Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Demonstrație de amploare in Capitală ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18166)

AlinB 06.11.2015 12:38:18

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 604950)
Administrația Prezidențială anunță că este în curs de a finaliza procedura de selecție a reprezentanților societății civile care se vor întâlni vineri cu președintele Klaus Iohannis.

Astia adica?

REPREZENTANȚI AI SOCIETĂȚII CIVILE LANSEAZĂ UN APEL CĂTRE PARLAMENT: RESPECTAȚI DECIZIA CURȚII CONSTITUȚIONALE! APĂRAȚI COPIII, NU BISERICA!

Mai multe ONG-uri au trimis astăzi o scrisoare deschisă parlamentarilor români, prin intermediul căreia le solicită să respecte decizia Curții Constituționale privind statutul orelor de Religie în școli. La sfârșitul anului trecut, prin decizia nr. 669/2014, Curtea Constituțională a decis că acordul prezumat pentru înscrierea copiilor la orele de religie este neconstituțional și că Religia poate fi studiată numai după exprimarea dorinței elevului major, respectiv a părinților sau tutorelui legal instituit pentru elevul minor.

Oamenii astia sunt atat de previzibili..

AlinB 06.11.2015 12:39:18

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604948)
Sat-i fie rusine Adrian Despot ! Vorbeste pentru tine ca mai egsista si oameni pregatiti in Romania. Acum e momentul pentru seria noastra ! :1:

"Participarea mea in calitate de reprezentant la consultari nu ar fi decat o alta improvizatie. Nu am nici pregatirea si nici priceperea necesara pentru asa ceva...
...Haideti sa nu facem greseala de a inlocui o serie de incompetenti cu o alta serie de incompetenti."

Sunt incompeteti "de bine". Si frumosi. :)

iuliu46 06.11.2015 12:48:39

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 604956)
Un fleac de cincimiijuma' de mesaje...
Iote pe ce se duc banii mei, pe citirea a 5k5 prostii...

Haha pai 5000 le-am trimis eu ca am facut unele remanieri prin lista azi noapte, ca tot primeam mesaje. Ba Catalin ca el nu vrea ca-i guvernul prea ecumenist, ba Alin ca el vrea la Externe nu la Interne ca afara-i mai cald si tot asa. :1:

Mie toata actiunea asta mi se pare o scena din filmele cu Stan si Bran. Parca le-a luat Dumnezeu mintile tuturor incepand cu Mr. President...daca o fi avut vreodata minte. Sigur, trebuie sa-i asculti pe oamenii aia, dar sa-i lasi pe 0.5% din populatie sa vorbeasca in numele tuturor ? Si chestia cu mail-ul...In fine, e momentul tinerilor frumosi acum. Sa-i lasam sa-si faca de cap.

DragosP 06.11.2015 12:49:57

În continuare îți țin pumnii.

Ți-i dau când se termină.

The Willful One 06.11.2015 12:54:22

Eu nu vreau spitale, ci catedrale, batar sa crape tot sorosistii. Pai de aia: decat sa mor in chinuri, la ce conditii sunt in spitale, eventual si fara spovada, mai bine mor acasa impacat cu Dumnezeu, spovedit si impartasit. Restul e laba filosofica ateist-militanta.
Bagati-ma si pe mine la Mediu. Fac o reimpadurire generala, inclusiv pe locuri "retrocedate", si o sa ma pis pe ele de proprietati private grotesc de mari si alte porcarii capitaliste.
Serios acum, faptul ca nu stiu ce imputita de odrasla de mosier isi ia inapoi ce obtinusera stramosii lui tot cu bani facuti capitaliceste nu imi da mie oxigen. Si nici posibililor mei viitori copii, si copiilor si nepotilor vostri, I must add. Deasemenea serios, va dati seama ca actiunea asta este o perfecta tarare in derizoriu a vocii cetatenilor? "Hai ba, veniti si voi la discutii oficiale care oricum nu conteaza, odata ce faceti planul stapanilor mei". Dar-ar meningita in creierele prea viclene ale celor din serviciile secrete care se ocupa cu asa ceva!...

The Willful One 06.11.2015 13:03:29

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604960)
Haha pai 5000 le-am trimis eu ca am facut unele remanieri prin lista azi noapte, ca tot primeam mesaje. Ba Catalin ca el nu vrea ca-i guvernul prea ecumenist, ba Alin ca el vrea la Externe nu la Interne ca afara-i mai cald si tot asa. :1:

Mie toata actiunea asta mi se pare o scena din filmele cu Stan si Bran. Parca le-a luat Dumnezeu mintile tuturor incepand cu Mr. President...daca o fi avut vreodata minte. Sigur, trebuie sa-i asculti pe oamenii aia, dar sa-i lasi pe 0.5% din populatie sa vorbeasca in numele tuturor ? Si chestia cu mail-ul...In fine, e momentul tinerilor frumosi acum. Sa-i lasam sa-si faca de cap.

Pune-l pe Igor ministru la Culte. O sa faca ecumuistii straini embolie en masse dupa o singura sedinta cu el.

The Willful One 06.11.2015 13:08:11

Si ii tin pumnii Patriarhului. Ar fi grotesc sa fie demis la presiunea unor basini de meatbags. Singurul Care e mai presus de Sinodul care il pune si il da jos pe Patriarh e Bunul Dumnezeu. Punct.

AlinB 06.11.2015 13:09:19

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604960)
...In fine, e momentul tinerilor frumosi acum. Sa-i lasam sa-si faca de cap.

Nu e momentul lor, e momentul impotirva lor. Dar n-au aflat inca.

The Willful One 06.11.2015 13:14:16

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 604965)
Nu e momentul lor, e momentul impotirva lor. Dar n-au aflat inca.

Asa e, din pacate. De fapt, impotriva noastra.

DragosP 06.11.2015 13:18:55

Citat:

În prealabil postat de The Willful One (Post 604964)
Ar fi grotesc sa fie demis la presiunea unor basini de meatbags.

Cine să-l demită dom'le, ți-e rău?

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:42:33.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.