Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Minunile Sfantului ARSENIE BOCA (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10525)

colaps 14.09.2010 18:59:30

Citat:

În prealabil postat de cristian67 (Post 288328)
Da,doar biruindu-ne pe noi insine vom birui lumea

„Dacă vrei să învingi lumea toată, învinge-te pe tine însuți.” - Dostoievski ;)

eucred 15.09.2010 00:43:23

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 282901)
Sfint? declarat de cine?
...a scuze, am uitat ca ne aflam in Romania

Stii diferenta e ca noi il iubim pe Dumnezeu si pe sfintii Sai.Credem ca cei ce vietuiesc cu frica de Dumnzeu.ajung la o masura de fapte bune si astfel pot savarsi minuni ei aceia draga Andrei se numesc Sfinti.Omul care crede ca se trage de la Dumnezeu e inzestrat cu ratiune.Cel ce crede ca e din maimuta e ca dobitoacele.

vlad90 18.09.2010 11:59:03

Marturii din Tara Fagarasului

http://hermanvlad.wordpress.com/2010...-arsenie-boca/

Iubirea 18.09.2010 13:27:31

Citat:

În prealabil postat de vlad90 (Post 289456)

Da..."Marturii din Tara Fagarasului" m-a impresionat si pe mine...de fapt este singura carte despre pr. Arsenie Boca care mi-a starnit intersul si atentia...in rest am destule rezerve...
Nu pot insa sa nu spun ca nu a fost o mare personalitate, un mare calugar, duhovnic si traitor al ortodoxiei...insa a lasat in urma multe necunoscute, mult mister care a dat nastere la multe controverse...

Am incercat sa discut despre Sf. Sa sau mai bine spus sa intreb la manasirea Sambata de Sus, inclusiv pe pr. Teofil...raspunsurile pe care le-am primit nu au fost decat niste invaluiri fara nici un rezultat concret...iar insistenta mea nu a facut decat sa starneasca irascibilitate...si acum ma intreb de ce? desi cat de cat am gasit si raspunsul.

In fine...ma uimeste oarecum sa vad aici cate persoane il elogiaza si il idolatrizeaza doar pentru ca i-au citit o carte...iar cei care l-au cunoscut direct au rezerve sa vorbeasca...fff straniu pentru mine.

cristian67 18.09.2010 21:05:26

Citat:

În prealabil postat de vlad90 (Post 289456)

multumim vlad,cateva dintre ele chiar nu le stiam.

andreicozia 18.09.2010 21:26:53

Citat:

În prealabil postat de eucred (Post 288532)
Stii diferenta e ca noi il iubim pe Dumnezeu si pe sfintii Sai..

Care NOI?
Care sfinti? cei nedeclarati de BOR care l-au cunoscut pe Arsenie Boca personal?...

Ti-ai pus vreodata problema de ce nu-l fac sfint?
Crezi ca din rautate? sau din nepricepere?

De ce oare acesti voi nu va declarati schismatici?..daca tot nu ascultati de BOR?

De ce oare carnetul de conducere nu-l poti lua decit de la organele de control al tarii? si nu de la nea Caisa de la buticul din coltul Ferentariului? de ce? pentru ca ai fi o CALAMITATE PE SOSELELE TARII SI AI OMORII LUMEA PE STRADA IN ILEGALITATEA si NESTIINTA TA!!!!!!!

Pina nu este declarat Sfint Par Arsenie Boca nu este altceva decit cineva plecat la Domnu'
adica un mort...iar eu care ascult de BOR nu ma rog la un mort!

Poate ca acum intelegi!

cristiboss56 18.09.2010 21:33:30

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 289609)
adica un mort...iar eu care ascult de BOR nu ma rog la un mort!

Ce ascultator ai devenit fata de BOR ? Ai uitat ale tale postari hulitoare la adresa BOR-ului ? . . . un "mort " , oricum nu are cum a se ruga . . Exista si moarte in viata , Andrei , moartea constintei , ce inlemneste si impietreste sufletul ! Acum intelegi ?:mad:

cristiboss56 18.09.2010 21:41:48

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 289609)
CALAMITATE PE SOSELELE TARII SI AI OMORII LUMEA PE STRADA IN ILEGALITATEA si NESTIINTA TA!!!!!!!

Cata logica ! ! ! " Sa-ti feresti capul de frig si de prostie ! " ( ARSENIE BOCA ) . . . acum intelegi ?

cristiboss56 18.09.2010 21:47:57

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 288424)
�Dacă vrei să învingi lumea toată, învinge-te pe tine însuți.� - Dostoievski ;)

" Toata lumea este a ta cand ai renuntat la ea . Atunci esti mai tare ca ea si te asculta ". ( ARSENIE BOCA ):1:

cristian67 18.09.2010 21:48:05

Parintele Arsenie Boca avea o vorba foarte adevarata:
Un păcat ți-l iartă Dumnezeu dacă te pocăiești de el; o greșeală ți-o iartă, că n-ai știut. - Prostia nu știm însă dacă o iartă, căci aceea dovedește rea credință și stă împotriva adevărului.

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:32:19.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.