Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Alternativa la cardurile de sanatate cu cip (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15953)

dobrin7m 10.02.2015 00:41:34

Sigur, sigur, domnu securist. Sa traiti am inteles.
Sau poate nu am inteles? ca sunt mai grea de cap? nu vrei totusi sa faci desenul acela?
mai ales ca ai invocat replica cu desenul de 3 ori, deci dupa cum vezi e imperios necesar. Doar esti superinformat si supercunoscator a tot ce misca in Romania, Anglia, ba chiar si in UE.

Sau poate lasa, nu mai spune nimic ca nu mai e nevoie. Mi-am amintit un binecunoscut proverb romanesc: cine se pune cu prostii mai prost e. Asa ca ma retrag.
Poti sa balacaresti pe aici cat vrei, ca eu ma retrag.

PS. Proverbul ia-l din ce sens vrei tu ca tot aia e si eu nu ma supar.

antoniap 10.02.2015 09:45:47

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 580351)

Si cu aberatiile astea, n-ai facut decat sa aluneci pe uleiul sectei cipofobe.

Schizofrenia paranoida e o boala care are la baza tulburari afective grave, deci..

Ce mai faci, AlinB? Ai gasit si alti ,,shizofrenici paranoici si cipofobi sectanti"? Si eu care credeam ca sunt singura!!!

Aline, draga, nu-i frumos sa tot jignesti in stanga si in dreapta. Uite, eu m-am obisnuit cu ,,complimentele" de acest fel. Le vad postate pentru a nu stiu cata oara. N-ai putea sa mai schimbi registrul verbal, totusi? Nu-ti face cinste, indiferent cine esti si ce urmaresti prin astfel de vorbe. Cauta sa dai dovada de toleranta, ca doar ai vederi inaintate, nu ca altii.

Asadar, de ce te enervezi in asa hal cand auzi ca unii nu vor carduri de sanatate si iti explica si de ce? De ce tii mortis sa-i umilesti pe cei care au opinii contrare? Asa prevede regulamentul forumului?

Spune-ti parerea fara a umili pe nimeni, caci asa e corect. Uite, te imit si eu, sa vad daca-ti place. Asadar, limbajul tau se aseamana cu a unui drogat crestinofob. Nici pic de respect fata de marii duhovnici crestini! Nimic, frate. Tu vrei sa fii formator de opinie care sa arati directia in care trebuie sa mearga crestinii. Ei, bine, ce te faci, ca, iata, cu toate injuriile tale crestinofobe, multi nu te asculta.

antoniap 10.02.2015 10:20:47

Microcipul - Un evreu desconspira planurile sioniste

https://www.youtube.com/watch?v=b0D0g_JoevY

,,Daca evreii nu au nicio problema fata de cipuri, n-ar trebui sa aiba nici celelalte religii!". Mai, sa fie! Pai au citit si evreii Apocalipsa crestina? Sa citeasca, sa devina crestini si atunci o sa-si faca probleme si ei.

Se mizeaza pe rolul ierarhilor ortodocsi... Un alt adevar spus in acest interviu.

,,Dracul nu exista in religia evreiasca"..., asadar... Parca in Vechiul Testament exista, totusi...

Dorinta de control e explicit prezentata, inclusiv prin microcip implantat.

ovidiu b. 10.02.2015 10:38:45

Cartea Apocalipsei este foarte înaltă (pentru mintea noastră) și alegorică, și au fost chiar sfinți părinți care nu au îndrăznit să o interpreteze.

antoniap 10.02.2015 10:53:44

Nici macar patriarhul Daniel...

Sfantul Paisie Aghioritul, Parintele Justin si altii care au mai spus lucrurilor pe nume trebuie denigrati, caci nu mai sunt la moda! Sunt ,,shizofrenici paranoici si cipofobi sectanti", dupa cum afirma AlinB.

Am auzit pe unii ca ar fi bine sa se darame si bisericile...

