Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   P.S.D.-ul cere grațiere si modificarea Codului Penal ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18784)

iuliu46 05.02.2017 21:39:05

Pai trebuie sa fii cretin sa-ti dai demisia pentru ca asa vor unii pe strada. Bine...la cat de cretini sunt astia de la PSD ma astept sa aveti succes.

Dar hai sa fim seriosi ca nu vrea strada sa ramana psd. Nu-i mai farda atata ca nu tine. Unii ar vrea chiar sa-i interzica, ca poate asa iese in sfarsit partidul lor pe primul loc. :21:

cristiboss56 05.02.2017 21:39:42

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 642753)
Iuliu, iarăși mă bucur să fiu de acord cu tine. Bine ar fi să fie anticipate, dar uite că strada nu vrea decât demisia guvernului și să continue tot PSD. De altfel, cu ocazia demisiilor din PSD de zilele astea, s-a putut constata că au și oameni onorabili. M-aș bucura să ajungă în primele rânduri.

P.S.D. a câștigat democratic prin vot ,majoritatea nu cer decât schimbare a guvernului .
P.S.D. trebuie suportat 4 ani , că ne place sau nu :)

simpllu 05.02.2017 21:40:49

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642752)
Stai sa puna PSD mana pe secu si o sa vezi acelasi lucru invers. O sa fie astia 1000 si ailalti 500.000. Numarati de ofiterii de prin televiziuni.

Tu la ce TV te uiți? :)) Că și A3 prezintă realitatea, în cazul de față.

cristiboss56 05.02.2017 21:42:07

In clipa aceasta , DIGI TV. anunță 250.000 in Piața Victoriei !

GMihai 05.02.2017 21:44:05

Cel mai mare protest de strada din istoria tarii.

simpllu 05.02.2017 21:45:35

Clar ca lumina zilei, doar contestatarii preferă poziția struțului.

CristianR 05.02.2017 21:45:38

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642754)
Dar hai sa fim seriosi ca nu vrea strada sa ramana psd. Nu-i mai farda atata ca nu tine. Unii ar vrea chiar sa-i interzica, ca poate asa iese in sfarsit partidul lor pe primul loc. :21:

Atunci, ca să mă exprim în numele unei foarte mici părți a străzii, eu vreau să rămână psd, dar cu alți oameni la guvern, cu un premier pe care să nu-l tragă Dragnea de sfori, dacă se poate. Anticipatele nu m-ar deranja, ca să fiu mai corect, însă nu le doresc.

Copacel 05.02.2017 21:45:48

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 642755)
P.S.D. a câștigat democratic prin vot ,majoritatea nu cer decât schimbare a guvernului .
P.S.D. trebuie suportat 4 ani , că ne place sau nu :)

Imi pare foarte rau dar chestia asta n-o s-o vezi.Cel mai probbabil daca o mai tine asa pana intr-o saptamana , deja suntem in razboi civil.

In caz ca nu stiai, unii din piata(nush daca majoritatea) zic ca datorita celor care au votat PSD au ei viata asa amara.Ca datorita altor romani care au votat cu PSD, viata lor este asa nenorocita.:24:

Deci asa cum baniuam.Cei de acolo vor sa scoate PSD tzap ispasitor pentru
insucesele lor in viata.

iuliu46 05.02.2017 21:46:25

Citat:

În prealabil postat de simpllu (Post 642756)
Tu la ce TV te uiți? :)) Că și A3 prezintă realitatea, în cazul de față.

Pai trec si ei de partea poporului, ce sa faca ? Ca trebuie sa dea de mancare la oameni, tu vrei chiar sa-i inchida CNA-ul ca dezinformeaza si nu spun ca-s 200.000 de oameni in strada ? :21:

iuliu46 05.02.2017 21:48:53

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 642760)
Atunci, ca să mă exprim în numele unei foarte mici părți a străzii, eu vreau să rămână psd, dar cu alți oameni la guvern, cu un premier pe care să nu-l tragă Dragnea de sfori, dacă se poate. Anticipatele nu m-ar deranja, ca să fiu mai corect, însă nu le doresc.

