![]() |
Citat:
Citat:
|
Citat:
"Duhul necurat, cînd iese afară dintr'un om, umblă prin locuri fără apă, și caută odihnă. Fiindcă n'o găsește, zice: ,Mă voi întoarce în casa mea, de unde am ieșit.` Și cînd vine, o găsește măturată și împodobită. Atunci se duce de mai ia cu el alte șapte duhuri, mai rele decît el; intră împreună în casă, se așează în ea, și starea de pe urmă a omului aceluia ajunge mai rea decît cea dintîi.``" (Luca 11,24-26) |
Citat:
Unde nu e adevar e dezbinare. Sustin in continuare ,persoanele inteligente nu merg la secte ,cu mici exceptii. Iar cei educati ,culti ,nici atat. Va dati seama ce impresie ar face unui om inteligent vorbirea in limbi ,o practica fara sens ,o aiureala ,pierdere de timp |
Citat:
|
Citat:
Nu mie trebuie sa-mi faceti observatie ci prietenului dvs. "penticostalul", pentru ca acesta a folosit niste tehnici de repetare mecanica pentru a ajunge la asa-numita vorbire in limbi (intrebati-l, o sa recunoasca, mie mi-a spus deschis, fara ocolisuri sau omiteri), doar stiti foarte bine ca insasi Ellen White s-a declarat contra unor astfel de exercitii dubioase! |
Citat:
Dar de ce o tot repetati, va creste inima cand, in mod voalat, ii faceti pe altii prosti, needucati si inculti? Hristos n-a venit pentru oamenii culti, inteligenti, educati, bogati si sus-pusi. Hristos a venit pentru toti. Si pentru persoanele mai putin inteligente si mai putin educate. Dar a afirma incontinuu ca in Biserica Ortodoxa sunt desteptii si la "secte" incultii nu mi se pare o dovada de mare inteligenta. |
In biserica ortodoxa oamenii devin inteligenti ,luminati fiind de lucrarea sfantului Duh.
Mi se pare o dovada de orbire sufleteasca sa lasi biserica mama si pe Hristos ,ca sa te lasi inselat mergand la secte.Multumim lui Dumnezeu ca asta nu se intampla cu cei adevarat credinciosi. D-voastra tot vorbiti de dragostea pentru Hristos ,ca si cum asta ar fi posibila la toate religiile. Cum sa il iubesc pe Hristos daca nu ma rog in duh la sfanta biserica si nu particip la Sfanta Liturghie ,cea mai mare dintre slujbe ? Cum sa il iubesc pe Hristos doar ascultand niste predici ? Sau avnd sufletul impovarat de pacate ? Asa pot sta acasa si sa citesc niste carti duhovnicesti fara a merge la biserica. Parintele meu duhovnic spunea ca la a doua Venire Hristos nu ne va intreba ce carti am citit . Relatia cu Dumnezeu nu are loc ascultand predici ,chiar daca si ele sunt necesare . |
Citat:
|
Citat:
Profetule, ma dezamagesti. Asa meschina e cauza racii tale pe penticostali? O pasarica, care nu a vrut in colivie? S eu, credeam ca esti platit de o confesiune rivala lor...nasol, nici macar asta, o misiune platita, nu e la mijloc. |
Citat:
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:32:08. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.