![]() |
Puciul de la Pucioasa și Euro Ierusalimul
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XL-a)
[/COLOR] [COLOR=purple]23. Pasaje din mesajele “venite din cer” către episcopul Vasile Târgovișteanul[/COLOR] Episcopul Vasile, titular pe vremea aceea al scaunului de ierarh al eparhiei Târgoviștei, este de la bun început (fără voia lui, bineînțeles) ridicat de liderii pucioși la rangul de “[COLOR=green]apostol[/COLOR]”, pentru a fi stimulat să accepte fără ezitări însărcinările care i se pregăteau, de a fi “[COLOR=fuchsia]mărturisitor[/COLOR]” al sfințeniei de la Noul Ierusalim: [COLOR=blue]“Cuvântul Domnului către episcopul Vasile Târgovișteanul[/COLOR] [COLOR=blue]El este chemat să ocrotească Biserica Noului Ierusalim [/COLOR] [COLOR=blue][…] Pace peste cel ce stă peste scaunul Bisericii, căci Dumnezeu, Cel întreit lucrător, așează pace cerească în acest sfat.[/COLOR] [COLOR=blue]Pace ție, iubitul Meu, [/COLOR][COLOR=green]apostolul[/COLOR][COLOR=blue] și [/COLOR][COLOR=fuchsia]mărturisitorul[/COLOR][COLOR=blue] Meu! ” (21 noiembrie / 4 decembrie 1991)[/COLOR] În această nouă calitate, [COLOR=green]Șfântul Apostol Vasiletârgovișteanul [/COLOR] este chemat să-i asculte pe liderii pucioși, numiți aici “cei [COLOR=fuchsia]trimiși[/COLOR]”, “[COLOR=fuchsia]cei plăpânzi[/COLOR]” care sunt “[COLOR=fuchsia]neluați în seamă[/COLOR]”, sub îndrumarea cărora va trebui [COLOR=fuchsia]să se ridice[/COLOR], ca apoi să-i ocrotească de orice împotrivire. [COLOR=fuchsia]Noul Ierusalim[/COLOR] este denumit pe rând cu cuvinte meșteșugite, menite să impresioneze: [COLOR=green]piatră[/COLOR], [COLOR=green]viță[/COLOR], [COLOR=green]cuib[/COLOR], [COLOR=green]stâncă[/COLOR],[COLOR=green] sădire[/COLOR], [COLOR=green]iesle[/COLOR],[COLOR=green] izvor[/COLOR],[COLOR=green] așezământ[/COLOR],[COLOR=green] iatac[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR][COLOR=green]temelie[/COLOR] : [COLOR=blue]“ […] și iată, Eu sunt cu cei ce cred în Mine, cu cei ce nu se smintesc întru Mine, sunt cu [/COLOR][COLOR=fuchsia]cei plăpânzi[/COLOR][COLOR=blue], cu cei [/COLOR][COLOR=fuchsia]neluați în seamă[/COLOR][COLOR=blue], căci Duhul Meu se desăvârșește în slăbiciuni, așa cum scrie în Scripturi. Iată, pun înaintea ta această piatră, căci ești așezat peste biserica din această cetate. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ridică-te[/COLOR][COLOR=blue] și poruncește furtunii și îmblânzește valurile ce izbesc în această [/COLOR][COLOR=green]piatră[/COLOR][COLOR=blue], căci această piatră Eu sunt. […] Eu sunt prin cuvânt, Eu și [/COLOR][COLOR=fuchsia]trimișii[/COLOR][COLOR=blue] Mei, căci cine poate ieși de sub puterea Mea? […] [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ridică-te[/COLOR][COLOR=blue] și fă voia Mea, căci voiesc să nu se calce peste această [/COLOR][COLOR=green]viță[/COLOR][COLOR=blue], voiesc [/COLOR][COLOR=fuchsia]să-Mi ocrotești această piatră[/COLOR][COLOR=blue], căci am pus la temelia ei legământ de sfințenie și de taină cerească […] te-am așezat [/COLOR][COLOR=fuchsia]să ocrotești acest [/COLOR][COLOR=green]cuib[/COLOR][COLOR=blue] și să-l ferești de cei ce vor să-l strivească, de cei ce vor să calce peste el. Veghează pentru Mine, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]te voi scrie ocrotitor pentru acest așezământ[/COLOR][COLOR=blue] […] ” (21 noiembrie / 4 decembrie 1991)[/COLOR] Bineînțeles că episcopul Vasile nu s-a grăbit să dea curs acestor îndemnuri ademenitoare. Și totuși, el este “tocmit”( și tot fără voie) ca să se opună poziției oficiale a Bisericii din care face parte ( și pe care el de fapt ar trebui să o apere, tocmai din poziția de ierarh supus Sfântului Sinod), adică a celorlați ierarhi din B.O.R. care sunt “[COLOR=fuchsia]necredincioși[/COLOR]”, pentru că îi consideră pe pucioși eretici, din cauza inovațiilor lor doctrinare: [COLOR=blue]“ Scoală-te să stai în fața furtunii care bate în această [/COLOR][COLOR=green]stâncă[/COLOR][COLOR=blue] prin cuvânt lucrată, și stai cu brațele întinse și ocrotește de cei [/COLOR][COLOR=fuchsia]necredincioși[/COLOR][COLOR=blue] această rămășiță mică. Ridică-te și ține aceasta până voi veni și nu lăsa să fie zdrobită această [/COLOR][COLOR=green]sădire[/COLOR][COLOR=blue], căci cine se va lovi de această piatră, acela se va zdrobi de ea.” (21 noiembrie / 4 decembrie 1991)[/COLOR] Urmează trocul care a mai fost încercat fără succes și cu Doina Cornea, și cu Ilarion Argatu, și cu Gheorghe Zamfir: iubire pentru iubire, ocrotire pentru ocrotire: [COLOR=blue]“ Eu te iubesc. Și tu să Mă iubești. Eu te ocrotesc. Și tu să Mă ocrotești. Să ne slujim unul altuia, și Eu îmi voi aduce aminte de tine […] ” (21 noiembrie / 4 decembrie 1991)[/COLOR] Episcopul Vasile este îndemnat să fie ascuns și duplicitar față de confrații săi din Sfântul Sinod (denumit, conspirativ, “[COLOR=fuchsia]sfatul cărturarilor[/COLOR]”) și “să lucreze” acoperit: [COLOR=blue]“ Fii ca Nicodim cel din vremea trupului Meu și nu-Mi da această [/COLOR][COLOR=green]iesle[/COLOR][COLOR=blue] în [/COLOR][COLOR=fuchsia]sfatul cărturarilor[/COLOR][COLOR=blue], căci nu este crezut Dumnezeu, Cel Care lucrează întru Duhul Sfânt al Treimii Dumnezeiești.” (21 noiembrie / 4 decembrie 1991)[/COLOR] [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Pecetluiește această taină[/COLOR][COLOR=blue], până Mă voi arăta cu putere prin așezarea care este coborâtă peste această piatră. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ascunde acest [/COLOR][COLOR=green]izvor[/COLOR][COLOR=blue], căci s-au ridicat irozi și iude să iscodească această așezare plăcută Mie ” (21 noiembrie / 4 decembrie 1991)[/COLOR] Episcopului Vasile i se aduce un argument suplimentar, care ar urma să-l convingă că nu are de ales: cei care, în loc să-i ocrotească pe pucioși, se vor împotrivi lor, vor fi aspru pedepsiți, cu mână forte, și nu vor mai avea pace: [COLOR=blue]“ Pace ție, celui stătător pe scaunul bisericii! Pacea Mea să lucreze peste tine, iar dacă Mă tăgăduiești, [/COLOR][COLOR=fuchsia]pacea Mea să se întoarcă la Mine[/COLOR][COLOR=blue]. Pace ție, căci te-am așezat să ocrotești acest cuib și să-l ferești de cei ce vor să-l strivească, de cei ce vor să calce peste el, căci aceia [/COLOR][COLOR=fuchsia]vor fi însemnați de mâna Mea[/COLOR][COLOR=blue]. Eu sunt capul acestei pietre, și sunt întru Treimea Cea Dumnezeiască prin acest [/COLOR][COLOR=green]așezământ [/COLOR][COLOR=blue][…] ” (21 noiembrie / 4 decembrie 1991)[/COLOR] O a doua scrisoare (și ultima) sosită “din cer” pe adresa lui Vasile Târgovișteanul începe cu o promisiune promițătoare: atât cetatea Târgoviștei, cât și episcopia ei, vor fi primele ca întâietate din toată țara, așa cum au mai fost cândva, pe vremuri: [COLOR=blue]“Cuvântul Domnului către episcopul Vasile Târgovișteanul[/COLOR] [COLOR=blue]Proorocie pentru dezlegarea blestemului Sfântului Nifon, rostit[/COLOR] [COLOR=blue]asupra Târgoviștei cu patru sute nouăzeci de ani în urmă[/COLOR] [COLOR=blue][…] Pace peste biserica din această cetate în care Eu te-am așezat în vremea aceasta, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]această cetate va fi peste România cetatea cea întâi-stătătoare[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR][COLOR=fuchsia]biserica cea întâi-stătătoare[/COLOR][COLOR=blue], așa precum a mai fost, fiindcă cele ce au fost, iarăși vor fi. Eu sunt! Nu te îndoi întru Mine […] “ (20 decembrie 1991 / 2 ianuarie 1992)[/COLOR] Este adevărat că și Ceaușescu visa cândva să facă din Târgoviște capitala țării. Îl trăgea ața acolo. Dar până la urmă alții au fost mai iuți de mână ca el, la tras, și tot la Târgoviște, acolo unde i-au tăiat și ața, și visele. Acum, după aproape 20 de ani, împlinirea acestei “proorocii” pare tot mai improbabilă. Și nici Patriarhia nu dă semne că ar vrea să-și mute scaunul la Târgoviște. Consemnăm deci aici încă două “proorocii” gemene, care nu s-au mai împlinit. Odată ce “poporul de la Pucioasa” este numit “Israel cel binecredincios”, căruia i se prezice că urmează să vină la putere, sub conducerea înțeleaptă a celor [COLOR=fuchsia]trimiși [/COLOR](liderii pucioși), rezultă implicit că restul din populația românească (cei peste 80% dintre români, care și-au declarat oficial aderența la B.O.R. ) , este în mod inevitabil “Israelul cel necredincios”: [COLOR=blue]“ Eu sunt; Eu și [/COLOR][COLOR=fuchsia]trimișii[/COLOR][COLOR=blue] Mei, și vom lucra împreună ca să așezăm la loc împărăția lui [/COLOR][COLOR=fuchsia]Israel cel binecredincios[/COLOR][COLOR=blue].[…] Vin curând, și voi face [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ierusalim nou[/COLOR][COLOR=blue], căci așa am spus: «Încă odată voi alege Ierusalimul», și voi fi împlinitor în vremea aceasta. România este aleasa Mea, și voi așeza în ea Eden binecuvântat, și voi face din ea un nou Canaan, și voi așeza pe zidurile ei sunete de trâmbiță cerească și Mă voi anunța cu lucrul cel nou, cu rodul cel nou, care vine de la Dumnezeu. […] și să începem apoi să ridicăm pe înălțime mare această cetate, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi cetatea cea întâi-stătătoare peste România[/COLOR][COLOR=blue] și voi fi cu mare lărgime peste ea, spre anunțarea slavei acestui neam, spre slava României Mele cea binecuvântată între noroade.” (20 decembrie 1991 / 2 ianuarie 1992)[/COLOR] [COLOR=blue][/COLOR] |