Daca PSD era vreun partid serios iti spuneau ca s-a inregistrat parerea ta si ca ai voie sa protestezi atata timp cat o faci in limitele legii. Si nu schimbau nu doar guvernul, dar nici macar un ministru sau ordonanta aia. :)

simpllu 05.02.2017 21:50:53

Imaginile vorbesc de la sine. :)

iuliu46 05.02.2017 21:51:26

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 642757)
In clipa aceasta , DIGI TV. anunță 250.000 in Piața Victoriei !

Eu daca aveam tv anuntam ca au fost la protest la Cotroceni 6 milioane de bucuresteni. Cand nu functionezi pe principii economice ci cheltui banii de la stat cum fac aia de la Digi, poti sa anunti orice. :)

Copacel 05.02.2017 21:55:02

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 642760)

Din pacate nu, ati fost insa partasi cu cei care sustin acum o lovitura de stat.Nu poti taticule sa joci alba-neagra precum Antonescu cu Hitler.Megem cu Hitler pana la Don, apoi gata ne intoarcem.
Conform statului de drept pe care cu mania proletara il sustii, esti partas cu ceilalti la tot ce se va intampla de acum incolo.Esti complice la tot ce vor face poporul lui Iohannis ( conform propriile lui declaratii).
Hmm oare care este pedepapsa pentru lovitura de stat, tradarea nationala ?
Nush , dar asta este de compententa curtii martiale.Ups, naspa.:32:

CristianR 05.02.2017 21:55:34

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642763)
Daca PSD era vreun partid serios iti spuneau ca s-a inregistrat parerea ta si ca ai voie sa protestezi atata timp cat o faci in limitele legii. Si nu schimbau nu doar guvernul, dar nici macar un ministru sau ordonanta aia. :)

Serios adică indiferent? Surd? De altfel, probabil așa ar fi făcut dacă celelalte instituții și țări n-ar fi făcut presiuni luând bazîndu-se pe, ori luând în considerare tocmai protestele din stradă.

iuliu46 05.02.2017 21:56:00

Mai bine v-ati uita ca audientele cele mai mari le fac tot Antena si RTV deci e foarte posibil ca oamenii care nu participa sa fie in dezacord total cu ce faceti si ce cereti voi pe acolo. De asta zic, nu stiu cat de reprezentativa este "strada". E clar ca unii vor sa ne faca sa credem ca toata Romania e in strada dar uite ca nu e. :)

iuliu46 05.02.2017 21:57:18

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 642767)
Serios adică indiferent? Surd? De altfel, probabil așa ar fi făcut dacă celelalte instituții și țări n-ar fi făcut presiuni luând bazîndu-se pe, ori luând în considerare tocmai protestele din stradă.

Pai asta e problema lor ca "celelalte institutii" va vor in strada. Ca daca erau de partea lor "celelalte institutii", erati cateva mii. Cam cati ati fost cand v-ati dus sa va luati ramas bun de la Ciolos. :)

CristianR 05.02.2017 21:58:01

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 642766)
Din pacate nu, ati fost insa partasi cu cei care sustin acum o lovitura de stat.Nu poti taticule sa joci alba-neagra precum Antonescu cu Hitler.Megem cu Hitler pana la Don, apoi gata ne intoarcem.
Conform statului de drept pe care cu mania proletara il sustii, esti partas cu ceilalti la tot ce se va intampla de acum incolo.Esti complice la tot ce vor face poporul lui Iohannis ( conform propriile lui declaratii).
Hmm oare care este pedepapsa pentru lovitura de stat, tradarea nationala ?
Nush , dar asta este de compententa curtii martiale.Ups, naspa.:32:

Faci confuzii grave de termeni. Nu înțelegi ce înseamnă stat de drept, mânie proletară, democrație, lovitură de stat, trădare națională, curte marțială.