Sa nu ne inghesuim sa ne modernizam peste masura, ca ne da Dumnezeu un ,,modernism'', de nu-l vom putea duce. Inapoi la cuvintele marilor duhovnici ortodocsi, nu la dracisme moderniste!

antoniap 10.02.2015 11:14:30

DE CE RESPINGEM CATEGORIC CARDURILE ELECTRONICE DE SĂNĂTATE ȘI ACTELE BIOMETRICE (CU CIP RFID)

https://prosistemhaha.wordpress.com/...e-cu-cip-rfid/

Marimira 10.02.2015 11:20:32

[quote=antoniap;580456]Ce mai faci, AlinB? Ai gasit si alti ,,shizofrenici paranoici si cipofobi sectanti"? Si eu care credeam ca sunt singura!!!

Aline, draga, nu-i frumos sa tot jignesti in stanga si in dreapta. Uite, eu m-am obisnuit cu ,,complimentele" de acest fel. Le vad postate pentru a nu stiu cata oara. N-ai putea sa mai schimbi registrul verbal, totusi? Nu-ti face cinste, indiferent cine esti si ce urmaresti prin astfel de vorbe. Cauta sa dai dovada de toleranta, ca doar ai vederi inaintate, nu ca altii.

Asadar, de ce te enervezi in asa hal cand auzi ca unii nu vor carduri de sanatate si iti explica si de ce? De ce tii mortis sa-i umilesti pe cei care au opinii contrare? Asa prevede regulamentul forumului?

`

Marimira 10.02.2015 11:29:03

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 580456)
Ce mai faci, AlinB? Ai gasit si alti ,,shizofrenici paranoici si cipofobi sectanti"? Si eu care credeam ca sunt singura!!!

Spune-ti parerea fara a umili pe nimeni, caci asa e corect. Uite, te imit si eu, sa vad daca-ti place. Asadar, limbajul tau se aseamana cu a unui drogat crestinofob. Nici pic de respect fata de marii duhovnici crestini! Nimic, frate. Tu vrei sa fii formator de opinie care sa arati directia in care trebuie sa mearga crestinii. Ei, bine, ce te faci, ca, iata, cu toate injuriile tale crestinofobe, multi nu te asculta.

Draga Antonia, nu mai conteaza daca vrea sa nu sa fie formator de opinie -ESTE DEJA!!! - probabil este si platit pentru asta, cu totii cred ca ne-am dat seama de unde si incotro bate vantul. Deci te rog, nu mai insista in acest dialog cu acest domn.
Mihaela a spus securist, tu formator de opinie, eu cred ca este amandoua cu stat de plata la zi. Deci lasa-l in ale lui...

Numai bine!

ovidiu b. 10.02.2015 11:33:33

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 580461)
Sa nu ne inghesuim sa ne modernizam peste masura, ca ne da Dumnezeu un ,,modernism'', de nu-l vom putea duce. Inapoi la cuvintele marilor duhovnici ortodocsi, nu la dracisme moderniste!

Antonia, iartă-mă, nu vreau să insinuez ceva. Îngăduie-mi să te întreb:aparatura medicală, apartura electronică și electrocasnică, liftul, autobuzul, avionul, trenul, mașina și toată tehnologia modernistă sunt lucruri drăcești?

AlinB 10.02.2015 11:36:23

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 580469)
Atonia, iartă-mă, nu vreau să insinuez ceva. Îngăduie-mi să te întreb:aparatura medicală, apartura electronică și electrocasnică, liftul, autobuzul, avionul, trenul, mașina și toată tehnologia modernistă sunt lucruri drăcești?

Nu le avea Stefan Cel Mare si nici nu avea nevoie de ele, deci sunt lucruri dracesti.

Totusi nu inteleg cum calculatorul nu intra la lucruri dracesti si cum lepadarea de binefacerile civilizatiei pentru a nu crea adictie nu include calculatorul si Internetul?