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XLI-a)
[/COLOR] Episcopul Vasile este tocmit să-i ocrotească pe liderii pucioși, ca pe niște bieți [COLOR=fuchsia]copii plăpânzi și mici[/COLOR], băgându-i sub faldurile mantiei sale de arhiereu: [COLOR=blue]“ Am așezat [/COLOR][COLOR=fuchsia]acești copii[/COLOR][COLOR=blue] să stea de veghe peste această grădină ca să ia putere legea sfințeniei, care va lucra sfințenie peste cei ce vor lua calea vieții. Dar ei[/COLOR][COLOR=fuchsia] sunt plăpânzi, sunt mici[/COLOR][COLOR=blue] în fața stăpânilor lumii și sunt urâți de irozii și de iudele acestei vremi. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Întinde-ți mantia peste ei[/COLOR][COLOR=blue], și Eu voi fi cu tine și voi lucra și te voi ridica, dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]lasă-te lucrat[/COLOR][COLOR=blue], iubitul Meu[…]”(20 decembrie 1991 / 2 ianuarie 1992)[/COLOR] Ei, ghinionul pucioșilor a fost că Vasile Târgovișteanul nu s-a “[COLOR=fuchsia]lăsat lucrat[/COLOR]” de liderii pucioși. Planul lor era ca el să se coalizeze cu Irineu Bistriceanul, ca împreună să facă ruptură și mai mare în trupul bisericii, după ce Irineu “[COLOR=fuchsia]așezase așezarea[/COLOR]”. Cu prețul unei promise faime pământești, cei doi arhierei urmau să facă o [COLOR=fuchsia]lucrătură nouă[/COLOR]: să “înscrie” noua biserică, Biserica Noul Ierusalim, în rândul Bisericilor Ortodoxe autocefale recunoscute canonic, printr-un înscris (tomos) oficial: [COLOR=blue]“ Fii întru Mine și stai întru Mine apoi. Fii una cu cel ce este din biserica Mea, cu cel ce a crezut pe Domnul și [/COLOR][COLOR=fuchsia]a așezat așezarea[/COLOR][COLOR=blue] acestei temelii de piatră vie. Fiți împreună lucrători întru această taină cerească și vă veți bucura între cei stătători peste bisericile din România, iar numele vostru se va face cunoscut până la toate marginile. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ridică-te și înscrie această piatră pe pământ[/COLOR][COLOR=blue], căci Domnul Se supune stăpânirilor de pe pământ ca să aducă lumină vie și lucrătoare peste acest neam, de la care va lua lumină apoi Galileea neamurilor.[…] Hai să facem un lucru nou, un [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ierusalim nou[/COLOR][COLOR=blue] peste făptura Mea, căci vin cu împărăția Mea și vin spre România Mea. Aceasta este [/COLOR][COLOR=fuchsia]lucrătura cea nouă[/COLOR][COLOR=blue], care vioesc să se vadă ieșind din acest [/COLOR][COLOR=green]iatac[/COLOR][COLOR=blue], din acest [/COLOR][COLOR=green]așezământ[/COLOR][COLOR=blue] sfânt, pe care voiesc să mi-l veghezi bine, ca să fie după așezarea care este pusă la această [/COLOR][COLOR=green]temelie[/COLOR][COLOR=blue].” (20 decembrie 1991 / 2 ianuarie 1992)[/COLOR] [COLOR=blue] [/COLOR]Aranjamentul pucist se pecetluiește după principiul “doi neputincioși își dau mâna conspirativ, și o mână spală pe alta”: [COLOR=blue]“ Eu nu te las; [/COLOR][COLOR=fuchsia]nici tu să nu Mă lași[/COLOR][COLOR=blue], și nimeni nu va lua cununa celor ce vor fi lucrători peste întunericul vremii de acum. Să ne iubim unul pe altul, [/COLOR][COLOR=fuchsia]să ne sprijinim unul cu altul[/COLOR][COLOR=blue]” (20 decembrie 1991 / 2 ianuarie 1992)[/COLOR] Dacă în urmă cu o lună Vasile era somat, prin scrisoarea precedentă, să țină totul ascuns, pecetluit până și față de ceilalți episcopi din Sfântul Sinod, acum i se cere ca dimpotrivă, să dea totul pe față: [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Scoate-Mi de sub ascuns[/COLOR][COLOR=blue] acest izvor curat […]”(20 decembrie 1991 / 2 ianuarie 1992)[/COLOR] Iar Vasile Târgovișteanul n-a stat mult pe gânduri. Avizat, Sfântul Sinod a deliberat îndelung și a tranșat sec problema, dar abia după un an, la Sinodul din ianuarie 1993: “Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa este o manifestare străină ortodoxiei”. [COLOR=blue] [/COLOR] [COLOR=purple]24.[/COLOR] [COLOR=purple] Pasaje din mesajele “venite din cer” către Traian Băsescu[/COLOR] [COLOR=purple] [/COLOR] Traian Băsescu, cotat de pucioși ca “marele cârmaci” al României, este somat să fie recunoscător pentru o prezumptivă intervenție divină care ar fi determinat în mod decisiv alegerea sa ca președinte al țării, pe 28 noiembrie 2004. Miza este de fapt tot Irineu Bistrițeanul, care ar trebui “ajutat” de Băsescu ca să ocupe un loc cât mai în față în ierarhia bisericii, mai ales în conjunctura în care superiorul lui direct, mitropolitul Bartolomeu Anania, se dovedește a fi un obstacol incomod, inflexibil și avid de putere. Anania mai este acuzat și de faptul că “i-ar fi luat locul lui Irineu”. Pentru a fi iertat pentru acest act uzurpator, Anania este somat (în aparență, rugat) să-l “scoată din lanțuri “ pe Irineu. |
Puciul de la Pucioasa și Euro Ierusalimul (partea a XLII-a)
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XLII-a)
[/COLOR] Rolul lui Băsescu apare totuși ca incert, deoarece, în mod normal, el oricum n-ar putea “să facă ceva” pentru Irineu (și probabil nici n-ar dori și nici n-ar încerca). Dar pentru liderii pucioși asta contează mai puțin. Ei au o judecată mai simplistă: “ [COLOR=green]Te-am ajutat, e rândul tău să ne ajuți. Nu ne interesează dacă poți sau nu.[/COLOR]” Sfârșitul intervenției “divine” este un potop de amenințări, menite să-i intimideze pe cei vizați, dar pe care nimeni nu s-a sinchisit să le ia în seamă: [COLOR=blue]“ Grăiesc peste cel așezat la cârma ta, țară română, și îi spun așa: Nu uita tu, cel ce stai cârmaci al corăbiei Mele, al țării Mele română regină, nu uita că Eu am biruit prin fierbintele rugăciuni, prin ridicarea mâinilor către Mine ale celor ce sunt fiii lui Dumnezeu în neamul român, fiii cuvântului Meu cel de cincizeci de ani peste pământul român, căci Eu le-am spus în ziua când am biruit pentru tine, să ceară la Mine ca să te așez cârmaci al corăbiei Mele pe care stă scris: țara română, și apoi am biruit, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]tu stai acum cârmaci prin planul Meu[/COLOR][COLOR=blue]. Apleacă-te și ia din gura Mea. Sunt cu epistolă de Duh Sfânt peste țara română. Ea este acum sub biciul mâniei Mele ca s-o curăț de păcatul fărădelegii de pe ea și s-o am mireasă spălată pentru praznic de înviere și de venire a Mea cu masă de veac nou pe vatra ei. Mă doare crucea pe care Mi-o apasă mai-marii bisericii pe umerii Mei grei de păcatul de pe pământ. Geme pământul cu geamăt de durere pentru păcatele de pe el. Vreau să împac pământul cu cerul, și pe om cu Tatăl Savaot, ca să-i trag pe toți la Tatăl, așa cum am făgăduit acum două mii de ani că voi face. Aștept pe cel făgăduit de Mine pentru neamul român și pentru salvarea popoarelor apoi. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Îl aștept[/COLOR][COLOR=fuchsia]pe cel ales de Mine, pe alesul Meu Irineu[/COLOR][COLOR=blue], fiu al neamului român, fiu scump Mie și sfinților Mei, îl aștept să se scoale din somn și să rostească venirea milei Mele peste țara română, că ea este bătută din pricina celor ce stau peste ea din partea Mea, zic ei. Mai-marii bisericii nu fac voia Mea, ci fac voia lor și își caută scaune și ranguri, dar Eu nu i-am trimis pe ei să facă aceasta, ci ei de la ei s-au așezat în locul Meu cu lucrarea lor. Pe cel ales de Mine însă, Eu l-am ales dintre ei și l-am trimis spre ei, dar ei nu l-au primit, și l-au pus în lanțuri și i-au pus căluș la gură ca să nu se mai audă glasul lui cel dulce care cheamă omul la Mine și la slava Mea din mijlocul neamului român. Dau de veste peste țara română că Eu, Domnul, îi aștept pocăința și credința și sfințenia ei și umblatul ei pe cărările Mele, ca să vin cu mântuirea ei și cu veac nou peste ea, căci oamenii din ea n-au putere să-i dea ei izbăvirea, fiindcă Eu nu împlinesc planurile omului, ci pe ale Mele le împlinesc. Amin. Iar [/COLOR][COLOR=fuchsia]celui ce i-a luat locul alesului Meu Irineu[/COLOR][COLOR=blue] îi dau de veste și îl rog în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh [/COLOR][COLOR=fuchsia]să-l scoată din legături pe cel ales de Mine[/COLOR][COLOR=blue] și să-l așeze rugător și mijlocitor pentru țara română, iar Eu îl voi auzi pe el și voi coborî milă și slavă peste acest pământ și peste neamul de pe el. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vai celor ce zădărnicesc planurile Mele[/COLOR][COLOR=blue] cele din veac întocmite, căci de la întemeierea lumii am întocmit Eu slava țării române la sfârșit de timp, țară care Mi-a pus masă la venirea Mea acum de la Tatăl ca să fac iarăși lumea și să stau pe scaun de judecată și de facere și să rostesc cuvântul Meu peste pământ.” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 23 aprilie 2006; sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR] În data de 19 aprilie 2007 Parlamentul a votat pentru suspendarea lui Traian Băsescu, deși Curtea Constituțională se exprimase împotriva suspendării, argumentând că faptele incriminate nu au încălcat Constituția. “Barometrul” de la Pucioasa a reacționat imediat, sărind în ajutorul celui “[COLOR=fuchsia]clătinat de la putere[/COLOR]” și aflat la ananghie, dar reamintindu-i totodată că trebuie (și cum trebuie) să fie recunoscător pentru asta. Nu ca data trecută (23 aprilie 2006), când a rămas nepăsător la mesajul “divin” care-i amintea că postul de președinte l-a obținut prin rugăciunile fierbinți ale tuturor pucioșilor, în funte cu liderii lor. Cei de la putere sunt și ei amenințați că [COLOR=fuchsia]nu vor putea guverna singuri[/COLOR], fără “consultanța divină” care vine prin liderii pucioși. |
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XLIII-a)
[/COLOR] . Printre reproșuri, ultimul pe listă, se strecoară și oful cel mare: arhiereul Irineu tot n-a fost eliberat de “legăturile” de la Cluj (chipurile – țesute de mitropolitul Anania), ca să poată să se mai salte puțin în ierarhia ierarhilor; tot vicar a rămas: [COLOR=blue]“ Mă apropii cu cuvânt duios de cel ce este [/COLOR][COLOR=fuchsia]așezat după voia Mea la cârma neamului român[/COLOR][COLOR=blue] ca să vegheze peste el, păzind dreptatea, căci dreptatea va fi să locuiască în muntele Domnului, precum este scris. Am grăit neamului român, și am grăit și cu cei ce vorbesc de sus în numele acestui neam, și i-am povățuit pe ei spre pace și spre duhul frăției sfinte, și le-am spus lor că [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu vor putea ei singuri dacă vor singuri[/COLOR][COLOR=blue], căci țara română este sub iubirea și sub ocrotirea Mea, și este dată Mie de Tatăl la nașterea Mea odată cu nașterea ei pe pământ, și este de atunci sortită să fie țarina cu comoară în ea, și iată, am pe vatra ei acum, la sfârșit de timp, ieslea cuvântului Meu pe pământ. [/COLOR] [COLOR=fuchsia]Grăiesc cu cel așezat la cârma neamului român[/COLOR][COLOR=blue], și care a fost [/COLOR][COLOR=fuchsia]clătinat de la locul lui[/COLOR][COLOR=blue], clătinat de cei de lângă el frați, și care-și zic mai buni ca el, ca să-l poată alunga pe el de pe locul pe care este așezat cu voia Mea. Eu am privit, după cum se poate lucra acum, și apoi l-am așezat pe acesta ca să cârmuiască după dreptate, dar cei ce nu iubesc dreptatea cea binefăcătoare peste toți și peste toate, aceia l-au dat pe el de pe locul lui pe care a fost așezat. [/COLOR] [COLOR=blue]Acum, Eu, Domnul, grăiesc cu tine, cel [/COLOR][COLOR=fuchsia]așezat din voia Mea la cârma neamului român[/COLOR][COLOR=blue]. Vin să vindec rana ta. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Nu uita[/COLOR][COLOR=blue] că ți-am pus pe brațe cuvântul Meu cel de cincizeci de ani, în ziua când l-am împărțit neamului român, cartea Mea de azi, rostită de gura Mea în mijlocul pământului român. În cartea aceasta mare am grăit cu tine pe ultima filă a ei și ți-am spus [/COLOR][COLOR=fuchsia]să nu uiți că pentru tine[/COLOR][COLOR=blue] și pentru așezarea ta la cârma țării Mele regină, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu am biruit prin fierbintele rugăciuni și prin mânuțele calde ridicate spre Mine de fiii cuvântului Meu de azi[/COLOR][COLOR=blue], fii români, poporul cuvântului Meu, fii credincioși venirii Mele acum de la Tatăl pe pământ. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Te-am rugat atunci[/COLOR][COLOR=blue] să te apleci și să iei din gura Mea cuvântul durerii Mele pentru țara română, apăsată de cei necredincioși. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ți-am spus atunci[/COLOR][COLOR=blue] că vreau să împac pământul cu cerul, și pe om cu Tatăl Savaot, și că aștept prin neamul român salvarea popoarelor. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ți-am spus atunci[/COLOR][COLOR=blue], în cartea Mea de azi, să iei aminte la cuvântul gurii Mele și să iei putere de la Mine și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să stai cârmaci treaz[/COLOR][COLOR=blue] la cârma corăbiei Mele, căci prin ea, prin țara română și prin darurile Mele din ea voi mântui lumea de păcat și voi așeza veac nou pe pământ, așa ți-am spus. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ți-am spus[/COLOR][COLOR=blue] să nu fii necredincios, ci credincios să fii, și ți-am spus că Eu aștept glasul celui ce va ridica la Mine rugăciune din fața neamului român, ca să împlinesc Eu rugăciunea lui pentru salvarea acestui neam. Mi-am destăinuit ție durerea Mea de la necredința celor din biserica acestui neam și care Mi l-au legat în obezi pe cel ales Mie dintre ei, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]ți-am spus că îl aștept pe cel legat, care nu mai grăiește[/COLOR][COLOR=blue], dar Eu și cu Tatăl și cu cerul Meu de sfinți și de îngeri, îl așteptăm pe el [/COLOR][COLOR=fuchsia]s-o împace pe România cu Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue] și să așeze peste ea duh de pocăință și de mântuire apoi. Iar azi vin iar spre tine și te povățuiesc iar, căci tu ești lovit acum de cei plini de semeție și de orbire, care te-au dat pe tine acum de pe locul pe care stai, că aceștia sunt bolnavi de duhul slavei deșarte, iar vremelnicia cea înșelătoare le-a luat din minte credința și temerea de Dumnezeu și credincioșia cea dintre frații cei de un nume, și se dau ei singuri a fi buni, cei mai buni, căci sunt hrăniți de duhul cel pierzător al semeției. Tu însă ascultă voia Mea peste tine și nu uita că Eu sunt blând și smerit cu inima. Eu cu așa duh grăiesc cu cei necredincioși, și înțelepciunea Tatălui Meu o lucrez când grăiesc. Grăiește tu neamului român, grăiește-i cu cuvânt duios, așa cum Eu grăiesc, căci cuvântul rostit cu înțelepciune, el este puterea care biruiește răul din om și îl înduioșează spre el pe om. Grăiește-le blând, grăiește-le sfânt, grăiește-le cu sare, fiule, căci limba neamului român e limbă dulce la Dumnezeu, iar Eu grăiesc peste neamurile pământului în limba neamului român, și vreau să înțelegi voia Mea. Inima ta și gura ta să dea numai cuvânt frumos, cuvânt cu dragoste în el, căci ura nu se vindecă cu ură, asprimea nu piere prin asprime, și întunericul nu se îndepărtează cu întuneric, ci numai cu lumina care vine peste el, fiule. Tu peste cuvântul cel greu și spus cu răutate de cei ce te urăsc, rostește cuvântul nădejdii credincioase, căci credința aduce nădejde, precum graiul cel dulce aduce sănătate celor răniți de duhul răutății. Nu da cuvânt fără de sare din gura ta. Lasă să vorbească urât cei ce te urăsc pentru dreptatea ta. Tu însă scutură din inima