simpllu 05.02.2017 21:58:05

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642765)
Eu daca aveam tv anuntam ca au fost la protest la Cotroceni 6 milioane de bucuresteni. Cand nu functionezi pe principii economice ci cheltui banii de la stat cum fac aia de la Digi, poti sa anunti orice. :)

Și dai o filmare a unui protest din Brazilia, deși nici acolo nu au avut 6 miloane de oameni în strada. :))

suslik 05.02.2017 21:59:00

Legalitatea, asta e ce trebuie sa urmarim. E guvern ales legal? da. Atunci sa ramina pina la vitoarele alefgeri. Ca exista niste creaturi care isi dmeonizeaza concetatenii care au votat cu PSD, mi se pare fascist de-a dreptul. Evident, nu as tolera nici reciproca. Nici sa vina PSD sa ii bata pe useristi sau penelisti, nici invers.
Cea mai corecta pozitie o au cristiboss56 si iuliu46, parerea mea.
Eu as fi votat PNL, un PNL rebratienizat prin unul ca Daniel Gheorghe, politician pe gustul meu. Nu votez un partid care slujeste imperialismului apusean. Si nu, nici daca ar veni unii sa pupe Rusia in fund pe motiv de sanchi, inrudire confesionala, nici pe aia nu i-as agreea. A fi jefuit de apuseni sau de rusi nu mi se par lucruri esential diferite.
Omul e specie cazuta. Sau, cum un prieten adesea imi spune, citind la rindul sau o replica de film clasic: "Sintem ceea ce sintem".

CristianR 05.02.2017 22:02:13

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642768)
Mai bine v-ati uita ca audientele cele mai mari le fac tot Antena si RTV deci e foarte posibil ca oamenii care nu participa sa fie in dezacord total cu ce faceti si ce cereti voi pe acolo. De asta zic, nu stiu cat de reprezentativa este "strada". E clar ca unii vor sa ne faca sa credem ca toata Romania e in strada dar uite ca nu e. :)

Pentru că la A3 și RTV se uită cei care cunosc realitatea doar prin intermediul ferestrei aceleia din sufragerie și nu ies în stradă, dar se duc la vot.

În stradă sunt cei care cunosc realitatea prin intermediul Facebook-ului și nu votează din cauză că Mark Zuckerberg n-a prevăzut un buton și în scopul ăsta.

iuliu46 05.02.2017 22:02:20

Mai importanta zic eu ca e chestia asta. Ca tot ne acuzau unii ca suntem niste animale care ne batem copiii si nu intelegem ce domni sunt norvegienii aia si cum vor sa protejeze copiii de bestia penticostala. Deci uite ce s-a intamplat ieri la "protestul mamicilor". Cum facem, isi duc ele copiii la Protectia Copilului sau trebuie sa umble angajatii institutiei dupa ele ? E normal asa sau e tot o chestie romaneasca in care ne indignam dupa cum ne convine ? :21:

http://photo-host.org/images/2017/02/05/pNhxiv.jpg

iuliu46 05.02.2017 22:05:02

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 642773)
Pentru că la A3 și RTV se uită cei care cunosc realitatea doar prin intermediul ferestrei aceleia din sufragerie și nu ies în stradă, dar se duc la vot.

În stradă sunt cei care cunosc realitatea prin intermediul Facebook-ului și nu votează din cauză că Mark Zuckerberg n-a prevăzut un buton și în scopul ăsta.

Asta-i o prostie. Eu sincer cred ca aia din piata sunt mult mai dezinformati decat aia care se uita la RTV sau A3. Poate chiar si decat aia care se uitau la OTV. :)
Dar e dreptul vostru sa va credeti destepti. Important e daca aveti sustinere in populatie si important ar fi sa intelegeti ca ar trebui sa renuntati la pretentiile ca ati valora mai mult decat aia care se uita la posturile de trista amintire. Ca e posibil sa nu fie adevarat. Asta-i fascism. :p

GMihai 05.02.2017 22:06:34

E posibil, dar nu e probabil :)

