Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Demonstrație de amploare in Capitală ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18166)

AlinB 06.11.2015 13:20:44

Sa vedem partea buna a lucrurilor.
Am scapat cu 30 decedati, posibil sa ajunga si pe la 100.
In Ukraina cati au fost impuscati pentru a justifica instaurea "democratiei originale"?

BTW, noi suntem la versiunea 2.0 :)

Oricum, asta e doar in prima faza, asteptati "Cotul Donului" ver. 2.0.

Impachetati o haina groasa, in Siberia se aude ca e cam frig tot timpul anului.

iuliu46 06.11.2015 13:32:13

Na ca tot s-a dus acolo ala cu Vitza de vie...cica din respect pentru democratie si institutiile acesteia. :21:

Daca aveau respect pentru democratie si institutii isi faceau partid. Si aia de la secu demisionau inainte sa strige impotriva secu.

AlinB 06.11.2015 13:37:10

Mai ales ca au scazut standardele si cam oricine isi poate face acum partid.

Sa faca Partidul Colectiv Roman - ca de fapt cam pe acolo se invarte treaba.

Ce rahat cu lopata maninca astia de la Europa Libera, pardon, EuropFM in favoarea "noii democratii".

S-a schimbat denumriea nitel, actionariatul cred ca a ramas acelasi :)

iuliu46 06.11.2015 13:58:31

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 604972)

Oricum, asta e doar in prima faza, asteptati "Cotul Donului" ver. 2.0.

Impachetati o haina groasa, in Siberia se aude ca e cam frig tot timpul anului.

Era o gluma. Hai sa vedem daca au curaj rusii sa ne declare razboi. In 2 saptamani suntem la Moscova...dupa care o luam incet incolonati spre Siberia. :21:

AlinB 06.11.2015 14:10:08

Citat:

În prealabil postat de fallen (Post 604796)
Poate nu ar fi asa rau. Ar putea sa o faca singur, doar vede ca face rau imaginii bisericii si credintei Insasi, sminteste lumea. Au facut din casa lui Dumnezeu pestera de talhari.

Se vede ca ai prea mult timp liber, de stai la teve/radio/feisbuc

Citat:

In ritmul asta nu o sa mai am unde sa imi impartasesc copilul.
Dar parca barbatul care nu iti e barbat era piedica in calea impartasirii copilului.
De cand cei care il impartasesc sunt ei insisi o piedica?

Citat:

Daca s-ar desfinta biserica ca si institutie, sau nu ar mai fi sponsorizata de stat, ar deveni o institutie privata care si-ar inchiria locatii unde s-ar strange lumea care vrea duminica si de sarbatori, ca pe vremurile de la inceput, tot ar fi bine, asa cum altii se stang in cluburi si in alte activitati, ar trebui sa nu aiba nimeni nimic cu noi, ne-am autofinanta, nu am fura de la gura nimanui asa cum suntem acuzati acum.
Eu n-am nimic impotriva.
Dar sa restituie si tot ce i s-a confisat de la Cuza incoace.
Dar asta ar insemna o Biserica 100% independenta asupra careia santajul politic nu mai poate functiona.
Clasa politica nu vrea asta, ca pentru ei e Apocalipsa.

Citat:

Acum mai au putin si ne zic ca nu ne mai primesc la spital, samergem la biserica sa ne faca Dumnezeu bine pe noi astia care suntem cu biserica.
Cine ti-o zis asta ?
Vreun doctor?
O institutie a Statului?

Citat:

Dar mai grav insa este ca biserica tinde sa se desfinteze si ca comunitate, pentru ca nu vor mai fi oameni care sa vrea sa faca parte din ea. Desigur oamenii au tendinta sa infiinteze alte comunitati, tempor, poate se vor si ruga laacelasi Dumnezeu, insa vor desfinta tot ce a infiintat Cristos.
NU am avut ocazia sa cunosc vreun memberu vrednic al Bisericii care peste noaptea sa nu mai vrea sa faca parte din ea ca asa i s-a spus in presa/tv/radio/feisbuc.

Dar ca au cazut si vor cade mereu putreziciuni, e un proces normal si de asteptat.

iuliu46 06.11.2015 14:12:42

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 604976)
Cine ti-o zis asta ?
Vreun doctor?
O institutie a Statului?

I-au zis aia pe Facebook. Sa nu te mai prindem in spitalele noastre ateiste. :)

DragosP 06.11.2015 14:18:35

Doamne ajută sa nu mă prindă vreodată.
Și nu pen'că-e eu spidigonzales, că sunt!, ci pen'că n-aș avea nevoie.

cristiboss56 06.11.2015 14:25:51

UPDATE ORA 14.11 Iohannis la întrevederea cu reprezentanți ai societății civile: E o întâlnire atipică; vremuri deosebite produc rezultate deosebite*

Președintele Klaus Iohannis a declarat vineri că întâlnirea cu reprezentanții societății civile este una atipică, generată de vremuri deosebite, în cadrul căreia poate prelua cererile acestora și le poate transmite mai departe partidelor politice în calitatea sa de mediator.*

"Aceasta este o întâlnire atipică, pentru că vremuri deosebite produc rezultate deosebite, aceasta este speranța mea. Tragedia care a avut loc în clubul Colectiv a fost un declanșator foarte puternic pentru o adevărată revoltă, pentru o mișcare care a dus la căderea Guvernului. Eu cred că mișcarea cu care avem acum de-a face este mai mult decât o schimbare de guvern. Eu cred că este vorba de o schimbare de paradigmă și trebuie să recunosc că lumea, pe bună dreptate, așteaptă o nouă abordare a politicii, o nouă abordare din partea politicienilor. Am considerat că, în această situație, când strada a jucat un rol decisiv, când societatea civilă a formulat cereri, solicitări, abordări specifice, este foarte să avem această întâlnire", a declarat președintele la începutul întrevederii cu reprezentanți ai societății civile.*

Iohannis a adăugat că vede întâlnirea ca pe una în care el primește idei, pe care el le poate transmite mai departe partidelor politice.*

"Cred că este o modalitate foarte potrivită pentru a folosi președintele în calitatea lui de mediator", a mai declarat președintele.*

Klaus Iohannis a avut deja, vineri, consultări cu reprezentanții UNPR și ALDE.*

Copacel 06.11.2015 14:36:20

Cea mai tare chestie: in fatza noastra se desfasoara Maidan 2.0 si multi nu-si
dau seama.:29:

Copacel 06.11.2015 14:37:03

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604975)
Era o gluma. Hai sa vedem daca au curaj rusii sa ne declare razboi. In 2 saptamani suntem la Moscova...dupa care o luam incet incolonati spre Siberia. :21:

Iti da un ICBM te-a linistit.

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:40:59.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.