![]() |
Citat:
|
O carte extraordinar de buna care merita aprofundata cu toata seriozitatea: Talcuiri la Filocalie. Vol. 4 - Sfantul Nil Ascetul. Despre rugaciune
Are avantajul (in sensul ca e mai usor de a fi citita prima), de a fi mai scurta si mai concisa. De asemenea volumul 3 din Talcuiri la Filocalie - Despre trezvie, desi mai mult de citit, merita toata atentia. Insa volumul 2 nu am reusit sa il gasesc si tare mult mi-as dori! Stie cineva pe unde se mai gaseste? |
Citat:
Cat despre ajunsul la Surotti... mi-as dori eu dar nu stiu daca oi putea... |
1 atașament(e)
Atasez un fisier cu selectii din Filocalia 11... poate cineva le va gasi de folos...
|
Citat:
|
Citat:
|
nu am citit toate postarile asa ca imi cer scuze daca s-au mai sugerat aceste carti , dar mie mi-au placut f mult urmatoarele :
"Intre iadul deznadejdii si iadul smereniei "; "Sfanta Elisabeta,mare ducesa a Rusiei .Viata si patimirea." "viata parintelui Cleopa"; "Singur Ortodoxia-Parintele Arsenie Papacioc" +"Ne vorbeste parintele Cleopa ", "Ne vorbeste parintele Arsenie"; "Razboiul nevazut "-Nicodim Aghioritul; Din cate imi amintesc asa in cateva minute si pe care le-am citit . Le recomand orisicui din toata inima. Sa fie de folos . Doamne Ajuta! |
mi-am mai amintit o carte superba, pt ca este contemporana : Martiriul unui apologet al Ortodoxiei. Conferintele din Serbia, Autor: Sasoev, Daniel, pr.; Maximov, Iurii, Editura: Sophia
. trebuie citita . am fost asa de impresionata ! |
Talcuire la rugaciunea Sfantului Efrem Sirul - Arhimandrit Serafim Alexiev
|
Mai am putin si termin cartea ”Am iubit patimirea” de sf Luca :4:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:24:34. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.