CristianR 05.02.2017 22:06:43

@iuliu: Nu știu ce ai înțeles, dar eu n-am spus că unii ar fi mai deștepți ca ceilalți; sau mai bine informați.
Cu atât mai puțin am făcut discriminare de valoare.

iuliu46 05.02.2017 22:08:47

Pai daca spui ca aia nu cunosc realitatea. Sa stii ca daca bagi in tine "informatii" cu carul, nu esti neaparat mai informat sau nu cunosti neaparat realitatea. E posibil sa cunosti mai multe realitati. :21:

Copacel 05.02.2017 22:11:14

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642768)

Pai cei care nu participa intr-un procent extrem de mare, 99 % asteapta un semn de la partid sa navaleasca peste aia din piata.
Mai sunt si un procent de 1 % , carora nu le pasa , nici daca e asa nici daca e alta.:21:
Noi astia avem alte probleme: adica spatii hilbertiene, olomorfism chestii d-astea.

CristianR 05.02.2017 22:12:57

Nu că nu o cunosc, ci că prin intermediul unor televiziuni partinice nu o poți cunoaște decât distorsionat. Așa încât, e important să nu te limitezi la sursele astea, dacă nu te decizi să le schimbi cu totul.

Însă, pe de altă parte, n-am spus că fb-ul e scutit de distorsiuni. Nu este și poate pericolul cel mai mare e tentația de a trăi mai mult virtual. Așa s-ar explica și că tinerii n-au votat. Însă uite că acum constatăm o interesantă și îmbucurătoare legătură între fb și realitate, în stradă.

cristiboss56 05.02.2017 22:16:55

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat duminică seara că protestul din fața Palatului Cotroceni se va rostogoli ca un ''bulgăre de zăpadă'', el arătând că sunt șanse foarte mari să înceapă proteste din ce în ce mai mari în județe împotriva președintelui Klaus Iohannis.

''Ceea ce se întâmplă în fața Palatului Cotroceni va fi ca un bulgăre de zăpadă, se va rostogoli ca un bulgăre de zăpadă. Nu am niciun plan, dimpotrivă, am cerut tuturor colegilor în continuare să încerce să calmeze membrii PSD și simpatizanții PSD, dar ceea ce am primit ca și informații în seara asta, după ce oamenii au ieșit în fața Palatului Cotroceni, este foarte multă revoltă și vor antrena, s-ar putea să antreneze din ce în ce mai mulți oameni'', a spus Dragnea la Antena 3.

El a spus că PSD nu are legătură cu aceste proteste.

''PSD nu are legătură, am spus-o public, este asumat, așa va rămâne, sper, în speranța că nu vom ajunge la două mitinguri mari, unul într-o parte a Bucureștiului, unul în cealaltă parte. Sunt șanse foarte mari să înceapă proteste din ce în ce mai mari în județe împotriva președintelui Iohannis'', a adăugat Dragnea.

GMihai 05.02.2017 22:17:42

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 642779)
Pai cei care nu participa intr-un procent extrem de mare, 99 % asteapta un semn de la partid sa navaleasca peste aia din piata.
Mai sunt si un procent de 1 % , carora nu le pasa , nici daca e asa nici daca e alta.:21:
Noi astia avem alte probleme: adica spatii hilbertiene, olomorfism chestii d-astea.

Da, i-am vazut pe cei 99%, la Cotroceni.

iuliu46 05.02.2017 22:17:46

Pai e normal sa ti se para ca alea-s partinitoare dar iti zic eu ca atunci cand un pesedist citeste hotnews sau se uita la Digi vede acelasi lucru. Ba in campanie si chiar si acum ii vad eu pe unii care se uita la antene si ii injura pe aia intr-una ca vor sa schimbe macazul.

