Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Am scapat de PDL, si am dat de...mafia rosie !!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14908)

AlinB 18.05.2012 17:04:49

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 445794)
Ei cu constiinta lor, eu cu constiinta mea.

Constiinta ta constand in a le usura procedura falsificarii voturilor?

mihaiB 18.05.2012 17:10:36

Un lucru important este ca partidul care guverneaza sa aibe majoritate absoluta. Daca toti romanii ar vota cu un singur partid, si dupa 4 ani cu acelasi partid, acest ar avea o majoritate in parlament si ar putea conduce tara. Doar asta vrem nu?

Adriana Cluj 18.05.2012 17:25:31

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 445796)
Constiinta ta constand in a le usura procedura falsificarii voturilor?

Daca vrei sa pricepi, pricepi, daca vrei sa te faci ca nu pricepi...

Dumitru73 18.05.2012 17:25:40

Citat:

În prealabil postat de mihaiB (Post 445798)
Un lucru important este ca partidul care guverneaza sa aibe majoritate absoluta. Daca toti romanii ar vota cu un singur partid, si dupa 4 ani cu acelasi partid, acest ar avea o majoritate in parlament si ar putea conduce tara. Doar asta vrem nu?

partid unic, asta vrem?!

antoniap 18.05.2012 17:57:23

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 445793)
Astia n-au parjolit nimic? Pai vezi ce "privatizari" s-au facut pana au iesit de la putere si compara cu ultimii 4 ani.

Nu ma intereseaza gainariile lor. Ei nu s-au atins de leafa mea. Si s-au manifesta un pic mai decent. Iar despre actualii nu cred ca stim inca tot.

Adriana Cluj 18.05.2012 18:08:10

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 445806)
Nu ma intereseaza gainariile lor. Ei nu s-au atins de leafa mea. Si s-au manifesta un pic mai decent. Iar despre actualii nu cred ca stim inca tot.

Stai sa vezi cand or fi descoperite toate ticalosiile facute de pdl, in amanunt, ca acum stim doar ce-a mai scapat pe ici pe colo...
pana acum stim ca suntem recordmani la costul pe kilometru de autostrada, suntem si noi pe locul intai la ceva :20:

AlinB 18.05.2012 18:20:32

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 445806)

Eu credeam ca asta e mentalitatea celor trecuti de 60 ani si crescuti la tara cu ajutoare sociale PSD -iste pentru vodka cea de toate zilele.

"Votez cu ala care da pensie mai mare".
"Votez cu ala care imi mareste salariul".

De unde? Nu ma intereseaza, sa se descurce. Banii care ii da o sa ii ia inapoi prin taxe, inflatie, indatorirea tarii? Ce-mi pasa mie, ce stiu eu ce sunt alea?

Exact mentalitatea asta i-a dus pe greci acolo unde sunt acum - in prag de catastrofa economica si razboi civil.

AlinB 18.05.2012 18:22:05

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 445801)
Daca vrei sa pricepi, pricepi, daca vrei sa te faci ca nu pricepi...

Eu am priceput si am explicat f. bine, tu nu vrei sa pricepi ca un vot "anulat" e un vot in alb si ca politicienii nu se tem de anumarea voturilor (saracii, n-au stiut sa manuiasca stampila) ci de absenteismul la vot - o declaratie clara vizavi de competentele lor politice.

iuliu46 18.05.2012 18:24:08

Băsescu: Va trebui să explicăm populației că nu există niciun risc major în privința gazelor de șist :4:
Președintele Traian Băsescu l-a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, pe Richard Morningstar, trimis special al secretarului de stat al Statelor Unite ale Americii pentru Energie în Eurasia, prilej cu care șeful statului român a subliniat că în România va trebui dezvoltată o strategie prin care să se explice populației că nu există niciun risc major în privința gazelor de șist.
"În ceea ce privește energia, trebuie să recunoaștem că în România avem deja o dezbatere cu privire la gazele de șist.

Și trebuie să dezvoltăm o strategie, explicând populației că nu există niciun risc major în privința gazelor de șist. În același timp, uitându-ne la politica energetică din regiune, cunoaștem sprijinul uriaș al SUA pentru a se găsi soluții alternative de aprovizionare pentru Balcani și Europa în general.

http://www.money.ro/basescu--va-treb...t_1220992.html

iuliu46 18.05.2012 18:25:37

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 445811)
Eu am priceput si am explicat f. bine, tu nu vrei sa pricepi ca un vot "anulat" e un vot in alb si ca politicienii nu se tem de anumarea voturilor (saracii, n-au stiut sa manuiasca stampila) ci de absenteismul la vot - o declaratie clara vizavi de competentele lor politice.

Tot aia e Alin. Nu i-a impiedicat nimeni sa se mandreasca pana acum cu voturile pe care le-au luat.Or sa te conduca si cu 2 voturi si cu 2 milioane pentru ca nu le pasa.

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:26:51.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.