ta tot ce doare de la ei și le dă lor înțelepciune prin cuvântul cel rostit așa, cu înțelepciune, fiule. Eu, Domnul, sunt cu toate oștirile cerești în mare lucrare peste neamul român, și voiesc să nu te las biruit de cei ce nu te iubesc după ce Eu te-am așezat străjer pentru fața cea frumoasă, cea curată a acestui neam. Nu uita să fii blând și smerit cu inima ca și Domnul Dumnezeul tău, Care S-a lăsat biruit pentru ca să învieze, și a dat apoi pacea Sa celor credincioși Lui. Când cei ce nu M-au vrut M-au pus pe cruce, Eu am cerut la Tatăl iertarea lor. O, roagă-te la Tatăl pentru tine și pentru țara română și nu aștepta la om izbăvirea ta. “( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 23 aprilie 2006 [COLOR=blue])[/COLOR] Băsescu trebuie să fie un fel de “Napoleon” al puterii: să aibă putere și pentru sine, și pentru “Dumnezeul de la Pucioasa”, de la care ar urma s-o primească înapoi: [COLOR=blue]“ Fii înțelept de la Mine și [/COLOR][COLOR=fuchsia]dă-Mi putere să pot Eu pentru tine[/COLOR][COLOR=blue], iar [/COLOR][COLOR=fuchsia]tu să poți pentru Mine[/COLOR][COLOR=blue], că Mi-e rana grea pentru țara Mea română și vreau s-o ridic pe ea spre slava Mea înaintea tuturor popoarelor, fiule. Eu am așezat pe poporul cuvântului Meu iarăși să ridice rugăciune la Mine pentru tine, căci așa sunt împlinirile cele de la Dumnezeu peste pământ, și Îmi trebuie trupuri și inimi sfinte pentru această putere de pe pământ spre cer, și pe care Eu s-o împlinesc. [/COLOR] [COLOR=blue]Mergi acum în mijlocul neamului român și îndeamnă-l spre dreptate și spre pace și spre iubire și spre credincioșie. Să se umple de duioșie și de putere sfântă cei cărora tu le vei grăi. Nu te bizui pe tine, ci bizuie-te pe Mine când vrei să poți, când vrei să fii, iar Eu voi privi la duhul tău cel umilit înaintea Mea și voi lucra ca să te izbăvesc de frații cei dușmani pe tine și pe țara Mea română, căci cei ce se vor pe ei peste ea acum, nu sunt cei ce-i vor binele ei. Nu pot cei lacomi să facă bine nimănui, și nici lor prin slava lor cea deșartă și care trece odată cu ei. Îmbracă-te în duhul cel frumos al grăirii și așa să grăiești neamului român, și să-l înveți bunătatea și veghea și scularea, așa cum Eu îl învăț acum pe el cu cuvântul Meu cel sfânt. Ascultă povața Mea și ia înțelepciunea Mea, căci înțelepciunea Mea este duh iubitor de oameni, și pacea Mea îi învață și îi înalță pe ei. O, nu întoarce răul cu rău. Cuvântul cel rău spus despre tine să nu-l întâmpini cu cuvânt rău, căci vreau ca tu să fii blând și să fii cumpătat și înțelept, ca să pot Eu, Domnul, să te ajut acum, căci de mila neamului român voiesc Eu să te ajut, și tot așa și tu să voiești, iar Eu să văd așa și să împlinesc așa. Amin. [/COLOR] [COLOR=blue]Acum pace ție. Apleacă-te să iei și să lucrezi pentru Mine și nu pentru tine, iar Eu voi fi ajutorul tău, și apoi tu Mă vei ajuta pentru țara Mea de azi, la care Tatăl M-a trimis acum. Amin.” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 23 aprilie 2006 [COLOR=blue])[/COLOR] |
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XLIV-a)
[/COLOR] Românii sunt chemați să-l reconfirme pe Traian Băsescu ca președinte: [COLOR=blue]“ O, scumpă țara Mea de azi, scoală-te! Nu sta în teamă! Umilește-te pentru încercarea ta, căci Eu, Domnul, voiesc să curm viscolul care bate în tine ca să-ți rupă rochița ta cea de la Mine. O, scoală-te bine și [/COLOR][COLOR=fuchsia]așează-l înapoi pe cel pe care Eu, Domnul, l-am pus de veghe pentru tine[/COLOR][COLOR=blue] și spre dreptate să te poarte el. O, nu lăsa duhul dușmăniei să poată între frate și frate. Scoală-te și împacă-ți fiii, și pace să fie între ei, iar Eu, Domnul, voi fi pacea ta și voi fi mângâierea ta și slava ta, țara Mea de azi. Eu sunt adevărat în acest cuvânt, o, țara Mea. Fii credincioasă! Am venit să-ți fac bine ție. Ridică-te frumos acum și stai sub Duhul Meu, și stai sub scutul Meu, și stai sub povața Mea, căci Eu te povățuiesc și îți trimit ție pacea Mea. Amin. [/COLOR] [COLOR=blue]Pace ție, neam român! Să se așeze în tine pacea între frate și frate! Să fie pacea Mea la cârma ta, țara Mea de azi! Eu, Domnul, îți voi grăi ție mereu și te voi întări și te voi mângâia, țara Mea, căci Tatăl Mi-a făcut în tine așternut de venire, și Eu te prețuiesc, și Eu te împodobesc cu Duhul Meu, căci am pe vatra ta slava Mea, cuvântul Meu, care-l cheamă pe om la Tatăl, și pe Tatăl la om, o, țara Mea de azi, o, casa Mea de azi. Amin, amin, amin.”[/COLOR] [COLOR=blue]( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 23 aprilie 2006; sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR] Miza acestei intervenții “divine” este aceeași: obținerea bunăvoinței celui care deține puterea supremă în stat și dirijarea preferențială a acesteia pentru crearea unui climat favorabil ascensiunii lui Irineu Bistrițeanul. Acesta, la rândul lui, ar fi trebuit să nu rămână impasibil sprijinului dat pentru această promovare, sponsorizată de la cel mai înalt nivel; de aceea, el va trebui să le fie recunoscător liderilor pucioși, care îl doreau revenit docil în sânul lor. Evident că liderii pucioși au mers la sigur, și la câștig: pronosticul era atunci extrem de favorabil lui Traian Băsescu. Toată lumea știa de simpatia confortabilă de care se bucura acesta în anul 2007.[COLOR=blue] [/COLOR]Ca urmare a Referendumului din 19 mai 2007 suspendarea Președintelui a încetat, acesta fiind reconfirmat cu un scor de 74,48%.[COLOR=blue][/COLOR] Mai nou, sfinții sunt chemați “să pregătească terenul” înainte de vorbirea “Dumnezeului de la Pucioasa”, pentru a conferi o mai mare credibilitate subiectului. Cu prilejul recentelor alegeri ale noului guvern, pucioșii au arătat că doresc în mod deschis un “guvern ceva mai european”, iar acum, “Șfântul Apostol Andrei” este desemnat de către “Dumnezeul de la Pucioasa” ca să vorbească din cer și să cheme poporul la ascultare de “marele cârmaci” (același Traian Băsescu). Cu alte cuvinte: “[COLOR=green]Votați PDL[/COLOR]”! Motivația nu este lipsită de interes, iar interesul este făcut public: Băsescu trebuie să aibă un sprijin puternic la alegerile prezidențiale din 2009, pentru ca după aceea, să dea și el o mână de ajutor acelora care l-au sprijinit. O spun deschis următoarele cuvinte: “[COLOR=fuchsia]Primiți-l spre lucrarea împlinirii cuvântului lui Dumnezeu[/COLOR]”. Dar iată pasajul care anunță că va veni cuvânt din cer de la “Șfântul Apostol Andrei al Pucioasei”: [COLOR=blue]“ În ziua pecetluirii grădiniței cuvântului Meu am avut, aproape, martori dintre cei din cer pe [/COLOR][COLOR=fuchsia]apostolul Andrei[/COLOR][COLOR=blue] și pe trâmbița Mea Verginica. Iată-l pe el și acum apostol peste neamul român, strigând vestea cea mare:” .” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 12 decembrie 2008.[COLOR=blue])[/COLOR] Și ce veste mare strigă Șfântul? Iată ce strigă (printre altele): [COLOR=blue][…]“O, fii și fiice ale neamului român, lăudați-L pe Domnul întru venirea Sa la voi cuvânt de Duh Sfânt peste voi și peste popoare, căci vatra voastră este masa cuvântului lui Dumnezeu! Vreți nu vreți, credeți sau nu, se face Domnul cuvânt și Se coboară pe pământ la voi ca să dea neamurilor lumina cunoștinței Sale. Apropiați-vă cu credință! Iubiți-vă unii pe alții și nu vă dușmăniți, fii români, ci îmbrățișați-vă voi, cei ce puneți în zilele acestea pe masă soarta cea de azi și cea de mâine a neamului român! [/COLOR][COLOR=fuchsia]Primiți-l ca de la Domnul[/COLOR][COLOR=blue] pe cel pus de El cârmaci în fața acestui neam, căci soarta neamului român este în mâna Domnului, și are Domnul mijlocitori spre El pentru acest neam pe cei ce stau așezați de El în grădina cuvântului Său, și aceștia ridică mâinile spre cer la Dumnezeu pentru acest neam după ce Domnul le arată lor ce să ceară, iar El să împlinească apoi! O, fiți credincioși, fii români! Duhul apostoliei cea pentru Hristos s-a coborât de la Dumnezeu peste vatra acestui neam. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Primiți-l spre lucrarea împlinirii cuvântului lui Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue] și întăriți-vă inimile și așezați-vă în dragoste și ștergeți cu ea dintre voi duhul dezbinării dintre frate și frate, duhul măririi de sine, care nu aduce unire între frați pentru soarta acestui neam. Strângeți-vă mănunchi și stați cu credincioșie înaintea Domnului pentru binele neamului român, căci duhul măririi de sine nu este bun între frate și frate, ci este bun duhul înțelepciunii cerești și duhul dragostei apoi, care poartă în el umilința de duh, prin care Domnul Își găsește plăcerea în om. Pace vouă! [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu, apostolul lui Hristos, Andrei[/COLOR][COLOR=blue], în ziua mea de pomenire sunt cu Domnul pe vatra neamului român, căci Domnul vine cu sfinții Lui când vine. Amin.” [/COLOR][COLOR=blue]( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 12 decembrie 2008; sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR] După ce-a spus ce avea de spus, “Șfântul Andrei” predă ștafeta “Cuvântului” către Dumnezeul de la Pucioasa: [COLOR=blue]“ Și acum, Doamne, dă-i neamului român cuvântul iubirii Tale cea pentru el în zi de sărbătoare de sfinți! Amin, amin, amin.[/COLOR][COLOR=blue] “ ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 12 decembrie 2008.[COLOR=blue])[/COLOR] |