Sau deja e prea tarziu pentru asta, au deja pecetea electronica pe mana (cu mouse) si pe fruntea lipita de monitor?

antoniap 10.02.2015 11:39:03

Eu cred ca nici tacerea nu e solutia optima. Asa spun si multi sfinti parinti. Astfel de oameni trebuie sa intalneasca rezistenta, nu sa li se netezeasca potecile pentru a-si indeplini misiunea. Nu-L marturisim pe Dumnezeu si Adevarul Sau, nu ia in seama nici El.

Pur si simplu, orice crestin poate si trebuie sa fie un formator de opinie neplatit care sa marturiseasca adevarul, chiar daca iese cu imaginea sifonata din aceasta pricina.

oaie_cugetatoare 10.02.2015 11:49:24

Citat:

În prealabil postat de Marimira (Post 580468)
Draga Antonia, nu mai conteaza daca vrea sa nu sa fie formator de opinie -ESTE DEJA!!! -

Cine ? Cum ?Alin ? :23:
Ai mai, fii serioasa...:37:
Alin..., formator de opinie :37:
Sa stii ca Tom & Jerry au mai multa influenta decat Alin. :29:

AlinB 10.02.2015 12:02:48

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 580472)
Pur si simplu, orice crestin poate si trebuie sa fie un formator de opinie neplatit care sa marturiseasca adevarul, chiar daca iese cu imaginea sifonata din aceasta pricina.

Nu si cand e penibil de prost si se mai si declara crestin, e un fel de antireclama.

AlinB 10.02.2015 12:03:49

Citat:

Mihaela a spus securist, tu formator de opinie, eu cred ca este amandoua cu stat de plata la zi. Deci lasa-l in ale lui...

Crede si nu cerceta!

AlinB 10.02.2015 12:05:55

Citat:

În prealabil postat de Marimira (Post 580465)
Aline, draga, nu-i frumos sa tot jignesti in stanga si in dreapta.

Citat:

La oleaca de prostie, nu strica si nitica ipocrizie..

AlinB 10.02.2015 12:07:16

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 580460)
Cartea Apocalipsei este foarte înaltă (pentru mintea noastră) și alegorică, și au fost chiar sfinți părinți care nu au îndrăznit să o interpreteze.

Da, dar dracu' si aia pe care ii calareste se cred mai presus de ei, nu stiai?

Chit ca interpretarile lor sunt furate de la "fratiorii" sectari (nici un ortodox n-a venit cu astfel de interpretari pana la ei) acum nu mai sunt sectari inselati de draci, sunt luminati de "duhul". Care duh, stim noi.

Citat:

Obsesia anti-cod-de-bare (deci nu cip) a par. Paisie vine de la o neoprotestanta cam dusa cu pluta (se credea profet si ca vorbea cu Dumnezeu) Mary Stewart Relfe care a scris o carte “The New Money System 666” ajunsa se pare si la el de la vrednicii pelerini, probabil pe acelasi canal ca si informatiile cu cainii omorati cu laser in SUA.

Noutatea bomba pe care o introduce este ca calugarii atoniti care au inceput miscarea anti-666 (printre care Pr. Staret Paisie) au imprumutat ideea dintr-o sursa protestanta evanghelica: iata un interviu cu staretul (in greaca) in care parintele pare sa recunoasca "contributia" de inspiratie americana (Mary Stewart Relfe: “The New Money System 666”, 1982, Montgomery, Alabama - in cartea-biografie a Pr. Paisie scrisa (in 1998) de ieromonahul Christodoulos la pag. 91 rezulta ca staretul atonit era intr-adevar in posesia acestei carti).
Postarea originala aici.

antoniap 10.02.2015 13:16:28

,,Shizofrenici paranoici si cipofobi sectanti", toti, in frunte cu Sfantul Paisie Aghioritul, parintele Justin, alti preoti romani, rusi si sarbi, asa cum ne marturiseste AlinB. Curat, ortohotie autentica!

