![]() |
Citat:
|
Citat:
Crestinii sunt chemati sa fie mijlocitori intre om si Hristos. "Va îndemn, deci, înainte de toate, sa faceti rugaciuni, cereri, MIJLOCIRI, multumiri pentru toti oamenii", (1 Tim. 2:1). Ei, te-ai lamurit ca si crestinii sunt chemati sa fie mijlocitori? Tu, de ex., nu mijlocesti pentru nimeni la Hristos? Te rogi numai pentru persoana ta? |
Cred ca e in mintea multora ideea ca ne rugam unor Sfinti asa cum ne-am ruga Afroditei, lui Apollo, si nu direct lui Zeus. De fapt ne rugam sfintilor sa mijloceasca pentru noi la Dumnezeu, ca unii ce au dus o viata exemplara si au castigat favoarea Lui. Puterea lor cea mare e puterea rugaciunii, si minunile pe care le-au facut si le fac tot prin Dumnezeu se fac, pentru ca fara El nu am putea ridica nici un pai.
|
Citat:
|
Da, si Dumnezeu asculta rugaciunile. Insa Dumnezeu a facut minunile acelea in urma rugaciunilor lor, prin ei pentru ca trupurile si sufletele lor erau "vase ale Duhului Sfant", prin SMERENIE si ASCEZA. Noi nu avem nici una, nici alta.
|
Citat:
Citat:
|
Pai avem sau nu avem? :) Bineinteles de la Christos. Iar acel si era in sensul de "and", nu de "too" sau "also" :) El asculta rugaciunile.
Dar mai tii minte ca era cat pe ce sa crutze cetatea pentru rugaciunile lui Lot? Cam asa si cu Sfintii. |
Citat:
Isus spune ca orice voi cere in numele Lui, voi primi, daca cer cu toata inima. El nu spune ca asta este valabil doar pentru unii sau altii... cred ca e valabil pentru oricine crede in Numele Lui... Adica si pentru mine... care nu am smerenia si asceza sfintilor.... Si tot nu inteleg, daca pot spune - pentru ca Isus a zis ca pot :"Tata, cer in Numele lui Isus sa ma eliberezi de blestem" ... de ce trebuie sa cer eliberarea de blestem la Sfantul Ciprian... ? Intrebarea nu este tedentioasa ... vreau doar sa inteleg... |
Din smerenie. Rugaciunile pentru Sfinti sunt cam asa: Sfinte al lui Dumnezeu, roaga-te pentru mine si arata-ma vrednic Domnului de mila Sa (prin asta, dam dovada ca ne stim pacatele si nimicnicia si ca avem nevoie de ajutor.)
|
eu ma intreb de ce neoprotestantii intra pe acest forum?:29: e clar ca nu in ideea de a invata ceva, sau de a afla niste raspunsuri, departe de ei asta. vreti sa ne convertiti? vreti sa ne "deschideti ochii"? :43:noi de ce nu intram pe site-uri neoprotestante? de ce nu avem dorinta asta de a va invada spatiul si a va aduce calea cea dreapta? nu va sunt deajuns casele de rugaciuni, intalnirile, tremuraturile, etc? dar din ce in ce sunt mai convinsa ca aici isi "baga dracul coada" si ca si el sunteti experti in polemica.:67:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:18:58. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.