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XLV-a)
[/COLOR] Odată pusă problema de “Șfântul Andrei”, vine și “Dumnezeul de la Pucioasa” cu aceeași placă și aceeași melodie, adânc preocupat de soarta politică a țării. Tema “îmbrățișării feseniste “ dintre PDL și PSD se desprinde ca un fir roșu, călăuzitor: [COLOR=blue]“– Eu, Domnul, îi cuprind în Duhul Meu și în cuvântul Meu pe fiii români care stau în zilele acestea să hotărască pentru soarta cea de azi și cea de mâine a neamului român. Amin. [/COLOR] [COLOR=blue]Nimic fără Dumnezeu, o, fii români! [/COLOR][COLOR=fuchsia]Îmbrățișați-vă [/COLOR][COLOR=blue]cu inima curată, fiilor! Înțelepciunea Mea este de sus, și cu ea vă păstoresc pe voi. Vă dăruiesc vouă înțelepciune, tată! Luați de la Mine, luați, tată, și apoi dați de la voi mărirea de sine și [/COLOR][COLOR=fuchsia]îmbrățișați [/COLOR][COLOR=blue]lucrarea umilinței de duh, căci Eu așa am lucrat și așa lucrez între cer și pământ pentru om, și voi știți ce am făcut Eu pentru om ca să-l pot ierta pe om de multele lui păcate. O, [/COLOR][COLOR=fuchsia]strângeți-vă cu inima curată în jurul[/COLOR][COLOR=fuchsia]celui pe care[/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu, Domnul, l-am așezat cârmaci din partea Mea în fruntea neamului român[/COLOR][COLOR=blue] și lucrați binele și pacea și credința în Dumnezeu peste fiii și fiicele acestui neam, iar Eu vă voi iubi pe voi, și voi Mă veți iubi pe Mine ca pe Mirele vostru, căci iată, Mirele vine, și fericită este sluga pe care o va găsi priveghind, și pe aceea El o pune peste ale Sale ca să le cârmuiască, precum este scris. Amin. [/COLOR] [COLOR=blue]Pace vouă! Să nu se tulbure inimile voastre! Să nu mai fie duh tulbure între voi, tată! [/COLOR][COLOR=fuchsia]Îmbrățișați-vă[/COLOR][COLOR=blue] în credința că Eu, Domnul Iisus Hristos, vă iubesc și Mă fac din mijlocul vostru cuvânt de Duh Sfânt și lumină mare peste pământ de pe vatra voastră. Iubiți pacea! [/COLOR][COLOR=fuchsia]Strângeți dintre voi toate smintelile, toate amintirile urâte ale răutății și ardeți-le[/COLOR][COLOR=blue] pe altarul dragostei de Dumnezeu și de oameni, căci diavolul seamănă numai dezbinare, tată, dar voi fiți tot mai treji, și cu iubire să lucrați, și sub scutul Meu să vă păstrați, ca să vă pot ocroti de orice rău, căci Eu vă iubesc. Pace vouă! Amin, amin, amin.[/COLOR] [COLOR=blue]( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 12 decembrie 2008; sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR] Îndemnurile la stingerea tuturor ranchiunilor dintre partidele fruntașe în alegeri este indirect un îndemn la refacere a FSN-ului, din fracțiunile zdrențuite care au mai rămas din istorie. Beneficiarul direct (în perspectivă) a acestei reconcilieri este Traian Băsescu, căruia îi cresc serios șansele la alegerile din 2009. Beneficiarul indirect (în cazul unei prezumptive recunoștințe a lui Băsescu față de sprijinul logistic oferit de liderii pucioși) este Irineu Bistrițeanul. Este și motivul pentru care nici acesta nu trece neobservat, ci i se aruncă și lui o momeală, care s-ar putea formula cam așa: [COLOR=green]“Noi te ajutăm să te “eliberezi” de tutela lui Anania și să promovezi ierarhic, iar tu ne sprijini să ne sporim legitimitatea, serios știrbită odată cu trecerea vremii. Ne vei fi nouă [/COLOR][COLOR=fuchsia]apostol vestitor al lucrării de nou Ierusalim peste pământ[/COLOR][COLOR=green] ”[/COLOR]. O momeală dulce ca o mângâiere, această vestire a Euro Ierusalimului peste tot pământul: [COLOR=blue]“ O, cu mare taină Mă așez cu oștirile îngerești și cu toți sfinții Mei și Mă ating cu Duhul Sfânt Mângâietorul de creștetul [/COLOR][COLOR=fuchsia]arhiereului Meu Irineu[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR][COLOR=fuchsia]apostol vestitor al lucrării Mele de nou Ierusalim peste pământ[/COLOR][COLOR=blue], cel care acum șaptesprezece ani a fost martorul Meu în ziua pecetluirii și a așezării celei noi, din cer rânduită ca să fie, peste grădinița aceasta, peste care Eu, Domnul, cobor cuvântul venirii Mele spre tămăduirea de necredință a omului care aude vestea Mea și se întoarce la Dumnezeu cu inima și cu viața sa. [/COLOR] [COLOR=blue]Pace ție, ucenic îndurerat! În mare taină îți mângâi duhul și te cuprind în puterile cele de sus ca să poți tu prin greu și prin zdrobiri de duh, și acestea [/COLOR][COLOR=fuchsia]se vor lăsa curând, curând peste cei[/COLOR][COLOR=blue] ce-ți dau ție dispreț pentru că ai fost martorul Meu cel drept în ziua așezării celei noi a bisericii Mele din vremea aceasta. Pace ție! Fii cuminte! Eu, Domnul, sunt mângâierea ta. Amin.” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 12 decembrie 2008; sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR] Euro Ierusalimul e în fașă. [COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR] [COLOR=purple] Anca Estera [/COLOR] [COLOR=purple] 17 decembrie 2008[/COLOR] [COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR] |
Citat:
nu-shi demascau decat suficientza shi absurdul, se demascau pe ei ishisi ca nishte ignorantzi, deci n-aveau ce demasca la pucioshi ca pucioshii nu-s mincinoshi prin cartzile lor, iar pacatele lor nu-s chemat eu ca sa le socotesc, caci nici macar nu le shtiu viatza shi nu ma priveshte, cu atat mai mult cu cat a mea este vrashte... oare ce i s-a intamplat lui Cain sa fi fost vina lui Abel? "au doara" Lot ar fi trebuit s-o tzie pe femeia sa de ochi ca sa nu priveasca inapoi la Sodoma shi Gomora, shi daca n-a tzinut-o caci il tzineau ingerii de maini este el vinovat pentru ca el n-a intors capul shi femeia lui a intors capul ca sa vada prapadul ori ca sa-i para rau dupa comorile lor? sau poate Moisi o fi fost vinovat ca poporul cerea intruna carne de prepelitza asha cum erau obijnuitzi prin Egipet sa mance, cartind mereu, ca de ce au fost ei scoshi de la Faraon ca sa moara in pustie; era Moisi de vina ca poporul a ramas ca nishte placi de marmura nescrise ci doar s-au lustruit pana la satziu pentru slava de la oameni? ca in loc sa urmeze tablele legii shi-au facut banchet de fericire ca au scapat de Moisi shi de Dumnezeu? oare or fi pucioshii mereu vinovatzi ca altora le cad site-urile? dar daca e o rautate care cineva ar vrea sa planeze mereu pe ei... ca acuma or fi shi tirani, adica dumneata ii faci pe ei ca ar cenzura parerile oamenilor, poi nu e de-a dreptul ridicol acest lucru? adica tocmai ei or dori sa cenzureze pe jurnalishti... cred ca e cea mai buna poanta. shi nu cumva ei or fi de vina shi pentru toate rautatzile nostre? poi cine sunt pucioshii, decat nishte oameni care cred asha ca shi mine... ca este de la Hristos-Duhul ce s-a scris acolo, de la Cuvantul Lui Dumnezeu... doar ca ei spre deosebire de mine il shi pun in aplicare, il traiesc... "shi balaurul a aruncat un rau dupa femeie ca s-o ia apa" sau cum e pe acolo prin apocalipsa nu shtim cine e femeia, dar macar banuim cine este balaurele, necredintza din om caci e plin de pacate shi rautate, pizma shi ura, deci pare ca asta ar cam fi balaurele, shi e fie pro fie contra...ca ii place mereu ca sa joace asha ca un fel de alba neagra. |
De ce au suspendat pucioșii blogul noulierusalimnip?
