Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Implementarea si pericolele implanturilor CIP RFID 666 in SUA (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15942)

Miha-anca 24.01.2013 00:00:03

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 497617)
Atacurile la persoana nu ma pot jigni. Le tratez cu intelegere. Insa nu am voie sa tratez cu intelegere atacurile impotriva Ortodoxiei in numele bunei comunicari pe forum. Poti sa spui, asadar, despre mine ce poftesti. In schimb, lasa-i pe duhovnicii ortodocsi sa-si exprime punctul de vedere asupra acestor probleme duhovnicesti. Nu ravni dupa intaietate, ca Lucifer.

Nu vesti o alta evanghelie conform careia lumea trebuie sa se teama de cipuri si de cei care detin toate informatiile, nu de Dumnezeu! Chiar daca te crezi inger de lumina!!!

Antonia, trebuie sa intelegi un lucru: nu toata lumea este sincera si bineintentionata, asa cum ii sade bine unui crestin. Mai sunt si din cei, care vin si arunca prafuri in ochi.

De va strica cineva templul lui Dumnezeu, îl va strica Dumnezeu pe el, pentru că sfânt este templul lui Dumnezeu, care sunteți voi. Nimeni să nu se amăgească. Dacă i se pare cuiva, între voi, că este înțelept în veacul acesta, să se facă nebun, ca să fie înțelept. Căci înțelepciunea lumii acesteia este nebunie înaintea lui Dumnezeu, pentru că scris este: "El prinde pe cei înțelepți în viclenia lor".

Mihailc 24.01.2013 00:06:47

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 497617)
Atacurile la persoana nu ma pot jigni. Le tratez cu intelegere. Insa nu am voie sa tratez cu intelegere atacurile impotriva Ortodoxiei in numele bunei comunicari pe forum. Poti sa spui, asadar, despre mine ce poftesti. In schimb, lasa-i pe duhovnicii ortodocsi sa-si exprime punctul de vedere asupra acestor probleme duhovnicesti. Nu ravni dupa intaietate, ca Lucifer.

Nu vesti o alta evanghelie conform careia lumea trebuie sa se teama de cipuri si de cei care detin toate informatiile, nu de Dumnezeu! Chiar daca te crezi inger de lumina!!!

Până acum n-ai dovedit altceva decât că te pricepi bine la interpretări aiuristice, colportaj de falsuri, provăduiri sectare și invective "sub acoperire". Asemeni ție și Arie, Nestorie și mulți alți ereziarhi pretindeau că apară "ortodoxia" din mintea lor.

antoniap 24.01.2013 00:21:43

Citat:

În prealabil postat de Mihailc (Post 497624)
Până acum n-ai dovedit altceva decât că te pricepi bine la interpretări aiuristice, colportaj de falsuri, provăduiri sectare și invective "sub acoperire". Asemeni ție și Arie, Nestorie și mulți alți ereziarhi pretindeau că apară "ortodoxia" din mintea lor.

Daca scriai verbele si pronumele la persoana intai, iti autocaracterizai perfect postarile de pe acest topic. Cu Arie si cu Nestorie te asemeni tu, nu eu. Invectivele adresate mie, asadar, ti se cuvin.

antoniap 24.01.2013 00:29:05

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 497620)
Antonia, trebuie sa intelegi un lucru: nu toata lumea este sincera si bineintentionata, asa cum ii sade bine unui crestin. Mai sunt si din cei, care vin si arunca prafuri in ochi.

De va strica cineva templul lui Dumnezeu, îl va strica Dumnezeu pe el, pentru că sfânt este templul lui Dumnezeu, care sunteți voi. Nimeni să nu se amăgească. Dacă i se pare cuiva, între voi, că este înțelept în veacul acesta, să se facă nebun, ca să fie înțelept. Căci înțelepciunea lumii acesteia este nebunie înaintea lui Dumnezeu, pentru că scris este: "El prinde pe cei înțelepți în viclenia lor".