E o realitate ca in Romania oamenii nu ies la proteste. Ca de aia a fost nevoie de teatrul ala din 89. Intre timp, a aparut generatia asta tampa care face ravagii si prin SUA si a aparut USR. Dar tot nu erau atatia oameni in strada daca puterea nu era de partea lor.Intr-adevar sunt cele mai mari mitinguri de protest dar nu-s asa de mari pe cat va place voua sa credeti si sunt sustinute de cei care au puterea in tara asta. Cine nu intelege asta, e mai dezinformat decat aia care se uitau la DDD. :)

iuliu46 05.02.2017 22:19:30

Citat:

În prealabil postat de GMihai (Post 642782)
Da, i-am vazut pe cei 99%, la Cotroceni.

Macar ala, mititel asa, arata inca a miting spontan. Cand si-o baga coada PSD, or sa fie de 10 ori mai multi dar o sa miroasa si el de la o posta.

cristiboss56 05.02.2017 22:20:05

''Toți trebuie să fim conștienți că România are nevoie de calm. Toți. Asta este foarte important. Nimeni nu câștigă dacă se prelungește această criză. Guvernul a făcut ce avea de făcut. Cei care au stârnit ar trebui să înțeleagă că nu e bine să mai continue așa pentru că această tulburare nu poate să antreneze decât alte tulburări'', a spus Dragnea.

''Nu avem nevoie de așa ceva în România, nimeni nu a furat, nimeni nu a avut gânduri ascunse, nimeni nu a vrut să atace statul de drept, nimeni nu a vrut să afecteze lupta împotriva corupției, deci toată lumea ar trebui să se calmeze. Este important asta. Cine crede că va câștiga din asta greșește profund'', a continuat președintele PSD.

Premierul Grindeanu.

''Aș îndemna la calm. Vă spun ce cred că ar fi bine și normal pentru țara noastră, noi, Guvernul, vom urma transpunerea în practică a programului de guvernare, votat de foarte mulți români. Săptămâna viitoare voi merge în Parlament unde va avea loc votul pe buget, ceea ce noi am promis să se regăsească din punct de vedere financiar în bugetul propus de noi pe 2017'', a afirmat și Grindeanu.

Copacel 05.02.2017 22:24:58

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 642770)
Faci confuzii grave de termeni. Nu înțelegi ce înseamnă stat de drept, mânie proletară, democrație, lovitură de stat, trădare națională, curte marțială.

Lovitură de stat sau puci se numește o răsturnare bruscă și neconstituțională a puterii legitime a unui stat, impusă prin surpriză de o minoritate,
Invata ce aia o minoritate.Poate tu esti din ala care trebuie sa inteleaga cu bile:
http://www.edituraparalela45.ro/cart...ii-semestrul-2 (hai la scoala, din nou ):43:

Copacel 05.02.2017 22:26:36

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642784)
Macar ala, mititel asa, arata inca a miting spontan. Cand si-o baga coada PSD, or sa fie de 10 ori mai multi dar o sa miroasa si el de la o posta.

Saracu' Mihai este in alt film.El nu stie ca de obicei pe unde trec protestarii PSD ramane foc si cenusa.E de demn de mila, saracu'.

iuliu46 05.02.2017 22:28:06

Asta chiar nu are nici o sansa. E rupt complet de realitate. Vrea si el liniste ca Ponta. :)
E mai plauzibil sa se schimbe guvernul cu unul de "tehnocrati" daca ar fi liniste. Dar eu mizez in continuare pe ambitia alora din strada si sper sa avem anticipate. Eu daca as fi condus PSD intr-o luna faceam anticipate. Si daca le pierdeam, e mult mai bine decat linistea pe care o viseaza ei. :)

cristiboss56 05.02.2017 22:28:30

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642784)

Nu fi trist , o să iasă si ai tăi si o sa fie o mare horă a unirii :)

simpllu 05.02.2017 22:30:57

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 642787)
Saracu' Mihai este in alt film.El nu stie ca de obicei pe unde trec protestarii PSD ramane foc si cenusa.E de demn de mila, saracu'.

