Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Pocainta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5019)
-   -   Maica Domnului ajutorul nostru nemijlocit pe drumul Pocaintei ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10821)

ioanna 11.01.2013 12:41:14

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 494806)
Adevărat! Eu de pe buzele ortodocșilor am auzit acele înjurături, nu de pe buzele neoprotestanților. Nici măcar de pe cele ale musulmanilor. Și ca să pun paie pe foc (dacă tot se aprinde rugul) personal n-am auzit niciun catolic să înjure de cele sfinte.

Inseamna ca nu traiesti in Ardeal sa auzi cum injura ungurii :10: De pe care filiera crezi tu ca au venit injuraturile? Banuiesc ca nu i-ai auzit nici pe italieni. Unii ardeleni injura de cele sfinte, mai putin moldovenii. Ei-s cu "han tatar" :)

Cornel Urs 11.01.2013 12:41:59

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 494812)
Inseamna ca nu traiesti in Ardeal sa auzi cum injura ungurii :10: De pe care filiera crezi tu ca au venit injuraturile?

*99 traieste in Ardeal, dar nu e originar din Ardeal.

Crestin_Simona 11.01.2013 12:42:35

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 494806)
Adevărat! Eu de pe buzele ortodocșilor am auzit acele înjurături, nu de pe buzele neoprotestanților. Nici măcar de pe cele ale musulmanilor. Și ca să pun paie pe foc (dacă tot se aprinde rugul) personal n-am auzit niciun catolic să înjure de cele sfinte.

De ce te-asi crede? :25:

osutafaraunu 11.01.2013 12:43:12

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 494812)
Inseamna ca nu traiesti in Ardeal sa auzi cum injura ungurii :10: De pe care filiera crezi tu ca au venit injuraturile?

Am auzit unguri înjurând, dar nu de maica Domnului.

Cornel Urs 11.01.2013 12:43:53

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 494816)
Am auzit unguri înjurând, dar nu de maica Domnului.

nu stii ce injura ungurii sau secuii, din moment ce habar nu ai de limba maghiara.

anita 11.01.2013 12:44:35

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 494800)
Anume că "a cinsti" trebuie neapărat să se exprime prin mătănii, ploconeli, cruci și tămâieri.

D-voastra ganditi lumeste ,vedeti aceste ploconeli ca ar fi facute unui om oarecare
Si chiar asa ,Hristos a spus sa slujim unul altuia ca sa devenim mari in Imparatia lui Dumnezeu ,cel mai mic va deveni cel mai mare
Vedeti ,d-voastra priviti cu sange rece aceste inchinari ,metanii , care nu au nimic de-a face cu gandirea ,rationalul.
Daca nu ajungeti sa aveti evlavie ,sa va inchinati Maicii Domnului si sfintilor nici nu veti implini porunca iubirii de Dumnezeu
Nici nu veti simti harul Sfantului Duh
Pt.D-voastra credinta=studiere Biblie
Incercati sa ganditi mai putin si sa va rugati mai mult ,Dumnezeu sa va descopere care este calea pe care trebuie sa o urmati ,dar aceste rugaciuni sa nu semene cu cea a fariseului

osutafaraunu 11.01.2013 12:45:19

Citat:

În prealabil postat de Crestin_Simona (Post 494815)
De ce te-asi crede? :25:

Nu pe mine trebuie să mă crezi, ci ce auzi zilnic, dacă trăiești printre oameni. Probabil nu în mediile academice. Stai o singură zi printre oamenii simpli de la periferia societății și o să te îngrozești de ce auzi.
Nu e plăcut subiectul, eu zic să-l abandonăm că devenim penibili...Iertare.

osutafaraunu 11.01.2013 12:47:11

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 494818)
D-voastra ganditi lumeste ,vedeti aceste ploconeli ca ar fi facute unui om oarecare
Si chiar asa ,Hristos a spus sa slujim unul altuia ca sa devenim mari in Imparatia lui Dumnezeu ,cel mai mic va deveni cel mai mare
Vedeti ,d-voastra priviti cu sange rece aceste inchinari ,metanii , care nu au nimic de-a face cu gandirea ,rationalul.
Daca nu ajungeti sa aveti evlavie ,sa va inchinati Maicii Domnului si sfintilor nici nu veti implini porunca iubirii de Dumnezeu
Nici nu veti simti harul Sfantului Duh
Pt.D-voastra credinta=studiere Biblie
Incercati sa ganditi mai putin si sa va rugati mai mult ,Dumnezeu sa va descopere care este calea pe care trebuie sa o urmati ,dar aceste rugaciuni sa nu semene cu cea a fariseului

În postarea dv. am găsit 4, chiar 5 neadevăruri; dar prefer să nu mai comentez despre ele. Ajunge deocamdată... O zi plăcută vă doresc!

cristiboss56 11.01.2013 12:50:26

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 494819)
Nu e plăcut subiectul, eu zic să-l abandonăm că devenim penibili...

Cinstirea Maicii Domnului pe acest forum ORTODOX nu va fi nicicand penibil , cu toate ca asta ti-ai dorit sa devina un subiect penibil , sa o terfelesti cum vrei tu si sectarii tai , pe Maica Domnului .
Tu provoci sminteala si tot tu indemni sa parasim subiectul Cinstirii Maicii Domnului !
Pana unde poate sa mearga trufia si lipsa de simtire a ta !

Cornel Urs 11.01.2013 12:50:43

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 494820)
dar prefer să nu mai comentez despre ele.

pai am observat eu ca matale nu comentezi decat ce-ti convine.

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:10:21.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.