![]() |
Citat:
Am trait si momente de genul acesta...dar am trecut repede peste cand mi-am revazut iar familia si tot ce mi-a fost candva drag. |
Pentru voi, cei departe de casa, este destul de greu, dar dragostea de Dumnezeu si ajutorul lui va tin!
|
Citat:
Slava Domnului! Si asta nu inseamna ca isi neaga neaparat originile sau isi dispretuiesc tara de origine (din contra). Pur si simplu s=au integrat unde stau. Ii multulmesc lui Dumnezeu ca m=a ajutat sa traiesc asta. |
Scuze. Am prezentat un punct de vedere. Nu-mi imaginez cum ar fi sa fiu plecata departe de casa, de cei dragi.
|
Citat:
Aici nu mai exista mama, tata, frate, sora, prieteni, cunostinte care sa te ajute sau sa-ti faca favoruri. Aici singurul care te ajuta e Bunu Dumnezeu si Maica Domnului. Doamne ajuta. |
Citat:
Dar se poate intampla daca pleci foarte tanar ca cei dragi sa fie in mare parte si in noua tara... |
Sa va ajute Dumnezeu, dar sa nu ne uitati nici pe noi, cei ramasi aici!
|
Citat:
populatiile cu un grad mai mare de puritate au trasaturi psiho-somatice unitare,iar cele cu grad redus, au tarasaturi eteroclite,deci contradictorii ! din cele de mai sus,e logica intrebarea : care tip de societate are cea mai mare eficienta, cea cu trasaturi unitare, su cea cu trasaturi contradictorii ??? |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:29:33. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.