Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Pocainta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5019)
-   -   Maica Domnului ajutorul nostru nemijlocit pe drumul Pocaintei ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10821)

osutafaraunu 11.01.2013 12:53:07

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 494821)
Cinstirea Maicii Domnului pe acest forum ORTODOX nu va fi nicicand penibil , cu toate ca asta ti-ai dorit sa devina un subiect penibil , sa o terfelesti cum vrei tu si sectarii tai , pe Maica Domnului .
Tu provoci sminteala si tot tu indemni sa parasim subiectul Cinstirii Maicii Domnului !
Pana unde poate sa mearga trufia si lipsa de simtire a ta !

Mai ușor, mai ușor... Era vorba de subiectul cu înjurăturile. La subiectul cu maica Domnului, dați-i înainte cu bidineaua cu clei!:10:
Hai omule, zâmbește puțin, nu mai fi așa de încruntat...

cristiboss56 11.01.2013 12:53:15

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 494820)
... O zi plăcută vă doresc!

Sa-ti fie rusine , doresti o zi buna , dupa ce ai necinstit-o in fel si chip pe Maica Domnului ?
Cat cinism , de necrezut !

Crestin_Simona 11.01.2013 12:54:30

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 494767)
Ei bine, aflați că eu o socotesc! O socotesc fecioară și sfântă.

Mi-a mai venit inima la loc...
Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 494767)
Dar a o socoti ca făcând parte din Trinitate, ori măcar la granița Ei cum ați încercat a-mi sugera, nu o s-o fac niciodată. Nici măcar să-i ard candelă, tămâie, ori să-i necinstesc memoria pupându-i imaginea imaginară.

Hai sa te intreb ceva - caci iara-si ma intreb de unde stiu _tu n-ai pupat niciodata o poza in viata ta? Stim ca poza nu este persoana in sine, da daca mi dor de persoana si vad poza...
Si asta fara sa mai intram in polemici ci raspunde-mi/sau nu doar strict la intrebare :1:

cristiboss56 11.01.2013 12:58:02

Citat:

În prealabil postat de [B
"osutafaraunu": <<Hai omule, zâmbește puțin, nu mai fi așa de încruntat...>>

Sa-ti fie rusine , rusine . multa nesimtire ai in tine si o transmiti chiar daca te ascunzi sub vorbe "bune" !
Dupa ce ai tulburat cinstirea si minunile Maicii Domnului pe acest thread , vi cu nesimtire si spui sa zambesc ?
Orice puteai sa zici de mine , de parintii mei , de Biserica mea , de Parintele meu , dar NU DE MAICA DOMNULUI !
Multa nesimtire zace in tine , nesimtire care te va costa cu siguranta mai devreme sau mai tarziu !

antoniap 11.01.2013 12:58:13

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 494795)
Dar de părerea lui Dumnezeu cu privire la închinarea adusă oamenilor vă interesează? Vă interesează ce zice Domnul în Cuvântul Său? Poate ar fi bine... zic și eu așa... în nevolnicia mea sectărească...

Nici nu suport sa citesc asa ceva.

osutafaraunu 11.01.2013 12:59:01

Citat:

În prealabil postat de Crestin_Simona (Post 494826)
Mi-a mai venit inima la loc...

Păi vezi că sectaru' nu e chiar atât de negru cum se crede?:9:

Citat:

În prealabil postat de Crestin_Simona (Post 494826)
Hai sa te intreb ceva - caci iara-si ma intreb de unde stiu _tu n-ai pupat niciodata o poza in viata ta? Stim ca poza nu este persoana in sine, da daca mi dor de persoana si vad poza...
Si asta fara sa mai intram in polemici ci raspunde-mi/sau nu doar strict la intrebare :1:

M-am și plictitisit de câte ori am răspuns la întrebarea asta, dar o fac special pentru tine:
Nu, n-am pupat niciodată o poză (deși nu văd nimic anormal în asta), am pupat doar ființa dragă reprezentată în poză. Și de regulă, fiind în viață. No, c-am spus-o și pe asta! dacă e nevoie șterg....

Crestin_Simona 11.01.2013 12:59:44

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 494823)
La subiectul cu maica Domnului, dați-i înainte cu bidineaua cu clei!:10:

Ei vezi, aici necesita din partea ta un pic de politete.
Este faptul de cum te exprimi.
Caci cine seamana vant culege furtuna!

osutafaraunu 11.01.2013 13:00:45

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 494831)
Nici nu suport sa citesc asa ceva.

Foarte trist. Nu credeam ca un creștin să scrie așa ceva, să nu suporte Cuvântul lui Dumnezeu...

cristiboss56 11.01.2013 13:01:31

Sa-ti fie rusine , rusine . multa nesimtire ai in tine si o transmiti chiar daca te ascunzi sub vorbe "bune" !
Dupa ce ai tulburat cinstirea si minunile Maicii Domnului pe acest thread , vi cu nesimtire si spui sa zambesc ?
Orice puteai sa zici de mine , de parintii mei , de Biserica mea , de Parintele meu , dar NU DE MAICA DOMNULUI !
Multa nesimtire zace in tine , nesimtire care te va costa cu siguranta mai devreme sau mai tarziu !

Cornel Urs 11.01.2013 13:01:43

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 494832)
Păi vezi că sectaru' nu e chiar atât de negru cum se crede?:9:

ohoo, e mult mai perfid ! nu stiti decat sa veniti cu linguseli si cu chestii sentimentale, teatrale, ca sa atrageti enoriasi !

dar nu aveti Duhul Sfant ! sunteti doar niste escroci ordinari mancatori de zeciuieli !

iar cei care intra in cultele neoprotestante o fac datorita unor interese meschine (sa emigreze, sa primeasca ajutoare, pt socializare, pentru a parea altfel decat ceilalti etc.)

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:48:06.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.