Dumnezeu sa ne intareasca pentru a marturisi adevarul spre slava lui Dumnezeu si spre folosul aproapelui, caci scris este:

6.,, Iar cine va sminti pe unul dintr-aceștia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară și să fie afundat în adâncul mării.
7. Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala"

Sursa:http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=18

Mihailc 24.01.2013 00:37:51

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 497626)
Daca scriai verbele si pronumele la persoana intai, iti autocaracterizai perfect postarile de pe acest topic. Cu Arie si cu Nestorie te asemeni tu, nu eu. Invectivele adresate mie, asadar, ti se cuvin.

Antonia, caută-ți un "reparator de mansarde" iscusit, că nu mai faci față stresului apocaliptic.
Nu uita să-i spui și duhovnicului că ai început să vezi "îngeri de lumină" pe internet... și că ești convinsă că ai rămas ultima santinelă a ortodoxiei. Poate te ajută el, dacă nu-i ceva mai grav!

antoniap 24.01.2013 01:06:35

Citat:

În prealabil postat de Mihailc (Post 497629)
Antonia, caută-ți un "reparator de mansarde" iscusit, că nu mai faci față stresului apocaliptic.
Nu uita să-i spui și duhovnicului că ai început să vezi "îngeri de lumină" pe internet... și că ești convinsă că ai rămas ultima santinelă a ortodoxiei. Poate te ajută el, dacă nu-i ceva mai grav!

Crezi ca astept sa ma lauzi? Ca mine sunt mai multi decat iti place sa crezi. Chiar daca ei nu scriu pe internet.

Probabil, cand te uiti in oglinda, te vezi frumos, destept, modest, sanatos la cap si intelept, numai bun de dat sfaturi si duhovnicilor ortodocsi, daca se poate! Vezi ca ti s-a stricat oglinda!

Mihailc 24.01.2013 01:34:06

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 497634)
Crezi ca astept sa ma lauzi? Ca mine sunt mai multi decat iti place sa crezi. Chiar daca ei nu scriu pe internet.

Probabil, cand te uiti in oglinda, te vezi frumos, destept, modest, sanatos la cap si intelept, numai bun de dat sfaturi si duhovnicilor ortodocsi, daca se poate! Vezi ca ti s-a stricat oglinda!

Acuma mi-e clar că logica din subtextul discuției de față a luat-o razna....

Dacă eu pentru tine sunt un fel de lucifer, plin de mândrie diabolică și toate relele pe care imaginația ta hrănită îndestulat de frustrare le proiectează asupra-mi, nu știu cum se face că tu te străduiești tot timpul să ți pasul cu mine în răutăți.... ba chiar te ostenești să mă întreci. :21:

Oare de la "duhovnicii ortodocși" ai învățat să procedezi așa, sau de la îngerașul cu cornițe luminoase ce s-a culcușit în mintea ta?!

Miha-anca 24.01.2013 01:43:21

17. Voi, însă, iubiților, aduceți-vă aminte de cuvintele zise mai dinainte de către apostolii Domnului nostru Iisus Hristos,
18. Că ei vă spuneau: În vremea de pe urmă vor fi batjocoritori, umblând potrivit cu poftele lor nelegiuite.
19. Aceștia sunt cei ce fac dezbinări, (oameni) firești, care nu au Duhul.

mekahekaleka 24.01.2013 10:48:01

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 497611)
Alt ,, ortodox'' sadea! Si tu vrei sa le dai lectii duhovnicilor ortodocsi ca si AlinB? Acelasi stil! Atitudinea voastra seamana cu cea a desfranatilor care merg la biserica sau la cimitir doar pentru a cauta femei vaduve...

Prea multe filme fac rau ... de cate ori ai vazut TU barbati care cauta femei vaduve la biserica sau la inmormantare ?
+ ca cineva a zis ca voi ii idolatrizati pe duhovnici (si nu cred ca ei vor asta) . pentru voi ceea ce au spus 2-3 inseamna mai mult decat ce au spus alti duhovnici . Si cum poti compara atitudinea lui alin cu cea a "desfranatilor care merg la biserica sau la cimitir doar pt a cauta femei vaduve" ?

stefan florin 24.01.2013 11:00:45

nici acum nu ati dat-o la pace cu cipurile?!

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:45:36.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.