AlinB 10.02.2015 13:55:14

Nee, sa refera strict la 1-2 postaci de pe aici de pe forum, aia cu cu "argumente" de youtube si literatura neoprotestanta si cu radiografii cu cipuri in maselutza.

Si sigur, pentru 5-6 care au afirmat ceva, chiar afirmatii ridicole uneori, aialati cu miile ii puteam arunca la gunoi, nu sunt buni.

Cand ai sa ai dovezi ca au fost alesi ca Papi infailibili ai ortodoxiei sa le postezi aici, sau pe youtube, poftim.

Marimira 10.02.2015 14:04:19

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 580472)
Eu cred ca nici tacerea nu e solutia optima. Asa spun si multi sfinti parinti. Astfel de oameni trebuie sa intalneasca rezistenta, nu sa li se netezeasca potecile pentru a-si indeplini misiunea. Nu-L marturisim pe Dumnezeu si Adevarul Sau, nu ia in seama nici El.

Draga mea,

El a inteles, nu e prost, face pe prostul...pur si simplu sunt alte interese la mijloc!!! Si daca prin absurd nu a inteles, este pentru ca nu vrea...

Nu este vorba de imagine sifonata, este vorba daca ai sau nu cu cine discuta, si adevarul trebuie spus cui este interesat de adevar si de mantuire..in rest chiar este pierdere de timp. Si daca a inteles el, nu va recunoaste si va merge pe aceeiasi linie pana la nemurire.

Barsaumas 10.02.2015 14:16:12

Scurt!

Toata povestea asta semi-deliranta cu cipul, microcipul, cardu', etc, etc., are un singur raspuns, conform Scripturii si bunului-simt: nu exista fapta in absent/inaintea faptuitorului. Presupusa pecetluire cu...nu stiu ce, nu este pe rol, pentru simplul motiv ca nenea ala rau nu a aparut inca pe scena.
Cine nu intelege asta, e un mistic speriat de bombe.
BTW, exista undeva (mi-e lene sa caut acum) un parinte care a explicat clar ca pecetluirea este un soi de anti-mirungere. Si este logic. Daca Anti mimeaza pe Mesia, normal ca va inversa "in oglinda" tot ce tine de Domnul.
Tehnologia nu are prestigiu mistic. De un cip se stie ca e facut de om. De o ungere rituala insa se stie ca vine de Sus...sau de Jos.
Q. E. D.

P. S. Cine refuza Scriptura si, mai mult, logica, e doar o fiinta aglutinata sub steaguri dubioase...pe care steaguri numai Crucea nu e. Cel putin Crucea pe care o stim si o cinstim noi.
P. P. S. Am observat ca cipofobii sunt mai mult femei (cum altfel?)...ar fi sinistru, mai mult: blasfemic, sa intre fiintele astea emotiv-fixiste in altar ca preotese, cum ar vrea unele descreierate si fortele din spatele lor, din "partea veche" a eurouniunii neosovietice. Bleah!

Marimira 10.02.2015 14:22:43

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 580480)
La oleaca de prostie, nu strica si nitica ipocrizie..

Nu este frumos si corect ca sa va dati drept crestin ortodox autentic si sa rastalmaciti adevarul de atatea si atatea ori, cum ati facut pe acest fir.

Cuvintele de mai sus, nu-mi apartin...decat partea a doua in care am afirmat ca si eu cred ca sunteti formator de opinie si securist ca alti useri, este parearea mea si mi-o sustin!

Cititi cu atentie textele...si nu mai rastalmaciti!..

Nu eu eram cea care a spus ca jigniti in drepta si in stanga...desi in cazul dvs nu se pune problema atentiei si nici a inteligentei, ci a rauvointei...sunteti rauvoitor pur si simplu!

In rest, este evident ca aveti mai multe username-uri...in care va sustineti si va dati singur dreptate.:21::24:

In realitate lui Dumnezeu veti da socoteala nu mie si nici noua...Judecata Finala apartine lui Hristos!...deci, ATENTIE!!!

