Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Romania. 18300 de biserici, 425 de spitale . (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10292)

Yasmina 18.08.2010 02:12:09

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 278514)
... cand iata ne mor copii prin spitale in cel mai stupid mod, cand am ajuns sa nu putem asigura o viata decenta batranilor nostri, cand sistemul de invatamant este la pamant, sanatatea este in coma, etc, etc, etc ... ti se pare logica alocarea de fonduri pentru ridicarea lacaselor de cult?

Copiii,mor in spitale in cel mai stupid mod,deoarece toata crema medicinii romanesti s-a evaporat in alte tinuturi mai calde,mai primitoare;iar cei care au ramas sunt atat de dezamagiti de situatia actuala,incat se duc la serviciu cu ura,au si uitat care este misiunea lor;sunt platiti mediocru=vor lucra mediocru!!!
Nu inteleg cum de nu sunt fonduri de a instala sisteme de alarma anti-incendiu in spitale???mai ales intr-o maternitate!!

Cat despre asigurarea unei vieti decente a batranilor...in tarile civilizate,oamenii sunt platiti cu destui bani(sau sunt motivati sa aibe chiar 2,3 slujbe)incat isi permit orice,dar mai ales orice persoana se poate ingriji de propria intretinere prin contributia de-alungul vietii la programul de pensie privata!Vad cum cea mai bogata rata a populatiei sunt...batranii!!!
Stiu,suna uluitor,nici eu nu intelegeam cum batranii isi invitau copiii si nepotii la cumparaturi,restaurante sau croaziere...imi ziceam"uite ce nesimtiti,cheltuie banii bietilor batrani"!,pana cand m-am dumirit cum un astfel de batran are in cont vreo $300.000 la dispozitie...e si normal sa-i cheltuie cu cei dragi !!

Sunt multe de spus,nu vad cum refuzul de a contrui biserici va rezolva tot haosul cu care Romania se confrunta acum??!!!

Yasmina 18.08.2010 02:17:02

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 278446)
"cel mai mare Democrat a fost... ISUS CRISTOS!!!"????????

Da!!Stii despre cine vorbesc??

bmd 18.08.2010 06:18:51

Lucrurile merg prost in Romania pentru ca sint prea putine biserici!
Biserici de ziduri nu pot spune eu daca sint multe sau putine,( in cartierul unde locuiesc ai mei sint putine pentru ca cele care sint sint aglomerate dar pe ansamblu tarii nu stiu.) dar biserici vii, de oameni care cred si incearca sa faca cele ale credintei sint cu siguranta prea putine! Ce folos de multe biserici daca mentalitatea noastra nu-i schimbata de ele?

ai2 18.08.2010 09:25:45

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 278930)

Stim dar cat timp D-zeu e atotputernic iar democratia inseamna puterea poporului, Iisus nu avea cum sa fie democrat.

Dumitru73 18.08.2010 10:00:05

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 278928)
Sunt multe de spus,nu vad cum refuzul de a contrui biserici va rezolva tot haosul cu care Romania se confrunta acum??!!!

Am facut eu asemenea afirmatie???

Dumitru73 18.08.2010 10:00:42

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 278930)

Despre cine?

Dumitru73 18.08.2010 10:02:06

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 278963)
Stim dar cat timp D-zeu e atotputernic iar democratia inseamna puterea poporului, Iisus nu avea cum sa fie democrat.

Din cate stiu eu s-a spus ca Iisus a fost primul comunist din istorie, in nici un caz cel mai mare democrat.

ana09 18.08.2010 11:56:57

In (orasul) Suceava sunt multe biserici insa la Sf.Maslu si duminica la Sf.Liturghie acestea sunt neincapatoare(la toate bisericile sunt pe putin 10 oameni care stau afara pentru ca nu mai au loc).Parintii mei lucreaza de peste 25 de ani cu carte de munca si contribuie lunar la sanatate(in tot acest timp au beneficiat o singura data de serviciile medicale dar si pe acestea le-au platit pt ca altfel nu erau bagati in seama). Cred ca deficitul sanitar este din cauza unor nereguli aparute la minister,nu din vina bisericii.Ca sa fie toata lumea impacata ar fi bine daca alaturi de cutia cu donatii pentru biserica ar fi si una pentru construirea unui spital.N-am auzit niciodata sa se stranga banii pentru constructia de spitale;daca as fi fost in masura m-as fi implicat eu.:6:

IonelS 18.08.2010 12:12:37

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 278981)
Din cate stiu eu s-a spus ca Iisus a fost primul comunist din istorie, in nici un caz cel mai mare democrat.

Gresit ! Comunismul a fost un chibut fara de Dumnezeu !

"De acolo de unde dispare o biserica, apar 10 spitale de nebuni !"

Este nevoie de multa mai multa rugaciune in tara asta !

Dumitru73 18.08.2010 12:28:09

Citat:

În prealabil postat de IonelS (Post 279052)
Gresit ! Comunismul a fost un chibut fara de Dumnezeu !

"De acolo de unde dispare o biserica, apar 10 spitale de nebuni !"

Este nevoie de multa mai multa rugaciune in tara asta !

Si voi ii acuzati pe atei ca au mintea inchisa ...
Nu era vorba de comunism ca sistem de stat, cine a spus asta se referea la comunismul teoretic, probabil al lui Marx.

Ora este GMT +3. Ora este acum 17:39:04.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.