![]() |
Citat:
Nu e mai util asa?Decat tot o balacareala... |
Citat:
Punctul acela doctrinar, care prevede credinta in profeteasa mai exista, intreb asta...pentru ca ai spus undeva ca unii adventisti o contesta pe White...si astfel ar contesta implicit denominatiunea in sine si pe fondatorul ei, si nu si-ar mai explica optiunea astfel...decat prin faptul ca parasind comunitatea, ar trebui sa revina in sanul celor de care au fost izolati...si s-ar cam plictisi pe acasa! |
Citat:
Cred ca avem in comun invataturile Domnului Iisus Hristos referitoare la dragostea pentru semeni. Spun aceasta si din experientele deosebite pe care le am cu unii colegi si prieteni ortodocsi. |
Ceea ce cred eu ca avem in comun este dragostea lui Dumnezeu,care ne iubeste la fel pe toti.
Asa cum s-a vazut in pilda Fiului risipitor,la fel este de iubit si fiul care a ratacit,precum si cel care a fost ascultator toata viata. Nu uitati ,ca inainte de a fi ortodocsi,adventisti sau orice altceva sunteti oameni ,si Hristos s-a rastignit pentru noi toti. Asta avem in comun,dragostea Lui. |
Citat:
Si mai ales de ce nu vorbiti cu dragoste? |
Citat:
A o contesta pe Ellen White inseamna sa o contesti pe Ellen White si atat. "Denominatiunea" are la baza Sfanta Scriptura. Doar cine contesta Cuvantul lui Dumnezeu va "parasi comunitatea si se va plictisi acasa (desi nu-l da nimeni afara din cladirea bisericii)". |
Citat:
Cred ca l-am bucura pe Dumnezeu daca am incepe sa vorbim spre zidirea sufletelor noastre. Pentru asta ar trebui sa-L lasam pe Hristos sa patrunda in inima noastra. "Caci din prisosul inimii vorbeste gura."(Matei 12:34). |
Citat:
Ce daca un ortodox te ia la trei pazeste.Dovedeste-i bunatatea si intelegerea ta,vorbeste doar cele ale Domnului.Arata-ti care sunt roadele voastre.Cum iubiti voi semeni. De exemplu m-ar interesa ce fapte de caritate face biserica voastra,pentru ca in acest punct cred ca a-ti intrecut pe ortodoxi. |
Citat:
A o contesta pe White inseamna a contesta interpretarea data de ea Bibliei, si sensul infiintarii acestei denominatiuni ...pentru ca dupa cum ti-am mai spus, Sfanta Scriptura exista deeee muuult tareeeeeeeeee, iar canonul ei fiind alcatuit de Biserica Ortodoxa, noi cinstindu-i si acum ca si atunci pe cei care au facut acest lucru cu ajutorul lui Dumnezeu! White l-a contestat si ea pe Miller inainte, dar ea a urmat firul povestii lui de fapt totusi...si s-a intors roata, si asa s-a facut ca si ea, ca si el, a ajuns sa fie contestata...si toate astea pentru ca au dezamagit, si lucrurile au iesit la iveala pentru cei care s-au dezmeticit...si au putut analiza lucrurile cu mai multa atentie. Deci inca o data, White a interpretat Biblia...si asta a dus la infiintarea acestie denominatiuni, deci e cu totul si cu totul altceva....e acelasi lucru pe care l-a facut si Luther candva, si Calvin, si Joanna, si John Smith, si fondatorul cultului penticostal....si tot asa. Siiiiiiiiiiii acestea fiind spuse....vrei sa spui, aici si cu mana pe suflet ca acea catehizare de care vorbesti, nu pomeneste absolut nimic de punctul acela doctrinar care sustine calitatea de profet a lui White...si motivul pentru care s-a infiintat aceasta denominatiune practic????? Ce reprezinta atunci White pentru adventisti, si totusi si ce rol joaca ea in istoria aparitiei cultului vostru?:48: |
Citat:
"Ci tu, cand faci milostenie sa nu stie stanga ta ce face dreapta, pentru ca milostenia ta sa fie facuta in ascuns, si Tatal tau, care vede in ascuns, iti va rasplati."(Matei 6:3,4) Mi-ar place sa povestesc despre fapte de caritate facute impreuna cu fratii ortodocsi, spre slava lui Dumnezeu. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:13:16. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.