Din aceasta clipa eu nu va mai raspund si va repet..RAMANETI IN CELE CE CREDETI IAR EU RAMAN IN CELE CE CRED!

Preocupari selecte sa aveti si MANTUIRE USOARA!

antoniap 10.02.2015 14:27:59

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 580489)
Nee, sa refera strict la 1-2 postaci de pe aici de pe forum, aia cu cu "argumente" de youtube si literatura neoprotestanta si cu radiografii cu cipuri in maselutza.

Si sigur, pentru 5-6 care au afirmat ceva, chiar afirmatii ridicole uneori, aialati cu miile ii puteam arunca la gunoi, nu sunt buni.

Cand ai sa ai dovezi ca au fost alesi ca Papi infailibili ai ortodoxiei sa le postezi aici, sau pe youtube, poftim.

Ce o tot dai inainte cu cipuri in maseluta, de parca n-as fi prezentat un caz real cu dovezi cu tot. Ridiculizand aceste dovezi, devii ridicol. Si in America exista sute de cipuiti fara voia lor. Sau tie ti se pare normal sa fie asa, ortodoxule sadea!

ovidiu b. 10.02.2015 14:31:37

Antonia, revin cu întrebarea:aparatura medicală, electronică, electrocasnică, liftul, autobuzul, avionul, trenul, mașina și toată tehnologia modernistă sunt lucruri drăcești?

Barsaumas 10.02.2015 15:00:51

Hai sa pun si eu gaz-pe-foc: si daca toate astea ar fi dracesti, care e problema?
:P:71:

abaaaabbbb63 10.02.2015 15:51:35

Citat:

În prealabil postat de Barsaumas (Post 580502)
Hai sa pun si eu gaz-pe-foc: si daca toate astea ar fi dracesti, care e problema?
:P:71:

Tare ingeniosi mai sunt dracii astia :))

AlinB 10.02.2015 17:48:27

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 580496)
Ce o tot dai inainte cu cipuri in maseluta, de parca n-as fi prezentat un caz real cu dovezi cu tot. Ridiculizand aceste dovezi, devii ridicol.

Singurele "dovezi" sunt doua fotografii din care pe una se vad unele puncte care tu zici ca sunt cipuri.

Oricum, sa ajungi la gradul asta de credibilitate presupune ori probleme la etaj ori manipulare dusa pana la cel mai penibil nivel.

Citat:

Si in America exista sute de cipuiti fara voia lor. Sau tie ti se pare normal sa fie asa, ortodoxule sadea!
Sunt sigur ca ai in colectia personala radiografiile dentare la toti.

Sau daca nu, trebuie sa fie pe youtube, nu-i asa?

AlinB 10.02.2015 17:50:09

Citat:

În prealabil postat de Marimira (Post 580491)
Draga mea,
El a inteles, nu e prost, face pe prostul...pur si simplu sunt alte interese la mijloc!!! Si daca prin absurd nu a inteles, este pentru ca nu vrea...

Da, am inteles ca unii care se dau destepti sunt prosti de bubuie, in termeni populari.
Mai mult de atat, nu e nimic de inteles, pe bune.

Citat:

Nu este vorba de imagine sifonata, este vorba daca ai sau nu cu cine discuta, si adevarul trebuie spus cui este interesat de adevar si de mantuire..in rest chiar este pierdere de timp. Si daca a inteles el, nu va recunoaste si va merge pe aceeiasi linie pana la nemurire.
Ma tem ca si matalutz ai niste problemute la etaj daca ai ajuns sa clasifici "adevarul" ca fiind apanajul unei secte, cel putin atat timp cat pozitia Bisericii este o cu totul alta.

Macar daca ati spune deschis ca nu faceti parte din Biserica Ortodoxa, lumea s-ar lumina si ar zice "aha, da, am priceput acuma".

