![]() |
Dumnezeu sa il ierte si sa il aseze in rand cu sfintii!...
Suntem neputinciosi in fata socotelilor Domnului... |
Ce s-a intamplat oare cu initiatorea acestui topic, de este acum guest?!
Eu sper sa revina cat mai curand, caci e un suflet sensibil si talentat si ar avea multe de impartasit. |
Ma rog cu sinceritate!
Dumnezeule ceresc intrun totzi sfintii ajutal pe acest copil sa aibe sanatate si pe familia lui toata dai in fiecare celula a corpului sau curatare si iubire ajutal Dumnezeule dupa marea mila a ta! ma rog Sfintilor: Nectarie,Nicolae,Vasile cel mare,Paraschiva,Spiridon si la totzi sfintii pentru sanatatea acestui copil si sanatatea si binele acelei familie!Dumnezeu ajutai!
|
Dumnezeu sa il ajute!
Dumnezeule ceresc intrun totzi sfintii ajutal pe acest copil sa aibe sanatate si pe familia lui toata dai in fiecare celula a corpului sau curatare si iubire ajutal Dumnezeule dupa marea mila a ta! ma rog Sfintilor: Nectarie,Nicolae,Vasile cel mare,Paraschiva,Spiridon si la totzi sfintii pentru sanatatea acestui copil si sanatatea si binele acelei familie!Dumnezeu ajutai!
|
Of Doamne, mi s-a rupt sufletul cand am vazut ca acest sufletel nu mai e printre noi. Dumnezeu sa il odihneasca in pace, iar parintilor sa le dea putere!!Tare trist...
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:56:53. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.