Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   Suferinta fetei nemaritate (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14719)

Dumitru73 12.04.2012 18:04:43

Citat:

În prealabil postat de aurelia1984 (Post 439678)
Dumitru, sa stii ca de multe ori m-am pus in situatia baietilor timizi. Am fost tentata sa fac din baieti/barbati o categorie compacta care, in comparatie cu fetele, daca plac pe cineva, au si avantajul ca se cade sa preia initiativa si sa se lamureasca fara sa piarda timpul daca li se raspunde sau nu. Dar de fapt categoria asta se refera la baietii siguri pe ei. Baietii timizi isi creeaza mai greu premise pentru incredere in sine si se refac mai greu dupa un refuz. Si unii din ei au si tendinta sa se indragosteasca de fete cu mare popularitate care-i resping si ii fac de ras de multe ori in fata altora.

corect.
ideea este ca, de multe ori, acesti baieti timizi sunt si baieti buni.
de aceea cred ca uneori fata trebuie sa preia initiativa.

horatiu.miron 12.04.2012 18:30:06

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 439754)
corect.
ideea este ca, de multe ori, acesti baieti timizi sunt si baieti buni.
de aceea cred ca uneori fata trebuie sa preia initiativa.

Baieti buni? La ce? Daca nu sunt in stare sa preia ei initiativa, inseamna ca nu sunt buni de nimic. Societatea are niste asteptari intemeiate de la sexul masculin si nu degeaba. Daca un barbat nu poate nici macar sa se bage in seama cu o femeie, te intrebi cum e in stare sa intretina o familie. Chestiile de genul asta tradeaza defecte ascunse.

Yasmina 12.04.2012 18:41:54

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 439734)
Heheee...poti fi originala ;). Eu am abordat o data un baiat, coleg de facultate, spunandu-i ceva de genul " S-ar putea sa-ti spun ceva!"( asa mai pe un ton indecis)...si lasand apoi totul in aer, si asa vezi daca umbla dupa tine sa afle ce ai sa ii spui...sau nu il intereseaza :))

Nah, pe mine asa m-a dus capul :D

Aha,si ai avut succes?El este sotul tau ?
Ca de intalniri si de povesti romantice,se descurca toti...sau aproape.

Si eu am abordat un coleg de liceu,care mi-a fost amic/prieten in liceu,dar doar atat,am descoperit ca nu-l doresc de sot :)

Dumitru73 12.04.2012 18:42:59

Citat:

În prealabil postat de horatiu.miron (Post 439758)
Baieti buni? La ce? Daca nu sunt in stare sa preia ei initiativa, inseamna ca nu sunt buni de nimic. Societatea are niste asteptari intemeiate de la sexul masculin si nu degeaba. Daca un barbat nu poate nici macar sa se bage in seama cu o femeie, te intrebi cum e in stare sa intretina o familie. Chestiile de genul asta tradeaza defecte ascunse.

greseti elementar.
sau esti un mascul alfa si este normal sa gandesti asa.

horatiu.miron 12.04.2012 18:50:01

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 439762)
greseti elementar.
sau esti un mascul alfa si este normal sa gandesti asa.

Da, clar, trebuie sa fii un mascul alfa ca sa ai curajul necesar sa te bagi in seama cu o femeie.

Dumitru73 12.04.2012 18:53:37

Citat:

În prealabil postat de horatiu.miron (Post 439764)
Da, clar, trebuie sa fii un mascul alfa ca sa ai curajul necesar sa te bagi in seama cu o femeie.

nu era vorba de curajul de a te baga in seama cu o femeie.
faci o confuzie.

Yasmina 12.04.2012 18:56:48

Citat:

În prealabil postat de horatiu.miron (Post 439758)

Perfect de acord,Horatiu.
Sa nu mai spun de aceia care sunt atehnici,nepriceputi la mici interventii sau cei lipsiti de curaj si speriati.
"Baietii mamei" sunt in partea de jos a listei!

AndruscaCIM 12.04.2012 19:05:56

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 439760)
Aha,si ai avut succes?El este sotul tau ?
Ca de intalniri si de povesti romantice,se descurca toti...sau aproape.

Si eu am abordat un coleg de liceu,care mi-a fost amic/prieten in liceu,dar doar atat,am descoperit ca nu-l doresc de sot :)

De avut am avut, dar nu...nu e el sotul meu, doar ca era un exemplu ca la o adica si fetele pot aborda baieti, fara a fi neaparat penibile :D

Yasmina 12.04.2012 19:06:33

Ce i se poate intampla unui barbat daca fata care-l intereseaza,nu-i impartaseste acelasi sentiment?O saptamana-doua de tristete(poate nu chiar atat de mult).
Restul sunt cazuri patologice.

Yasmina 12.04.2012 19:11:19

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 439768)
De avut am avut, dar nu...nu e el sotul meu, doar ca era un exemplu ca la o adica si fetele pot aborda baieti, fara a fi neaparat penibile :D

Succesul nu ti-a venit din abordare ci din ceea ce reprezinti tu altora...
Putea la fel de bine sa refuze abordarea daca nu era convins ca-i place la prima vedere persoana care o face...
Esti de acord?

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:27:18.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.