AlinB 10.02.2015 17:55:07

Citat:

În prealabil postat de Marimira (Post 580494)
Nu este frumos si corect ca sa va dati drept crestin ortodox autentic si sa rastalmaciti adevarul de atatea si atatea ori, cum ati facut pe acest fir.

Nu ma dau nimic, altii se bat pe aici cu ortodoxia in piept.

Citat:

Cuvintele de mai sus, nu-mi apartin...decat partea a doua in care am afirmat ca si eu cred ca sunteti formator de opinie si securist ca alti useri, este parearea mea si mi-o sustin!
Pai la alte lucruri penibile care le crezi, asta sa fie cea mai mica problema.

Citat:

Nu eu eram cea care a spus ca jigniti in drepta si in stanga...desi in cazul dvs nu se pune problema atentiei si nici a inteligentei, ci a rauvointei...sunteti rauvoitor pur si simplu!
Eu in postarea ta vazusem, nu e vina mea ca nu stii sa folosesti "quote".

Citat:

In rest, este evident ca aveti mai multe username-uri...in care va sustineti si va dati singur dreptate.:21::24:
Paranoia?

Citat:

In realitate lui Dumnezeu veti da socoteala nu mie si nici noua...Judecata Finala apartine lui Hristos!...deci, ATENTIE!!!
Ca tu intr-adevar, esti mare exemplu de atentie..

AlinB 10.02.2015 17:57:44

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 580497)
Antonia, revin cu întrebarea:aparatura medicală, electronică, electrocasnică, liftul, autobuzul, avionul, trenul, mașina și toată tehnologia modernistă sunt lucruri drăcești?

Pai nu, astea nu mai sunt dracesti si nu creaza nici dependenta, ba chiar pot fi folositoare pentru mantuire.
Nu te-ai prins de uzanta dublului standard la sectari?

Marimira 10.02.2015 19:10:06

Pozitia Bisericii Ortodoxe Romane fata de cardurile de sanatate

Biserica Ortodoxa Romana sustine gasirea unor variante alterantive pentru cardul de sanatate electronic

Biserica Ortodoxă Română SUSȚINE găsirea unei alternative la CARDUL de sănătate

Biserica Ortodoxă Română a decis susținerea demersurilor Colegiului Medicilor pe lângă autorități pentru identificarea unei alternative în cazul pacienților care refuză cardul național de sănătate pe motivă de conștiință sau religioase, informează Patriarhia Română.
Decizia a fost luată după cei mai multe mănăstiri din țară, între care Putna și Petru-Vodă dar și persoane particulare au refuzat cardul de sănătate, invocând siguranța datelor personale.

Mănăstirea Petru-Vodă: Este LEGAL să refuzați cardul de sănătate. Se urmărește transformarea autorității statului într-o autoritate DICTATORIALĂ. LEGEA care vă permite să refuzați cardul

De asemenea, BOR a hotărât să aprofundeze cooperarea cu Ministerul Sănătății în programele de prevenție dar și pentru ajutorarea bolnavilor. – activenews.ro

(Urmariti va rog si: Se apropie vremea marturisirii – NU actelor cu cip!

cat si alte subiecte interesante despre pericolul pe care il reperezinta noile tehnologii cu cip la categoria: Cipuri)

https://vremuritulburi.wordpress.com...te-electronic/

Marimira 10.02.2015 19:16:18

Pozitia Parintelui Patriarh Daniel

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel aprobă ca Biserica Ortodoxă Română să susțină demersurile Colegiului Medicilor din România pe lângă autoritățile abilitate pentru identificarea unei metode alternative ca răspuns la solicitările acelor pacienți care din motive de conștiință sau religioase refuză Cardul Național de Sănătate.

http://www.cuvantul-ortodox.ro/recom...i-de-sanatate/

Marimira 10.02.2015 19:23:08

Suntem cam un milion de prosti

Preotul Mihai-Andrei Aldea: Eu și peste un milion de oameni refuzăm cardul de sănătate.

