Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa Romana (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=507)
-   -   New Age (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=455)

mirelat 20.05.2009 21:00:23

Citat:

În prealabil postat de monica.miholca (Post 139458)
Intrebarea era pentru Andrei:10:
adica din perspectiva lui de adept new age. scuze!

ha ha, ce concluzie traznita! auzi, Andrei e adept new age!!:24::24:

andreicozia 20.05.2009 21:06:27

de ce este off topic, si gay-ii sunt tot din new age

In iubire nu alegi tu ce sa iubesti ci ce iti serveste Dumnezeu, iar El stie ce sa-ti aduca in fata......de regula lucruri care te irita profund, aia ne serveste.

Maica Teresa ridica de pe pragul usii minastirii ei din Calcuta si copii pe moarte si gay pe moarte si alti amriti batuti de soarta si pe toti ii legana si-i mingiia, nu alegea ea ce-i convine.
Dumnezeu ii trimitea la ea care-i mingiia SINGURA DATA IN VIATA LOR si ULTIMA! inainte de a-si da duhul de boli si foame!
Nu crezi ca am cam avea ce sa invatam de la cultele astea catolice, nu?

zoridezi 20.05.2009 21:37:23

Citat:

În prealabil postat de mirelat (Post 139605)
ha ha, ce concluzie traznita! auzi, Andrei e adept new age!!:24::24:

Inainte sa te hahaiesti pe aici, citeste postarile lui andreicozia, iar daca nu iti pare nimic suspect, imi pare rau, dar n-am ce sa iti fac...
Ce frumos, desi nu sunt de mult timp pe forum, m-am lamurit ce personaje se perinda pe aici!
Eu recunosc, cam am tendinta sa judec si stiu ca voi fi judecata pentru asta! Dar nu mai fiti asa de rautaciosi cand situatia nu o cere.
Si tu andreicozia, esti un MARE ipocrit, auzi la el, capabil de iubire neconditionata! BLEAH, mi-e lehamite!
Imi cer scuze celor care au avut rabdare (Anca-Miha, anna21 etc), dar nu pot sa nu tac cand vad atata minciuna in jurul meu.

I quit, nici nu vreau sa mai aud de topicul acesta :47:

zoridezi 20.05.2009 21:42:28

"De ce nu înțelegeți vorbirea Mea? Fiindcă nu puteți să dați ascultare cuvântului Meu.
Voi sunteți din tatăl vostru diavolul și vreți să faceți poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni și nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el.Când grăiește minciuna, grăiețte dintru ale sale, căci este mincinos și tatăl minciunii.
... Cel care este de la Dumnezeu ascultă cuvintele lui Dumnezeu, de aceea voi nu ascultați pt că NU SUNTEȚI DE LA DUMNEZEU." (Evanghelia după Ioan 8:43-44-...-47)

"Nu voi mai vorbi multe cu voi, căci vine și "stăpânitorul" acestei lumi și EL NU ARE NIMIC ÎN MINE." (Evanghelia după Ioan 14:30)

Anca-Miha 20.05.2009 21:43:17

Cu rabdarea treci marea, se zice. deci sa avem rabdare cu cei, care ne solicita poate mai mult. Rabdarea e o virtute. Cum a zis si Pr. Cleopa? Rabdare, rabdare, rabdare...

eduardd 20.05.2009 22:38:40

Citat:

În prealabil postat de zoridezi (Post 139612)
I quit, nici nu vreau sa mai aud de topicul acesta:47:

Sincer zordezi..si eu ma tot stradui sa inteleg "cum e" cu topicul asta..cu gay cu new age..dar m-a cam..:35: Mai mult am senzatia ca aici nu se discuta ci doar se platesc polite.. Anca are un stil mai aspru de a scrie ( care uneori chiar ajuta pe unii sa se trezeasca la realitate..iar pe altii ii baga in ceata totala..) iar Andrei o acuza incontinuu ( bineinteles ca indreptatit de acest virtual in parte..dar alteori e bine sa lasam discutia precedenta la topicul respectiv..) de rautate voita! Stii ce ma gandeam? Cum ar fi daca Anna, Anca si Andrei ar purta aceeasi discutie fata in fata? Si-ar zambi manati de iubirea neconditioanata :71: sau s-ar "parui" in virtutea apararii ortodoxiei? :102:
scuze de offtopic dar...nu m-am putut abtine..

Anca-Miha 20.05.2009 22:59:11

Da, te scuzam, Jenica. Oare chiar vorbim chinezeste pe aici? Se pare ca da.

monica.miholca 20.05.2009 23:16:25

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 138092)
Vrei sa iti spun ce semnifica aceasta tolerare despre care vorbesti tu?Inseamna o mare dovada de EGO,de autosuficienta,de a trai cu impresia de superioritate:noi alesii,iar ei ereticii pe care ii toleram pe langa noi.Daca nu reusesti sa intelegi aspectul acesta,atunci nu pot sa iau cuvintele tale decat ca pe o vorbarie in van: pompoasa,dar lipsita de esenta!

Multumesc ca vorbesti in numele constiintei mele.
Nu credeam ca se vede atat de bine ceea ce incerc cu disperare sa ascund.:2: si sunt sincera.
imi cer scuze pentru offtopic.
initial m-am gandit sa nu raspund la aceasta replica, care m-a mahnit cu adevarat. ego ul meu e minuscul, heaven, e atat de minuscul incat nici sa jignesc pe cineva nu sunt in stare, pentru ca mi-e frica ca voi fi desconsiderata imediat. iar ceea ce se vede, e o incercare disperata de a placea, de a incerca sa fiu acceptata de altii, chiar intr-o forma paradoxala, pentru ca incerc mereu sa ...par ce nu sunt.
ei bine, sunt o fiinta atat de slaba, ca nici nu iti poti inchipui!

oricum, discutia era despre new age si nu despre cata dragoste are sau nu cineva.

andreicozia 21.05.2009 00:21:04

Citat:

În prealabil postat de zoridezi (Post 139612)
Inainte sa te hahaiesti pe aici, citeste postarile lui andreicozia, iar daca nu iti pare nimic suspect, imi pare rau, dar n-am ce sa iti fac...
Ce frumos, desi nu sunt de mult timp pe forum, m-am lamurit ce personaje se perinda pe aici!
Eu recunosc, cam am tendinta sa judec si stiu ca voi fi judecata pentru asta! Dar nu mai fiti asa de rautaciosi cand situatia nu o cere.
Si tu andreicozia, esti un MARE ipocrit, auzi la el, capabil de iubire neconditionata! BLEAH, mi-e lehamite!
Imi cer scuze celor care au avut rabdare (Anca-Miha, anna21 etc), dar nu pot sa nu tac cand vad atata minciuna in jurul meu.

I quit, nici nu vreau sa mai aud de topicul acesta :47:

Noi ne cunoastem mai bine pe aici si fetele stiu ca daca vorbesc despre ajutorul acordat gay-ilor eu chiar am facut-o lucrind cu ei , angajindu-i, trecind de diferentele de orientare sexuala si dindu-le o sansa existentei lor
Mirela stie bine asta, si la fel si Jeni stie de initiativele mele, de aceea rid cu gura pina la urechi cind aud afirmatiile tale.
Dar nu ma supar pe tine, esti chiar funny!

andreicozia 21.05.2009 00:22:10

cheer up zori de zi!
Nu mai sta imbufnata :)

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:39:43.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.