![]() |
Eu nu cred ca cineva de pe acest topic a uitat ca Hristos a fost evreu. S-a vorbit doar despre atitudinea discriminatorie a evreilor fata de crestini si de aici s-a iscat "conflictul"...
|
Discriminarea la evrei consta DOAR in segregare pasnica de restul lumii.
La noi discriminare inseamna, sa-i ardem in cuptoare, sa-i gazam in camerele de dus, sa-i scufundam in Marea Neagra cind "chipurile" ii trimitem in Palestina, sa-i executam in masa, sa-i trimitem in pustie, in Ghetouri! Sa ne fie rusine! |
Citat:
Esti patimas, Dumnezeu nu este evreu. Dumnezeu este cel ce este si ne-a facut pe noi. Nu suntem pustii pe care ii vezi tu. Poate ca suntem oameni batrani sau la a doua tinerete. Lucrurilor le trebuie timp sa se discearna. Iar tu daca esti asa viteaz spune ca esti ortodox ca sa primim lectiile tale sau sa le ascultam. Ai macar acest curaj. Vrem sa invatam de la cei buni si stim si lectia iertarii fiind crestini. Iar din experienta mea nici binele nu il poti face cu forta. Toate la timpul lor dupa cum randuieste Bunul Dumnezeu. |
Citat:
|
Citat:
A ucis vreo 10.000 de evrei, cel mai probabil prin impuscare, si asa au luat jidanii si au inventat o minciuna, cum ca au murit nu atatia ci milioane de evreri gazati, torturati si schingiuti, au numit aceasta minciuna Holocaust si au propagat-o in intreaga lume. Dar de Holocaustul Rosu facut de javrele de comunisti ce se aude? Nimic ... in holocaustul in care chiar au murit zeci de milioane de crestini. |
Citat:
Sa nu imi spui ca evreii ii lauda pe crestini:68: cand ei fac urticarie daca vad Sfanta Cruce la gat... |
Citat:
Lectii sunt multe dar numai cei care aud pot intelege, cei invirtosati in titulaturi nu au cum. |
Citat:
|
doua obiectii are evreul imediat,orice evreu ..cand discuti cu el
1. vezi ca Iisus a fost evreu..dar tot ei au introdus in rugaciunile zilnice din sinagoga blesteme la adresa Lui. 2. cine l-a rastignit? ..romanii nu noi.decupalbilizarea asta au si primit-o oficial de la o anume biserica. |
Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, nu a fost evreu: http://mucenicul.wordpress.com/2009/...tate-istorica/
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:43:16. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.