Răspunsul CNSAS
Preotul Mihai-Andrei Aldea: Eu și peste un milion de oameni refuzăm cardul de sănătate. Răspunsul CNSAS

http://activenews.ro/preotul-mihai-a...e_1881067.html

Marimira 10.02.2015 19:28:15

Cati oameni se lupta pentru dreptul lor de a refuza cardul de sanatate!

Cetatenii romani care refuza Cardul National de Sanatate din motive de CONȘTIINȚĂ sau RELIGIOASE se pare ca vor avea o alternativa!

http://asociatialibertatearomanilor....o-alternativa/

Marimira 10.02.2015 19:33:49

Si altii...iar...si iar...!!!

APĂRAȚI-VĂ LIBERTATEA ȘI DEMNITATEA! VENITI ALATURI DE ASOCIAȚIA PENTRU LIBERTATEA ROMÂNILOR LA: PROTEST IMPOTRIVA ABUZURILOR STATULUI PRIN IMPLEMENTAREA DOCUMENTELOR ELECTRONICE PERSONALE

De asemenea, din articolul ,,Părintele Kallistratos de la Sfântul Munte Athos: ”ACTELE CU CIP BIOMETRIC SUNT PREMERGATOARE PECEȚII ANTIHRISTICE (666). REFUZAȚI-LE”!, postat pe blogul Moarte Lumii Noastre (3 iulie 2013 de deveghepatriei) spicuim doar:
,,Fraților iubiți: NIMENI NU ACCEPTĂ ACTELE CU CIP BIOMETRICE! ...............

https://raduiacoboaie.wordpress.com/...ptembrie-2014/

Marimira 10.02.2015 19:39:02

Si altii care refuza cardul de sanatate!

https://saccsiv.wordpress.com/2014/0...i-unii-preoti/

Marimira 10.02.2015 19:41:26

Va suna cunoscut?

Arhimandrit Serafim Alexiev: ORTODOCSII ADEVARATI vor fi etichetati ca SECTA si VOR FI PRIGONITI, ca fiind oameni periculosi pentru pacea si ordinea publica

Iata ce putem citi la pagina 264 in ORTODOXIA SI ECUMENISMUL scrisa de Arhimandrit Serafim Alexiev si Arhimandrit Serghie Jazadjiev:

Cât timp Bisericile locale oficiale colaboreaza cu ecumenismul, folosindu-se de “bunvoina” acestuia, ortodocsii cu adevarat credinciosi lui Hristos vor fi etichetati ca “sectari”, care se rup de la curentul comun, oameni “periculosi” pentru pacea si ordinea publica. De aceea ei vor fi prigoniti (II Tim. 3, 12; Apoc. 13, 7). Sectele vor fi numite “adevarate”, iar adevarata Ortodoxie va fi prigonita ca o “secta”

http://www.moldovacrestina.info/wp-c...ismulfinal.pdf

Va suna cunoscut? Desigur. Ati intalnit vorba asta la majoritatea celor ce-i ataca pe ortodocsii anti ecumenism. Iar de cand au aparut si cardurile biometrice, eticheta a inceput sa fie pusa si pe cei anti cip.

ovidiu b. 10.02.2015 20:58:37

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române îndeamnă clerul și credincioșii să cultive mai întâi sănătatea sufletească, prin rugăciune și fapte bune, și să decidă rațional, nu emoțional, totdeauna cu calm și înțelepciune, în tot ceea ce privește cardul național de sănătate, anunță Patriarhia Română.

Barsaumas 10.02.2015 22:04:07

Ovidiu, predici la urechi surde. Nu te-ai prins ca pentru pasarelele cipofobe, Patriarhul e...pastor sectant?
Comunicatul BOR e de bun-simt. Da' ce are bunul simt cu cipofobia? In comun: nimic.

dobrin7m 10.02.2015 22:06:07

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 580544)
Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române îndeamnă clerul și credincioșii să cultive mai întâi sănătatea sufletească, prin rugăciune și fapte bune, și să decidă rațional, nu emoțional, totdeauna cu calm și înțelepciune, în tot ceea ce privește cardul național de sănătate, anunță Patriarhia Română.