[COLOR=red]De ce au suspendat pucioșii blogul noulierusalimnip?(partea I)[/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR] [COLOR=red]Dragă Vsovi, am să-ți răspund doar la neliniștile tale selectate mai jos:[/COLOR] […] deci n-aveau ce demasca la pucioshi ca pucioshii nu-s mincinoshi prin cartzile lor, iar pacatele lor nu-s chemat eu ca sa le socotesc, caci nici macar nu le shtiu viatza shi nu ma priveshte, cu atat mai mult cu cat a mea este vraishte... […] oare or fi pucioshii mereu vinovatzi ca altora le cad site-urile? dar daca e o rautate care cineva ar vrea sa planeze mereu pe ei... ca acuma or fi shi tirani, adica dumneata ii faci pe ei ca ar cenzura parerile oamenilor, poi nu e de-a dreptul ridicol acest lucru? adica tocmai ei or dori sa cenzureze pe jurnalishti... cred ca e cea mai buna poanta. shi nu cumva ei or fi de vina shi pentru toate rautatzile nostre? poi cine sunt pucioshii, decat nishte oameni care cred asha ca shi mine... ca este de la Hristos-Duhul ce s-a scris acolo, de la Cuvantul Lui Dumnezeu... doar ca ei spre deosebire de mine il shi pun in aplicare, il traiesc... […] Acuma, rămâne de văzut dacă pucioșii “or dori sa cenzureze pe jurnalishti... “ și dacă asta “e cea mai buna poanta” [COLOR=red]Sper că știi puțină engleză. Am să-ți reproduc frânturi din reclamațiile făcute de pucioși la Wordpress și la Aeonity, în urma cărora blogurile au fost suspendate. [/COLOR] [COLOR=red]Pretențiile pucioșilor sunt mincinoase din cel puțin patru motive: [/COLOR] [COLOR=red]1) ei pretind că drepturile de autor aparțin Fundației Sfânta Virginia din Pucioasa, deși legea 8/1996 prevede la Art.3, alin (1) că aceste drepturi revin autorului (deci lui Dumnezeu, după cum pretindeau pucioșii: că Dumnezeu ar fi Autorul Cuvântului de la Pucioasa ). Așadar, ori pucioșii Îi fură lui Dumnezeu drepturile de Autor, ori nu este Dumnezeu acela care ce a scris acest Cuvânt, ci pucioșii de la Fundația Sfânta Virginia![/COLOR] [COLOR=red]2) ei pretind că citatele folosite ca exemplificare sunt “texte copiate”. Ignoră prevederile legii 8/1996 Art 33,alin(1) pct.[/COLOR][COLOR=red]b) care spune că (citez) este permisă[/COLOR][COLOR=red]fără consimțământul autorului și fără plata vreunei remunerații[/COLOR][COLOR=red] […]utilizarea de scurte citate dintr-o operă, în scop de analiză, comentariu sau critică ori cu titlu de exemplificare, în măsura în care folosirea lor justifică întinderea citatului”[/COLOR] [COLOR=red]Copierea mai presupune nu numai să reproduci un text străin, ci și să lași impresia că îți aparține, că ești autorul lui, trăgând foloase morale și/sau materiale din această stratagemă. Pucioșii înlocuiesc însă în mod deliberat expresia corectă “text citat” cu sintagma insidioasă “text copiat”.[/COLOR] [COLOR=red]3) ei pretind că dețin încă din anul 2003 dreptul de copyright pentru situl de pe care s-au preluat citatele în cauză, cu toate că prima lor tentativă oficială de a obține acest drept a fost formulată abia la data de 15 ianuarie 2009, fiind înregistrată la O.R.D.A. cu nr.247/15.01.2009 . Această cerere a primit la data de 30 ianuarie 2009 un răspuns de la O.R.D.A. din care rezultă că soluționarea ei favorabilă este posibilă într-un viitor apropiat, și anume abia la momentul în care Registrul Național de Opere va deveni funcțional.[/COLOR] [COLOR=red]4) ei pretind că, fără excepție, toate comentariile făcut pe aceste bloguri la adresa lor sunt defăimătoare.[/COLOR] [COLOR=red]Comentariile sunt critice și nu urmăresc să le micșoreze sau să le sporească pucioșilor faima. De altfel, pentru niște creștini adevărați, faima ar trebui să fie o preocupare cu totul secundară, sau, mai bine, nici să nu fie. Românul are însă o vorbă : Capra când e râioasă, ține coada în sus. Comentariile devin incomode îndată ce dezvăluie lucruri mai mult sau mai puțin grave, care țin de conduită și de moralitate. Când ți se arată că minți, că înșeli, că falsifici, că urăști, mai corect ar fi să te grăbești a-ți corecta defectele, decât să încerci cu disperare să le ascunzi. Tot se vor vedea până la urmă. Tot se va găsi un copil pe cale care să strige în gura mare: “Regele e gol!”[/COLOR] [COLOR=red]Ar mai fi de adăugat că încă de la început, din octombrie 2007, toate semnalele critice de pe blogul noulierusalimnip, prin care se demonstra cum liderii pucioși au modificat pe furiș texte considerate de ei sacre, au fost considerate de către pucioși “calomnii și defăimări”. Au avut un an și mai bine la dispoziție, timp în care ar fi putut explica de ce au făcut aceste schimbări, deși motivația este clară: ca să ascundă unele inexactități, minciuni sau “proorocii” care nu s-au împlinit și nici șanse nu mai au ca să se împlinească vreodată. Până la urmă au găsit cu cale că e mai simplu și mai eficient să se apeleze la alte minciuni și să se suspende blogurile incomode. Pucioșilor nu le-a plăcut niciodată critica, ci numai laudele![/COLOR] [COLOR=red]Urmează selecțiunile promise. După ce citești o să vezi singur dacă e ridicolă sau nu , dacă e o poantă bună sau nu, presupusa “cenzurare a jurnalishtilor” de care vorbeai frăția ta.[/COLOR] [COLOR=red]Mai întâi, selecțiuni din notificarea trimisă de pucioși la Aeonity. Te rog să observi mai întâi o șmecherie ieftină: pucioșii reproduc nu numai citatele care pretind că au fost “copiate”, ci și comentariile critice de pe marginea lor, așa încât textul reclamat că ar fi fost “copiat” să pară că e de 10 ori mai consistent decât în realitate: [/COLOR] To AEONITY.COM TEAM, Attention: TOS manager The blog http://www.aeonity.com/anca which is your client is in many ways infringing upon the Terms of Service at [COLOR=#777777]http://www.aeonity.com/legal/terms-of-service/[/COLOR]available on your site. In your Terms of service at point 5 CONTENT RESPONSIBILITY you state that any infringement or third party intellectual property rights arising therefrom is the responsibility of your client. As you the blog provider for the : http://www.aeonity.com/anca it is our duty to notify you of the copyright infringement , before we do any notification to DMCA. http://www.aeonity.com/anca is using in most of its content the materials from the site www.noul-ierusalim.ro which is the property of Santa Virginia Foundation the Holy City of New Jerusalem with copyright reserved 2003-2009 under the Romanian Law nr. 8/1996 din 14/03/1996. We give you few examples from the very long list of cases to use our materials without any approval from the owner of the www.noul-ierusalim.ro : The site www.noul-ierusalim.ro is displaying in pdf format a book titled Cuvantul Lui Dumnezeu(Word of God) edition 2 published by Editura Ro Emaus 2006 with ISBN number 973-97125-3-3.(link for copyright ownership http://www.noul-ierusalim.ro/Prefata.pdf page 2).This book is used in the Content of your client without permission from the owner of the wrights reserved by the law. We give a list of some of the abuses during September 2007 to Ianuary 2009: A.In this link: http://www.aeonity.com/anca/pg/1 posted on 15 of ianuary 2009,we find the text bellow in which we have underligned the links to our site which clearly show copyright infringement: [COLOR=purple]83. Noul Ierusalim (Misterele Pucioasei, cap.LXXIX)[/COLOR] [COLOR=purple] “[/COLOR][COLOR=purple]Dumnezeul” de la Pucioasa [/COLOR] [COLOR=purple]l-a abandonat definitiv pe Victor Atanasie Stănculescu[/COLOR] Studiu independent despre fenomenul religios [COLOR=blue]NIP[/COLOR] ( ”[COLOR=blue]Noul Ierusalim[/COLOR] de la Pucioasa” ) Motto:“[COLOR=fuchsia]Victoraș, să ai grijă de copii![/COLOR]” [COLOR=blue]“[/COLOR][COLOR=fuchsia]Victoraș, să ai grijă de copii![/COLOR][COLOR=blue]”[/COLOR] Această frază, atribuită Elenei Ceaușescu, pe când se îmbarca în elicopterul care părăsea precipitat clădirea Comitetului Central al PCR în dimineața zilei de 22 decembrie 1989, a rămas în istorie. Dar Victoraș “a avut grijă” doar de părinți, la Târgoviște. De copiii lui Ceaușescu nu s-a mai preocupat, așa că doi dintre ei au decedat prematur, în timp ce generalul Victor Stănculescu a mai supraviețuit ani buni după aceea. Dar steaua lui, norocoasă în timpul și pe urma “loviluției din decembrie ‘89”, a început să intre în declin. Recent, el a fost condamnat la ani grei de închisoare, pentru rolul dublu, triplu sau multiplu (el știe mai bine ce rol a avut) pe care l-a jucat la Timișoara în decembrie 1989. [COLOR=blue] [/COLOR] |
