Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Despre Biserica Ortodoxa in general (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=506)
-   -   Limpezirea apelor pe acest forum (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2359)

mara2008 12.04.2010 18:29:22

Prea multa cearta ......

Prea multa cearta pentru un cuvant.Cred ca totu tine de cum ne respectam noi ca oameni si vrem sa fim respectati.

cristiboss56 12.04.2010 18:31:05

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 234058)
Vad ca esti pus pe harta, devreme ce nu accepti nici o explicatie, din cele pe care le-am dat.
Tie ti-ar fi rusine sa spui ca te afli in Norvegia, Danemarca sau Suedia?!?
Si crezi ca am ceva de ascuns si de aceea nu vreau sa spun? Nu spun unde ma aflu, considerand acest lucru ca pe o gluma. Nu am voie?!?
Si ce treaba are adminul cu locatia mea? De ce il aduci in discutie? Esti tu cumva admin si nu ne-ai spus inca?
La inscriere pe forum se completeaza si tara in care te afli, deci nu e nici un mister locul in care vietuiesc. Cei, care imi sunt mai apropiati si cu care m-am vizitat, stiu unde ma aflu, dar pentru restul este irelevant, acestia trebuind sa fie atenti la ce scriu, nu la locul in care ma aflu.
Forumul este un spatiu public; sigur ca poate oricine, care nu are liniste noaptea sa doarma, sa incerce sa afle locati mea. Nu stiu la ce i-ar folosi, insa. Se pare ca ne preocupa lucurile de nimic, in loc sa ne preocupe pacatele noastre.
Te cam intreci cu gluma, Aline. Chiar vrei sa-ti dau adresa mea? Ti-o dau, dar spune-mi si la ce iti trebuie. Si bineinteles astept si eu adresa ta in schimb, cu nume cu tot si data nasterii, CNP si contul din banca cu cod cu tot. :11:

Hopa . . . , s-a lasat cu pupaturi . . ., hm , de cand ne cunoastem n-am primit asa ceva de la tine , deci iata ca e ceva " la prima vedere" , sau poate nu , sau poate da . . .:21::65:

cristiboss56 12.04.2010 18:32:12

Citat:

În prealabil postat de mara2008 (Post 234096)
Prea multa cearta pentru un cuvant.Cred ca totu tine de cum ne respectam noi ca oameni si vrem sa fim respectati.

Bravo tov. Mara , a-ti pus punctul pe I :10:

mara2008 12.04.2010 18:36:53

Tov Cristian

Vedeti de ce tacerea e de aur si vorba de argint....
Dvs mereu pune-ti punctu pe i ,eu macar pun acest punct din an in paste.
A fost deajuns un cuvant ca sa .....
Multumesc tov Cristian

cristiboss56 12.04.2010 18:45:07

Citat:

În prealabil postat de mara2008 (Post 234102)
Vedeti de ce tacerea e de aur si vorba de argint....
Dvs mereu pune-ti punctu pe i ,eu macar pun acest punct din an in paste.
A fost deajuns un cuvant ca sa .....
Multumesc tov Cristian

Pentru putin Tov. Mara , si alta data cu muuulta placere !:69:

Miha-anca 12.04.2010 21:15:01

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 234099)
Hopa . . . , s-a lasat cu pupaturi . . ., hm , de cand ne cunoastem n-am primit asa ceva de la tine , deci iata ca e ceva " la prima vedere" , sau poate nu , sau poate da . . .:21::65:

Si pentru tine, Cristian, pentru umorul tau sanatos: :11:

cristiboss56 12.04.2010 21:21:06

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 234148)
Si pentru tine, Cristian, pentru umorul tau sanatos: :11:

Sarut mana , asemenea :11:

dorinastoica14 12.04.2010 21:44:32

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 234106)
Pentru putin Tov. Mara , si alta data cu muuulta placere !:69:

Păi cu așa tovarăși de drum mă prind și eu!
Așadar haideți să punem armele în cui și să ne rugăm unii pentru alții că mai mare folos avem.
Felicitări Mara!

tigerAvalo9 12.04.2010 21:46:37

Alin,de parca cineva a zis faptul ca o sa mi se ierte totul la Judecata ca le-au facut si altii inaintea mea ,Doamne.
Tu stii ca esti primul pus pe harta mereu si primul care comentezi la tot ce nu-ti convine si ma mir ca te-a aprins lucrul asta.

AlinB 13.04.2010 11:02:18

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 234058)
Vad ca esti pus pe harta, devreme ce nu accepti nici o explicatie, din cele pe care le-am dat.
Tie ti-ar fi rusine sa spui ca te afli in Norvegia, Danemarca sau Suedia?!?
Si crezi ca am ceva de ascuns si de aceea nu vreau sa spun? Nu spun unde ma aflu, considerand acest lucru ca pe o gluma. Nu am voie?!?
Si ce treaba are adminul cu locatia mea? De ce il aduci in discutie? Esti tu cumva admin si nu ne-ai spus inca?
La inscriere pe forum se completeaza si tara in care te afli, deci nu e nici un mister locul in care vietuiesc. Cei, care imi sunt mai apropiati si cu care m-am vizitat, stiu unde ma aflu, dar pentru restul este irelevant, acestia trebuind sa fie atenti la ce scriu, nu la locul in care ma aflu.
Forumul este un spatiu public; sigur ca poate oricine, care nu are liniste noaptea sa doarma, sa incerce sa afle locati mea. Nu stiu la ce i-ar folosi, insa. Se pare ca ne preocupa lucurile de nimic, in loc sa ne preocupe pacatele noastre.
Te cam intreci cu gluma, Aline. Chiar vrei sa-ti dau adresa mea? Ti-o dau, dar spune-mi si la ce iti trebuie. Si bineinteles astept si eu adresa ta in schimb, cu nume cu tot si data nasterii, CNP si contul din banca cu cod cu tot. :11:

Desi cred ca am spus-o destul de clar, ma repet: nici locatia nici religia nu este obligatoriu de afisat.

Asa cum ai gasit tu vreo 3 motive sa nu-ti dezvalui locatia exacta, la fel de bine si altii pot avea 3 sau chiar mai multe motive sa nu-si prezinte religia.
Unul din ele poate fi foarte bine acela enuntat de tine: oamenii sa fie atenti la ce scrie respectivul nu de ce religie este sau de unde scrie.

Ca sa nu mai vorbim ca din cate se pare titulatura de "ortodox" e departe de a defini corect crezurile individului.
Era pe aici si un protestant care se afisa ca ortodox, sunt si "ortodocsi" obsedati de diverse chestiuni care nu prea au de a face cu ortodoxia sau macar ortodoxia contemporana, altii vor sa o trimita intr-un viitor Star Trek, etc.

Ti-am zis ca n-am nevoie sa stiu in ce oras stai (pot sa aflu) asa cum n-am nevoie sa stiu nici ce religie ai tu sau altii de pe forum.
Astea sunt chestiuni care se vad din ceea ce scrie o persoana, asa cum s-a mai spus si pe alt topic deschis cu intentii similare.
Si e chiar bine sa ne centram pe lucrul asta, nu pe "argumente" de alta natura.

Asa ca nu vad nici un rost la topicul asta (si celalalt..) dar daca tu m-ai putea lamuri care ar fi utilitatea...

Am fost si mai glumet pe la inceput, crezand ca ai sa intelegi. Sper ca acum am fost cat de cat mai clar.
Daca nu, pot sa mai dezvolt chestiunea.

Nelamuriri...?

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:24:23.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.