Tu fiind ăla neutru? :))

cristiboss56 05.02.2017 22:31:34

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642788)
Asta chiar nu are nici o sansa. E rupt complet de realitate. Vrea si el liniste ca Ponta. :)
E mai plauzibil sa se schimbe guvernul cu unul de "tehnocrati" daca ar fi liniste. Dar eu mizez in continuare pe ambitia alora din strada si sper sa avem anticipate. Eu daca as fi condus PSD intr-o luna faceam anticipate. Si daca le pierdeam, e mult mai bine decat linistea pe care o viseaza ei. :)

Nu , nu ai dreptate , anticipatele nu rezolvă nimic , apoi uiți de cheltuieli si crează precedent periculos.
Fără tehnocrați :)

CristianR 05.02.2017 22:34:47

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642783)
Pai e normal sa ti se para ca alea-s partinitoare dar iti zic eu ca atunci cand un pesedist citeste hotnews sau se uita la Digi vede acelasi lucru. Ba in campanie si chiar si acum ii vad eu pe unii care se uita la antene si ii injura pe aia intr-una ca vor sa schimbe macazul.

Sigur că așa se întâmplă, și cred că ăsta e cel mai rău efect al dezinformării practicate sistematic: faptul că începem să ne suspectăm unii pe alții de interese mai mult sau mai puțin ascunse ori de alte culpe, intrând în jocul inițiat de cei care au în mână sursele de informare.

În ce mă privește, știind că nu pot discerne singur în noianul de informații care ne înconjoară, caut să-mi aleg cât mai bine sursele, adică ceea ce se cheamă liderii de opinie cărora le acord încrederea. Dacă îmi pierd încrederea în vreuna din surse (și mă refer aici la persoane, nu neapărat televiziuni), n-o mai urmăresc; decât, poate, sporadic, să văd dacă s-a mai schimbat ceva.

Acum, diferențele între noi, cei care ne contrăm pe aici, sunt, evident, cele dintre liderii de opinie pe care i-am ales.

Fără supărare, pot să-ți spun că, urmărindu-l întâmplător zilele astea pe S.R. Stănescu și pe Tăriceanu, am regăsit în cuvintele tale opiniile lor.

Ei bine, eu le acord încredere celor înjurați de alde S.R. Stănescu et. Co, respectiv Liiceanu, Pleșu, Patapievici, Cărtărescu, Ana Blandiana, Lucian Boia și alții din aceeași pleiadă - oameni a căror onestitate și bune intenții le-am verificat de multe ori.

Pe de altă parte nu îi înțeleg pe cei care - uneori prieteni de-ai mei - l-au dat pe Liiceanu pe Mircea Badea. Diferența îmi pare enormă, și nu mă refer în primul rând la stil, ci mai ales la cauza pe care o slujește fiecare.

iuliu46 05.02.2017 22:46:40

Pai uite eu despre Liiceanu cred ca e o lichea de prima mana. Poate doar CTP sa-l intreaca. Deci suntem total diferiti.

M-am uitat ieri un pic pe RTV ca mi-a spus cineva ca a reinviat Ghita ala si era Valentin Stan ala cu laptoapa. Si m-am speriat cand am vazut ca gandesc la fel ca el in multe privinte. :)

Imi place de Tariceanu si acum regret ca nu l-am votat. Dar eu nu mai ascult "lideri de opinie". Eu am mancat TV pe paine in anii 90 si 2000. Stiu cam tot ce s-a discutat atunci stiu exact ce pozitii avea fiecare. Pe urma am renuntat cand am vazut ca e vorba de un bordel. :p

Pe Badea l-am simpatizat si inca il simpatizez. Cred ca e singurul care nu a zis niciodata ceva care sa ma dezamageasca. Dar nu ma mai uit nici la el, am renuntat de tot.

Uite ieri am vazut ca Baconschi are o pozitie de asta principiala. Si am zis ca nu-i posibil, ca eu cred si despre el ca si despre Liiceanu ca e o lichea de prima mana. Si l-am intrebat pe un prieten care se pricepe : Ce-i cu Baconschi asta ? S-a prostit asa rau la batranete si a inceput sa aiba principii ? Si mi-a explicat ca ar avea un interes in guvernul asta. :71:

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:20:29.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.