[COLOR=red]De ce au suspendat pucioșii blogul noulierusalimnip?(partea a II-a)
[/COLOR] Puțini știu însă că în anii de glorie ai generalului de după 1989, când puterea criptocomunistă l-a “uns” ba ministru al economiei, ba al apărării, Victor Atanasie Stănculescu a fost în mod insistent curtat de către…ghici, cine? De către… însuși “Dumnezeul” de la Noul Ierusalim-Pucioasa! Pasă-mi-te generalul era atunci călare pe cai mari, și se merita să fie curtat, că de! Încercarea, moarte n-are! Așa că “Dumnezeul” de la Pucioasa s-a așternut pe compus epistole de amor adresate puternicilor zilei (printre care și generalul Stănculescu), ca să-i ajute ei (și el), pe săracii “copiii de la Pucioasa”, că sunt sărăcuți și lipsiți de toate cele! Vorba ceea, cu care generalul era deja familiar: [COLOR=blue]“[/COLOR][COLOR=fuchsia]Victoraș, să ai grijă de copii![/COLOR][COLOR=blue]”[/COLOR] * Dar ce vești primea din ceruri generalul, prin anii 1991? Vom spicui din ele câteva fraze la întâmplare, dar să începem cu începutul primei epistole sosite “din cer”: [COLOR=blue]“ Către mai marele oastei române, pace și har și binecuvântare de la Dumnezeul Preasfintei Treimi, Care lucrează și vorbește în România! Amin.”( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 9/22 ianuarie 1991[COLOR=blue])[/COLOR] 1.copied without permission from: http://www.noul-ierusalim.ro/1991.pdf page 418,colomn 1, paragraph 1 Începutul scrisorii era promițător la vremea aceea. Ar fi fost bine pentru Victoraș să fi primit niscai binecuvântări și ceva mai târziu, înainte de ultimul lui proces, că poate așa scăpa ceva mai lesne, cu o pedeapsă mai ușoară; sau măcar gradul de general și l-ar fi păstrat. Dar așa… probabil că “Dumnezeul” de la Noul Ierusalim-Pucioasa știa bine care va fi deznodământul (adică știa că Victoraș va fi degradat și va ajunge, din “[COLOR=blue]mai marele oastei române[/COLOR]”, un simplu soldat). Așa că nu s-a mai ostenit să-l mai binecuvinteze: ca soldat, nu mai merita nici o atenție. [COLOR=blue]“ Nimic nu împlinesc până nu descopăr taina planurilor Mele prin servii Mei prooroci.”( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 9/22 ianuarie 1991[COLOR=blue])[/COLOR] 2.copied without permission from: http://www.noul-ierusalim.ro/1991.pdf page 418,colomn 1, paragraph 1 De la bun început Victoraș este pus în gardă, ca să știe bine cu cine are de-a face: tratativele între “cer” și “pământ”, respectiv între “pământ” și “cer”, se vor face doar la cel mai înalt nivel: capul armatei române cu capul bisericii Noul Ierusalim- Pucioasa. Deși pentru tabăra pucioșilor se vorbește în chip eufemistic, la plural ([COLOR=blue]servii Mei prooroci)[/COLOR], în realitate era vorba de un singur cap: “proorocița” Mihaela Tărcuță, cea care aducea la lumină, în numele lui Dumnezeu, “[COLOR=blue]Cuvântul lui Dumnezeu[/COLOR]”. Și fiindcă vorbim aici de tratative: ca la orice tratative, fiecare negociator speră să obțină ceva, eventual dând în schimb cât mai puțin posibil. Deci, ce i se cerea generalului? Și ce i se dădea în schimb? Iată ce i se cerea (nu mare lucru!): [COLOR=blue]“ Iată, încheie și Dumnezeu astăzi legământ cu tine: să păstrezi cu sfințenie și cu frică taina planurilor Sale și taina izvorului Său care curge în România prin servii Săi prooroci; să păstrezi taina lui Dumnezeu mai mult decât orice taină, căci Domnul coboară poruncă cerească pentru ascunderea lucrului Său și a planului prin care lucrează și descoperă voile Sale cele bine întocmite.”( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 9/22 ianuarie 1991, sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR] 3.copied without permission from: http://www.noul-ierusalim.ro/1991.pdf page 418,colomn 2, paragraph 4 E cam greu de înțeles cum va reuși “Dumnezeul” de la Pucioasa să facă simultan și “[COLOR=blue]ascunderea lucrului Său[/COLOR]”, și “[COLOR=blue]descoperirea voilor Sale[/COLOR]”, deci va trebui să-l credem pe cuvânt. Și fiindcă a venit vorba de ascundere, să facem o paranteză. Deși aici se afirmă negru pe alb că nu numai Dumnezeu are taine, ci și oamenii, și nu numai oamenii au ascunderi, ci și Dumnezeu, peste ani și ani, liderii de la Pucioasa vor promova o teorie năstrușnică, prin care se afirmă că “tainele sunt de la Dumnezeu, iar ascunderea este de la Diavolul”. Să luăm aminte! Așadar, Victoraș era chemat să ascundă ceva, să mai pună ceva în ghips. Ce să ascundă? Ce picior să-și mai pună în ghips? Iată ce: [COLOR=blue]“ Scoală-te și crede în Mine și lucrează-Mi să-Mi acoperi bine pe servii Mei! Ia mantia credinței și cu ea [/COLOR][COLOR=fuchsia]pune-Mi deoparte acești copii[/COLOR][COLOR=blue] prin care Eu lucrez, căci lucrez pentru slava și gloria acestui pământ binecuvântat.” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 9/22 ianuarie 1991, sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR] 4.copied without permission from: http://www.noul-ierusalim.ro/1991.pdf page 418,colomn 2, paragraph 5 Adică, mai pe scurt: [COLOR=blue]“[/COLOR][COLOR=fuchsia]Victoraș, să ai grijă de copii![/COLOR][COLOR=blue]”[/COLOR] Oare ce diferență să fi văzut “Dumnezeul” de la Noul Ierusalim-Pucioasa între “[COLOR=blue]slava[/COLOR]” și “[COLOR=blue]gloria[/COLOR]” pământului românesc, care pretinde că-i aparține de drept? Victoraș, însă, ca un adevărat ostaș, trebuie să ia poziția de drepți în fața unui “Dumnezeu” atât de autoritar: [COLOR=blue]“ Ridică-te și servește-Mi planului Meu și lucrului Meu, căci servii Mei au de stat lângă Mine, au de împărțit cuvintele Mele pe unde îi trimit Eu și au de strigat la Mine pentru România Mea, după cum le poruncesc Eu să lucreze cu Mine” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 9/22 ianuarie 1991[COLOR=blue])[/COLOR] 5.copied without permission from: http://www.noul-ierusalim.ro/1991.pdf page 418,colomn 2, paragraph 5 Dar ce i se promitea generalului în schimb? Un troc: [COLOR=blue]“ Iată, facem unul pentru altul. Servește-Mi planului Meu și Eu voi fi cu tine, și voi fi cu glorie cu tine. Amin. Cel ce dă măcar un pahar de apă celor mai mici ai Mei, Mie Îmi dă acela, și Eu îl voi da de-a dreapta mea în zilele gloriei Mele.” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 9/22 ianuarie 1991[COLOR=blue])[/COLOR] 6.copied without permission from: http://www.noul-ierusalim.ro/1991.pdf page 418,colomn 2, paragraph 6 Aluzia cu paharul de apă începe să clarifice lucrurile. “Combinația” pusă la cale capătă contururi materiale din ce în ce mai nete: [COLOR=blue]“ Fii credincios Mie, căci prin această credință vei fi cu Mine, și Eu voi fi cu tine. Amin.” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 9/22 ianuarie 1991[COLOR=blue])[/COLOR] 7.copied without permission from: http://www.noul-ierusalim.ro/1991.pdf page 419,colomn 1, paragraph 1 Intenția de a-l face prozelit al Noului Ierusalim pe Victor Atanasie Stănculescu este evidentă. După cum la fel de evident este că promisiunile făcute generalului au fost uitate, sau ignorate: peste 17 ani generalul a fost degradat de către semenii lui, devenind un simplu soldat, apoi a mai înfundat și pușcăria. Nu este exclusă nici varianta răzbunării “Dumnezeului“ de la Pucioasa, dacă luăm în calcul următoarele: ca probabilă, o totală lipsă de reacție a lui Victor Stănculescu la aceste baliverne; iar ca posibilă, o astfel de răzbunare. Liderii pucioși au dorit să fie cât mai convingători, adăugând și un talisman la scrisoarea lor: i-au dat în dar o cruce sculptată în atelierele lor de la Pucioasa (cel mai plauzibil, o cruce strâmbă, cu iscălitura falsificată a lui Marian Zidaru, căci așa aveau pucioșii tiparele pentru cruci și obiceiurile pe vremea aceea). O cruce care se putea pune fie la gât, fie la cap, fie pe piept, și care urma să-i aducă lui Victoraș mult noroc în întortocheata sa carieră: [COLOR=blue]“ Iată, pun dar de la Mine și pun putere de ocrotire și de biruință peste această cruce lucrată de mâini curate și din porunca Mea lucrată. Pune-o și o poartă pe piept, căci puterea Mea va lucra prin ea, și binecuvântarea Mea se va arăta prin ea. Amin, amin, amin.” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 9/22 ianuarie 1991[COLOR=blue])[/COLOR] 8.copied without permission from: http://www.noul-ierusalim.ro/1991.pdf page 419,colomn 1, paragraph 4 |