Asa este Ovidiu, sanatatea sufletesca poate fi cultivata si fara card national de sanatate. Chiar nu are legatura nici cu fluxurile emotionale si nici cu pierderea ratiunii.

Si de altfel ne putem detasa si de ideea Apocalipsei vehiculata aici. E suficient sa admitem ca toti suntem, intr-un fel sau altul, prezenti in acest tablou al Apocalipsei, fie ca la judecata ne vom ridica din tarana, fie ca vom prinde vremurile din urma, cum va voi Dumnezeu. A ne bate capul acum sa vedem cam pe unde se situeaza aceste timpuri raportat la Apocalipsa este o greseala.
Sustinatorii cardului au voit sa primeasca motive lumesti pentru a fi refuzate, si iata ca sunt motive lumesti destule care arata ca nu e nevoie sa accepti ceva ce este cu totul inutil. Acum, de motivele avute de cei care a dorit introducerea acestor carduri, iarasi nu are rost sa ne mai batem capul, stie Dmnezeu care sunt ele, insa un lucru este cert. In timp se vor vadi. Doar rabdare sa avem.

Legat de ideea vehiculata de Alin "sa nu dea o boala cronica in tine ca sa stai drepti in fata la sistem sa iti dea medicamentele necesare" pot sa spun ca aceasta denota o lipsa totala de incredere in grija lui Dumnezeu si numai un om care nu are deloc nadejde in Dumnezeu poate gandi asa ceva. Cine are incredere in Dumnezeu nu accepta ceva inutil de frica bolilor ce vor veni si de groaza ca sistemul nu ii da medicamente ca iata aceasta seamana a lepadator de Hristos.
Eu am incrededere in Hristos, si am nadejde in Sfanta Treime si stiu ca nu voi suferi decat ceea ce voi merita sa sufar , in rest Dumnezeu ma va scoate la liman mereu. Cu o conditie: sa Ii acord increderea si dragostea mea.

dobrin7m 10.02.2015 22:17:32

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 580469)
Antonia, iartă-mă, nu vreau să insinuez ceva. Îngăduie-mi să te întreb:aparatura medicală, apartura electronică și electrocasnică, liftul, autobuzul, avionul, trenul, mașina și toată tehnologia modernistă sunt lucruri drăcești?

Ovidiu, nu sunt lucruri dracesti, cum sa fie. Insa multi dintre noi, fiind lipsiti de intelepciune , ajungem ca multe lucruri ce ne inconjoara sa le folosim in detrimentul nostru, nu spre sporire duhovniceasca ci spre descrestere duhovniceasca. Iar prin portitele lasate deschise de noi, diavolul joaca tontoroiul.
Sf. Maxim Marturisitorul spunea, nu lucrurile sunt rele ci proasta lor intrebuintare.

PS. Acum o saptamana am citit o stire, cum ca un chinez a murit la masa calculatorului dupa ce a jucat jocuri pe calculator timp de 3 zile fara oprire.

Un alt exemplu: un doctor corupt a facut o operatie de scoatere a unui rinichi, la un om care a fost rapit , adormit si operat. Si care cand si-a revenit, a constatat ca nu mai are rinichiul. Acuma sa spunem ca aparatura folosita de medic este draceasca sau ca medicul a fost indracit cand a facut ce a facut?

Sau: doi tineri se joaca de-a raliul pe strazi si unul intra intr-un stalp si moare pe loc. Acuma sa spunem ca masina a fost indracita sau ca ei au fost cuprinsi de diavol cand au facut asta?
Antonia se referea la influenta nefasta a modernismelor si la tragediile care se intampla din proasta intrebuintare a modernismelor.

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:38:39.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.