea ce nu te omoara, te face mai puternic...intelegi tu la ce ma refer

DragosP 26.11.2013 09:33:07

Nu, nu știu.
Eu cu prietenii am alte subiecte de discuție decât despre (prea)curvăriseală.

Mihailc 26.11.2013 09:39:35

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 541553)
Nu, nu știu.

Fotbal și politică???

DragosP 26.11.2013 09:48:27

Prea mult, prea greu, prea de la țară.

Corinusha 26.11.2013 09:49:48

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 541553)
Nu, nu știu.

Asta nu inseamna ca altii nu au discutia asta...
In fine, nu va iese sa faceti pe prostul, dar fie...

DragosP 26.11.2013 09:56:49

Dar poate chiar sunt prost. Cine știe?:105:

AlinB 26.11.2013 10:17:20

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 541552)
corect amice! Chiar daca in casnicie mai apar situatii neplacute sau neintelegeri, nu inseamna neaparat ca imi iubesc sotia mai putin si ma pun sa o insel cu alta femeie.
ps: ceea ce nu te omoara, te face mai puternic...intelegi tu la ce ma refer

Nu stiu daca e pregatit sa-si insuseasca logica asta. Deocamdata la el, vizavi de femeie, toate lucrurile sunt cu inimioare roz.

ovidiu b. 26.11.2013 10:24:16

Citat:

În prealabil postat de Florinvs (Post 541509)
Va multumesc pentru recomandare si sunt convins ca aveti intentii bune. Am sa incerc sa fac rost de cartile amintite.

Ți le recomand cu drag.

Citat:

În prealabil postat de Florinvs (Post 541509)
Nu vreau sa o luati in nume de rau daca unele opinii ale mele nu coincid cu ale dumneavoastra.

Fii în pace, ești liber să ai opinia ta, dar să iei aminte că opiniile tale nu se potrivesc cu învățătura BO. Și ține minte (ceea ce deja ți s-a mai spus sub o altă formă): creștinismul nu e numai o afacere de Duminică, ci e o strădanie de toate zilele.

Ora este GMT +3. Ora este acum 23:13:43.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.