[COLOR=red]De ce au suspendat pucioșii blogul noulierusalimnip?(partea a III-a)
[/COLOR] N-a fost să fie așa. Ori Victoraș a uitat să poarte crucea pe piept, ori binecuvântarea crucii n-a prea avut puterea scontată, cert este că până la urmă generalul a dat-o în bară. Iar de la bară a ajuns direct la pușcărie. * O a doua epistolă picată “din cer”, și adresată tot lui Victor Stănculescu, avea să despecetluiască complet taina care, în prima epistolă, se cerea ocrotită de către “primul ostaș al țării”: capul armatei este chemat în mod imperativ să contribuie decisiv la re-instalarea regelui Mihai pe tronul țării. Mezalianța dintre “cer și “pământ” căpăta brusc conotații pur politice și mundane. Începutul, însă, suna la fel de promițător: [COLOR=blue]“[…] Harul Meu și pacea Mea peste tine din nou, mai marele oastei României Mele! Pace, iubitul Meu,[…] ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 9/22 martie 1991[COLOR=blue])[/COLOR] 9.copied without permission from: http://www.noul-ierusalim.ro/1991.pdf page 436,colomn 1, paragraph 5 O scrisoare de dragoste, așadar. Iubitul “Dumnezeului” de la Pucioasa avea însă să fie părăsit fără regrete peste ani de zile, atunci când judecătorii de la Timișoara se vor pronunța pentru trimiterea lui la pușcărie. Dar, să vedem ce i se cerea “iubitului” atunci, pe când el era capul oștirii și avea cea mai mare putere efectivă în stat: [COLOR=blue]“[…] Eu sunt Dumnezeul Cel Care veghez și ocrotesc în toată clipa pe cei ce sunt cu Mine, pe cei ce lucrează și Mă ajută pe Mine. Iată, îți amintesc de cuvântul cel înțelept care spune: ”[/COLOR][COLOR=red]Ferește-mă, Doamne, de dușmani, că de prieteni mă feresc eu[/COLOR][COLOR=blue]”[/COLOR][COLOR=blue], dar vin acum spre tine, mai-marele oastei române, vin și îți spun așa: ferește-te tu de prieteni, că de dușmani te feresc Eu. Ajută tu planului Meu, și Eu voi fi ajutorul tău și păzitorul tău în toată clipa. Amin.” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 9/22 martie 1991, sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR] 10.copied without permission from: http://www.noul-ierusalim.ro/1991.pdf page 436,colomn 1, paragraph 5 Dacă vede cineva vreo deosebire între primul “[COLOR=blue]cuvânt cel înțelept[/COLOR]”([COLOR=blue] ”Ferește-mă, Doamne, de dușmani, că de prieteni mă feresc eu”[/COLOR]) și cel de-al doilea, oferit lui Victoraș ca o alternativă mult mai bună ([COLOR=blue]“ferește-te tu de prieteni, că de dușmani te feresc Eu”[/COLOR]) este rugat să o semnaleze. Dacă nu, nici eu n-am s-o fac, pentru că oricum mă depășește. Când am să pot, am s-o fac. Mă gândesc acum la un cuvânt de duh adresat lui Irineu Bistriceanul: [COLOR=blue]“[…]îți spun o vorbă înțeleaptă, care spune așa: “[/COLOR][COLOR=red]Ferește-mă Doamne de prieteni, că de dușmani mă feresc eu[/COLOR][COLOR=blue]”. [/COLOR][COLOR=blue] Dar mai spun odată vorba asta înțeleaptă, ca să-ți fie spre înțelegere, și iată ce-ți spun: ferește-te tu de prieteni, că de dușmani te feresc Eu. Amin.”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 3/16 ianuarie 1990) 11.copied without permission from: http://www.noul-ierusalim.ro/1990.pdf page 414,colomn 1, paragraph 1 Rămâne de văzut care dintre cele două vorbe de duh (una spusă în ianuarie, și cealaltă în martie) este “mai înțeleaptă” decât cealaltă, căci par a se bătea cap în cap. Puse una lângă alta, par mai degrabă spuse la beție. După ce face o incursiune prin istorie, arătând ce bine îi mergea lui Ștefan cel Mare pe când primea binecuvântări de la Daniil Sihastrul, “Dumnezeul” de la Pucioasa trece frontal la subiect: regele Mihai trebuie urgent re-instalat pe tron. Și nu va încăpea nici o împotrivire la acest “plan ceresc”: [COLOR=blue]“ Iată, îl voi așeza pe cel binecuvântat de Mine, că el este de la Mine, el este proorocit prin proorocii care au avut cuvânt de la Mine. Îl voi așeza cu brațul Meu cel tare, că de la el și până astăzi nici un mai-mare stătător care a stat peste acest neam nu a mai avut ungerea de la Dumnezeu. Eu nu pot desființa cele proorocite, căci Duhul Meu lucrează și vestește și împlinește în toată vremea.” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 9/22 martie 1991, sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR] 12.copied without permission from: http://www.noul-ierusalim.ro/1991.pdf page 436,colomn 2, paragraph 1 E de neînțeles însă de ce, dacă “Dumnezeul” de la Noul Ierusalim-Pucioasa avea brațul atât de tare, mai avea nevoie și de ajutorul lui Victoraș, care s-a văzut cât de fragil a fost ca om, ca toți oamenii de altfel, odată cu trecerea vremii. Și este de neînțeles de ce acele faimoase proorocii despre așezarea pe tron a regelui Mihai, la care se face aici referință, nu s-au împlinit niciodată. Și mai ales, este de neînțeles de ce aceste promisiuni bombastice făcute chiar de către “Dumnezeul” de la Pucioasa nu s-au mai împlinit; doar dacă nu cumva era un “Dumnezeu” mincinos, ca și “proorociile”amintite de el, de altfel. În schimb, o adevărată beție a izbânzii se revarsă în valurile imaginației: [COLOR=blue]“ Nu te teme, că vei călca peste tot dușmanul Meu și peste tot dușmanul tău și va curge veninul și se va risipi în întuneric, iar Eu voi face lumină, și va fi lumină. Să nu folosești îndoiala întru Mine, căci îndoiala înjumătățește biruința creștinului. Fii viteaz, căci ești fiu adevărat, din pământul acestui neam, ești suflet din sufletul cel viu și viteaz al acestui neam. Fii statornic cu Mine, că tu ai nevoie de multă ocrotire.” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 9/22 martie 1991, sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR] 13.copied without permission from: http://www.noul-ierusalim.ro/1991.pdf page 436,colomn 2, paragraph 2 Victoraș este așadar invitat să fie un adept fără șovăire și fără îndoială al Noului Ierusalim, moment în care i se strecoară și presupuse amenințări din afară, motiv serios ca să ceară de la “Dumnezeul” de la Pucioasa să-i dea “[COLOR=blue]multă ocrotire[/COLOR]”: [COLOR=blue]“ Cei ce vor să robească sub stăpânirea lor acest neam, aceia nu te iubesc, și vor să nu mai fii. Le este teamă de tine, căci Eu am pus în tine de la Mine. Le este teamă că le vei zdrobi puterea lor, dar nu te teme tu. Mirul binecuvântărilor să facă din tine un fiu al minunilor, și minunile acelea să fie spre dezrobirea și pacea și liniștea acestui pământ al acestui neam.” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 9/22 martie 1991, sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR] 14.copied without permission from: http://www.noul-ierusalim.ro/1991.pdf page 436,colomn 2, paragraph 2 Parcă suna mai bine[COLOR=blue] “liniștea acestui neam al acestui pământ” [/COLOR]decât[COLOR=blue] “liniștea acestui pământ al acestui neam”[/COLOR], dar e dreptul autorului să se exprime așa cum vrea și așa cum poate. Victoraș este avertizat apoi că n-are loc de-ntors: “Dumnezeul “de la Pucioasa va lucra cu o așa mare putere, încât Victoraș va fi doar un executant obedient la ordinele lui. Totodată, se stabilește și un om de legătură, prin care Victoraș va trebui să primească ordine și să transmită sfaturi dinspre și către liderii pucioși: [COLOR=blue]“ Voi lucra cu putere, ca să te am credincios planului Meu din zilele acestea, și își voi arăta, ca să știi că sunt cu tine și că te ocrotesc. Stai aproape cu inima și cu sfatul de cel care l-am trimis spre tine ca să te vestească de la Mine. Stai cu el mereu aproape. Fă-ți timp să stai cu el în sfat și cere-i pâinea cea vie, căci Eu sunt pâinea care se coboară din cer și care dă viață. Eu sunt viața făpturii Mele. Iată postul sfintelor Paști, al sfintei și de viață făcătoare Învieri a Fiului lui Dumnezeu. Pregătește-te cu post, și ia apoi Trupul și Sângele Meu, ca să intru cu ființa Mea în tine, mai-marele oastei României Mele.” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 9/22 martie 1991, sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR] 15.copied without permission from: http://www.noul-ierusalim.ro/1991.pdf page 436,colomn 2, paragraph 2 |
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:22:46. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.